Çok az olmuş.
Şu anda bişey yapma ebrusum önce ilaçların bitsin disinle ilgili problemi hallet. Sonra bi sabah yada akşam bikac dal maydanoz kaynatip limon sık ılık iç bol su odemi cozduruyo ama maydanoz suyu yarari kadar zararida var kanı sulandiriyo o yüzden disinle ilgili sorunları bitir sonra yaparsın.
Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Allah hayırlara vesile etsin canım :)
Çok az olmuş.
Evet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm(( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk
Olur tabiki takılma fazla bazi ilaçlar yapiyo gercekten berilinde olmuştu öyle bi durumu. Sınavı gecmene cok sevindim.benimde ehliyetim var ama araba kullanamıyorum sen hazır gecmisken birakma araba kullanmayı
Öyle canım ama moralim alt üst oldu
Evet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm(( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk
Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii
evet canım dun akşam 2 tane tunık aldım eve geldım gıydım yağlar fışkırdı ordan burdan bende kaldırdım zayıflayınca gıycem en azından 7 kg verıncevalla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.
Gunaydinnnn kelebekler.banu ve merveyi benmi goremiyorummmmm
Askolsun yawww hicmi özlemixonuz beni
Hayırlı olsun canım heyecan yapma iyi olur herşey :)bugün çok güzl bir güne uyandım. milli eğitimden aradılar haftaya ücretli öğretmenliğe baaşlıcam bir köy ortaokulunda. çok heyecanlıyım. ilk defa derse giricem neyle karsılarım, nasıl davranırım bilemedm çok heyecanlıyım :)
Güzel olmuş toparlamışsınDünkü menümü yazmadım evle uğraşırken.
Sabah 2 dilim ekmek yumurta 1 dilim peynir
ara elma
oglen 4 kaşık nohut yemeği 4 kaşık pilav az turşu ayran
ara minik bi kruvasan
aksam tavuk ızgara bol salata yoğurt
su 2 lt olmuştur
spor 30 dk yürüyüş
iyiyiz şekerim sen nasılsın...Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
Gözün aydın :)Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz
Çok kafaya takma... İnsan düşündükçe daha çok sinir oluyor sorunu büyütüyor en iyisi fazla üstünde durmamak yoksa kendimize zarar veriyoruz.iyi akşamlar kızlar.umarım her kes iyidir ve akşam yemeyinde kimse kaçırmamışdır.Ben yemedim hiç bir şey sinirden.Belki bir azdan yoğurt yerim.Çok sinirliyim ya.bu gün sabahtan kaynanamla görümcem misafirlikteydilerşOrada kalıcaklardı.fakatttt görümce geldi.Ben sabahdan akşam olsun da kızımı yatırıp sefa yapayım derken görümcem geldi çullandı kanepeye çok sinirlendim.olur mu ya böyle bahtsızlık...
Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii
Akşamda olsa iyi olurmuş ama neyse :)rapor
Sabah 1dilim kepekli ekmek,1dilim peynir,yeşillik,yeşil çay
ara yeşil çay
Öğlen avuç kadar şehriyeli pilav,1kase salata,1bardak ayran
Ara ceviz,hazır yoğurt
Akşam portakal,armut
Ara yeşil çay,kibrit kutusu kadar tatlı
45 dakika evde yürüyüş(kızlar resmen geberdim ya ne zormuş şu 3 mile olanı, su oldum resmen)200tane ip atladım..
İnşallah yaza kadqar gider kilolar da güze güzel elbiseler alırsın :)dimi ama ayy yaa zayıfladıkça insanın kendine olan güveni artıyor:) bu yaza incecik olmalıyım bunun için o kadar çok nedenim var ki:) yazsam roman olur dediklerinden:)
1.sağlığım için
2.güzel görünmek aynaya bakınca kendimi beğenmek bnmde hakkım dimi ama
3.hocam ve bir daha çalışma arkadaşım evleniyo ayy düğünler var anlıcanız kıslar,düğün demek kıyafet demek, kilo demek kıyafette de her yerde problem demek
4.tez savunmasına gircem güzel bir takım elbise içinde incecik çok şık olmalıyım.
5
6..... bu maddeler sıralandıkça bitmiyo yaf. en iyisi yememek diyete devam:):):)
ayy çenem düştü yine:) bari menümüde yazayım bu kadar konuşmuşken:)
11.02.2014 menü
kahvaltı: malesef yokdedim ya size çok yoğunbir gündü ve ben kahvaltı yapmak için saate baktığımda çoktn öğle olmuştu
öğle:sebzeli piliç (1 porsiyondan biraz az), salata,ayran
ara:1adet sade soda
akşam:2yemek kaşığı mantar sote,yarım baget tavuk,2dilim ekmek
ara:1 portakal,1 küçük ayvanın yarısı,1 su bardağı yarım yağlı süt
3. gününe kadar ödem oluyor sonra gidiyor bildiğim kadarıyla tabi öncesinde de oluyor ödem..amannnn ne hikayem olucak kız,sadece ilk hafta olduğu için o kadar vere bildim.ama yine de paylaşım alanına paylaştım okursanız sevinirim...haaa bi de kızlar ben regl oldum bu kiloyu nasıl etkiler?önce mi kilo fazla olur,regl döneminde mi sonra mı?
