O Finger cok sokma bakhepınıze gunaydın kızlarrrr
işte çarşamba günü menum
sabah:1 bardak şekersiz çay 1 paket fınger bıskuvı:26:
öğlen
1kepçe çorba:1dlm rosto köfte salata yoğurt
ara:türk kahvesi
akşam:2 yağsız tavada yumurta 2 dlm kepek ekmeği
2 lt suu
Tamam güzelim anladım.Kullanırım.galiba ben kabızlık sorunu yaşıyorummmmm...Canım daha öncede açıkladım tekrar açıklıyım benim hergün yediğim fiks oldugu için hergün paylaşmıyorum yediklerimi çünkü hergün aynı şeyi yiyorum ben 2 haftalık olarak paylaşıyorum detoksa gelince yarın alıcam ve paylaşıcam 1 hafta detoks yapıcam bu nedenle hergün detoksta neler var tek tek yazmıcam kabızlığa iyi gelmesi içinde her sabah aç karna 2 kuru erik bir bardak ılık su içiyorum.
Gelin kaptanım.gelin de sizi de tanıyalım.Merak ediyorum.Kaptan yardımcısı bu kadar tatlı ve işini bilense kaptan nasıldır acaba...ben geldim kızlar neler olmuş böyle.takılmayın böyle kalitesiz insanlar her zaman heryerde çıkabiliyor malesefki..ben haftasonu annemi yolcu etcem nasipse sonra burdayım.özledim sizleri tadilatı bekliyemicem adamlar abuk subuk işler yapıyolar bi geldiler elektrik tesisatını değiştirdiler sonra bi geldiler giriş kapısı eskiydi çelik kapı taktılar önüne mermerini koymadılar naptıkları belli değil..diğer işler için geldiklerinde bikaç gün düzensizlik olur ama sorun değil artık.
benim ki de öyle diyor ama yapamıyorummmm....Oyyyy Allah sabır versin canım sana yaa :)
HE deyip geçiceksin benim kayınvalidemde biraz dırdırcı eşim salla ya he de geç diyo öyle yapıorum =))
offff yaaaa herkes burda ben yokum...Maşallah
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77*, oluroylebazen, EbruEva+, Kararrrsabrrr, gogo2405+
inşallah iyi olacak bebeğim.şans diliyorum sana bolca...Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
evet ya garip olan şu ki önceden gözüm kalırdı ardında ama şimdi yok.yetiyor 5 yudum...Aynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)
İyi günlerde kullan bebeğim.Üstüne bebeğin çiş yapsın emiiii...Benim günün inanılmaz yorucu ötesiydi eve yeni geldik tüm gün eşimle maskodaydık mobilyacıların oldugu kocaman bir yer sabahtan beri 100 150 dükkan dolaştık sonunda bir L koltuk seçip alabildik çok şükü 20 gün sonra gelicek :)
diyer iki arkadaçş mezun mu oldun mu berilcim?önemli olan diyet deyil.insan olmak bir şeyleri paylaşa bilmek...sırf diyet konuşulsa çooook sıkıcı olurdu yaaa...Gogo
Toprak
Zeynep ve Ben Varken
Biz kardes gibi dertlesirdik bazen diyeti konusmazdik ama bozmazdikta.oncelikle hayati paylasiyoruz, diyet Pastanin bir dilimi.burasi hayata biraz mola Verdigim yer benim degisik bir rengi....
Gogo Gel bacim kuzularina sahip cik
Sağ ol güzelim.Siz de varlığınızla desteyinizle başarıcam inşallah...hepimiz...kaynanaların geneli böyle sorunlu oluyor herhalde. daha evlenemdiğim için öyle bir derdm yok ama etrafmda da kaynanasıyla iyi geçinene de pek rastlamadım sanırım berilcim bu konularda bi istisna. bende gecenlerde kayınvalide adayıyla da tanıstım kadın gayet ılımlı duruyor hatta bir ara kendi oglunu bırakıp bni savunmalara flan baslayınca bizimki hemen çoştu anneee hatrlatrım senin oğlun benim diyeeve gidincede bizimkine suan işini oturtmuş olsan bi dk beklemez gider kzıı ister yüzüğü de takardım parmagına demiş. tabi ilerde durumlar nasıl olur onu da yasayıp görcez. ilk görüşte pek kanmamak lazm herhalde.
