Kızzz heyecanın bana geçdi yaaaa...karnıma ağrılar girdi...
Evet ya o kötü oldu gerçekten bide balık sevmem çok iyimi ama en olması tavık yiyebilirsin dedi =)
Aaaaa balık sevilmez ki ben bayılıyorum her gün olsa yerim valla:)))
Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum
Kalkınca: 1 kivi + 2 bardak su
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Ara: Beyaz Çay
Öğle: 1 Kepçe Sebze çorbası + Balık + Bol salata + 4 y.k. Yoğurt
Ara: 1 Yeşil Elma
Ara: 1 Nar
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Son ara: 1 kivi veya 2 dilim ananas + Meyveli su
Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.
1 Gogo yarin lustedemisin
2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak
***4. TAKIM 347. ETAP***
beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
oluröylebazen(79.0/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///) kendi isteğiyle ayrıldı
4.TAKIM ORTALAMASI: %
1 Gogo yarin lustedemisin
2 kizlar Damla ve kararlisabirli icin listeye girip girmemeleri hakkinda fikirkerinizi bekluyorum. Acilllllllllllll liste yapilacak
Bence kesin olmalilar :))1 Gogo yarin lustedemisin
Kızlar ben o kadar komik bir sey yaptım ki.kocaman bir tabak patates kızartdım.kocam istemişdi.benim de genelde bayıldığım bir yemektir.şöyle kalem gibi sarı sarı ohhhh.kızartmaya baslayınca çok acıktığımı fark ettim kesin yiyecek gibi duruyordum.hemen dereotu çiynemeöe başladım.,gecenlerde beril tokluk hissi yaratdığını söğlemişti. Sonra 1bardak su içtim.bunu da arkadaşlardan biri söylemişti.baktım olmuyor e sonuçta öğlen geçmiş daha bir şey yememişom.hemen lahana ve yeşilliklei incecik kıydım.1kasr yoğurda katıp koccccaman bir kase yedim.kocaç nefus patates uerken ben şu salatayı yedim.e sonra baktım ki bir tabak daha kalmış düsündüm ki bu kalırsa ben bunu gidip gelip yerim.hemen kaynanamı çağırdım ısrar kiyamey yok annecim yeyin aç kalmayın deyip kadın a yedirdim....oh iyi yaptım yoksa kesin yerdim...sonra o kadar güldüm ki yaptığıma...ama sonuçta yemedim ve yerine faydalı lahanalı yeşillikli yoğurtlu bir salata yediç.kendimi müthiş hiss ediyorum...
Gecen hafta 79.0
Simdiki 78.3
***4. TAKIM 347. ETAP***
beril77 (73.3/ / /% )
Ebrueva(76.4/ / /% )
masumcuk(84.3/ / /% )
Adigegupse(70.9/ / /% )
oluröylebazen(79.0/ / /% )
Merve10er(77.2/ / /% )
Poem35(76///) kendi isteğiyle ayrıldı
4.TAKIM ORTALAMASI: %
TmmmYarın girmiyim listeye canom haftaya gireyim hem kilo aldım hem adet oncesiyim.ortalama çok düşer.
Ben gece yapmisim sagol canimberilim guzum yatıcam şimdi diye acele ettim listeyi hazırladım bu şekilde bi bak olmuşmu
Günaydıııııın benim tatlı tombiklerim...kalkın da tartılara çıkln.hadi.çlkında güzel haberler verin.ben sabahın köründe kalkdım pılı pırtımı topladım 3günlüyüne annemlere geldim,kocam işe giderken bıraktı bizi de.veeeeeee sabah tartıya çıkdımmmm mı?eveeeeet çıkdım.kaç kilomuyum?söylüyor uuuu um. ...70.800.1hafta önce kaçmıydım? 73.300......evet canlarım tam 2.500 vermişim.sizin yardımınız desteyinizle...bu sonuçtan dolayı her kese sonsuz teşükkür ederimmm.hepinizi tek tek seviyorum...kendimi de....sizden de güzel haberler bekliyorum..
Gunaydinnnnnn
Bu persembede ayran tedoksu sayesinde ortalamanizi etkilemedim300 gitti.gogo haftaya Kapidan girer beril bacadan kacar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?