Günaydın kızlar önce geçmişe bakayım dedim sabah sabah muhabbet güzelmiş :)
ufff bende fazla veremedım halla yürüyüş yapamıyorum bu arada ondanda olabılırr
evet kızlar çalışmak iyide valla akşam 10 da pilim bitiyor...
ne yapalım sağlık olsun
sizde menülerinizi aksatmayın sağlıklı az kalorili menüleri bekliyoruz..
Benimde bebeği uyutunca tüm enerjim bitiyor..
sorma çok kötü insanın tüm motivasyonu gidiyor tartıda artıyı görüncebende öyle yorgun hissediyordum hatta geçen hafta artık bıraksammı diye düşündüm ama sonra böylede mutlu olamayacağımı fark ettim o zaman birşeyler yapmanın vakti geldi artık diye düşündüm..
tatilde bol bol yedim inşallah bu cuma izinden aldığım kiloya dönerim..valla korkuyorm tartılmaya..
ama kilo almakta kötü duygu yav
Olabilir ben de tahlil yaptırayım daha önce yaptırdım herşey normaldi tekrar yaptırayım..bak aklımn kızım ne geldi ben kızım 9 aylıkken diyetisyene gitmiştim kan tahlili falan yapıldı..
doktor bana sen nasıl ayakta duruyorsun dedi mineral çok az mış kolestrolüm yüksek falan..
bende çok halsizdim sonra salata falan yemeye başlayınca sebze falan enerjim artmaya başladı..zaten ölçümlerdede çıkıyordu belki ondandır
neyse kızlar benim uykucu oğlum uyandı onunla ilgilenmem lazım..ordanda işe hazırlanacam mecbur..artık akşama görüşürüz ..kendinize ii bakın
Günaydın kızlar önce geçmişe bakayım dedim sabah sabah muhabbet güzelmiş :)
evet bunlar tamammen mazeret bence işte arada iradeye saip ollamıyorummkesinlikle ondan olabilir aslında bir bahane uydurup hergün yarım saat yürümek lazım..
evde ne kadar spor yapsanda dışarıdaki yürümeye benzemiyor maalesef..
sorma çok kötü insanın tüm motivasyonu gidiyor tartıda artıyı görünce
Üzülmee verirsin sen bir hafta da 3 kküsür vermiş insansın spora başla hemen tembellik yapma benim gibi :)
heee ben katılmayayımm yanıı omu katılsınn kıskandımmmmgünaydın canım.sen de katıl muhabbete.genelde zaten sen bwn defne oluıyoruz sabahları bir de berilim oluyordu.
Beril izne ayrıldı bi süre yok canım.berilcim nerelerdesn ?
Teşekkürler canımÖyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum güzelim.gelicek sefere kesin uyarım.yeter ki siz bana tio verin...
Güzel bir gün olmuş bebeğim.beyendim ben...
Evde peynir den baska kahvaltılık bir sey ve kepekli ekmek yoktu,bitmişdi.annemlerden yeni geldiyim için dolaptan haberim yoktu.ben de fazla dan kalori almamak için yemedim güzelim...aslında sabahlari hiç aç olmam ama sizinle başladıktan sonra yiyorum mecburen...
Toparlanırsın güzelim.ne de olsa hepimiz in mesuliyeti senin üzerinde.biz kaptandan da moral ve destek alıyoruz.sen de hepimiz için toparlanmalısın çabucak...hadi güzelim...
Tahmin ediyorum güzelim.ama daha çok motive olman içim e daha çok zayıflamak için katılmalısın canım...yoksa takıma alınmazsın ki...o zaman da motivasyon düsüyor...
Hakketen ya berilcim nerdeeee?gupsecim menunu paylaşmadın mı sen tatlım?
Eveeettt yaza az kaldıherkese günaydın..
evet kızlar bu zayıflama işinde artık tam moda girmeliyiz..
şurda bahara yaza ne kaldı?herkesin bir bahanesi var inanın ama başka çare yok!
o yüzden işe gideceğim için sabah erkenden yemeğimi yapacam,salatamıda hazırlayacam başka çarem yok..çünkü akşam geldiğim için çok aç oluyorum:18:
Dengeyi sağlamak lazım.evet tatilde boşluyor insan ama senelerdir bende aynı inan..al ver içim şişti..şu senelerdir aynı kiloda olanlara imreniyorum..
Tamam canım eklerimcanım bu cuma listeye ekle istersen.çok şükür tatilde almadım hatta verdim.bakalım bu hafta çok vermem ama yine de az da alsa versem kardır
Doğru diyosun aynı düzende beslenmek lazimama haftada bir ödül öğünü şartzaten motive olmak için burda değil miyiz?
bu işi yaşam biçimi haline getirmezsek olmaz bu iş değil mi?
Tanistigima sevindim. Dogum kilosu kolay gider yerlesmedigi icin.1-İsimin nedir?
mehtap
2-Kaç yaşındasın? Burcun ne? Doğum günün ne zaman?
29 yaşında,yengeç burcu,4 temmuz
3-Dış görüntünü tarif eder misin?
beyaz tenli,kahverengi saçlı ve gözlüyüm.
