- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Evet cnm diyetisyen hazırladı. bnm insülin direncim çok yüksek çıktı şeker hastası olma şansım normal birine göre %70 dahafazla yani
bunun yanı sıra birde demir eksikliğim aşırı derecede o yüzden kafama göre diyet yapamıyorum zaten. ben çok yoğun çalışıyorum çoğu zaman eve 9-10 da geliyorum akşam o yüzden spor yapamıyorum bunu da diyetisyenimle konuştuk ilk iki ay spor olmadan diyete devam etcem. sonrasında spor şart. tabi spor yapmadan devam etcem derken yapmıycam değil ama özel olarak bir şart koymadık yaparsam süper olur:) fırsat buldukça da yapcam zaten. ama uyarıların için yine de sağol bunları bir kenara not ediyorum sorarım gidince diyetisyen ablama:)
Karbonhidrat yemekler hangileri oluyor berilcim?ben tam bilmiyorum da...Anin tadini cikar kh yeme Birsey olmazzzz tatlim
Bence deeeeee.başlayalım hadiiiiii.baska sporları üşenirim yapmaya.ayak üste olanları severim.io atlama ve yürüyüş...bence ip atlama:)
Ah şu diyet yüzünden ne misafirliye gitmek isterim ne de gelmesini.insan kendini tutamıyor kiiiii....merhaba kızlar hepinize günaydın..bugün misafirlerimiz gitti..bende tabi diyete devam:)
valla tartılmaya korkuyorum cumaya kadar toparlanmam lazım..
bugün temizlik yapcam ve yürüyüş havada buz gibi ama neyse..aralarda uğrayacağım artık...
BOY:174 cm
BAŞLANGIÇ: 87.1
ŞİMDİ: 76.4
HEDEF :67
TOMBİKLİK NEDENİ : troit hastalığı + pcos
ZAYIFLAMA NEDENİ: Eski halimi özlüyorum eski kıyafetlerimi özluyorum
Günaydınlar çıtır hatunlar. Sabha tartilayim dedim gözlerim yerinden fırladı 70 buçuk olmusum yaa. Tam saldim cayira oldu.neyse artik önümüzdeki maclara bakicaz.
Bu gün sakin burası
Kız videyolarına bakdım da tam sanal alem insanıymış sen.kociş de öğle galiba.Allah ayırmasın.ben çok beyendim
slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
ebrueva nasılsın nasıl gidiyor?
Kızlar umarım herkes iyidir.ben sabahdan dır koşup aranıza gelmek istiyom ama 1 türlü gelemedim.sadece girip bakıp 1kaç yorum yapıp çıkdım.ama bu yetmiyor ki anacım.ben hep burda olmak her yaptığımı,yediğimi,duyduğumu yaxmak isyiyom.bu gün şu walk at home in 2mile sini yaptlm.tüm elbisem ter oldu.o kadar terlemişim ki kilot,tişört hepsi su.gööüslerimin arası damla damla su.zevk aldım yani.o arada da 2bardak su içtim daha bi artıyodu terlemem.tavsiye ederim.kızlar bence dışatlda yürümek imkanınız yoksa evde bunu yapın.hem hani sporu bırakınca şişmanlar ya insanlar(öğle duydum yanlışsa düzeldin kızlar)bence yürüyüşü bırakına bu olmaz.bir de salatalık turşusu yedim öğlen kalorisi ne baktım da 0 mış ya.çok evindim.ben nedense her tükettiyimi korkarak yiyorum.ya fazla kkal isi varsa diye...ayrıca şimdiye kadar da 2lt. Su içtim öğreniyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?