ne güzel demişsin güzelim ya aynaya bakınca kendimizi beyenmek bizim de hakkımız...ben eski Aynuru çok özlüyorum .inşallah yaza kadar kavuşurum ona..ayrıca mantara bayılırımmmm...ağzım sulandı resmen yaaaa...
Ameliyathane hemsiresiyim canım.annnam sen doğumcumusun güzelim?ııııy nasıl yapıyorsun kız o işi?
Akşam olmamış canım yaarapor
Sabah 1dilim kepekli ekmek,1dilim peynir,yeşillik,yeşil çay
ara yeşil çay
Öğlen avuç kadar şehriyeli pilav,1kase salata,1bardak ayran
Ara ceviz,hazır yoğurt
Akşam portakal,armut
Ara yeşil çay,kibrit kutusu kadar tatlı
45 dakika evde yürüyüş(kızlar resmen geberdim ya ne zormuş şu 3 mile olanı, su oldum resmen)200tane ip atladım..
dimi ama ayy yaa zayıfladıkça insanın kendine olan güveni artıyor:) bu yaza incecik olmalıyım bunun için o kadar çok nedenim var ki:) yazsam roman olur dediklerinden:)
1.sağlığım için
2.güzel görünmek aynaya bakınca kendimi beğenmek bnmde hakkım dimi ama
3.hocam ve bir daha çalışma arkadaşım evleniyo ayy düğünler var anlıcanız kıslar,düğün demek kıyafet demek, kilo demek kıyafette de her yerde problem demek
4.tez savunmasına gircem güzel bir takım elbise içinde incecik çok şık olmalıyım.
5
6..... bu maddeler sıralandıkça bitmiyo yaf. en iyisi yememek diyete devam:):):)
ayy çenem düştü yine:) bari menümüde yazayım bu kadar konuşmuşken:)
11.02.2014 menü
kahvaltı: malesef yokdedim ya size çok yoğunbir gündü ve ben kahvaltı yapmak için saate baktığımda çoktn öğle olmuştu
öğle:sebzeli piliç (1 porsiyondan biraz az), salata,ayran
ara:1adet sade soda
akşam:2yemek kaşığı mantar sote,yarım baget tavuk,2dilim ekmek
ara:1 portakal,1 küçük ayvanın yarısı,1 su bardağı yarım yağlı süt
aslında ne kadar erken yersen metabolizman çalışıyormuş diye biliyorum ben..ufak bir parça yemek lazımmış ama bazen insanın canı istemiyor işte..
aynen öyle valla hele bi zayıf ol negiysen oluyo:)valla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
cnm menün güzel olmuş:)bende menümü yazayım gerçi sabahtan paylaşmıştım ama:)
sabah:
az süt ve nesfit(canım istemedi pek bişey)
ara:-
öğlen:kereviz salatası ve 1 dilim ekmek
ara:az kuru erik 1 kahve
akşam:
2 parça tavuk eti 2 kaşık pilav ve bol salata az yoğurt
ara:yarım portakal
su:.3lt
2 yeşil çay ve 2 çay
45 dk.yürüyüş
iyi geceler tatlımiyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...
bundan sonra kahvaltı atlamak yok:)Ameliyathane hemsiresiyim canım.
Akşam olmamış canım yaa
Ne güzel yazmışsın sebepleri. Kahvaltı disinda iyi olmuş menün.
yarın sabahçıyım kızlar artık yatma zamanım geldi..hadi herkese ii akşamlar..
cnm senin adına çok sevindim:) ilkler güzeldir ama boşver:)
iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...
Canim valla uzuldum ama hic bisey sagligindan onemli degilCanım yapabiliyorum ama bu hafta dişim fena bir avuc ilac içiyorum onlar detoksu bozuyor olabilir dun aksamda acildeydim bi arayıp sorucam diyetisyeni.
selam kızlar işten yeni geldim..bize öğretmenler gelmiş ilk atamadan..onlarla tanıştık..
birazdan oğlumu okuldan almaya gideceğim bir yürüyüş olsun banada..
biz menüleri yazıyoruz değilmi artık yoksa değiştide ben mi görmedim..
İlaçlar ödem yapabiliyo canım.
çok geçmiş olsun sana da canım.diş ağrısıda hiç bişeye benzemez ya.inşallah en kıas zamanda atlatırsın.
bugün çok güzl bir güne uyandım. milli eğitimden aradılar haftaya ücretli öğretmenliğe baaşlıcam bir köy ortaokulunda. çok heyecanlıyım. ilk defa derse giricem neyle karsılarım, nasıl davranırım bilemedm çok heyecanlıyım :)
Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
geçmiiş olsun inşallah çabucak geçer..
Ne güzel hayatım ya gözün aydın...inşallah ağrın da çabucak geçer...
cnm öncelikle gözün aydın:) sonrasında çokkk geçmiş olsun.
Hosgelmisler canim .gcecmis olsuun
Canim valla uzuldum ama hic bisey sagligindan onemli degil
Çok az olmuş.sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay
saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
saat 18:00
bir kase çorba
salata
2,5 litre de su içtim bugn
Şu anda bişey yapma ebrusum önce ilaçların bitsin disinle ilgili problemi hallet. Sonra bi sabah yada akşam bikac dal maydanoz kaynatip limon sık ılık iç bol su odemi cozduruyo ama maydanoz suyu yarari kadar zararida var kanı sulandiriyo o yüzden disinle ilgili sorunları bitir sonra yaparsın.Peki canım sence ne yapmalıyım bu ödemi atmak için bi fikrin varmı çok moralim bozuldu.
Selamm
Ben de katılabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?