Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar iki gundur misafirim var zar zor girdim valla zaten kimse de beni merak etmemis (

Gogo gelmis hosgelmis :) opucukler havada ucusmus :) yeni uyeler gelmis onlar da hosgelmis :)) şenlenmis burasi oku oku bitiremedim umarim gozumden bisey kacmamistir bu arada birincilik icin hepinizi optum cok :) poem seni iki kez optum tebrik ederim :)))

Hosgeldin canim :) super yapnissin yuzme gibisi var mi yaaa :))
Canim kuzenimin tirnagi batiyor diye cektiler bir garip oldu uste uste uzuyor kotu gorunuyor iyice bir arastir dikkat et duzelsin bize ojeler surer atarsin :)
Hosgelmissin canim benim bebis sag salim olmus ya sen ona bak :) kilolari da vericez hep beraber
Canim cok severim o sarkiyi ben :)))

Super olur :))
Gelllllll gellllll öpücemmmmm ya
Oh oh :))

aslında iyi fikir ama yine de son karar kaptanların.

ohhh valla desene keyifler gıcır

elimden geleni yapmaya çalışıyorum kuzum napm

Ay valla gupsecim katilimina cok sevindim
Bir ara kopmustun ve ustune bize bisey demeden gittin sandim bi an

Disardan geliyorum alkol aldim biraz vallahi agzima 1 tanecik bile çerez koymadım yaaa :))

Ay valla gupsecim katilimina cok sevindim
Bir ara kopmustun ve ustune bize bisey demeden gittin sandim bi an

Disardan geliyorum alkol aldim biraz vallahi agzima 1 tanecik bile çerez koymadım yaaa :))

ohh vallahi iyisin. ben geldm ama kimsecikler olmayınca canım sıkılmıştı tam çıkıcaktm baktm altta sen varsın dedm kalaym da iki şafn belini kırarız :)

Günaydın kızlar.umarım herkes iyidir ve güzel haftasonu keçiriyorsunuz.benim bu gün moralim sıfırda.kendimi çok kötü hiss ediyorum.görümcemler 2çocukla dün bizdeydi ve gece bizde kaldılar,gece yatak lar serildi yattılar.sabah uyandığımda misafir odası karman çorman akşamdan yiyip içip yığmışlar ortaya herşeyu.çok sinir oldum.görümcem de sabah süslendi püslendi kendi elbiselerini bile götürmeden işe gitdi.e bugün de kociş evde.e insan bi güzel uyanmak kocasıyla güzel bir kahvaltı yapmak güne güzel başlamak istiyor.ama ben bu sinirle kahvaltımı bile ayak üste sırf öğün atlamak için yaptım.yürüğüşümü de yapamadım.tartıya da çıkmadım ki dün hiç iyi beslenemedim ya şu mil aşağı inmez de moralim bozulmsın(((((((((

Iyi pazarlarrrrrrrrr[/QUOTE]

Günaydın tatlım.berilcim sen bu tablo işine bir şey demedin.okurken atladın mı kuzum.yoksa kaptanımı bekliyon.

Iyi pazarlarrrrrrrrr
K
Günaydın tatlım.berilcim sen bu tablo işine bir şey demedin.okurken atladın mı kuzum.yoksa kaptanımı bekliyon.[/QUOTE]

Suan kaptan benim kimseyi beklemiyom.gecmisi daha okumadim cunku daha ayilamadim.gun icinde cevaplarim iyi birseyse neden olmasin.hersey bizim icin.ben suan sinirden kopürüyom.sinirim bir gecsin cicegim bocegimsiniz

Usta takma kafana yaä bos ver gül gec yengesn iste.

Evi sonra topla spor olur
Kocisle kahvaltini yine yap arada sakaya getir gulerek iki laf sok sinirini al.herifte ayy Karim ne olgun dersin hayran olsun.
Bir gunde sen ona git resmen s....c Gel.
Yuruyusude yapma sonra yap ne olacak.canini sikmaya degermi
Tartilma hergun zaten, vucut su tutar, vs....tarti moralini bozar.haftada bir yada iki Gun ayni saatte tartil.spor sonrasi tartiluxorsan guvenme.
Haydiiiiii git suslen kahvaltiyi hazirla sonra kocayin yanina git iki cilveles uyandir, aynen gune devam

Son düzenleme:
Desene aynı durumdayızzzzzz

Biraz......
Hasom Sal sabahi gidiyor, bizde persembe ucakla donecez.kaynanamida ct kaynim getirecek. Bu kolla arabayi Eve goturemedimden hemde arabamizi getirecekler.ama Ben gulerek yaparim yapacami.hetifime surat ne asmam.evmis vs... Daginikmis tinlamam.
Zaten kayinlarimda eltislerde iyidir biri haric onunlada 3-4 yildir konusmuyoz

Tatlim dun karsilasamadik
Biz saglikli beslenmeyi baz aluyoruz
Tek ogunle zayifllanmaz ama sen zayifliyorum diyorsanda Ben bunu 12 kisiye rol Model gostermene izin veremem.hastalanildiginda Verbalini alamam.duzgun beslenirim dersen kapi acik.
Diger bir konuda katilim buraya zamanin olacak im bilemiyorum.hatirlarsan 6. takimdada ayni sorun olmustu.
Yokkkkk bundada guven bana diyorsan hos geldin.

günaydınnnnn hanımlar nasılsınız? benim dünüm pek iyi geçmedi:2: o yüzden bügün tam anlamıyla diyetime baslıyorum mayısa kadar yani önümde tam üç ay var 20 kilo vermem lazım yigenimin sünnet düğünü var çünkü eminim benden tecrübelileriniz vardır aranızda önerilerinizi bekliyorum daha kahvaltı yapmadım oğlum geç uyanıyo onunla beraber yemezsem bişiey yemiyo 50 mekik cektim 2 bardak su birde şimdi form cayı içicem baslangıç için iyi gibi degil mi

Iyi degil gece boyu AC kalan metobolizmayi uyandiktan bir Saat icinde uyarman lazim ki buda yemekle oluyor.metobolizman hizlansin, gune baslasin.

Kizlar tirnagimda bu durumda.kesmek bile cok zor oluyor, duzgunde olmuyor.dun esim hocayami konusmussunuz telefonda.bugun ogleden sonra muayene edecek.bakarsiniz colakken topalda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…