Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anaaammmm taktiklere bak. doğru söylüyorsun kzum ben ne urascam o uğraşsın

doğum günün kutlu olsun canım nice yıllarra

günaydın kızlar hepiniz tatildesiniz galıba çok seyrek uğranıyor burayya

Günaydın millet nasılsınız :) İki gündür misafirim vardı işe de gelmedim dün izin aldım buraya da hiç bakamadım kusura bakmayın...

Gunaydin kizlar cok hastayim.sanirim bu virüs salgini benide vurdu.sanki kemiklerimi kemiriyor birseyler, basimi yastiktan kaldirinca sanki arkadas bir yerden beynim akacak gibi.dunden beri beterim.

Bu arada tatil var diye tenhalastikmi ne oldu boyle......
Evayi goremedim bu arada
Poem yeni yasin sana Närin bir bedene kavusmana Geisel olsun canim
Merve diyet motivasyonumu kaybettim demissin yada Ben yanlisim goruyorum canim
Yanlis anlama ihtimalimde buyuk

tam anlamıyla kaybetmedım ama bu hafta fazla veremedım sınır oluyorum vermem lazımdı herşeyye dıkkat edıyorum.sanırım bıraz acelecıyım

Bu hafta kılosu + olanlara bence ceza uygulayallım besella bır hafta boyunca 1,5 saat yürüyüş yapsınlarda haftaya kesın 1 kg vermış olarak aramıza dönerler.yada günde 100 mekık

günaydın millet nasılsınız :) iki gündür misafirim vardı işe de gelmedim dün izin aldım buraya da hiç bakamadım kusura bakmayın...

takım arkadaşım inş sen bu hafta guzel kılolar vermısındır haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum.

Canım benim güzel gidiyordum ama misafirler darbe vurdu diyetime biraz fazla kaçırdım yemekleri
Hos geldin canim.Kilo verebildin mi canim peki

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine toparlan bir an once
Bu hafta kılosu + olanlara bence ceza uygulayallım besella bır hafta boyunca 1,5 saat yürüyüş yapsınlarda haftaya kesın 1 kg vermış olarak aramıza dönerler.yada günde 100 mekık

Ooo fenaymis :)) ama yapıcı bi ceza

Güzel Yurüyüsü uygulayalimmi

takım arkadaşım inş sen bu hafta guzel kılolar vermısındır haberlerını sabırsızlıkla beklıyorum.
Benim hic umudum yok

Hos geldin canim.Kilo verebildin mi canim peki

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine toparlan bir an once

Ooo fenaymis :)) ama yapıcı bi ceza

Bu ne pis bir hastalik ya dermansiz kaldim

Benım hep umudum var ben kılo vermek zorundayım bebiş için bunu yapmalıyım tüp bebeğe geçmeden benım 60 ı görmem lazım 60.00 olamasamda 69,99 olayım bari ama bu haftada azçok bişeyler verdim yine hedefimme adım adım yaklaşıyorum çünkü ben anne olmak istiyorum herşeyden çok

Insallah birtanem ne zaman tedaviye baslamyi dusunuyorsun

çooook teşekkürler canımm sana da çoook geçmişler olsun.çabuk atlatırsın umarım.

hiç bılmıyorum kı canım kılo vereyımm bıraz tup bebek dr öyle demıstı.kararsızım cokk

Sana tavsiyem su aralar firsat bulursan yumurta rezervini mutlaka kontrol ettirmen. Bir kan veriyorsun o Kadar.ondan sonra yeterli rezervini varsa bekle.yok sonuc kotuyse ya yumurtalarini dondur yada hemen basla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…