Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canım maydonoz suyu daha öncede içerdim severek su dişim bi geçsin yapıcam inşallah gider bu ödem

Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Allah hayırlara vesile etsin canım :)

tşk ederim canım.

bugn canm nedense çok birşey istemedi canm belki de heyecandn bilemicem. ama az oldugunun farkındaym zire suan karnımın acıktıgını hissedyorum su içip duruyorum bastrsn diye. yarına düzltcm inş

Olur tabiki takılma fazla bazi ilaçlar yapiyo gercekten berilinde olmuştu öyle bi durumu. Sınavı gecmene cok sevindim.benimde ehliyetim var ama araba kullanamıyorum sen hazır gecmisken birakma araba kullanmayı

Olur tabiki takılma fazla bazi ilaçlar yapiyo gercekten berilinde olmuştu öyle bi durumu. Sınavı gecmene cok sevindim.benimde ehliyetim var ama araba kullanamıyorum sen hazır gecmisken birakma araba kullanmayı

Canım daha yazılı sınavı geçtim bide sürüşle ilgili sınav var bakalım onuda geçersem bırakmam inşallah. Bu arada berilin durumu nasıldı ki bu ilaçlarla ilgli olan ? Takılma diyosun ama elde değil işte malesef

Öyle canım ama moralim alt üst oldu

Valla canim ehliyet icin tebrik ederim ama moralini bozma sakin olmazmi okadar odem tabiki olur.ayrica sen bu kadar verip zoru basardin tekrar verirsin sana guveniyoruz

Ebrucum sirf senin icin yazayim dedim belki Moral olur.suan tam 5 Kilo fazlayim cuma bildirimimin uzerine.hatta yuzuklerim parmagima oturmus durumda.ama sikmiyorum kendimi cunku odemmmmmm.nedenine gelince pazartesi cilt soyma islemi yapildi yuzume.kullandigim kremler var onlar yapti.

Gunaydinnnn kelebekler.banu ve merveyi benmi goremiyorummmmm
Askolsun yawww hicmi özlemixonuz beni

Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii

canım mesleğin ne,bide kılolu sezeryanın ne gıbı zorlukları varr çok merak ettım.yağlardan bebek bulunmuyomu acaba

valla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
evet canım dun akşam 2 tane tunık aldım eve geldım gıydım yağlar fışkırdı ordan burdan bende kaldırdım zayıflayınca gıycem en azından 7 kg verınce

sana yazdım ben okumamış berılcım nerelerdesın kayıp dedim ooo hem görmemiş hem merak etmemişler diyo

salı menüm:

sabah:1 parça kek

ara:1 kayısılı form çay-1portakal

öğlen:yoğurtlu ıspanak

ara:1ortaşekerli türk kahvesi

akşam:1 portakal-1 bardak zero kola

45 dk yürüyüş

Hayırlı olsun canım heyecan yapma iyi olur herşey :)
Güzel olmuş toparlamışsın
Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
iyiyiz şekerim sen nasılsın...

Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz
Gözün aydın :)
Çok kafaya takma... İnsan düşündükçe daha çok sinir oluyor sorunu büyütüyor en iyisi fazla üstünde durmamak yoksa kendimize zarar veriyoruz.
Kilo kötü bişey bir kez daha anladım az önce bi sezaryen aldik kadın kilolu cok yordu bizii

Ayy bende öyleydim tartılmamıştım ama yüze yakın bir kilodaydım. Benim sezaryende de çok zorlanmışlardır herhalde ben farketmedim ama :)

Akşamda olsa iyi olurmuş ama neyse :)
İnşallah yaza kadqar gider kilolar da güze güzel elbiseler alırsın :)
3. gününe kadar ödem oluyor sonra gidiyor bildiğim kadarıyla tabi öncesinde de oluyor ödem..
Süper olmuş :)

iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...
Terini üstünde kurutma hasta olursun sonra değiştir hemen..
valla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
Öyle zayıf olunca kıyafet bulmakta zor olmuyor...
sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

saat 18:00
bir kase çorba
salata

2,5 litre de su içtim bugn
Güzel olmuş canım ama sen hala geçmi kalkıyorsun:)

Geçmiş olsun canım ödemdir o sıkma canını önce iyileş bak sonra nasıl gidiyor o 3 kilo :) Ehliyet içinde tebrikler
Bende aynı durumdayım bir korku yerleşti içime direksiyona oturamıyorum eşim söylüyor al sen kullan diye ama ben cesaret edemiyorum daha önce kullanıyordum halbuki...
salı menüm:

sabah:1 parça kek

ara:1 kayısılı form çay-1portakal

öğlen:yoğurtlu ıspanak

ara:1ortaşekerli türk kahvesi

akşam:1 portakal-1 bardak zero kola

45 dk yürüyüş

Sen ne yapıyon bebeğim bu ne böyle diyet mi olur öldürecen mi kendini... hiç sağlıklı değil böyle verdiğini hemen geri alırsın önemli olan sağlıklı dengeli beslenmeyi öğrenmek yaşam tarzı haline getirmek o zaman yavaş ama kalıcı verirsin kiloları :)

Hiç özlemezmiyiz yokluğun çok belli çabuk dön aramıza :)

ilk önce seni ehliyet sınavının ilk etapını geçdiyin için tebrik ederim...işallah alırsın ehliyeti sürersin arabayı...ben bayılırım ama benim ehliyetim yok.alırım inşallah bir kızımı azcık büyüteyim.yavaş yavaş yürümeye başladı.galiba işin zor kısmı bundan sonra başlıyor...sana da kısmet olur inşallah...
ya bebeğim insan diyetteyken bile sabah kı kilosuyla akşam kı kilosu 2 3 kilo fark eeder.ben aslllla akşamları tartıya çıkmam.her sabah aç karnına çıkarım.ayrıca ilaçlardan dolayı da ola bilir.ama sonuçta kilo işte insanı çıldırtıyor.bence sen sabah tertıya yine çık aç karnına bi de öyle bak...
valllllahi kızlar küssek yeridir yani....bize bir şeyler yazmıyor şu kız,biz de hepimiz hep seni soruyoz ama sen bize yazmıyon...e biz de küstük...
evet ya ben de ilk önce kocama mesaj atmak istedim sonra buraya girdim ve unuttum bile.bu beni çok mutlu etti.demekki bana bir hayrınız daha oldu.ben sinirlenince hemen kocama yazarım...ama dün yazmadım buna çok mutlu oldum.iyiki varsınız...

kızlar bir siz kaldınız.lütfen bilgilerinizi bu gün yazın da şu tabloyu paylaşayım...

Son düzenleme:

İşte bunları istiyordun değil mi

BOY:160 cm
BAŞLANGIÇ: 64,6
ŞİMDİ: 62
HEDEF :55
TOMBİKLİK NEDENİ : Gebelik
ZAYIFLAMA NEDENİ: eski kiloma ve hareketliliğime dönmek,rahatça alışveriş yapmak kendimi daha mutlu hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…