Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin canım doğru yere geldin.ben de daha çömezim 1 haftalığım77,8 den 76 ya düştüm bir haftada darısı başına

kader arkadaşım aramıza hoşgeldin.benzer bi hikayem benim de var.olacak neden olmasın ki gidecek o kilolar o fazlalıklar yaza fıstık gibi bi hatun olacaksın olacağım olacağızzz

yuppiiii yaşasııın daha durun daha ne kilolar vericez ne dertlerden kurtulucaz.ben bastım gaza durdurabilene helal olsun.yazı bulmayacak ben mayısta 60 kg olucam.veee o bahsettiğim elbisenin içinde süzüle süzüle yürüyecemmmm

bu arada takımdakileri okuyorum da su az içiyoruz ve az spor yapıyoruz takımca hepimiz.sıkalım dişimizi sonuçlar mükemmel olacak.dünyayı yedik yedik de ne oldu sonuçlar ortada.ben de sadece 3 yaşında bi kızçe bi de koca göbek+popo var.amaaaa bunlar bu rezil haldeki son günlerim.bitecek bu kara günleeeer.güzel günler göreceğiz güneşli günler

HAYDİ KIZLAR NERELERDESİNİZ UMARIM SPORDA YA DA YÜRÜYÜŞTESİNİZDİR.ben bugünlük sporumu yaptım2 km yürüdüm "haydar"da.berilciiim öyle diyomuş ayyy ilahi sen!!!çok güldüm yaaa.şimdi eşim geldi ona yemek vermeliyim .hoşçakalıııın ama kalın kalmayııın

Takım kurallarımız topigin ilk sayfasında yazılı canım bahsettiğin sekilde sağlıksız diyetler yasak kuralları oku eğer kabul edersen deneme süresi başlasın.

Annen gittimi, evin tadilati bittimi, Kilo aldinmi, elifim nasil,yuruyus yapabiliyormusun
Annem okul acilinca gitcek.tadilatin bi kismi oldu daha yine gelcekler asil işler duruyo anlamadım ne bicim çalışıyorlar. Elif iyi şükür tatilin tadını cikariyo. Kilo aldim biraz yürüyüş yapiyom ama cok yedigimden faydasi pek yok.
En cok gece muabbetlelerimizi özledim be yaaa
Bende özledim hepinizi az kaldi gelcem yakinda.

slmlar kaptanım umarım en yakın zamanda temelli gelirsiniz aramıza.tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum doğrusu

sabah 11:00
2 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık ve şekersz çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay

2 kkuru kayısı

akşam 18:00
çorba
1 dilim pizza ( annem evde yapmış dayanamadm yedm:18:)
1 su bardagı kadar yoğurt

gece 22:00
1 çay bardagı yoğurt
1 mandalina

2,5 litre su ve gün içinde açık havada 1 saat yürüyüş
yarm

evet ya ben de öğle çok seviyorum ki burda olmayı.Her daim bakıyorum yeni bir şeyler yazılmış mı diye...
ayy bnm çenem düştü yine yaa saatt olmuş 11.30 daha işim gücüm var burayı da bırakıp çıkamadım hee:)
ooo 3. çenesi düşük de sen oluyon galiba.bi berilcim bi ben bi de sen...oh oh konuşuruz bol bol...
tebrikler güzellerim,geleceğin fit ve zayıf melekleri...hepinize afferim...poemcim en büyük tebrik de sana düşüyo bak..
sen de aramıza hoş geldin güzelim...

Kızlar be bugün diyet bakımından hiç güzel bir geçirmedim.Dışarıdaydım ve saat 11den 8e kadar hiç bir şey yiyemedim...
Sabah 1sosis,1ç.k lor peyniri,1.5 kepekli ekmek,1kupa yeşil çay
akşam 5tane hingel(suda pişmiş mantı),2ç.k sebze yemeyi,1kase yoğurt ve de bol yeşillik(berilciğime söz verdiyim gibi)
ara 1kupa yeşil çay
yarım bardak kara kaysılı yoğurt

1lt su(dışarıda olduğum için içemedim) ve 20 dakika yürüyüş,ve 5saat dışarıda mağazalı dolanmak(tabi bu da bir kalori harcaması olmalı )

ya kızlar diyorum da bir tablo yapalım,qrup üyelerimiz,yaşları,ilk baştakı kiloları,hedef kiloları,şişmanlık nedeni,zayıflama nedeni diye.ilk sayfaya koyalım.her gelen yeni üye diğerleri hakta fikir edinmiş olur.mesela ben yeni geldim ve kimse hakkında fikrim yok.bir kaç kişiyi tanıyorum.nasıl olurdu kızlar?iyi olmazmı?gogocum ve berilcim siz ne diyorsunuz?eğerki zamanınız yoksa ben üslene bilirim tablo işini...sadece onay gerek...

slmlar kaptanım umarım en yakın zamanda temelli gelirsiniz aramıza.tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum doğrusu
İnşallah doncem yakinda annem yanimda onunla vakit geçirmek istediğim icin pek pc ye bakmıyorum. Evine yolcu edeyim donucem.

Fena fikir değil ama şu an karar mercii beril o ne derse ben yanındayım.

Kizlar ocakbasindayim
Ayyyy nasil ozlemusim ankarayi ve surtmeyiiiii

Gogommmm Canim ikizlerde elifte iyi Canim
Anne yemeklerinin yaninda kilonun lafimi olur.
Damlammmmm tek kelime SU?...................
Eeee mmis konusunda süphelerim var iki yildir tanirim o konuda Gogo verecegim karar net degil.
Adigupseyle katilim daha bir. Guzellesti.ara sira beni cirlatiyor yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…