Selam herkese ben geldim burda daha çok yeniyim birileri bana neler yapmam gerektiğini anlatırsa çok sevinirim. Tabi onun öncesinde ben kendim hakkında biraz bilgi vereyim. 1.66 cm boyum.26 yaşındayım. 96 KG ile diyete başladım daha dogrusu 15 ocakta diyetisyene gittim ve tartıda 96 kg geldim çok tatlı bir diyetisyenim var:) onu çok sevdim verdiği diyet listesini de neyse lafı çok uzattım ilk günden:) amacım gayem sağlıklı bir şekilde bu kilolardan kurtulmak artıkgeçen haftadan bu yana diyete uyabildim ancak dün tartıldım 92.9 kg gösterdi tartı. 15 şubatta diyetisyene kontrolüm var artık hiç bozmadan diyetime devam etmek istiyorum:))))
Hoşbulduk hoşbulduk:) Aminn cnm aminn inşş:)hoşgeldin canım doğru yere geldin.ben de daha çömezim 1 haftalığım77,8 den 76 ya düştüm bir haftada darısı başına
kimse yok galibakendimden bahsedeyim bari, 23 yasındayım evliyim ve 2.5 yasında oglum var boyum 1.75 bazende 77
kendimce ideal kılom 70 (kemıklerımde iri oldugu için en fazla 70 e inebildim) hamileligimn ilk ayları hersey güzel giderken 4 ayımda düşük tehlikem oldugunu ögrendim (merdivensiz perde asarken bebegin bulundugu keseyi yırtmışım) velhasıl doguma kadar yedim yattım yedim yattım en son kontrolumde tartıda 97 yi gördümneysededım emzerirken veririm oglum dünyaya geldiginde kılom 86 cıvarıydı sütüm az oldugu için büyüklerim sag olsun tekrar bişeyler yedirmeye basladılar tekrar 96 ya cıktım ve birdaha veremedim şuan 92 kıloyum ve bu işin tek basına yürümiyecegini anladım aranıza benıde kabul ederseniz çok sevinirim bu sefer olucak olmalııııı.
yuppiiii yaşasııın daha durun daha ne kilolar vericez ne dertlerden kurtulucaz.ben bastım gaza durdurabilene helal olsun.yazı bulmayacak ben mayısta 60 kg olucam.veee o bahsettiğim elbisenin içinde süzüle süzüle yürüyecemmmmCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 346. ETAP SONUC LİSTELERİ
24 OCAK /31 OCAK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
5. takımdan.............Vazgecmekyok.................2,39%
İKİNCİ
4. takımdan.............Poem35......................2,31%
ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............phalanx .....................2,06%
Butun takimi ve poemide iki Kati tebrik ediyorum
canm hoşgeldin aramıza :)
poemcim tebrik ederim kuzummmmm :)
bugun basladım kararımıda verdim ya olucak ya olucak mayısta yiğenimin sünnet düğünü var bu halde gidememher insan kendi bünyesini az çok tanır bekarken nasıl kılo verdiysem aynı yöntemi uyguluycam günde 1 öğün yemek eminim çoğunuz sağlıksız oldugunu söyliyceksiniz verdiğim kiloyu geri alıcağımı ama ben 12 kiloyu böyle vermiştim hamile kalıncaya kadarda almadım (yaklasık 4 sene) ewet günde 1 öğün bol su, 3 kupa sarmsak cayı ve biraz spor (derste calıstıgım için spora cok vakit ayıramıycam)
Annem okul acilinca gitcek.tadilatin bi kismi oldu daha yine gelcekler asil işler duruyo anlamadım ne bicim çalışıyorlar. Elif iyi şükür tatilin tadını cikariyo. Kilo aldim biraz yürüyüş yapiyom ama cok yedigimden faydasi pek yok.Annen gittimi, evin tadilati bittimi, Kilo aldinmi, elifim nasil,yuruyus yapabiliyormusun
Bende özledim hepinizi az kaldi gelcem yakinda.En cok gece muabbetlelerimizi özledim be yaaa
evet ya ben de öğle çok seviyorum ki burda olmayı.Her daim bakıyorum yeni bir şeyler yazılmış mı diye...Bu arada veririz tabi kız 15-16 kilonun lafı mı olur:) baksana burası çok eğlenceli çok sevdim ben burayı eğleniyoz hem hemde kilo veriyoz:) bu arada bnm hiç okuma fırsatım olmuyo sen kaç kilosun ne kadar vermen gerekiyo?
