Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Onceki takim hangisi
Niccinimi degistin

Merhaba kızlar coşmuşsunuz bu hafta sonu maşallah diyeyim :) okumaktan cevap yazmaya vakit bulamadım :) ben hal Kaynanamdayim birkaç gün burada kalacaz sonrada anneme geçicez işten bir hafta izin aldım da... eşim tatilde sıkılmış gezmek istedi bende izin aldım geziyoruz bakalım..

Ohhhh iyi olmus diyete dikkat ama....

1- İsimin nedir?
1. adım berıl soyadım bır hayvan adı ama yazmam.
2- Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
2. 27 mart 77 dogumluyum.burcla hıc ısım olmaz

3- Dış görüntünü tarif eder misin?
3. resımdekı gıbıyımçuyun boylu kıvırcık saclı esmer
4- Boyun Kaç?
4. 174 176 arası ama kızkardesım 172 olcuyor nedense............
5- Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
5. 3 kardesım bır abım bır kızkardesım var.
gurbetcı bır aılenın kızıyım.aılem frankfurtta ysıyor.abım kardesım evlı.ben lıse yıllarınd tr. geldım.baba annemle kaldım.
6- Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
6. balıkesırlıyım. ıst.
7- Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
7. calısıyordum sınıf ogretmenıydım ama gerı donup donmeyecegım belırsız

8- Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
8. hııııııııııı evlıyım 15 yıl olduçyaslanmısım yawwwwwwwwwww
9- Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
9. 3 kızım var. ıkızler 12 okuyorlar malum.5 yasından berı bırı pıano bırı gıtar calıyor. bale gecmıslerı yerını modern dısko danslarına bıraktı.
3 numara 1 yasında evın soytarısı gorevını ustlenıyor suan. ıkızler avatarımda
10- Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
10. ılkınde kılo sorunu yasamadım. bu hamılelıgımde 35 kılo uzerı aldım. hamılelıgın basında kanser oldugum ogrenıldı.
zor bır donem gectı.bebegım tehlıkesız bır donemınde dogurtuldu ve ben amelıyat oldum. su an 3 ayda bır kontrollerle hayatı goturuyorum.
11- Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
11. ben hep zayıftım.100 kıloları gordum.suan +70 lerdeyım.3-5 verecem bıtecek.
12- Kilo alma maceran nedir?
12. dogum ve lanet hastalıgımın bırlesmesı.benım herseyı o donem boslamamç
13- Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
13. eskı elbıselere gırememek.saglık sorunumun duzelmesı.merhaba hayat demek ıstemem. vs.....
14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
14. o kadar cokkı ama goze kulaga hos gelen hersey.ama ahmet kzya nın ayrı bır yerı vardır
15- Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
15. cokkkkkkkkkkkkkkkkk bırazdan resım eklıyecegım.bır de esım ben kızınca ıtın olurum karagozlum dıyorçbuda yoruma acık kalsınç
16- Hobilerin nelerdir?
16. alıs verıs.aılemle zaman gecırmek. hatırı sayılır bır kıtaplıgım var kıtap sevdamdan.
17- Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
17. kuzenıyle kankaydım unıde.
18- Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
18. cok okurumçson donemde kısısel gelısım alıyorumç
19- En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
19. esımden ayrı kalmak benı sınır eder. buyuk bır masada tum sevenlerımle bır arada olmak bana cennetı bahseder. malesef cok az oluyor
20- Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
20. gercı ıstedım her seyı gıyıyorum ama tatıl oncesı ıstedıgım hale gelırsem kendıme bır gecelık alacam. gulmeyın ulennnnnnnnn bayagı hatırı sayılır bırsey................

Sagol Canim

Kizlar uygun oldugunuzda yukaridaki sorulari cevaplarsaniz birbirimizi daha iyi taniriz

Kalabalık iyi de çok severim ama samimiyet de
Gerekli..o da varsa yaşasın o zaman senin pazara doyum olmaz...
Eh iste diyelim ama kalabalık güzel oluyor.
Su ödem yapmaz canım hatta ödemi atmana yardım eder bide yaktığın yağlar su ile vücuttan atılıyor diye biliyorum.
Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 29 ziyaretçi)
beril77, damlanur10
Hay masallahhhhhhhh

O kadar ziyaretçi ne geziyormus birinci olunca dikkat çektik galiba bu arada hepinize Tebrikler poemi ayrica tebrik ediyorum kilo vermelerin devamını diliyorum :)

yaaa ben kaptırdım öküz gibi yiyom yaa nolcak böyle bikaç gündür hava çok soğuk yürümeyede çıkmadım.

