günaydınnnnn hanımlar nasılsınız? benim dünüm pek iyi geçmedi:2: o yüzden bügün tam anlamıyla diyetime baslıyorummayısa kadar yani önümde tam üç ay var 20 kilo vermem lazım yigenimin sünnet düğünü var çünkü eminim benden tecrübelileriniz vardır aranızda önerilerinizi bekliyorum daha kahvaltı yapmadım oğlum geç uyanıyo onunla beraber yemezsem bişiey yemiyo 50 mekik cektim 2 bardak su birde şimdi form cayı içicem baslangıç için iyi gibi degil mi
Kararsabir nasilsin bize ve diyete adapte oldunmu
Bu arada bütün yemeklerden önce 1 bardak su mutlaka içilecek, bütün yiyecekler çorba hariç tabi:) en az 10 kez çiğnenmeden yutulmayacak:)
Sabah uyanınca 1s.b ılık suya yarım limonu sıkıp içtim:) hergün içiyom diyetisyen abla öyle dedi:)
Kahvaltı9:00) yarım simit, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 kibrit kutusu light peynir, bol maydanoz.(Kahvaltıdan hemen önce de 1 bardak su)
ara11:00) 10 fındık, 4 kuru kayısı
öğle13:30) dışardaydım yemek yicek vaktim de yoktu 1 simit, 1 elma yedim pek olmadı ama)
ara: (16:00)3minik kare bitter çikolata ( valla diyetimde var ondan yedim yoksa yemem ha cıss:))
akşam18:30) 1kase çorba, 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, salata
3 litre su:) ( iç iç bitmiyo yahu:)
Bir elif bir Ben ayaktayim.nerdesiniz yawwww birazdan yine uyanirlar gelemem
Eki Görüntüle 959909
Kizlar tirnagimda bu durumda.kesmek bile cok zor oluyor, duzgunde olmuyor.dun esim hocayami konusmussunuz telefonda.bugun ogleden sonra muayene edecek.bakarsiniz colakken topalda olurum.
Diyetisyenin dediyse yiyecennnnn napcannnn
Sabah uyanınca 1s.b ılık suya yarım limonu sıkıp içtim:) hergün içiyom diyetisyen abla öyle dedi:)
Kahvaltı9:00) yarım simit, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 kibrit kutusu light peynir, bol maydanoz.(Kahvaltıdan hemen önce de 1 bardak su)
ara11:00) 10 fındık, 4 kuru kayısı
öğle13:30) dışardaydım yemek yicek vaktim de yoktu 1 simit, 1 elma yedim pek olmadı ama)
ara: (16:00)3minik kare bitter çikolata ( valla diyetimde var ondan yedim yoksa yemem ha cıss:))
akşam18:30) 1kase çorba, 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, salata
3 litre su:) ( iç iç bitmiyo yahu:)
Oyyyyy iltidatida kaptik tutmayin beniiiiiayy olmammı şekerim yaa adapte oldum tabii:) bnm bi huyum var söylemesi ayıp diyete bi başlarsam dövseler de yasak şeyler yemem aç kalırım yine yemem haa:) siz şeker gibisiniz kız insanın kan şekeri düşmüyo burda size hepten alıştım:)
40 kez biliyordum Ben hos uygulayan Kim sag Sol fenerbahce golllll taktiginde yiyorum yaBu arada bütün yemeklerden önce 1 bardak su mutlaka içilecek, bütün yiyecekler çorba hariç tabi:) en az 10 kez çiğnenmeden yutulmayacak:)
Ikizlerde geldi.hatta kaynanam yinemi pembe sayfalardasin diye soyleniyorBende burdayım:)
Kabortayi topluyacam insallah bu seneayy cnm çok geçmiş olsun bu arada kolunda kırılmış sanırım ayy oku oku ancak anladım ne olup bittiğini:) inş en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.
ya kızlarr biberiye çayının zayıflamaya bir etkisi var mı bu konuda bilginiz varsa lütfen paylaşın? ben kulaktan dolma bilgiler duydum ama emin olamıyorum. netten baktım biraz herkes bişey diyo kafam karıştı yahu
Yok kız kocam benden erken kalkar. Ona güzel bir pazar kahvaltısı hazırlamıştım zaten sadece kendim oturamadım sinirden evi topladım onlar yerken.zaten şakayla söğlüyorum diyecekleri ama ne fayda.o da bana şakayla ben görümceyim sen gelin.aslında aramız çok çok iyi.ama bu konuda çok sinir ediyor beni.ne söğlersem ne yaparsam faydadı yok.neyse ya...Usta takma kafana yaä bos ver gül gec yengesn iste.
