- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Kizlar iki gundur misafirim var zar zor girdim valla zaten kimse de beni merak etmemis (
Gogo gelmis hosgelmis :) opucukler havada ucusmus :) yeni uyeler gelmis onlar da hosgelmis :)) şenlenmis burasi oku oku bitiremedim umarim gozumden bisey kacmamistir bu arada birincilik icin hepinizi optum cok :) poem seni iki kez optum tebrik ederim :)))
Gogo gelmis hosgelmis :) opucukler havada ucusmus :) yeni uyeler gelmis onlar da hosgelmis :)) şenlenmis burasi oku oku bitiremedim umarim gozumden bisey kacmamistir
Hosgeldin canim :) super yapnissin yuzme gibisi var mi yaaa :))leslie ablamı duymuştum ama hiç yapmadım bundan sonra nasipse onunla da tanışırız ayy ben zayıflama uğruna 2 haftada yüzmeyi öğrenmiş kızım hem de tam olimpik yüzme havuzunda:) bunları da yaparım dimi ama:)
Canim kuzenimin tirnagi batiyor diye cektiler bir garip oldu uste uste uzuyor kotu gorunuyor iyice bir arastir dikkat et duzelsin bize ojeler surer atarsin :)Sporu yemekten bir iki Saat sonra yap.spor yaparken yaniniza bir yesilcay yapin icinde limon sikin yag yakiminida metoyuda hizlandirin.
Inan bana bende senin Burda olmana sevinixorum
Canim sevgilisi olan bekarlar ve yeni evliler var.ehhhh anlayinnn
Bir kac yillik evlilerde Minik bebeklilerde var.temizlik yapip kalori harciyorlar suan bol bollll
Hadi git artikkkkk
Canim kolay gelsin.merve kavitasyonu gecen yil bende yaptirmistim kalici olmadi ya
Gelin Canim
Bende birazdan cikacam.ankaranin indirimlerinden mährum kalmayim.sonrada esimin bir arkadasindan klinigine gidecez.bakalim o nediyecek.haa soyleyim 2 yil once ayagima basparmagimin uzerine dolap dusmustu.sonra tirnak cikti.dr.birsey olmaz demisti.sonralari tirnak egri cikti.agri Yok ama kotu görunuyor.sonra Ben dr.gittim kucuk bir ameliyat lazim dedi.tirnagin yatagi zede almis dedi.birde Burda gostereyim ona Gore karar vereyim dedim.nasil olsa kolumdan dolayi ay sonuna Kadar Birsey yapamiyorum.onuda yaptirayim ikisi bir arada bitsin .zaten ameliyat yapilinca Eve gelecem yatmaya gerek yokmus.sadece bir hafta evde ufak tefek yururmusum.sonrasi normale donermisim.
Hosgelmissin canim benim bebis sag salim olmus ya sen ona bak :) kilolari da vericez hep beraberkimse yok galibakendimden bahsedeyim bari, 23 yasındayım evliyim ve 2.5 yasında oglum var boyum 1.75 bazende 77
kendimce ideal kılom 70 (kemıklerımde iri oldugu için en fazla 70 e inebildim) hamileligimn ilk ayları hersey güzel giderken 4 ayımda düşük tehlikem oldugunu ögrendim (merdivensiz perde asarken bebegin bulundugu keseyi yırtmışım) velhasıl doguma kadar yedim yattım yedim yattım en son kontrolumde tartıda 97 yi gördümneysededım emzerirken veririm oglum dünyaya geldiginde kılom 86 cıvarıydı sütüm az oldugu için büyüklerim sag olsun tekrar bişeyler yedirmeye basladılar tekrar 96 ya cıktım ve birdaha veremedim şuan 92 kıloyum ve bu işin tek basına yürümiyecegini anladım aranıza benıde kabul ederseniz çok sevinirim bu sefer olucak olmalııııı.
Canim cok severim o sarkiyi ben :)))bu arada takımdakileri okuyorum da su az içiyoruz ve az spor yapıyoruz takımca hepimiz.sıkalım dişimizi sonuçlar mükemmel olacak.dünyayı yedik yedik de ne oldu sonuçlar ortada.ben de sadece 3 yaşında bi kızçe bi de koca göbek+popo var.amaaaa bunlar bu rezil haldeki son günlerim.bitecek bu kara günleeeer.güzel günler göreceğiz güneşli günler
Super olur :))ya kızlar diyorum da bir tablo yapalım,qrup üyelerimiz,yaşları,ilk baştakı kiloları,hedef kiloları,şişmanlık nedeni,zayıflama nedeni diye.ilk sayfaya koyalım.her gelen yeni üye diğerleri hakta fikir edinmiş olur.mesela ben yeni geldim ve kimse hakkında fikrim yok.bir kaç kişiyi tanıyorum.nasıl olurdu kızlar?iyi olmazmı?gogocum ve berilcim siz ne diyorsunuz?eğerki zamanınız yoksa ben üslene bilirim tablo işini...sadece onay gerek...
Oh oh :))Gelllllll gellllll öpücemmmmm ya