Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

banuuuu ne yaptin kiz tartida oynama varmi ben cok memnunum

banu beni yakalayamazkiiii
banu beni yakalayamazkiiiiiii zemuszemuskaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan

72,7 yim ben oooooooooo yakaladım geçtim bile 300 gr önündeyim bakalım sen ne zaman 72,7 olacaksın hadi görelim hadi hadi:jeyyar:

ya şebo evet
1 ileri iki geri bıktım bende valla.....
13 temmuzda bende tatildeyim o zamana kadar 68 in altına düşmek istiyorum....
ya birde brişey söylücem olmayan pantolonlarım vardı onları yeni yeni giymeye başladım... iki hafta oldu 42 beden ve belimden düşüyor bir tanesi ama tartı öyle demiyor ay bu ne şimdi kafamçokkarıştı

canim iincelmissindir belki oluyo ya öyle bazen

günaydın şekerler
anacım pek heveslendim herkesler yarışta
yaa gerçekten ben de özgeyle yarışa girmiştim ama özge nerelerde ben göremedim hiç

Canım bu yürüyüşün sonucu, iyice sıklaştın, bende de durum aynı, demiştim ya geçen hafta 2 tane 40 beden aldım. 42 lerimi daralttırdım.

Esra valla peşini bırakmıcam 68 ya olucan ya olucan:))

şebnem tebrik ederim dediğin gibi bu hafta 1kg verelim belki daha fazlası benimde şişliğim vardı dün biberiye çayı içtim faydasını gördüm
esra ne güzel incelmişsin bende valla incelme adına hiç bir belirti yok anlamadım
ortim sende ki bu azim biraz bana da buluştır(ama yaseminin hakkını yemeyelim)
ben hafta sonu 1kg almıştım bu sabah tartıldım 63,6 gördüm bakalım cuma neler olacak

hayal gözlü iyiyiz sen nasılsın geçen hafta seni tebrik ederim diyeti büyük başarı ile bitirdin ben cesaret edemezdim gerçekten tebrik ederim

şebocum beni bu kurallar itip kakmasa ben kilo almaya devam edeceğim farkındasın dimi...
bırakma valla peşimi..... vereliniortak

canım sende çok azimlisin bu zamana kadar hiç bozmadın diyetini ve kiloda veriyorsun ne güzel yürüyüşlerini yapıyorsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…