Sanada iyi pazarlar bebeğim.Slm gonca iyi pazarlar
Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 29 ziyaretçi)
beril77, damlanur10
Hay masallahhhhhhhh
Olabilir aslında mecburiyet iyi gelir.Kizlar takimca bir Ortak sporumuzu oldun diyorum nasilmi
Mesela gunde yarim Saat yurume yada
Ip atlama gunluk 200 le baslayan ve artarak giden
Yada akliniza Gelen Birsey
Fikirlerinizi bekliyorum yada bir ortaya karisik olur
100 mekik
100 Squart
300 ip
Vs....
Kızlar berilciğimden tablo yapmaya onay aldım.kendisi hem telden yazdığına hem de kolunu rahat kullanamıyor kıyamam güzelime.şimdi....tüm kızların yatdınıtla tablo yapcaz...aşaöıdakı bilgilerinizi yazın yapmaya başlayayım.
Başlanğıc Kilo
Şimdiki kilo
Hedef kilo
Tombillik nedeni
Zayıflama nedeni
kararrrsabrrrr bu yediklerinin listesini sana göre diyetisyen mi hazırladı bana biraz fazla gibi geldi de.mesela on fındık çok 5 zeytin çok yağlılar sonuçta,6 yemek kaşığı yemek de çok gibi geldi bana.bi de spor lazım yürüyüş lazım.az yersek çok kilo almayız sadece bunun yanında çok da hareket lazım
Sabah uyanınca 1s.b ılık suya yarım limonu sıkıp içtim:) hergün içiyom diyetisyen abla öyle dedi:)
Kahvaltı9:00) yarım simit, 5 zeytin, 2 minik domates, 2 kibrit kutusu light peynir, bol maydanoz.(Kahvaltıdan hemen önce de 1 bardak su)
ara11:00) 10 fındık, 4 kuru kayısı
öğle13:30) dışardaydım yemek yicek vaktim de yoktu 1 simit, 1 elma yedim pek olmadı ama)
ara: (16:00)3minik kare bitter çikolata ( valla diyetimde var ondan yedim yoksa yemem ha cıss:))
akşam18:30) 1kase çorba, 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, salata
3 litre su:) ( iç iç bitmiyo yahu:)
Kizlar takimca bir Ortak sporumuzu oldun diyorum nasilmi
100 mekik
100 Squart
300 ip
Vs....
Olabilir aslında mecburiyet iyi gelir.
Beğendim ben.[/
BOY:168 cm
BAŞLANGIÇ KG:77,8 kg
ŞİMDİKİ KG:76 kg
HEDEF:60kg mayısa kadar
TOMBİKLİK NEDENİ:hamilelik ve iradesizlik
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık çünkü kilo alınca hipoglisemi ve bel fıtığı oldum sonra da kocamı çatlatmak bii de çok beğendiğim hiç giyemediğim 38 beden bi elbisem var onun içine girmek
teşekkürler güzelim. tablomuzda ilk kişi sen olucan inşallah.Olabilir aslında mecburiyet iyi gelir.
Beğendim ben.[/
BOY:168 cm
BAŞLANGIÇ KG:77,8 kg
ŞİMDİKİ KG:76 kg
HEDEF:60kg mayısa kadar
TOMBİKLİK NEDENİ:hamilelik ve iradesizlik
ZAYIFLAMA NEDENİ:önce sağlık çünkü kilo alınca hipoglisemi ve bel fıtığı oldum sonra da kocamı çatlatmak bii de çok beğendiğim hiç giyemediğim 38 beden bi elbisem var onun içine girmek
ok kaptan.beyendiyseniz o zaman bilgilerinizi beklerimOlabilir aslında mecburiyet iyi gelir.
Beğendim ben.
Kızlar berilciğimden tablo yapmaya onay aldım.kendisi hem telden yazdığına hem de kolunu rahat kullanamıyor kıyamam güzelime.şimdi....tüm kızların yatdınıtla tablo yapcaz...aşaöıdakı bilgilerinizi yazın yapmaya başlayayım.
Başlanğıc Kilo
Şimdiki kilo
Hedef kilo
Tombillik nedeni
Zayıflama nedeni
Yas37
Boy 176
Baslangic 93
Simdiki 73 kusurunu bosver
Hedef 65
Hamilelik amemuyatlar dusuk yaptim pasalar gibi tatil yaptim 2.5 ay
Nedeni daha ince olmak. Yeniden tup bebek deniyecem
hiiiii bebişim sen 90san kilomuydun?İnamıyorum kaç zamanda böğle zayıfladın?Sende 3bebiş yokmu daha ne edicen kız?
Görüyomusun.Bak hakkında neleri bilmiyodum.İyi olucak bu tablo iyi...Yapmaya başladım bile.ikinizi ekledim.gerisi gelir inşallah...12kişiyiz dimi?
Tabloda bos yerde ekle izinliler var gelir ekleriz
kız beril şimdi albümdeki resimlerine baktım da.neren tombiş kız senin?fıstık gibisin valaha. sadece boyun uzun olduğu için kilon bu kadar fazla.gayet güzelsin bebişim.Kızın da çok tatlı sana çok benziyor...
Ayyyy cook guzeeel :))) afiyet olsun kuzummmkızlar nasılsınız? bugn uğrayamadm sabaah bnimki kalkmış kahvaltı hazırlamış sofranın resmini çekip göndermiş seni bekliyorum diye bende gittim yarimin kendi elleriyle hazırladıgı kahvaltımızı yaptık ama çok kaçırmadım merak etmeyin ekmeksiz ekmeksiz yedm hep. :) sonra da biraz gez dolaş derken anca gelebildim
Olabilir bana uyar hatta pek hos bulur mesela her gun baska spor da olabilir hepimize yapmaya calisirizKizlar takimca bir Ortak sporumuzu oldun diyorum nasilmi
100 mekik
100 Squart
300 ip
Vs....
Başlanğıc Kilo
Şimdiki kilo
Hedef kilo
Tombillik nedeni
Zayıflama nedeni
Berilcim ayagin icin haber vericektin.artik bilerek cevap vermedigini dusunuyorum mesajlarıma...
Ikizlerle hasanimuda gordunmu.sagol Canim.bende cok tinlamiyorum kiloyu boyla kapatiyom.orda bikinili bir resmim var orda temmuzda 64 tum
Kiz yoksa gidiyimmi sisman dagilmisim diye
Ayyyy cook guzeeel :))) afiyet olsun kuzummm
Olabilir bana uyar hatta pek hos bulur mesela her gun baska spor da olabilir hepimize yapmaya calisiriz
mesela pazartesi gunleri yuruyus gunu sali gunleri ip atlama gibi bi listemiz olabilir
Yas 24
Boy 1.62
Baslangic kilom 82
Simdiki kilo 79
Hedef kilo 60
Tombiklik nedeni: duzensiz beslenme, duzensiz uyku, hareketsizlik
Zayıflama nedeni : başta sağlık olmak uzere halsizlikten ve hantallıktan yoruldum.artik rahat rahat yuzmek diledigimi giymek kendimi hafif hissetmek istiyorummmm cookkk :)
yok kız nereye?gitsen sanki seni bırakçaz da sankiikizlermi anlamadım ki bir tane sana benzeyen bebiş vardı.kocişi de gördüm.Allah ayırmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?