- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Tanistimiz sene Ben yurtta kaliyorsunuz ozel bir gundu simdi hatirlamiyorum bana su isitici almisti, yaninda kahveyi sirin bir kupa felan vardi.ogun Onu oyle bir benzettimki hediye ile ihtiyaci bir daha karistirmadi.sonra onun dogum gunu oldu Ben bir mutfak legeni aldim Minik Birsey.yasin gelmis ceyizine koy diye.ayyyy cok traji komikti.benimle 4 Gun konusmadi 5. Gun miyav miyav geldi, bende hediye almadim.amaaaaaa bir Paket olmasada ona unutulmaz anlar planladim.bazen Minik videolarda cektim.eccik cilgin seyler yaptim.evlilikte degil ama cikarken hedye almayin. Kendini degerli sanmasin totisi kalkmasin.
oldugunuzu gostermexin o yapar Basinin caresine bakar etiketi yemeyin.sanki esiniz olmasa kor sagir colak aciz gibi olunki Adam yetisebilmek icin paralasin kendini.
Eeee yeter Ken bu Sabah ders.
Gunaydinnnnnnn
Eva sekerim epey bir sure cumalari Birsey yapmiyacam.70 oldugum Gun yuzumu soyduracam.oncesinde bir donem Krem vs, kullanmak lazim oda biraz tuzluca.sonra ayak tirnagimda bire grillig var o yapilacak hedef 65 te hatta 68 de.offff cok Planini var ya.
Tikkat......tikkattttt
Menü yazmiyorum niden dimiyonuz lennnn
Cunku cisssssslarla mesgülüm
6 elit, bir görümce. 20 kusur sipa gerisini dusunun
olurum tabi kuzum :)
ayy vallahi çok makbule geçer. kaç sene sevgililer gününü sap olarak geçirince bu sene affalladım ne alsam diye karaları bağladım düşünüyorum hala :/
Teşekkür ederim canım ama daha hala olmamışsın heralde :) Ayrıca belki % 100 fikir veremeyiz belki ama yararlı olmaya çalışırız :)
aklımda kuzum ama hala bakamadm evdeki kotanın dibine vurdum bu ay telefondan idare ediyorum o yüzden aklımdan çıkmış :/
slm herkese
sabah:1 bardak ılık su
1 puaça 2 fincan çay
ara:2 kuru kayısı
öğle:2 kaşık yeşil mercimek
bir kase yogurt
akşam:1 dilim meyveli pasta
not:kızlar bugün doğumgünüm benim.kızımla eşim bana pasta yaptılar sürpriz.yemesem olmazdı.ama akşam yemeği yemedim onu yiyince.gün boyu 3 lt ye yakın su içtim.1 saat yürüdüm.bugün biraz pasif geçti.pek spor yapamadım yarın telafi edicem artık.iyi akşamlar
gunaydin kizlar cok hastayim.sanirim bu virüs salgini benide vurdu.sanki kemiklerimi kemiriyor birseyler, basimi yastiktan kaldirinca sanki arkadas bir yerden beynim akacak gibi.dunden beri beterim.
Bu arada tatil var diye tenhalastikmi ne oldu boyle......
Evayi goremedim bu arada
poem yeni yasin sana närin bir bedene kavusmana geisel olsun canim
merve diyet motivasyonumu kaybettim demissin yada ben yanlisim goruyorum canim
yanlis anlama ihtimalimde buyuk
günaydın millet nasılsınız :) iki gündür misafirim vardı işe de gelmedim dün izin aldım buraya da hiç bakamadım kusura bakmayın...
Canım benim güzel gidiyordum ama misafirler darbe vurdu diyetime biraz fazla kaçırdım yemekleritakım arkadaşım inş sen bu hafta guzel kılolar vermısındır haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum.
Hos geldin canim.Kilo verebildin mi canim pekiCanım benim güzel gidiyordum ama misafirler darbe vurdu diyetime biraz fazla kaçırdım yemekleri
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine toparlan bir an onceGunaydin kizlar cok hastayim.sanirim bu virüs salgini benide vurdu.sanki kemiklerimi kemiriyor birseyler, basimi yastiktan kaldirinca sanki arkadas bir yerden beynim akacak gibi.dunden beri beterim.
Evayi goremedim bu arada
Poem yeni yasin sana Närin bir bedene kavusmana Geisel olsun canim
Merve diyet motivasyonumu kaybettim demissin yada Ben yanlisim goruyorum canim
Yanlis anlama ihtimalimde buyuk
Bu hafta kılosu + olanlara bence ceza uygulayallım besella bır hafta boyunca 1,5 saat yürüyüş yapsınlarda haftaya kesın 1 kg vermış olarak aramıza dönerler.yada günde 100 mekık
Güzel Yurüyüsü uygulayalimmiBu hafta kılosu + olanlara bence ceza uygulayallım besella bır hafta boyunca 1,5 saat yürüyüş yapsınlarda haftaya kesın 1 kg vermış olarak aramıza dönerler.yada günde 100 mekık
Benim hic umudum yoktakım arkadaşım inş sen bu hafta guzel kılolar vermısındır haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum.
Hos geldin canim.Kilo verebildin mi canim peki
Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine toparlan bir an once
Ooo fenaymis :)) ama yapıcı bi ceza
Benım hep umudum var ben kılo vermek zorundayım bebiş için bunu yapmalıyım tüp bebeğe geçmeden benım 60 ı görmem lazım 60.00 olamasamda 69,99 olayım bari ama bu haftada azçok bişeyler verdim yine hedefimme adım adım yaklaşıyorum çünkü ben anne olmak istiyorum herşeyden çok
Poemcim dogun gunun kutlu olsun :)
doğum günün kutlu olsun canım nice yıllarra
günaydın kızlar hepiniz tatildesiniz galıba çok seyrek uğranıyor burayya
Gunaydin kizlar cok hastayim.sanirim bu virüs salgini benide vurdu.sanki kemiklerimi kemiriyor birseyler, basimi yastiktan kaldirinca sanki arkadas bir yerden beynim akacak gibi.dunden beri beterim.
Evayi goremedim bu arada
Poem yeni yasin sana Närin bir bedene kavusmana Geisel olsun canim
Merve diyet motivasyonumu kaybettim demissin yada Ben yanlisim goruyorum canim
Yanlis anlama ihtimalimde buyuk
ınsallah birtanem ne zaman tedaviye baslamyi dusunuyorsun
hiç bılmıyorum kı canım kılo vereyımm bıraz tup bebek dr öyle demıstı.kararsızım cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?