Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

simdi yedim aksam yemegimi corba güzel oldu yalniz kabagi öyle yiyemedigim icn corbanin icne koydum yinede yiyemedim sonucta yarisini yemisimdir heralde corbaninda yarisini ictim 3 köfte 1 kase salata yedim hatta kendimi astim salatayi yagsiz tuzsuz yedim hemde agiz burun eymeden sadece esime yapmistim normal oda bitirmedi bende kiyamadim dökmeye onu yedim oda 1 köftenin kabak ve corbanin yerine gecsin ne yapayim simdi tek duam sabaha kadar dayanabilmek

biliyorum şeker..ben senle iletişime geçmiştim ama senden ses seda çıkmayınca bekliyordum..
hadi bakalım güzel spor yapmışsın bu hafta gider inşallah kilolar
yalnız yediklerini yazmamışsın şekeryerimseniben

:roflol:ilahi güldürdün beni
sen başarırsın bunu unutma şekeralkisalkisalkis

bugün öğle yemedim canım istemedi
ikindi: çeyrek ayçöreği,küçük elmalı kurabiye,iki küçük kavrulmuş lokum,şekersiz çay
akşam:4 kaşık patlican tava,domates,salatalık,biber,yarım kase yoğurt,kepek ekmeği
ve bol su içmeye devammm:lepi:

1. yürüyüş / 50 dk
2. bacak esnetme / 50 kez
3. yere yat bacak kaldir / 100
4. stepper / 100
5. ters mekik / 40
6. ip atlama (zıplama) 150 defa
7. oryantal (hulahop) / 5 dk (kolbastı)
8. mekik / 60
9. çapraz mekik / 30
10. derin nefes / 400 (1000 e çıkarıcam)
11. sag sol sopali / 500
12. çömelme / 45
13. görünmez sandalye / 50
14. ayaklari kaldir-indir / 10
15. geri tekme / 25

Banucum kremi 3 gündür sürmüyorum, içinde deniz yosunu var tuzlu bişi old. için o su tutturmuş olabilir diye bıraktım. 68 i görünce yeniden başlıcam. Yani bu 1 kg. da kremin etkisi yok canım. Akşam 90 dk. yürüdüm.

Akşam : semizotu, 1 dlm ekmek, yoğurt
sabah: Küçük bir tost , domates

günaydın herkese.
bugün tartıldım ve 80.0 çok mutluyum.gidiyolar kilolar.geçen hafta veremedim diye üzülüyodum.
dün akşam:4 kaşık mısır gevreği+3/2 bardak süt+1 kaşık karışık kuru meyve
sabah: cevizli kek(1,5 topkek kadar+1/2 bardak meyve suyu)
30 dakika yürüyüş

Ne güzel 7 'leri görmene ramak kalmış:)Canım şu 30 dk. yürüyüşünü 45-50 dk .yapsan daha iyi olurmuş.

ortim sevimdim senin adına ben akşam abarttım maalesef...
sonra kendime ceza verdim 1000 kere iplar gib zıpladım...
tartıyada korkuma çıkamıyorum

ortim sevimdim senin adına ben akşam abarttım maalesef...
sonra kendime ceza verdim 1000 kere iplar gib zıpladım...
tartıyada korkuma çıkamıyorum

:1shok: :1no2:

Ne yaptın ortim, neler götürdün :))

Farkındaysan 2 mizde 70 in altında sabitleyemedik, bak Haziranda bitiyor bugünden itibaren kaçamak yok ortim, 69 u yarıla bu hafta haftaya 68, ne dersin?

Benim tatile çıkmama 3 hafta var. Her hafta 1 kg. hedefim var. Hadi bizde senle yarışalım ? vereliniortak

banuuuu ne yaptin kiz tartida oynama varmi ben cok memnunum

banu beni yakalayamazkiiii
banu beni yakalayamazkiiiiiii zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…