şahsen aramıza katıldıgın ilk günden beri senin azmine hayran oldugumu belirtmeden geçemicem şekerm. bu şekilde gidersen hedefine ulaşacağından da eminim ben senin.
ayy yafrm yazdklarını okyunca içim bi hoş oldu. bizde seni seviyoruz berilimmmmm
gel kzuum gellll özlettin kendini zaten ..
bol şanslar canım benim. herşey istediğin gbi gider umarım
Ha şöyle kuzum.Menyümüz günahıyla sevabıyla bizimdir...Besıktas sokaklarından günaydın.
Bugün Dr. Islerım var kolumun rontgenı cekılecek. Ivır zıvır ısler
Menumu yazıyım
Sabah
Ikı kasık müsli
1 yumurtanın yarısı
Bır ısırık börek ama ne ısırık
Ögle
Bulgur plavı
Izgara köfte
Aksam
Dananın koptuğu yer oluyor
Patlıcan kebabı bıraz pilav
Salata
1 kadeh kırmızı şarap
Bıraz cerez
Bıraz meyve salatası
Su bayağı ıctım
Ne gunduz ne gece sporu yapamiyorum koldan dolayi��������������
Öyle kaynanaya can kurban yaaaallah kolaylık versın ne dıyeyımm zorr bende kayın valıdemle altlı üstlü oturuyoruz ama sadece bı mısafır gelınce cıkar biraz
ebrucum böyle insanlar hayatımızda hep olucakk takılmaya değmezz
o finger cok sokma bak
aksamda az gorunsede 350 kalori civari ama yoncanin 4 yapragi eksik
meyve nerde haaaa anladim meyve seylerine tenezzul etmedin islenmis seker aldin
Ben beril kadar sen sakrak degilidir yaaaŞimdi geçelim düneeee
Tamam güzelim anladım.Kullanırım.galiba ben kabızlık sorunu yaşıyorummmmm...
Gelin kaptanım.gelin de sizi de tanıyalım.Merak ediyorum.Kaptan yardımcısı bu kadar tatlı ve işini bilense kaptan nasıldır acaba...
benim ki de öyle diyor ama yapamıyorummmm....
offff yaaaa herkes burda ben yokum...
inşallah iyi olacak bebeğim.şans diliyorum sana bolca...
evet ya garip olan şu ki önceden gözüm kalırdı ardında ama şimdi yok.yetiyor 5 yudum...
İyi günlerde kullan bebeğim.Üstüne bebeğin çiş yapsın emiiii...
diyer iki arkadaçş mezun mu oldun mu berilcim?önemli olan diyet deyil.insan olmak bir şeyleri paylaşa bilmek...sırf diyet konuşulsa çooook sıkıcı olurdu yaaa...
Sağ ol güzelim.Siz de varlığınızla desteyinizle başarıcam inşallah...hepimiz...
Ha şöyle kuzum.Menyümüz günahıyla sevabıyla bizimdir...
Öyle kaynanaya can kurban yaaa
Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum
Kalkınca: 1 kivi + 2 bardak su
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Ara: Beyaz Çay
Öğle: 1 Kepçe Sebze çorbası + Balık + Bol salata + 4 y.k. Yoğurt
Ara: 1 Yeşil Elma
Ara: 1 Nar
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Son ara: 1 kivi veya 2 dilim ananas + Meyveli su
Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.
hepınıze gunaydın kızlarrrr
işte çarşamba günü menum
sabah:1 bardak şekersiz çay 1 paket fınger bıskuvı:26:
öğlen
1kepçe çorba:1dlm rosto köfte salata yoğurt
ara:türk kahvesi
akşam:2 yağsız tavada yumurta 2 dlm kepek ekmeği
2 lt suu
Oh oh yarasın demek isterdim ama yaramasın :))Besıktas sokaklarından günaydın.
Bugün Dr. Islerım var kolumun rontgenı cekılecek. Ivır zıvır ısler
Menumu yazıyım
Sabah
Ikı kasık müsli
1 yumurtanın yarısı
Bır ısırık börek ama ne ısırık
Ögle
Bulgur plavı
Izgara köfte
Aksam
Dananın koptuğu yer oluyor
Patlıcan kebabı bıraz pilav
Salata
1 kadeh kırmızı şarap
Bıraz cerez
Bıraz meyve salatası
Su bayağı ıctım
Ne gunduz ne gece sporu yapamiyorum koldan dolayi😥😥😥😥😥😥😥
Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.
Olsun herkez kendi haliyle güzeldir.yeterki içinde se gi olsun. ..Ben beril kadar sen sakrak degilidir yaaa
Oyyy ne zor be.o zaman be bunu bir yerde saklıyayım eyer ki kilo veriminde bir duraklsma olursa yaparım.sen yap bakalım ne olacak.iyi şanslar...Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum
Günde 3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?