Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hepınıze gunaydın kızlarrrr

işte çarşamba günü menum

sabah:1 bardak şekersiz çay 1 paket fınger bıskuvı:26:

öğlen
1kepçe çorba:1dlm rosto köfte salata yoğurt

ara:türk kahvesi

akşam:2 yağsız tavada yumurta 2 dlm kepek ekmeği

2 lt suu

O Finger cok sokma bak
Aksamda az gorunsede 350 kalori civari ama yoncanin 4 yapragi eksik
Meyve nerde haaaa anladim meyve seylerine tenezzul etmedin islenmis seker Aldin

Günaydın canlarım.arkadaşlarımmmmm....şişman bebeklerim...ama mayıs ayının fıstıkları...umarım yine her kes güzel bir gün geçirir.Diyeti bozmayarak,yediklerimize dikkat ederek...Ben uyandım,kahvaltımı yaptım,1litre suyumu içtim,100tane ip atladım.heryerim kırılıcak gibi resmen.
ya ben bu sabah limonlu ılık su içtimmmm ıyyyyyy.hiç sevmedim.Acaba limonu öyle yesem olur mu?bir de sabaha tartının daha az göstermesi için ne yapa biliriz ?bir tavsiyeniz varmı?berilim turşu yenmiycekkkkk onu biliyorum.Unutmadım.zaten söğlediyin günden beri hiç yemedim....

Şimdi geçelim düneeee

Tamam güzelim anladım.Kullanırım.galiba ben kabızlık sorunu yaşıyorummmmm...
Gelin kaptanım.gelin de sizi de tanıyalım.Merak ediyorum.Kaptan yardımcısı bu kadar tatlı ve işini bilense kaptan nasıldır acaba...
Oyyyy Allah sabır versin canım sana yaa :)

HE deyip geçiceksin benim kayınvalidemde biraz dırdırcı eşim salla ya he de geç diyo öyle yapıorum =))
benim ki de öyle diyor ama yapamıyorummmm....
Maşallah
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
beril77*, oluroylebazen, EbruEva+, Kararrrsabrrr, gogo2405+
offff yaaaa herkes burda ben yokum...
Kızlaaar yarın ilk danışanım gelcek çok heycanlıyım :))) ilk terapim olucak :) bana şans dileyin :)
inşallah iyi olacak bebeğim.şans diliyorum sana bolca...
Aynen katılıyorum sana :) Bende aynen dediğin gibi yapıorum herşeyden az az ayda yılda bi yiyorum yani eskiden günde 1 litre kola içerdim şimdi 2 haftada bir bardak belki :)
evet ya garip olan şu ki önceden gözüm kalırdı ardında ama şimdi yok.yetiyor 5 yudum...
İyi günlerde kullan bebeğim.Üstüne bebeğin çiş yapsın emiiii...
diyer iki arkadaçş mezun mu oldun mu berilcim?önemli olan diyet deyil.insan olmak bir şeyleri paylaşa bilmek...sırf diyet konuşulsa çooook sıkıcı olurdu yaaa...
Sağ ol güzelim.Siz de varlığınızla desteyinizle başarıcam inşallah...hepimiz...
Ha şöyle kuzum.Menyümüz günahıyla sevabıyla bizimdir...
allah kolaylık versın ne dıyeyımm zorr bende kayın valıdemle altlı üstlü oturuyoruz ama sadece bı mısafır gelınce cıkar biraz

ebrucum böyle insanlar hayatımızda hep olucakk takılmaya değmezz
Öyle kaynanaya can kurban yaaa

Son düzenleme:
o finger cok sokma bak
aksamda az gorunsede 350 kalori civari ama yoncanin 4 yapragi eksik
meyve nerde haaaa anladim meyve seylerine tenezzul etmedin islenmis seker aldin

bugünde yedım ama nabayımmm püffff bu hafta kötü geçti genelinde üzüntüden saçmaladımmm şu cumartesı gelsin alışveriş yapayım düzellicemm

Ben beril kadar sen sakrak degilidir yaaa

Günaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum

Kalkınca: 1 kivi + 2 bardak su
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Ara: Beyaz Çay
Öğle: 1 Kepçe Sebze çorbası + Balık + Bol salata + 4 y.k. Yoğurt
Ara: 1 Yeşil Elma
Ara: 1 Nar
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Son ara: 1 kivi veya 2 dilim ananas + Meyveli su

Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.

herkese selam kızlar..az kalorili bol hareketli birgün olsun inşallah..
bende bakalım yarın kaç çıkacam?hava güzeldi çocuklarla yürüyüş yaptım hep evde durmak ta sıkıcı valla..

haydi bakalım sonuçları bende merak ediyorum..

Olmuş mu o finger????cıssss yeme bı daha.

Oh oh yarasın demek isterdim ama yaramasın :))

Yapabilirsen eger süper süper süper

Kaptaniniz gelip sizi kotu kadin muzeyyenin cenesinden kurtariyormus

Arkedeslerim, kadeslerimmmmm
Eve yeni geldim pasagimi bir toplayim gelip sizi okuyacagimmmmm

Kiz defne
Askitoskom, dombililik Yolunda Kader arkadasim bu hafta zorunlu izinlisin.benim hatam aslinda bir hatayi duzeltmis canim.püsküte yazmis birde sen oku daha oncedende izinli oldugun icin aradaki zaman dolayisiyla sen iki cuma oncesi zaten izinli olamazmussinki

Ben beril kadar sen sakrak degilidir yaaa
Olsun herkez kendi haliyle güzeldir.yeterki içinde se gi olsun. ..
Oyyy ne zor be.o zaman be bunu bir yerde saklıyayım eyer ki kilo veriminde bir duraklsma olursa yaparım.sen yap bakalım ne olacak.iyi şanslar...

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
beril77*, damlanur10+, oluroylebazen
Fistiklarim dim dim yar esliginde, oynak balina modundayken opüyorum siziiii

Kızlar ben o kadar komik bir sey yaptım ki.kocaman bir tabak patates kızartdım.kocam istemişdi.benim de genelde bayıldığım bir yemektir.şöyle kalem gibi sarı sarı ohhhh.kızartmaya baslayınca çok acıktığımı fark ettim kesin yiyecek gibi duruyordum.hemen dereotu çiynemeöe başladım.,gecenlerde beril tokluk hissi yaratdığını söğlemişti. Sonra 1bardak su içtim.bunu da arkadaşlardan biri söylemişti.baktım olmuyor e sonuçta öğlen geçmiş daha bir şey yememişom.hemen lahana ve yeşilliklei incecik kıydım.1kasr yoğurda katıp koccccaman bir kase yedim.kocaç nefus patates uerken ben şu salatayı yedim.e sonra baktım ki bir tabak daha kalmış düsündüm ki bu kalırsa ben bunu gidip gelip yerim.hemen kaynanamı çağırdım ısrar kiyamey yok annecim yeyin aç kalmayın deyip kadın a yedirdim....oh iyi yaptım yoksa kesin yerdim...sonra o kadar güldüm ki yaptığıma...ama sonuçta yemedim ve yerine faydalı lahanalı yeşillikli yoğurtlu bir salata yediç.kendimi müthiş hiss ediyorum...

bugün hava çok güzel suyumu aldm eşofmanları mı giydim ben yürüyüşe giderm kızlar. görüşürüzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…