Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy cnm sorma yaa bende bayılırım manrara et değerinde hemde ama çok tuzlu olmuş ben o yüzden 2 kaşık yedim bu arada tabi evdekiler sana tuzlu geliyo gayet normal tuzu dediler ben şaşırdım çünkü ben bundan yaklaşık bir ay öncesine kadar herşeye avuç avuç tuz atıp yiyen biriydim yeşillik salata yemek herşeye ama.parmaklarım şişip yüzüklerimin olmadığını bilirim. sonra diyetisyenim sağolsun yasakladı ve bana dediki bir insanın damak tadı 21 günde değişir yeme 21 gün unutursun dedi. ve galiba oldu başardım ben artık herşeyi tuzsuz yiyebiliyorum ve tadıda normal geliyo:):) anlıcanız alışkanlıklar bir bir değişiyo hayatımda reform yapıyom bu diyetle birlikte:):) oyyy susmalıyım bir mantar yemeğinin üzerine amma da konuştum he::)):):)

annnam sen doğumcumusun güzelim?ııııy nasıl yapıyorsun kız o işi?
Ameliyathane hemsiresiyim canım.
Akşam olmamış canım yaa

Ne güzel yazmışsın sebepleri. Kahvaltı disinda iyi olmuş menün.

valla bende yarın mantar alayım
aslında insanın damak tadı değişiyor bencede..bende önceden tatlı yemeden,nescafe içmeden duramazdım..

aslında ne kadar erken yersen metabolizman çalışıyormuş diye biliyorum ben..ufak bir parça yemek lazımmış ama bazen insanın canı istemiyor işte..

evet cnm malesef öyle ne zaman yemek yedin metabolizma o an çalışmaya başlıyo. ben sabahları kahvaltı yapamazdım midem bulanırdı resmen ama alıştım diyet sayesinde:) bu aralar çok yoğunum işimibiraz halledip kahvaltı yapayımdiyordum ki öğleni etmişim. ama dikkat etcem bundan böyle daha olmadı saat kurcam artık:)

valla zayıf olunca ne giysen yakışıyor..insanın kendini beğenmesi en önemlisi..
aynen öyle valla hele bi zayıf ol negiysen oluyo:)
cnm menün güzel olmuş:)

iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...
iyi geceler tatlım
Ameliyathane hemsiresiyim canım.

Akşam olmamış canım yaa

Ne güzel yazmışsın sebepleri. Kahvaltı disinda iyi olmuş menün.
bundan sonra kahvaltı atlamak yok:)

cnm senin adına çok sevindim:) ilkler güzeldir ama boşver:)

tşk ederm canım benim.

iyi geceler kızlar.sporu akşam yaptım.çok terlemiştim,elbiselerimi çıkarmadım.şimdi de sırtım buzzzz gibi kurumadı resmen.gidip hemen yatağıma girip uyumam gerek.öptüm hepinizi...

terini üzernde kurutursana hasta olursun yalnz dikkat et canm kndine.

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

saat 18:00
bir kase çorba
salata

2,5 litre de su içtim bugn

Canım yapabiliyorum ama bu hafta dişim fena bir avuc ilac içiyorum onlar detoksu bozuyor olabilir dun aksamda acildeydim bi arayıp sorucam diyetisyeni.
Canim valla uzuldum ama hic bisey sagligindan onemli degil

Valla yaziyoruz da benim yazmaya yuzum yok
(
kacamak listemi paylassam şoklara girersiniz
cozuttum memlekette

çok geçmiş olsun sana da canım.diş ağrısıda hiç bişeye benzemez ya.inşallah en kıas zamanda atlatırsın.

Saol canım gerçekten fenalardayım en cokta bütün ilaclardan ödem toplamam moralimi at üst etti cünkü ödemdir diyye düşünüyorum ya ödem degilse

Hayırlı olsun canım çok sevindim :) Allah hayırlara vesile etsin canım :)

geçmiiş olsun inşallah çabucak geçer..

Ne güzel hayatım ya gözün aydın...inşallah ağrın da çabucak geçer...

cnm öncelikle gözün aydın:) sonrasında çokkk geçmiş olsun.

Hosgelmisler canim .gcecmis olsuun

Teşekkürler kızlar çok çok teşekkür ederim annemi kız kardeşlerimi babamı çok özlemişim hasret gideriyoruz birde diş ağrım için annem sürekli okuyup üflüyo :)) Yok karanfil yağları yok dualar falan inşallah bir haftaya çektiricem dişimi başka çağrem kalmadı :/ Dolgu olmadı kanal tedavi olmadı en sonunda çekilecek....

sabah 12:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet haşlanmış yumurta
6 zeytin
açık çay

saat 15:00
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

saat 18:00
bir kase çorba
salata

2,5 litre de su içtim bugn
Çok az olmuş.
Peki canım sence ne yapmalıyım bu ödemi atmak için bi fikrin varmı çok moralim bozuldu.
Şu anda bişey yapma ebrusum önce ilaçların bitsin disinle ilgili problemi hallet. Sonra bi sabah yada akşam bikac dal maydanoz kaynatip limon sık ılık iç bol su odemi cozduruyo ama maydanoz suyu yarari kadar zararida var kanı sulandiriyo o yüzden disinle ilgili sorunları bitir sonra yaparsın.

Evet kızlarrr geçmişi okudum cevapları verdim durumu özetliyecek olursam ailemle hasret giderdik detoksu yapamıyorum bildiğiniz gibi normal diyet menüme devam ediyorum. Bu akşam kız kardeşimle havuza gittik 45 dakka yüzdük artı 15 dkkada saunaya girdik ama malesef ilaclardan ödem toplamıs vucudum cumartesi sabahı 75 kiloyu görmüştüm bu gece 78 i görünce ağlayasım geldi o kadar diyet yap yap sonra bi diş ağrısı yüzünden moral alt üst olsun tabi diş ağrısıda cabası annem bana şimdi ödem söktürücü verdi ağlamaklıyım şuanda oda saçmalama kızım 3 kilo alamazsın ödemdir bunlar dedi ama ben gerçekten fenalardayım nolur bana bişi deyin çok kötüyümm (( Bu arada ehliyet sınavını da geçtim :) ama onun dışında dünyam karardı resmen 3 kilo ödemmi olur ya ((((( Morale çok ihtiyacım var cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…