Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında benimki de genetik.babamın saçları çok seyrektir.Ben de ona benzemişim.ama yine de bir çaresi olsa ne güzel.ben çok isterim bir doktora görünmeyi.daha görünmedim.zayıflayınca ilk işim saçlarımla ilgili bir şey yapmak...
ne güzel hayatım.gözün aydın...
e güzel işte.yavaş yavaş aramıza katılıyorsun tatlım...hatta bence tam diyetlik menü...
Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr

oooo berilimmmm.hoş geldin.nasılsın ne ettin?

Kızlar ben öylen avuç kadar zeyninyağlı tel şehriye pilavı yedim,bol limonlu yeşillik salata ve bir koca bardak ayranla.şimdi akşam da o kadar pilavı üztüne azcık kırmızı etle ve yine salata yoğurtla yesem olurmu?yoksa asla olmazmı?sadece yoğurtlu lahana salatasımı yiyeyim?ne diyorsunuz?

biz iyiyiz canım çok şükür sen nasılsın asıl ?

tşk ederim saolasn canım benm. aslına bakarsan bende uzun süredir saçlarıma bakım yapıyorum bilmiyorum ne kadar faydalı oluyor ama elimden geleni yapıyorum en azından.

herkese selam..işten geldim karnımı doyurdum..zaten yürüyerek gittim geldim...
akşamda şu boğazımı tutabilirsem oldu bugünlük

bence 2-3 kaşık pilavla et salata olur ama et kızartmaysa az yersin:)

hadi bakalım hayırlı olsun..zamanla alışırsın merak etme..ama çok yumşakta olma yani tatlı sert ol..sonra yumşarsın

Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz

Hoşgeldin canım sen nasılsın asıl
3 yada 4 kaşık ve ızgara et olur bol salata ile birlikte.
herkese selam..işten geldim karnımı doyurdum..zaten yürüyerek gittim geldim...
akşamda şu boğazımı tutabilirsem oldu bugünlük
Bende işe yürüyerek gidip gelebilsem ne iyi olur.

iyi akşamlar kızlar.umarım her kes iyidir ve akşam yemeyinde kimse kaçırmamışdır.Ben yemedim hiç bir şey sinirden.Belki bir azdan yoğurt yerim.Çok sinirliyim ya.bu gün sabahtan kaynanamla görümcem misafirlikteydilerşOrada kalıcaklardı.fakatttt görümce geldi.Ben sabahdan akşam olsun da kızımı yatırıp sefa yapayım derken görümcem geldi çullandı kanepeye çok sinirlendim.olur mu ya böyle bahtsızlık...

Ne güzel hayatım ya gözün aydın...inşallah ağrın da çabucak geçer...

Son düzenleme:

Oluyo bazen öyle. Berabermi yasiyosunuz normalde

Kimseler yok nerdesiniz hatunlar. Damlanur birinci oldugun için başarı sirlarini paylasman lazim paylaşım alaninda canım.

ayyy bi kez yaptım vicdan azabından öldüm yaa daha yemem heralde:) bide bu cumartesi diyetisyene randevum var tam 1 ay olcak bakalım sonucun alasını orda görcem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…