hergün balık pişireceksin galiba..zor iş..
Kiz defne
Askitoskom, dombililik Yolunda Kader arkadasim bu hafta zorunlu izinlisin.benim hatam aslinda bir hatayi duzeltmis canim.püsküte yazmis birde sen oku daha oncedende izinli oldugun icin aradaki zaman dolayisiyla sen iki cuma oncesi zaten izinli olamazmussinki
Kızlar ben o kadar komik bir sey yaptım ki.kocaman bir tabak patates kızartdım.kocam istemişdi.benim de genelde bayıldığım bir yemektir.şöyle kalem gibi sarı sarı ohhhh.kızartmaya baslayınca çok acıktığımı fark ettim kesin yiyecek gibi duruyordum.hemen dereotu çiynemeöe başladım.,gecenlerde beril tokluk hissi yaratdığını söğlemişti. Sonra 1bardak su içtim.bunu da arkadaşlardan biri söylemişti.baktım olmuyor e sonuçta öğlen geçmiş daha bir şey yememişom.hemen lahana ve yeşilliklei incecik kıydım.1kasr yoğurda katıp koccccaman bir kase yedim.kocaç nefus patates uerken ben şu salatayı yedim.e sonra baktım ki bir tabak daha kalmış düsündüm ki bu kalırsa ben bunu gidip gelip yerim.hemen kaynanamı çağırdım ısrar kiyamey yok annecim yeyin aç kalmayın deyip kadın a yedirdim....oh iyi yaptım yoksa kesin yerdim...sonra o kadar güldüm ki yaptığıma...ama sonuçta yemedim ve yerine faydalı lahanalı yeşillikli yoğurtlu bir salata yediç.kendimi müthiş hiss ediyorum...
hadi bakalım bende yürümeye gidiyorum..
ha miss olunca 1 saat dısarda miss gbi yürüdüm. şimdi dusa giricem girmeden bir ne var ne yok size bakayım dedm.
Kaptaniniz gelip sizi kotu kadin muzeyyenin cenesinden kurtariyormus
Kaç gün devam edecek detoks ebrumGünaydın kızlar sabah erkenden doktora gittim ve bahsettiğim detoks menüsünü verdi menü aşağıdaki şekilde hepiniz öptüm ben biraz da uyuyucam dün çok yorulmuşum
Kalkınca: 1 kivi + 2 bardak su
Kahvaltı: Zencefilli limonlu tarçınlı çay + 2 dilim peynir (ligth) + Yeşillik maydonoz domates salatalık yeşil kırmızı biber + 2 dilim ekmek (uno denge ligth)
Ara: Beyaz Çay
Öğle: 1 Kepçe Sebze çorbası + Balık + Bol salata + 4 y.k. Yoğurt
Ara: 1 Yeşil Elma
Ara: 1 Nar
Akşam: 1 Kepçe Sebze çorbası + 8 10 y.k. Sebze yemeği + 1 dilim ekmek +Bol salata
Son ara: 1 kivi veya 2 dilim ananas + Meyveli su
Notlar: Brüksel lahanası,lahana,karnıbahar,kabak,brokoli sarımsak,zencefil bol bol yenicek
Zencefilli limonlu tarçınlı çay tüm günü içilebilinir. Detoks boyunca yumurta kırmızı et siyah çay kesinlikle yok
Günde 3 litre su
Akşamda meyveli su şu şekilde yapılıcak ( 1 litre suyun içine evde ne mevye varsa karışık atılıcak mandalina portakal elma nar 30 dkka bekletilicek ve su içilicek meyveler yenmicek böylelikle vitaminlerini alıcaz kalorileriniz değil.
Yaa deme oyle seviyom senin ceneni bennKaptaniniz gelip sizi kotu kadin muzeyyenin cenesinden kurtariyormus
Saol canım.Olsun herkez kendi haliyle güzeldir.yeterki içinde se gi olsun. ..
Oyyy ne zor be.o zaman be bunu bir yerde saklıyayım eyer ki kilo veriminde bir duraklsma olursa yaparım.sen yap bakalım ne olacak.iyi şanslar...
Tebrik ediyorum seniiKızlar ben o kadar komik bir sey yaptım ki.kocaman bir tabak patates kızartdım.kocam istemişdi.benim de genelde bayıldığım bir yemektir.şöyle kalem gibi sarı sarı ohhhh.kızartmaya baslayınca çok acıktığımı fark ettim kesin yiyecek gibi duruyordum.hemen dereotu çiynemeöe başladım.,gecenlerde beril tokluk hissi yaratdığını söğlemişti. Sonra 1bardak su içtim.bunu da arkadaşlardan biri söylemişti.baktım olmuyor e sonuçta öğlen geçmiş daha bir şey yememişom.hemen lahana ve yeşilliklei incecik kıydım.1kasr yoğurda katıp koccccaman bir kase yedim.kocaç nefus patates uerken ben şu salatayı yedim.e sonra baktım ki bir tabak daha kalmış düsündüm ki bu kalırsa ben bunu gidip gelip yerim.hemen kaynanamı çağırdım ısrar kiyamey yok annecim yeyin aç kalmayın deyip kadın a yedirdim....oh iyi yaptım yoksa kesin yerdim...sonra o kadar güldüm ki yaptığıma...ama sonuçta yemedim ve yerine faydalı lahanalı yeşillikli yoğurtlu bir salata yediç.kendimi müthiş hiss ediyorum...
Tanismadikmi daha yaaaBerilcim sen gibi kötü kadın Müzeyyen e can kurban:) ama kaptanimizda gelsin tabi tanisalim artık dimi ama:)
Kızzz heyecanın bana geçdi yaaaa...karnıma ağrılar girdi...Ayy tartilmaya saatler kaldı çok heyecanlıyım. Regl şişliği gecmistir umarım ve çok kilo vermisimdir inş:)
Kaç gün devam edecek detoks ebrum
Yaa deme oyle seviyom senin ceneni benn
Saol canım.
Tebrik ediyorum senii
Tanismadikmi daha yaaa
Röportaj ları paylasmistim bikac gun önce.
Kizlar ben bu akşam etli lahana dolması yedim.parmak kalınlığında 4 5 tane.üstünden bir bardak ayran ve bol dereotu,yarım dilim kepek ekmeyi..acaba nasıl olmuşdur?sormak istedim ama azcık utandım ya.düsündüm ki kızlar diyce ki bu kız da her yediyini içdiyini soruyor.ama ne yapayıım daha yeniyim fazla bilgim yok...
Kaç gün devam edecek detoks ebrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?