Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın cnm beril haklı uyandıktan sonra uzun süre bişey yememek ani kan şekeri düşüklüğüne yol açıyo ve sen uyanıyosun ama metabolizman bişey yemediğin için halen uyuyo bu arada bende yeniyim sende öylesin sanırım hoşgeldik diyelim o zaman:)

Bir elif bir Ben ayaktayim.nerdesiniz yawwww birazdan yine uyanirlar gelemem

Sabah uyanınca 1s.b ılık suya yarım limonu sıkıp içtim:) hergün içiyom diyetisyen abla öyle dedi:)

Kahvaltı9:00) yarım simit, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 kibrit kutusu light peynir, bol maydanoz.(Kahvaltıdan hemen önce de 1 bardak su)

ara11:00) 10 fındık, 4 kuru kayısı

öğle13:30) dışardaydım yemek yicek vaktim de yoktu 1 simit, 1 elma yedim pek olmadı ama)

ara: (16:00)3minik kare bitter çikolata ( valla diyetimde var ondan yedim yoksa yemem ha cıss:))

akşam18:30) 1kase çorba, 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, salata

3 litre su:) ( iç iç bitmiyo yahu:)

Kararsabir nasilsin bize ve diyete adapte oldunmu

ayy olmammı şekerim yaa adapte oldum tabii:) bnm bi huyum var söylemesi ayıp diyete bi başlarsam dövseler de yasak şeyler yemem aç kalırım yine yemem haa:) siz şeker gibisiniz kız insanın kan şekeri düşmüyo burda size hepten alıştım:)

Bu arada bütün yemeklerden önce 1 bardak su mutlaka içilecek, bütün yiyecekler çorba hariç tabi:) en az 10 kez çiğnenmeden yutulmayacak:)

Eki Görüntüle 959909

Kizlar tirnagimda bu durumda.kesmek bile cok zor oluyor, duzgunde olmuyor.dun esim hocayami konusmussunuz telefonda.bugun ogleden sonra muayene edecek.bakarsiniz colakken topalda olurum.

ayy cnm çok geçmiş olsun bu arada kolunda kırılmış sanırım ayy oku oku ancak anladım ne olup bittiğini:) inş en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.

ya kızlarr biberiye çayının zayıflamaya bir etkisi var mı bu konuda bilginiz varsa lütfen paylaşın? ben kulaktan dolma bilgiler duydum ama emin olamıyorum. netten baktım biraz herkes bişey diyo kafam karıştı yahu

Diyetisyenin dediyse yiyecennnnn napcannnn
Amma velakin bana cok kh li geldi
Su icilecek o Kadar
Oyyyyy iltidatida kaptik tutmayin beniiiii
Bu arada bütün yemeklerden önce 1 bardak su mutlaka içilecek, bütün yiyecekler çorba hariç tabi:) en az 10 kez çiğnenmeden yutulmayacak:)
40 kez biliyordum Ben hos uygulayan Kim sag Sol fenerbahce golllll taktiginde yiyorum ya
Bende burdayım:)
Ikizlerde geldi.hatta kaynanam yinemi pembe sayfalardasin diye soyleniyor
Bende ona kiz Anne ickim Yok
Kumarim Yok
Hovardaligim Yok
Kariya kiza gitmem
Bir pembe sayfam var dedim
ayy cnm çok geçmiş olsun bu arada kolunda kırılmış sanırım ayy oku oku ancak anladım ne olup bittiğini:) inş en yakın zamanda sağlığına kavuşursun.
Kabortayi topluyacam insallah bu sene

Benim tek inandigim Birsey var her beden farkli calisiyor , tepkiside farkli oluyor
Dene ve gorrrrr

Yok kız kocam benden erken kalkar. Ona güzel bir pazar kahvaltısı hazırlamıştım zaten sadece kendim oturamadım sinirden evi topladım onlar yerken.zaten şakayla söğlüyorum diyecekleri ama ne fayda.o da bana şakayla ben görümceyim sen gelin.aslında aramız çok çok iyi.ama bu konuda çok sinir ediyor beni.ne söğlersem ne yaparsam faydadı yok.neyse ya...
Iyi degil gece boyu AC kalan metobolizmayi uyandiktan bir Saat icinde uyarman lazim ki buda yemekle oluyor.metobolizman hizlansin, gune baslasin.
Bak şunu da öğrenmem iyi oldu...teşekkürler...
Eki Görüntüle 959909

Kizlar tirnagimda bu durumda.kesmek bile cok zor oluyor, duzgunde olmuyor.dun esim hocayami konusmussunuz telefonda.bugun ogleden sonra muayene edecek.bakarsiniz colakken topalda olurum.
Ay canım ya Allah yardımcın olsun.

Ne güzel bir bilgi.iyiki aranızdayım ya.geleli 3gün oldu bir sürü şey öğrendim.şekerlerim benim.

Nibulen tırnak cilası iyileştiriyo böyle tırnakları cnm eczaneden alıcaksın
Yok kuzum ya bu ameliyat edilmisti 2 yil once Yan tarafta tirnakla yatagi diyorlar iyi kazinmamis.o nedenle tirnak dar cikti.simdi o yandan acilacakmis.tirnakta yeniden cikacak buda 5-6 ayi bulunmus .dr. Oyle dedi.bugunde Burda gosterecem ona Gore hazir kaynana bize gidecekken onuda aradan cikariyim

Geçmiş olsun canım biran önce düzelir inşallah

iyi geceler canım benim buralar bana emanet artık
Iyi baktin mi bakalim :)
Ayy hic sevmem oyle tipleri bosver sen canini sikma hic zaten laf soylesen de anlamazlar islerine oyle gelir cunku..
Gunaydin canim guzel oldu baslangic :)) 3 ayda 20 kilo verilebilir darısı başıma :) benim de ayni 20 vermem lazım
Eki Görüntüle 959909

Gecmis olsun canim sonuctan haber ver

Kaynanamdayim bende dün geldik. Görümceler var birazdan eltilerde gelir anlayacağıniz çok kalabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…