Evi sonra topla spor olur
Kocisle kahvaltini yine yap arada sakaya getir gulerek iki laf sok sinirini al.herifte ayy Karim ne olgun dersin hayran olsun.
Bir gunde sen ona git resmen s....c Gel.
Yuruyusude yapma sonra yap ne olacak.canini sikmaya degermi
Tartilma hergun zaten, vucut su tutar, vs....tarti moralini bozar.haftada bir yada iki Gun ayni saatte tartil.spor sonrasi tartiluxorsan guvenme.
Haydiiiiii git suslen kahvaltiyi hazirla sonra kocayin yanina git iki cilveles uyandir, aynen gune devam
Bak şunu da öğrenmem iyi oldu...teşekkürler...Iyi degil gece boyu AC kalan metobolizmayi uyandiktan bir Saat icinde uyarman lazim ki buda yemekle oluyor.metobolizman hizlansin, gune baslasin.
Ay canım ya Allah yardımcın olsun.Eki Görüntüle 959909
Kizlar tirnagimda bu durumda.kesmek bile cok zor oluyor, duzgunde olmuyor.dun esim hocayami konusmussunuz telefonda.bugun ogleden sonra muayene edecek.bakarsiniz colakken topalda olurum.
Bu arada bütün yemeklerden önce 1 bardak su mutlaka içilecek, bütün yiyecekler çorba hariç tabi:) en az 10 kez çiğnenmeden yutulmayacak:)
Eki Görüntüle 959909
Yok kuzum ya bu ameliyat edilmisti 2 yil once Yan tarafta tirnakla yatagi diyorlar iyi kazinmamis.o nedenle tirnak dar cikti.simdi o yandan acilacakmis.tirnakta yeniden cikacak buda 5-6 ayi bulunmus .dr. Oyle dedi.bugunde Burda gosterecem ona Gore hazir kaynana bize gidecekken onuda aradan cikariyimNibulen tırnak cilası iyileştiriyo böyle tırnakları cnm eczaneden alıcaksın
Yok kuzum ya bu ameliyat edilmisti 2 yil once Yan tarafta tirnakla yatagi diyorlar iyi kazinmamis.o nedenle tirnak dar cikti.simdi o yandan acilacakmis.tirnakta yeniden cikacak buda 5-6 ayi bulunmus .dr. Oyle dedi.bugunde Burda gosterecem ona Gore hazir kaynana bize gidecekken onuda aradan cikariyim
Iyi baktin mi bakalim :)iyi geceler canım benim buralar bana emanet artık
Ayy hic sevmem oyle tipleri bosver sen canini sikma hic zaten laf soylesen de anlamazlar islerine oyle gelir cunku..Günaydın kızlar.umarım herkes iyidir ve güzel haftasonu keçiriyorsunuz.benim bu gün moralim sıfırda.kendimi çok kötü hiss ediyorum.görümcemler 2çocukla dün bizdeydi ve gece bizde kaldılar,gece yatak lar serildi yattılar.sabah uyandığımda misafir odası karman çorman akşamdan yiyip içip yığmışlar ortaya herşeyu.çok sinir oldum.görümcem de sabah süslendi püslendi kendi elbiselerini bile götürmeden işe gitdi.e bugün de kociş evde.e insan bi güzel uyanmak kocasıyla güzel bir kahvaltı yapmak güne güzel başlamak istiyor.ama ben bu sinirle kahvaltımı bile ayak üste sırf öğün atlamak için yaptım.yürüğüşümü de yapamadım.tartıya da çıkmadım ki dün hiç iyi beslenemedim ya şu mil aşağı inmez de moralim bozulmsın(((((((((
Gunaydin canim guzel oldu baslangic :)) 3 ayda 20 kilo verilebilir darısı başıma :) benim de ayni 20 vermem lazımgünaydınnnn hanımlar nasılsınız? benim dünüm pek iyi geçmedi:2: o yüzden bügün tam anlamıyla diyetime baslıyorummayısa kadar yani önümde tam üç ay var 20 kilo vermem lazım yigenimin sünnet düğünü var çünkü eminim benden tecrübelileriniz vardır aranızda önerilerinizi bekliyorum daha kahvaltı yapmadım oğlum geç uyanıyo onunla beraber yemezsem bişiey yemiyo 50 mekik cektim 2 bardak su birde şimdi form cayı içicem baslangıç için iyi gibi degil mi
Gecmis olsun canim sonuctan haber verEki Görüntüle 959909
Kalabalık iyi de çok severim ama samimiyet deKaynanamdayim bende dün geldik. Görümceler var birazdan eltilerde gelir anlayacağıniz çok kalabalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?