4-Boyun Kaç?
1.60 cm.
5-Kaç kardeşsin? Ailen hakkında biraz bilgi verir misin?
3 kardeşiz.bir abim var evli ikizlere hamile eşi:),bir de kızkardeşim var kise1 e gidiyor.
6-Nerelisin? Nerede yaşıyorsun?
adanalıyız adanada yaşıyoruz.(ama ben bu şehri hiç sevmiyorum)
7-Çalışıyor musun? Ne iş yapıyorsun?
evet rehber öğretmenim
8-Evli misin? Evliysen Kaç yıllık evlisin?
2009 şubatta evlendim.5 yıllık
9-Çocuk var mı? Kaç tane? Kaç yaşında? okul vs. durumları?
evet,bir yaşına yeni girmiş bir kızım var.
10-Doğum yaptıysan kaç kilo aldın? Nasıl Verdin?
tedaviden önce 55 tim.hamile kaldığımda 57 oldum.74 ile doğuma girdim.19 kilo almışm.64 kiloya kadar kendiliğinden gitti.gerisi de artık diyet ile inşallah
11-Kaç kiloydun? şimdi kaç kilosun? Hedefin nedir?
54 kilo ideal kilom.şimdi 61,8im.hedefim 55 daha sonrası zaten gelir.
12-Kilo alma maceran nedir?
hamilelik..
13-Nasıl diyete başaladın? Seni tetikleyen neydi?
artık kendimi kötü hissediyordum.kıyafetlerime giremediğim için bütün kıyafetleri yeniledim.ve eski kıyafetlerime girip rahatça alış veriş yapmak.daha rahar harekeet etmek için diyete başladım.zaten doğumdan önce de arada kilo aldıkça yapardım çok uzak değilim yani bu işlere:)hatta deneyimliyim diyebilim:)
14-En sevdiğin film, müzik, sanatçı vs.
bu alanda çok da ayrım yapamıyorum.tarz olarak romantik komedi,dram, filmlerini severim.müzekte de kulağıma hoş geleni dinlerim her tarzdan dinleim yani sadece metal ve ağır arabesk dinlemem.sanatçı ayrımada yapmam.(vay be ne kadar evrenselleşmişim)
15-Hiç hayvan besledin mi? Açıklama
çooooook.kedilerim çok oldu,köpek besledim,civciv,balık.üniversitede bile arkadaşlarla evimizde balık ve kedi besledik.
16- Hobilerin nelerdir?
aaahhhh.bu bir yara bende iki senedir.sinema,kitap,gezi çoook severdim.ama şimdi çooook uzağındayım kzım kendine esir etti beni:)
17-Eşinle/ sevgilinle nasıl tanıştın?
çok zor olmadı ünv. sınıf arkadaşımdı:)bizim samimi olduğumuz 10 kişilik arkadaş grubumuz vardı.eşim sınıftan başkasını ben de bi başkasını severdim.hatta birbirimize dertleşirdik:)nolduysa oldu.son sene birbirimize tutulduk.ve evlendik.anlayacağınız ben onun o da benim herşeyimi biliyor.gerçi benim ilk ve son çıktığım kişi oldu:)sağlam temelli bir evliliklerin arkadaşlıklarla başlayanlar old. düşünüyorum.çünkü ben eşimin her halini biliyorum.
18-Kitap okur musun? Ne tür kitaplardan hoşlanırsın?
kendi bölümümün kitaplarını okurum ama onun dışında güncel yazarlardan yeni çıkanlardan yararlanırım.elif şafak,iskender pala vs.bir de dini temelli kitaplardan yararlanırım.mustafa islamoğlu,siber erarslanvs. yani bu alanda da her daldan takırım.zaten tarz olarak dönüşümlü okuyorum.
19-En kızdığın ve en mutlu olduğun şeyler nelerdir?
kandırılmak sanırım.daha doğrusu aptal yerine koyulmak çok kızarım.sevdiklerimle beraber vakit geçirkem,yeni yerler görmek.
20-Zayıflayınca ilk ne yapacaksın?
tabiki alış veriş.
İlk hafta odemde gittigi icin hizli veriliyo sonra yavasliyo canim üzülme hizli verirsen cabuk alirsin yavaş verirsen geri almazsin beslenme duzenini bozmaKızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...
gogocum haklısın yürüyüş olmadan diyett 0spor spor sporrr
beril izin aldı doktora gidecekti..
tatlım senin saçlar sadece egzamadan öyle olmaz başka bir şey de etkiliyor bence.aklıma saç kıran geldi.dr a gittin m hiç.benim eşimin saçlarında da egzama var.kabuk kabuk kepek gibi dökülür sürekli kaşır.hatta heryere döktüğü için sinir olurum.neyse.o elekon ve ketoral adlı iki losyon kullanıyor ara sıra etkili de oluyor.ama sen en kısa sürede uzman bi dr görün.kulaktan duyma hiçbişey kullanma.çünkü seninki öylesine bi saç dökülmesi değil anladığım kadarı ile.
Nereye kayboldunuz kızlar ben eve geçtim oğluşumla oynuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?