Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Olabilir aslında mecburiyet iyi gelir.

Beğendim ben.

kararrrsabrrrr bu yediklerinin listesini sana göre diyetisyen mi hazırladı bana biraz fazla gibi geldi de.mesela on fındık çok 5 zeytin çok yağlılar sonuçta,6 yemek kaşığı yemek de çok gibi geldi bana.bi de spor lazım yürüyüş lazım.az yersek çok kilo almayız sadece bunun yanında çok da hareket lazım

bayıldım ben bu fikre,hemen yapalım derim ip en iyisi hem kardio çalışma olur hem de çok kalori yaktırıyo.yürüyüş her gün kesin olmalı zaten.ama oyle laylaylom vitrin bakarak diil tempolu olmalı.

SABAH:uyanınca bir bardak ılık,sirkeli su
1/2 kahvaltı tabağı menemen
1 dilim peynir
2 ceviz içi
2 fincan çay
ARA:1/2 mandalina yanında 1 bardak süt
ÖĞLE:bol yeşil salata
ızgara tavuk
bir bardak ayran
ARA:2 günkurusu kayısı
AKŞAM:1 dilim ıspanaklı börek
1 fincan çay
noT:2,5 lt su içtim daha da içicem.böbreklerim imdaaat demezler inşallah çok çalışıyolar da:))1 saat de tempolu yürüdüm.

Yas37
Boy 176
Baslangic 93
Simdiki 73 kusurunu bosver
Hedef 65
Hamilelik amemuyatlar dusuk yaptim pasalar gibi tatil yaptim 2.5 ay
Nedeni daha ince olmak. Yeniden tup bebek deniyecem

Yas37
Boy 176
Baslangic 93
Simdiki 73 kusurunu bosver
Hedef 65
Hamilelik amemuyatlar dusuk yaptim pasalar gibi tatil yaptim 2.5 ay
Nedeni daha ince olmak. Yeniden tup bebek deniyecem

hiiiii bebişim sen 90san kilomuydun?İnamıyorum kaç zamanda böğle zayıfladın?Sende 3bebiş yokmu daha ne edicen kız?
Görüyomusun.Bak hakkında neleri bilmiyodum.İyi olucak bu tablo iyi...Yapmaya başladım bile.ikinizi ekledim.gerisi gelir inşallah...12kişiyiz dimi?

Tabloda bos yerde ekle izinliler var gelir ekleriz

Tabloda bos yerde ekle izinliler var gelir ekleriz

kız beril şimdi albümdeki resimlerine baktım da.neren tombiş kız senin?fıstık gibisin valaha. sadece boyun uzun olduğu için kilon bu kadar fazla.gayet güzelsin bebişim.Kızın da çok tatlı sana çok benziyor...

Ikizlerle hasanimuda gordunmu.sagol Canim.bende cok tinlamiyorum kiloyu boyla kapatiyom.orda bikinili bir resmim var orda temmuzda 64 tum

Kiz yoksa gidiyimmi sisman dagilmisim diye

Ayyyy cook guzeeel :))) afiyet olsun kuzummm

Olabilir bana uyar hatta pek hos bulur mesela her gun baska spor da olabilir hepimize yapmaya calisiriz
mesela pazartesi gunleri yuruyus gunu sali gunleri ip atlama gibi bi listemiz olabilir

Yas 24
Boy 1.62
Baslangic kilom 82
Simdiki kilo 79
Hedef kilo 60
Tombiklik nedeni: duzensiz beslenme, duzensiz uyku, hareketsizlik
Zayıflama nedeni : başta sağlık olmak uzere halsizlikten ve hantallıktan yoruldum.artik rahat rahat yuzmek diledigimi giymek kendimi hafif hissetmek istiyorummmm cookkk :)

Berilcim ayagin icin haber vericektin.artik bilerek cevap vermedigini dusunuyorum mesajlarıma...

Yazmamismiyim özur dilerim.kaynanamda bizle gidecek hazir firsat ameliyat olacam hastanede kalmam gerekmuyormus.30-35 dakikalik bir Ismus.sonradinda bir hafta yuruyemezmisim ama sonra normale donebilirmisim.sonra tirnak hava alir cikarmis.5-6 ayi bulurmus yeniden tirnagin grlmesi.persembe donuyoruz.yetisirse pzt. saliya olsun bitsin

Ikizlerle hasanimuda gordunmu.sagol Canim.bende cok tinlamiyorum kiloyu boyla kapatiyom.orda bikinili bir resmim var orda temmuzda 64 tum

Kiz yoksa gidiyimmi sisman dagilmisim diye

yok kız nereye?gitsen sanki seni bırakçaz da sanki ikizlermi anlamadım ki bir tane sana benzeyen bebiş vardı.kocişi de gördüm.Allah ayırmasın...

Sanirim senin zayiflama nedenin herkesin ortak nedeni.eger isterseniz Ben hergun bir spor plani yaparim.yanliz mecburmu tutayim yoksa isteyenmi yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…