Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tamam ben yarın izinli yazılayım o zaman haftaya cuma listeye girerim..

ha miss olunca 1 saat dısarda miss gbi yürüdüm. şimdi dusa giricem girmeden bir ne var ne yok size bakayım dedm.

Ayy cnm Süpersin yaaa aferin sana:)

Kahvalti: 1kibrit kutusu peynir, 5 zeytin, 1 minik domates, 2dilim ekmek
Öğle: 3 köfte, salata, yarım su bardağı yoğurt, 1,5 dilim ekmek
Ara; 2adet kuru incir, 5 fındık, 5 badem
Aksam: 6 yemek kaşığı ıspanak yemeği, 1kase y.y.yogurttan cacık, bol maydanoz ve roka, 2dilim ekmek
Ara:1 su bardağı bol tarçınlı süt, 1muz veya 2 elma yicem (tatlı ihtiyacima göre meyvem muz yads elma olcak)
1fincan kayisili, 1fincan kiraz saplı form çayı icmeyi düşünüyorum:)

Kaç gün devam edecek detoks ebrum
Kaptaniniz gelip sizi kotu kadin muzeyyenin cenesinden kurtariyormus
Yaa deme oyle seviyom senin ceneni benn
Olsun herkez kendi haliyle güzeldir.yeterki içinde se gi olsun. ..

Oyyy ne zor be.o zaman be bunu bir yerde saklıyayım eyer ki kilo veriminde bir duraklsma olursa yaparım.sen yap bakalım ne olacak.iyi şanslar...
Saol canım.
Tebrik ediyorum senii
Berilcim sen gibi kötü kadın Müzeyyen e can kurban:) ama kaptanimizda gelsin tabi tanisalim artık dimi ama:)
Tanismadikmi daha yaaa
Röportaj ları paylasmistim bikac gun önce.

Kizlar ben bu akşam etli lahana dolması yedim.parmak kalınlığında 4 5 tane.üstünden bir bardak ayran ve bol dereotu,yarım dilim kepek ekmeyi..acaba nasıl olmuşdur?sormak istedim ama azcık utandım ya.düsündüm ki kızlar diyce ki bu kız da her yediyini içdiyini soruyor.ama ne yapayıım daha yeniyim fazla bilgim yok...

Rapor
sabah 2 dilim kızarmış kepekli ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay
Ara elma
Öğlen lahana salata
Ara yesil çay ceviz
Akşam.dolma.ayran.dereotu.yarım dilim kepekli ekmek
Ara yarım muz yesil çay

30dakika evde yürüyüş,200tane ip atladım ve 3 litre su içtim

Kaslarım şu ip atlama dolayından ağrıyor fena.umarım tartıya yansımaz.

Bi de ben yarın sabah annemlere gidicem.her zaman 8 30 da tartılırdım.sabab 6 30da tartılıcam.acaba çok fark olurmu.ayrıca pazartesiye kadar ordayim.siz sakin kaçırmama izin vermeyin.önce size sonra kendi irademe güveniyorum.ama öncelik sizde haaa ona göre...

Son düzenleme:
Yarın takıma alınıyormuyum?yoksa poemin hatası benim başımda mı çatlıycak.denemü süresini uzatmayın ne oluuuur.yoksa çok yer şişmanlarım ha.sizden vicdan azabından kahr olursunuz...

Cnm diyetisyen bana 10 sarma verdi ama ekmek yoktu fazla değil bence:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…