Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

banum malesef sıcakta dışarı çıkamadım dün bende aorebik cd aldım evde başlıycam bide plates yapa bilirsem daha iyi olacak (ama fırsat buldukca yürüyeceğim )

ben akşam nerdeyse kaçırıyodum benim yemek konusunda en dayanamadığım şeylerden 1 tanesi patates püresi akşam kocam tutturdu yap diye hık mık ettim vazgeçmedi bende yaptım ama varya başım döndü resmen yaparken kaşığa bulaşanları yedim sadece başka yemedim ama resmen işkenceydi

aslna ortim kaçama hayır :umursamaz:

biraz sonra ögle yemegimi yiycem 2 kati yumurta 1 salatalik 1 domates belki 1 dilim ekmekde yerim listede yok ama yumurtayi ekmeksiz yiyemem galiba

Herkeşler nerde yine?

Valla ben arada öğlenistediklerimi yiyyorum, o akşamı z. yağlı ile geçirip sıkı bir yürüyüş yapınca iniyorum , bişicik olmuyor.

eveeeettt benim diyet gene yalan oldu bundan sonra liste diyetleri bitmistir benm icin nerdeyse aclik zafiyeti geciriyodum mafoldumben bundan sonra kendi kafama göre takilicam banane :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…