Süper olmuş :)bende menümü yazayım gerçi sabahtan paylaşmıştım ama:)
sabah:
az süt ve nesfit(canım istemedi pek bişey)
ara:-
öğlen:kereviz salatası ve 1 dilim ekmek
ara:az kuru erik 1 kahve
akşam:
2 parça tavuk eti 2 kaşık pilav ve bol salata az yoğurt
ara:yarım portakal
su:.3lt
2 yeşil çay ve 2 çay
45 dk.yürüyüş
Terini üstünde kurutma hasta olursun sonra değiştir hemen..iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...
Öyle zayıf olunca kıyafet bulmakta zor olmuyor...valla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
Güzel olmuş canım ama sen hala geçmi kalkıyorsun:)sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay
saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
saat 18:00
bir kase çorba
salata
2,5 litre de su içtim bugn
Geçmiş olsun canım ödemdir o sıkma canını önce iyileş bak sonra nasıl gidiyor o 3 kilo :) Ehliyet içinde tebriklerEvet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm(( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk
Bende aynı durumdayım bir korku yerleşti içime direksiyona oturamıyorum eşim söylüyor al sen kullan diye ama ben cesaret edemiyorum daha önce kullanıyordum halbuki...Olur tabiki takılma fazla bazi ilaçlar yapiyo gercekten berilinde olmuştu öyle bi durumu. Sınavı gecmene cok sevindim.benimde ehliyetim var ama araba kullanamıyorum sen hazır gecmisken birakma araba kullanmayı
salı menüm:
sabah:1 parça kek
ara:1 kayısılı form çay-1portakal
öğlen:yoğurtlu ıspanak
ara:1ortaşekerli türk kahvesi
akşam:1 portakal-1 bardak zero kola
45 dk yürüyüş
Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.
ilk önce seni ehliyet sınavının ilk etapını geçdiyin için tebrik ederim...işallah alırsın ehliyeti sürersin arabayı...ben bayılırım ama benim ehliyetim yok.alırım inşallah bir kızımı azcık büyüteyim.yavaş yavaş yürümeye başladı.galiba işin zor kısmı bundan sonra başlıyor...sana da kısmet olur inşallah...Evet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm(( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk
valllllahi kızlar küssek yeridir yani....bize bir şeyler yazmıyor şu kız,biz de hepimiz hep seni soruyoz ama sen bize yazmıyon...e biz de küstük...Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.
evet ya ben de ilk önce kocama mesaj atmak istedim sonra buraya girdim ve unuttum bile.bu beni çok mutlu etti.demekki bana bir hayrınız daha oldu.ben sinirlenince hemen kocama yazarım...ama dün yazmadım buna çok mutlu oldum.iyiki varsınız...Gözün aydın :)
Çok kafaya takma... İnsan düşündükçe daha çok sinir oluyor sorunu büyütüyor en iyisi fazla üstünde durmamak yoksa kendimize zarar veriyoruz.
Ayy bende öyleydim tartılmamıştım ama yüze yakın bir kilodaydım. Benim sezaryende de çok zorlanmışlardır herhalde ben farketmedim ama :)
kızlar bir siz kaldınız.lütfen bilgilerinizi bu gün yazın da şu tabloyu paylaşayım...
BOY:167 cm
BAŞLANGIÇ: 92.8
ŞİMDİ: 84.3
HEDEF :62
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik +genetik :)
ZAYIFLAMA NEDENİ: kedime güvenim gelsin, bel ağrım olmasın. Eski kıyafetlerime girebileyim... neden çok :)
İşte bunları istiyordun değil miYAŞ:36
BOY:162
BAŞLANGIÇ:68-69 ARASI
ŞİMDİ:59
HEDEF:55
TOMBİKLİK NEDENİ:IVIR ZIVIR YEMEK,CAN SIKINTISINDAN AKŞAMLARI TATLI ÇİKOLATA:18::18:
ZAYIFLAMA NEDENİ:eski kıyafetlerimi giyebilmek,daha formda olmak ve birazda eşime inat
kızlar bir siz kaldınız.lütfen bilgilerinizi bu gün yazın da şu tabloyu paylaşayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?