Aslında benimki de genetik.babamın saçları çok seyrektir.Ben de ona benzemişim.ama yine de bir çaresi olsa ne güzel.ben çok isterim bir doktora görünmeyi.daha görünmedim.zayıflayınca ilk işim saçlarımla ilgili bir şey yapmak...umarım bize güzl haberlerle gelir. aklım hep onda. arada bir ugrayıp haber verse keşke.
canım benim yaklaşık 2 senedir bu halde. o kadar gür saçlarım vardı ki herkes nasıl bakıyorsun saçlarına da bu kadar güzller diye sorardı. sonra birden dökülmeler başladı ciddiye almadım mevsimseldir felan diye. ama gn geçtikçe arttı tabi bu. doktorlara gttm 3 defa farklı doktora göründüm. sonuc değişmedi. genetik dediler hep. annemin de babamında saçları seyrek gerçektende. ama insan kabllenmek istemiyor tabi. en son göründüğüm doktora o döküntüleri sordum egzama dedi onun için birşey vermicem çözümü yok nasılsa dedi.bazı kürlerde verdi bunları aksatmadanen az 3 - 4 ay kullan diye. 2 ay sonra bıraktm :/ şimdi tekrar başladım. ama doktor onları verirken bile saçlarının en fazla %8 - 10nu geri getrrebiliriz ve ne yazık ki sen bi ömür saçlarınla ugrasmak zorunda klıcaksn deynce tabi bnm moraller de alt üst oldu.
ne güzel hayatım.gözün aydın...bugün çok güzl bir güne uyandım. milli eğitimden aradılar haftaya ücretli öğretmenliğe baaşlıcam bir köy ortaokulunda. çok heyecanlıyım. ilk defa derse giricem neyle karsılarım, nasıl davranırım bilemedm çok heyecanlıyım :)
e güzel işte.yavaş yavaş aramıza katılıyorsun tatlım...hatta bence tam diyetlik menü...Dünkü menümü yazmadım evle uğraşırken.
Sabah 2 dilim ekmek yumurta 1 dilim peynir
ara elma
oglen 4 kaşık nohut yemeği 4 kaşık pilav az turşu ayran
ara minik bi kruvasan
aksam tavuk ızgara bol salata yoğurt
su 2 lt olmuştur
spor 30 dk yürüyüş
Nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
nasilsiniz fistiklarrrrrrrr
Aslında benimki de genetik.babamın saçları çok seyrektir.Ben de ona benzemişim.ama yine de bir çaresi olsa ne güzel.ben çok isterim bir doktora görünmeyi.daha görünmedim.zayıflayınca ilk işim saçlarımla ilgili bir şey yapmak...
ne güzel hayatım.gözün aydın...
Kızlar ben öylen avuç kadar zeyninyağlı tel şehriye pilavı yedim,bol limonlu yeşillik salata ve bir koca bardak ayranla.şimdi akşam da o kadar pilavı üztüne azcık kırmızı etle ve yine salata yoğurtla yesem olurmu?yoksa asla olmazmı?sadece yoğurtlu lahana salatasımı yiyeyim?ne diyorsunuz?
bugün çok güzl bir güne uyandım. milli eğitimden aradılar haftaya ücretli öğretmenliğe baaşlıcam bir köy ortaokulunda. çok heyecanlıyım. ilk defa derse giricem neyle karsılarım, nasıl davranırım bilemedm çok heyecanlıyım :)
Kızlar annemler ümreden geldi annemlerdeyim geçmişi okuyamıyorum zaten dişim beni öldürüyo akşam yazmaya ve geçmişi okumaya çalışıcam bilginize öpüldünüz
Hoşgeldin canım sen nasılsın asılNasilsiniz fistiklarrrrrrrr
3 yada 4 kaşık ve ızgara et olur bol salata ile birlikte.Kızlar ben öylen avuç kadar zeyninyağlı tel şehriye pilavı yedim,bol limonlu yeşillik salata ve bir koca bardak ayranla.şimdi akşam da o kadar pilavı üztüne azcık kırmızı etle ve yine salata yoğurtla yesem olurmu?yoksa asla olmazmı?sadece yoğurtlu lahana salatasımı yiyeyim?ne diyorsunuz?
Bende işe yürüyerek gidip gelebilsem ne iyi olur.herkese selam..işten geldim karnımı doyurdum..zaten yürüyerek gittim geldim...
akşamda şu boğazımı tutabilirsem oldu bugünlük
herkese selam..işten geldim karnımı doyurdum..zaten yürüyerek gittim geldim...
akşamda şu boğazımı tutabilirsem oldu bugünlük
iyi akşamlar kızlar.umarım her kes iyidir ve akşam yemeyinde kimse kaçırmamışdır.Ben yemedim hiç bir şey sinirden.Belki bir azdan yoğurt yerim.Çok sinirliyim ya.bu gün sabahtan kaynanamla görümcem misafirlikteydilerşOrada kalıcaklardı.fakatttt görümce geldi.Ben sabahdan akşam olsun da kızımı yatırıp sefa yapayım derken görümcem geldi çullandı kanepeye çok sinirlendim.olur mu ya böyle bahtsızlık...
hadi bakalım hayırlı olsun..zamanla alışırsın merak etme..ama çok yumşakta olma yani tatlı sert ol..sonra yumşarsın
Ayy sorma benim motivasyonda hemen düşüyor...
İlk başta yoruluyor insan ama zamanla alışıyorsun tempoya hareket iyidir :) Öğün atlama sonra yemeğe saldırıyor insan. Çantanda da kuru ya da yaş meyve bulundur aralarda ye :)
Afiyet olsun zaten öğlen yemişsin sporunuda yapmışsın çok etkilemez bence :)
Hemen kilo almazsın ama devamını getirmezsen. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?