Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cnm sonucunu merak ediyorum:) çok güzel görünüyo bence liste.

1 Gogo yarin lustedemisin
2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak

2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak

Yarın girmiyim listeye canom haftaya gireyim hem kilo aldım hem adet oncesiyim.ortalama çok düşer.

***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
oluröylebazen(79.0/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

4.TAKIM ORTALAMASI: %

***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

berilim guzum yatıcam şimdi diye acele ettim listeyi hazırladım bu şekilde bi bak olmuşmu

Bence kesin olmalilar :))

Super yapmidin valla :))) iradene hayran kalınır :)

Günaydıııııın benim tatlı tombiklerim...kalkın da tartılara çıkln.hadi.çlkında güzel haberler verin.ben sabahın köründe kalkdım pılı pırtımı topladım 3günlüyüne annemlere geldim,kocam işe giderken bıraktı bizi de.veeeeeee sabah tartıya çıkdımmmm mı?eveeeeet çıkdım.kaç kilomuyum?söylüyor uuuu um. ...70.800.1hafta önce kaçmıydım? 73.300......evet canlarım tam 2.500 vermişim.sizin yardımınız desteyinizle...bu sonuçtan dolayı her kese sonsuz teşükkür ederimmm.hepinizi tek tek seviyorum...kendimi de....sizden de güzel haberler bekliyorum..

Son düzenleme:
***4. TAKIM 347. ETAP***

beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///)
kendi isteğiyle ayrıldı

Kendimi listede göremedim diye çok üzüldümmmm...

Damla ve kararsabir hedef kilo gecen haftaki kilo bu haftaki kilolarinizi ogrenebilirmiyim.

Yarın girmiyim listeye canom haftaya gireyim hem kilo aldım hem adet oncesiyim.ortalama çok düşer.
Tmmm
berilim guzum yatıcam şimdi diye acele ettim listeyi hazırladım bu şekilde bi bak olmuşmu
Ben gece yapmisim sagol canim

Ooooo super.

Gunaydinnnnnn
Bu persembede ayran tedoksu sayesinde ortalamanizi etkilemedim300 gitti.gogo haftaya Kapidan girer beril bacadan kacar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…