Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ya kızlar su içmekten bir hal oldum a . miğdem oatlıycak gibi.şimdiye kadar 2ltre su imtim saat başı tualetdeyim yaberilcim söğlemişti idrarın beyazlaçır diye hakketen de öğle.tualetden çıxınca da ilk işim 1bardak daha su içmek.kızlar bir kaç sorum var.fazla meyve de yasak mı ?yoğurt peki?günlük ne kadara izin var?ben 1portakal 1küçük elma yedim,200ml de yoğurt yedim. Akşam da yoğurt yemeui düsünüyom.bir de fazla suyu vücut tutmazmı?ya tutar da ödem yaparsa?:44:kafam çok karıştı.

Takım arkadaşlarım nerdesiniz?şimdi sayfada 1 ziyaretçi(ben) 23 misafir var.hiç bu kadar misafir görmedim formds.

Berilcim geldin mi?görüyommu sen de ziyaretçi 26 oldu yaaaa

Son düzenleme:

Tutmak hatta su vucuttaki Ödem tutmayi onler
Yogurdu kendin yapiyorsan her ogunde bir käse yemen yag yakmani hizlandirir
Yok Satin aluyorsan yarim yagli al
Meyve 3 porsiyon yiyebilirsin ama yaninda ya bir kac kasik yogurt, ya yarim Bardak sut, yada az pexnirle.

Su an 27 ziyaretcin var hayirdir ne yaziyon boyle Merak uyandiriyon

Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 29 ziyaretçi)
beril77, damlanur10
Hay masallahhhhhhhh

İçimi rahatlatdın güzelim ya.yerim tabi her yemekde.ben de yağ yaktığını biliyodum onun için yiyordum.ama 1den ya fazlası zararsa diye.evet ev yapımı yoğurt kulkanlyom.o hazır yoğurtları hiç sevmem ben.

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
beril77, damlanur10
Kacirdin iste bakkkk

Kizlar takimca bir Ortak sporumuzu oldun diyorum nasilmi
Mesela gunde yarim Saat yurume yada
Ip atlama gunluk 200 le baslayan ve artarak giden
Yada akliniza Gelen Birsey
Fikirlerinizi bekliyorum yada bir ortaya karisik olur
100 mekik
100 Squart
300 ip
Vs....

Super olur ya.ben varım.hem de günlük artıra biliriz.mesela 100iple baslayıp.günde ya 2de 1 falan artırırız.

Kızlar berilciğimden tablo yapmaya onay aldım.kendisi hem telden yazdığına hem de kolunu rahat kullanamıyor kıyamam güzelime.şimdi....tüm kızların yatdınıtla tablo yapcaz...aşaöıdakı bilgilerinizi yazın yapmaya başlayayım.
Başlanğıc Kilo
Şimdiki kilo
Hedef kilo
Tombillik nedeni
Zayıflama nedeni

Son düzenleme:

Cok tatlisin ya iyimi geldin renk kattin

kızlar nasılsınız? bugn uğrayamadm sabaah bnimki kalkmış kahvaltı hazırlamış sofranın resmini çekip göndermiş seni bekliyorum diye bende gittim yarimin kendi elleriyle hazırladıgı kahvaltımızı yaptık ama çok kaçırmadım merak etmeyin ekmeksiz ekmeksiz yedm hep. :) sonra da biraz gez dolaş derken anca gelebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…