yarından itibaren izinliyim canlarım evimde net yok. 1 temmuza kadar aldım şimdilik yıllık iznimi, bi şekilde bildircem kilomu kendinize iyi bakın öpüldünüz...
nasil aklin ermiyor canim anlamadim
sen normal bir çorbadan bahsettin sanırım canım..
fundanın anladığı ise sıcak suyun içine bir tablet bulyon atıp içiyorlarmış...fisfisfis
biliyorum şeker..ben senle iletişime geçmiştim ama senden ses seda çıkmayınca bekliyordum..AKREP SENİNLE ORTAKMIŞIZ HABERİM YOK BENİM.
HEMEN BİLDİRİM YAPAYIM CUMARTESİ 80 DAKİKA YÜRÜYÜŞ+30 DAKİKA ALET KULLANDIM.(bisiklet,bacak esnetme.bel esnetme,kol kasları...gibi)toplam 110 dakika + 5 saat ayakta temizlik ve ev işi yaptım.saat 8 olduğunda ayakta durcak halim kalmamıştı
pazar 20 dakika yürüyüş+ 45 dakika göbek attım.(kına gecesi vardı)
bugün öğlen 30 dakika yürüdüm+bu akşam da düğün var orda da göbecik atarım günün sporu tamamlanır.
simdi yedim aksam yemegimi corba güzel oldu yalniz kabagi öyle yiyemedigim icn corbanin icne koydum yinede yiyemedim sonucta yarisini yemisimdir heralde corbaninda yarisini ictim 3 köfte 1 kase salata yedim hatta kendimi astim salatayi yagsiz tuzsuz yedim hemde agiz burun eymeden sadece esime yapmistim normal oda bitirmedi bende kiyamadim dökmeye onu yedim oda 1 köftenin kabak ve corbanin yerine gecsin ne yapayim simdi tek duam sabaha kadar dayanabilmek
İlk günaydın benden olsun...........
Bugün çokkk mutluyummmmmmmmmm:)))))))
1,5 'un 1 i gitmiş :)
günaydın herkese.
bugün tartıldım ve 80.0 çok mutluyum.gidiyolar kilolar.geçen hafta veremedim diye üzülüyodum.
dün akşam:4 kaşık mısır gevreği+3/2 bardak süt+1 kaşık karışık kuru meyve
sabah: cevizli kek(1,5 topkek kadar+1/2 bardak meyve suyu)
30 dakika yürüyüş
ortim sevimdim senin adına ben akşam abarttım maalesef...
sonra kendime ceza verdim 1000 kere iplar gib zıpladım...
tartıyada korkuma çıkamıyorum
İlk günaydın benden olsun...........
Bugün çokkk mutluyummmmmmmmmm:)))))))
1,5 'un 1 i gitmiş :)
Herkesler nerede;?
Banucum 1 simit fazla biliyorsun dimi(5 dlm ekmek kadar )? Günün kalanında başka kaçamağın olmamalı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?