ooo 3. çenesi düşük de sen oluyon galiba.bi berilcim bi ben bi de sen...oh oh konuşuruz bol bol...ayy bnm çenem düştü yine yaa saatt olmuş 11.30 daha işim gücüm var burayı da bırakıp çıkamadım hee:)
tebrikler güzellerim,geleceğin fit ve zayıf melekleri...hepinize afferim...poemcim en büyük tebrik de sana düşüyo bak..CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 346. ETAP SONUC LİSTELERİ
24 OCAK /31 OCAK
TAKIM DERECELERİ
BİRİNCİ...................4. TAKIM
İKİNCİ .................13. TAKIM
ÜÇÜNCÜ .................5. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
BİRİNCİ
5. takımdan.............Vazgecmekyok.................2,39%
İKİNCİ
4. takımdan.............Poem35......................2,31%
ÜÇÜNCÜ
8. takımdan.............phalanx .....................2,06%
Butun takimi ve poemide iki Kati tebrik ediyorum
sen de aramıza hoş geldin güzelim...kimse yok galibakendimden bahsedeyim bari, 23 yasındayım evliyim ve 2.5 yasında oglum var boyum 1.75 bazende 77
kendimce ideal kılom 70 (kemıklerımde iri oldugu için en fazla 70 e inebildim) hamileligimn ilk ayları hersey güzel giderken 4 ayımda düşük tehlikem oldugunu ögrendim (merdivensiz perde asarken bebegin bulundugu keseyi yırtmışım) velhasıl doguma kadar yedim yattım yedim yattım en son kontrolumde tartıda 97 yi gördümneysededım emzerirken veririm oglum dünyaya geldiginde kılom 86 cıvarıydı sütüm az oldugu için büyüklerim sag olsun tekrar bişeyler yedirmeye basladılar tekrar 96 ya cıktım ve birdaha veremedim şuan 92 kıloyum ve bu işin tek basına yürümiyecegini anladım aranıza benıde kabul ederseniz çok sevinirim bu sefer olucak olmalııııı.
İnşallah doncem yakinda annem yanimda onunla vakit geçirmek istediğim icin pek pc ye bakmıyorum. Evine yolcu edeyim donucem.slmlar kaptanım umarım en yakın zamanda temelli gelirsiniz aramıza.tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum doğrusu
ya kızlar diyorum da bir tablo yapalım,qrup üyelerimiz,yaşları,ilk baştakı kiloları,hedef kiloları,şişmanlık nedeni,zayıflama nedeni diye.ilk sayfaya koyalım.her gelen yeni üye diğerleri hakta fikir edinmiş olur.mesela ben yeni geldim ve kimse hakkında fikrim yok.bir kaç kişiyi tanıyorum.nasıl olurdu kızlar?iyi olmazmı?gogocum ve berilcim siz ne diyorsunuz?eğerki zamanınız yoksa ben üslene bilirim tablo işini...sadece onay gerek...
evet ya ben de öğle çok seviyorum ki burda olmayı.Her daim bakıyorum yeni bir şeyler yazılmış mı diye...
ooo 3. çenesi düşük de sen oluyon galiba.bi berilcim bi ben bi de sen...oh oh konuşuruz bol bol
Ayy sorma cnm bende cok konuşuyom aman napalım ayol konusmayip catlayalim mi?:)
evet ya ben de öğle çok seviyorum ki burda olmayı.Her daim bakıyorum yeni bir şeyler yazılmış mı diye...
ooo 3. çenesi düşük de sen oluyon galiba.bi berilcim bi ben bi de sen...oh oh konuşuruz bol bol
Ayy sorma cnm bende cok konuşuyom aman napalım ayol konusmayip catlayalim mi?:)
Cenemden sikayetcimi var yoksa Ben icmeden sarhosmu oldum.
Konusurum iste Ben deli beroooooos leynnnnn varmi klavyeme laf soyleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?