Ayyyy cook guzeeel :))) afiyet olsun kuzummm
Olabilir bana uyar hatta pek hos bulur mesela her gun baska spor da olabilir hepimize yapmaya calisiriz
mesela pazartesi gunleri yuruyus gunu sali gunleri ip atlama gibi bi listemiz olabilir
Yas 24
Boy 1.62
Baslangic kilom 82
Simdiki kilo 79
Hedef kilo 60
Tombiklik nedeni: duzensiz beslenme, duzensiz uyku, hareketsizlik
Zayıflama nedeni : başta sağlık olmak uzere halsizlikten ve hantallıktan yoruldum.artik rahat rahat yuzmek diledigimi giymek kendimi hafif hissetmek istiyorummmm cookkk :)
Sanirim senin zayiflama nedenin herkesin ortak nedeni.eger isterseniz Ben hergun bir spor plani yaparim.yanliz mecburmu tutayim yoksa isteyenmi yapsin
bence mecbur tut berilcim.tırnağın umarım en kısa zamanda iyileşir.bu arada boyun epey uzunmuş kilon kötü durmasa gerek
Evet kızlar burda saat olmuş 23 03 yatmam gerek.sabah bebiş saat 8den kalkıyor.ben tam bir uyku manyağıyım acilen uyumam gerek.Raporumu vereyim de...
Sabah çavdar ekmeği bir dilim,0.5dilim peynir,dereotu(bayılırımmmmm),1kupa yeşil çay zencifilli tarçınlı
Ara 0.5 portakal
Öğlen 5tane kıymalı mantı,5tane patatesli 1kase yoğurt,(sakın kzmayın) dereotu
Ara elma,0.5 portakal
Akşam 2tane ceviz,YARIM BARDAK DANONE İÇMELİK YOĞURT
2.5LİTRE su,4-5 kupa yeşil çay....spor yokkk(((
Tama güzellerimiyi geceler.iyi sohbetler size.bebişime devam sütü verip doyurucam o zaman kadar buralardayım daha.
Kizlar adinizi soyleseniz olmazmi.isterseniz takma isim koyun ya...poem, oluyoroylebazen, adigupse, kararli
Ben kızları nickleriyle yazıyorum ki yeni gelenler tanıya bilsin.İsimse problem diyil.Benim ki Aynur,Damla kızımın ismi...
Yok yawww Nickilerde Uzunnnn ben damla diye seni saniyordum
Ikizler balim Ve naz
Minikte elif
BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ KG:77 kg
ŞİMDİKİ KG:70 oldum sanırım
HEDEF:60 kg
TOMBİKLİK NEDENİ: sigara yı bırakınca dana gibi yidimm
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık veeee güzel görünmek için
BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ KG:77 kg
ŞİMDİKİ KG:70 oldum sanırım
HEDEF:60 kg
TOMBİKLİK NEDENİ: sigara yı bırakınca dana gibi yidimm
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık veeee güzel görünmek için
Ok kaptan...hedefinize ulaşmak dileyi ile...
Yok evdeyim annem saçma sapan bi film izliyor bende size takılayım dedim.Olsun sikma verirsin.istemisin
Bir Ära Takimda bir soru cevap bolumumuz vardi.bazi sorulardan olusan bir lustemiz vardi.yeniler geldikce yazarfi herkes birbirine tanirdi, Ben onuda bulayim, bulamazsam yeniden yazayim.
Yok evdeyim annem saçma sapan bi film izliyor bende size takılayım dedim.
Bende kayıtlı canım sorular pc ye geceyim eklerim yorma kendini.
Iyi olur yavrummmm
Iyiki annen fime dalmis o zaman
Anladim canim benim tirnagimda söküldü bastan cikti ama elimdeydi.mesaj olayina gelince uzun zamandir alintilarima cevap vermedin sanirim goDen kacti neyseYazmamismiyim özur dilerim.kaynanamda bizle gidecek hazir firsat ameliyat olacam hastanede kalmam gerekmuyormus.30-35 dakikalik bir Ismus.sonradinda bir hafta yuruyemezmisim ama sonra normale donebilirmisim.sonra tirnak hava alir cikarmis.5-6 ayi bulurmus yeniden tirnagin grlmesi.persembe donuyoruz.yetisirse pzt. saliya olsun bitsin
Aslinda mecbur olsun ama yine de misafiri olan olur işi olan olur bir cezası olmasın.ama isteyen yaparsa zaten o iş yatar cunku hepimiz zaten spor yapmak istiyoruzSanirim senin zayiflama nedenin herkesin ortak nedeni.eger isterseniz Ben hergun bir spor plani yaparim.yanliz mecburmu tutayim yoksa isteyenmi yapsin
Sen de canim benimEkledim kuzum...hedefe ulaşman dileyi ile...
Kizlar adinizi soyleseniz olmazmi.isterseniz takma isim koyun ya...poem, oluyoroylebazen, adigupse, kararli
Anladim canim benim tirnagimda söküldü bastan cikti ama elimdeydi.mesaj olayina gelince uzun zamandir alintilarima cevap vermedin sanirim goDen kacti neyse
Aslinda mecbur olsun ama yine de misafiri olan olur işi olan olur bir cezası olmasın.ama isteyen yaparsa zaten o iş yatar cunku hepimiz zaten spor yapmak istiyoruz
Sen de canim benim
Kizlar bana onceki takimdan beri maymuş derler :)
Yarin Ben yine salya sümük dolanirim haso gidiyor diye.Hee iyi oldu.yarinda ise baslicam.cok yoğun olmazsam arada bakarım yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?