[*]İsimin nedir?

adım arzu,
[*]Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?

29 yaşındayım 1984 elazığ doğumluyum.20 eylül doğum günüm.
[*]Dış görüntünü tarif eder misin?

esmer kumral arası kumral tam olmamakla beraber kemiği geniş etine de hafifçe dolgun bir bayanım uzun kahve saçlarım kahve rengi gözlerim var.
[*]Boyun Kaç?

1,60
[*]Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?

6 kardeşiz 5 kız 1 erkek ben 3 numarayım erkek en küçüğümüz
[*]Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?

elazığlıyım ama şanlıurfa da yaşıyorum.
[*]Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?

evet üniversitede memurum.
[*]Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?

evliyim 22.08.2006 yılında evlendim.
[*]Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?

2 kızım var 5 yaşına girecek 22 eylülde diğeride 20 aylık olacak.
[*]doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?

büyük kızımda 9 kilo küçük kızımda 12 kilo aldım ilki doğumda gitti ikincisi tüm çabalarıma rağmen gitmemeye
yeminli.
[*]Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?

evlendiğimde 48-52 arası gider gelirdim hamile kaldığımda her ikisindede 60 idim.şuanki kilomda yarın belli olacak.
[*]Kilo alma maceran nedir?

hamilelik dış gebelik.
[*]Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?

diyete eltim belindeki yağlara kaç numara südyen takıyon dedi arkanda da gögüs oluşmuş sanki dedi ve kendimden iğrendim ve başladım.
[*]En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.

artık ne film ne müzik nede kitap okuyorum uzun zaman oldu bu üçlüyü hayatıma koymadım. ama macera ve gerilim filimlerini aşk filimlerini severim.
[*]Hiç hayvan besledin mi? Açıklama

evet kedi, köpek bunları köyde beslemiştim.kuşumuz vardı ama kuşum geçenlerde öldü sebebini bilmiyorum bir baktım kafesinde kupkuru olmuş.
[*]Hobilerin nelerdir?

eşimle ve çocuklarımla vakit geçirmek sinemayı seviyorum ama ona da çok oldu gitmeyeli,
[*]Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?

lisede okulda 19 mayıs çalışmalarında tanıştım.
[*]kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?

kitap çoooooooook oldu okumayalı..
[*]En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?

eşimin herkese her konuda söz vermesine çok kızıyorum.eşimin süprizşeri son zamanlarda güzel oluyor.
[*]Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?

zayıflayınca beni ince gösteren bir kıyafet alıp dost düşman çatlatacağım.sürekli beni kilolu görenleri kıyas
yapanlara kapak yapacağım..

1-İsmin nedir?
adım yeliz
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? doğum günün ne zaman?
36 burcum aslan ağustos

3-Dış görüntünü tarif eder misin?
klasik türk kadını malesef biraz basenli kalçalı:)
4-Boyun Kaç?
162
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
2 kardeşiz erkek kardeşim ingilterede yaşıyor yeni hala oldum..
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
oo çok karışık zonguldakta büyüdüm ama ailem şimdi izmirin dikili ilçesinde yaşıyor..şimdi şanlıurfadayım küçük bir ilçesinde eş tayininden doğu görevi yapıyoruz inşallah yaza tayinimiz çıkacak
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
evet öğretmenim
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
evet 12 yıl oldu beee..ne çabuk
9 2 çocuğum var biri 9 yaşında yaramaz bir erkek diğeri 3.5 yaşında cadı bir kızoğlum ilkokulda kızımı bu sene kreşe verdim

