Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz

cnm öncelikle gözün aydın:) sonrasında çokkk geçmiş olsun.

Tatlım sıkma canının yaa oluyo işte napcan. akşamda kaçırmadım galiba mutluyum huzurluyum:)

Kimseler yok nerdesiniz hatunlar. Damlanur birinci oldugun için başarı sirlarini paylasman lazim paylaşım alaninda canım.

ben geldim burdayım:) yine çok yoğun ve yorucu bir gündü geçmişi az okuyayım dedim ama hepsine yetişemiyom bari az cvp yazayım yetiştiğim kadarıyla:) Ayy evet damlanurcum yaa paylaş da bizde faydalanalım bu nadide bilgilerden:)

hoş geldin güzelimmm.özledim haaa.Hangi bilgileri kızzz?
Kimseler yok nerdesiniz hatunlar. Damlanur birinci oldugun için başarı sirlarini paylasman lazim paylaşım alaninda canım.
tamam canım.ben de bu sabah hatırladım.yazarım şimdi.zaten kocayı uykuya yolladım buradayım

cnm menün güzel ama ben turşu yasak diye biliyorum diyette çok tuzlu diye

Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
iyiyiz cnm senden naber:)

herkese selam..işten geldim karnımı doyurdum..zaten yürüyerek gittim geldim...
akşamda şu boğazımı tutabilirsem oldu bugünlük
tut cnm tutmalısın tutmalıyız bu boğazımızı:)

cnm senin adına çok sevindim:) ilkler güzeldir ama boşver:)

Akşam için yemek yapmaya kacmistim şimdi nöbete gidiyorum yoldayım.
iyi nöbetler tatlım:)

Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii

Nedir gorumceden cektigin:)
Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz

Hosgelmisler canim .gcecmis olsuun

birinci olmanın bilgileri cnm:) ayy valla bende çok özlüyorum sizleri hep burda olmak istiyorum ama işten başımı kaldıramıyom

amannnn ne hikayem olucak kız,sadece ilk hafta olduğu için o kadar vere bildim.ama yine de paylaşım alanına paylaştım okursanız sevinirim...haaa bi de kızlar ben regl oldum bu kiloyu nasıl etkiler?önce mi kilo fazla olur,regl döneminde mi sonra mı?

rapor
Sabah 1dilim kepekli ekmek,1dilim peynir,yeşillik,yeşil çay
ara yeşil çay
Öğlen avuç kadar şehriyeli pilav,1kase salata,1bardak ayran
Ara ceviz,hazır yoğurt
Akşam portakal,armut
Ara yeşil çay,kibrit kutusu kadar tatlı

45 dakika evde yürüyüş(kızlar resmen geberdim ya ne zormuş şu 3 mile olanı, su oldum resmen)200tane ip atladım..

Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii

dimi ama ayy yaa zayıfladıkça insanın kendine olan güveni artıyor:) bu yaza incecik olmalıyım bunun için o kadar çok nedenim var ki:) yazsam roman olur dediklerinden:)
1.sağlığım için
2.güzel görünmek aynaya bakınca kendimi beğenmek bnmde hakkım dimi ama
3.hocam ve bir daha çalışma arkadaşım evleniyo ayy düğünler var anlıcanız kıslar,düğün demek kıyafet demek, kilo demek kıyafette de her yerde problem demek
4.tez savunmasına gircem güzel bir takım elbise içinde incecik çok şık olmalıyım.
5
6..... bu maddeler sıralandıkça bitmiyo yaf. en iyisi yememek diyete devam:):):)

ayy çenem düştü yine:) bari menümüde yazayım bu kadar konuşmuşken:)

11.02.2014 menü

kahvaltı: malesef yok dedim ya size çok yoğunbir gündü ve ben kahvaltı yapmak için saate baktığımda çoktn öğle olmuştu

öğle:sebzeli piliç (1 porsiyondan biraz az), salata,ayran
ara:1adet sade soda
akşam:2yemek kaşığı mantar sote,yarım baget tavuk,2dilim ekmek
ara:1 portakal,1 küçük ayvanın yarısı,1 su bardağı yarım yağlı süt

Damlaaaaaaaaa
Canim ya yazdiklarin icin tsk.ederim.mincik bir katkim olduysa sana ne mutlu bana.

cnm bnce regl döneminde şişlik olur o yüzden de kilo artışı gibi görünür. ama sonrasında azalır yani bende öyle en azından.

cnm menün çok çok az dikkat et!!!!

ne güzel demişsin güzelim ya aynaya bakınca kendimizi beyenmek bizim de hakkımız...ben eski Aynuru çok özlüyorum .inşallah yaza kadar kavuşurum ona..ayrıca mantara bayılırımmmm...ağzım sulandı resmen yaaaa...

bende menümü yazayım gerçi sabahtan paylaşmıştım ama:)
sabah:
az süt ve nesfit(canım istemedi pek bişey)
ara:-
öğlen:kereviz salatası ve 1 dilim ekmek
ara:az kuru erik 1 kahve
akşam:
2 parça tavuk eti 2 kaşık pilav ve bol salata az yoğurt
ara:yarım portakal
su:.3lt
2 yeşil çay ve 2 çay
45 dk.yürüyüş

aslında ne kadar erken yersen metabolizman çalışıyormuş diye biliyorum ben..ufak bir parça yemek lazımmış ama bazen insanın canı istemiyor işte..

iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…