10-doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
ilkinde fazla almamıştım ikincisinde 22 kilo aldım hep yatmak zorundaydım son zamanlar..hala vermeye çalışıyorum
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
evlenirken 53 falandım ama zamanla aldım en çok 2.doğumdan sonra..hedefim 55 olmak
12-Kilo alma maceran nedir?
bazen psikolojik 2 senede bir taşınıyoruz yalnızlıktan falan yada canım sıkılsa ıvır zıvır yiyordum..
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
bir gün doktora gitmiştim annemde gizli şeker çıktı bir baktırayım dedim kolestrolde yüksekti şeker sınıra yakın doktor kilomu sorunca 72 derken utandım..sonra diyetisyene gittim 2 ay..8 kilo verdim ama sonra taşındık annemde ve kayınvalidemde kaldım o yaz..anne yemekleri ve kalabalıkta yedim bol bol..hazır yersem hep kilo alıyorum..
14- En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
bu aralar vakit yok ama duygusal filmleri ara sıra seyrediyoruz birde yalan dünya dizisini severim..
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
kuş balık falan
16-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
arkadaşlarım sayesinde
17-kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
saçma belki ama sağlıklı yaşam diyet kitapları okuyorum bu aralar motive içinbirde bazen polisiye falan.
18-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
iki yüzlülük gibi şeyler..küçük şeylerden mutlu olabilirim..
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
zayıflayınca bana hocam sizde yağlısınız aslında üşümemeniz gerekir diyen biyoloji hocasından intikam alcam
dolapta olmayan ama atmaya kıyamadığım kıyafetlerimi giycem..alışverişe çıkcam..

1-İsimin nedir?
Gonca
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
36 yaşındayım kova burcuyum.5 şubat
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
kumral saçlarım dalgalı omuzlarımda.buğday tenliyim.gıdımda var
4-Boyun Kaç?
1.67 cm.
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
üç kardeşiz 2 erkek bide ben en büyük benim.babam 2002 de vefat etti annem en küçük kardeşimle yaşıyo.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
memleketim Uşak.. Kocaelide yaşıyos..
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
evet hemşireyim.
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
12 senelik evliyim.
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
var çok şükür bir kızım var.9 yaşında.4 e geçti.
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
hamilelikte 14 kilo aldım 64 le başladı 78 le bitti kendiliğinden gitti kızım 2 yaşındayken 62 kiloydum
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
69 65 arası gidip geliyodum şimdi 70 kiloyum.60 olmak istiyom.

12-Kilo alma maceran nedir?
6 sene önce sigarayı bıraktım ondan sonra hızla kilo aldım çok yemekten ve hareketsizlikten.
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
arada diyet yapıyodum ama bu şubatta 77 olunca ben napıyorum dedim.birde kolesterolüm falan yüksekti.ilaç kullanmak istemedim.zayıflayabilirim dedim sigarayı bırakan neler yapmaz dedim başladım diyete.
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.melekler şehri,yeşil yol.halk müziği severim.
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
Açıklama kızımın 2 tane balığı vardı 3 sene yaşadılar.sonra beslemedim bi daha.çok çiçeğim var ama çiçekleri seviyom.

16- Hobilerin nelerdir?
tabiki örgü örmek (sigarayı bırakmama çok yardımı oldu)ve kitap okumak..

17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
tesadüf bi arkadaşım sayesinde tanıştık ama amacı bizi tanıştırmak değildi olaylar kendiliğinden gelişti.
18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
ooo bayılırım daha çok polisiye okurum.grange hayranıyım.nora Roberts severim.örgüyle ilgili kitaplarıda
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
en kızdığım yalan söylenmesi.arkadan konuşmak insanlarla dalga geçilmesi vs..mutlu olduğum şeyler küçük
şeylerden bile mutlu olurum bazen bi söz bi bakış yün almak kocişimi düşünürken araması
kızımla kız kıza takılmak vs.vs..
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
tabiki kocamla girdiğim idaa neticesi istediğim kocaman ekranlı bi telefon almak.
(İdaayı kazanamadım ama telefonu aldım.şimdi sadece zayıflamak istiyom)

Gogom bu röpörtajlar bitince toplayim bir yere ekleyim.gelen oldukca ekler mezun olundukca cikaririz

Yarin Ben yine salya sümük dolanirim haso gidiyor diye.
Allah kavustursun canım. Hep gidiyor seninki de ...
yaaa ben kaptırdım öküz gibi yiyom yaa nolcak böyle bikaç gündür hava çok soğuk yürümeyede çıkmadım.
Dönünce toparlarsın canım.

Geçmiş olsun ne kanseri geçirdin. Cok hos cevaplar :) ben daha geniş bir vakitte cevaplarim soruları

Allah kavustursun canım. Hep gidiyor seninki de ...

Dönünce toparlarsın canım.

Geçmiş olsun ne kanseri geçirdin. Cok hos cevaplar :) ben daha geniş bir vakitte cevaplarim soruları

Bir Gun anlatirim gecti sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…