Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar önce geçmişe bakayım dedim sabah sabah muhabbet güzelmiş :)

bende öyle yorgun hissediyordum hatta geçen hafta artık bıraksammı diye düşündüm ama sonra böylede mutlu olamayacağımı fark ettim o zaman birşeyler yapmanın vakti geldi artık diye düşündüm..
tatilde bol bol yedim inşallah bu cuma izinden aldığım kiloya dönerim..valla korkuyorm tartılmaya..
ama kilo almakta kötü duygu yav

OOO burayı böyle dolu dolu görmek beni acayip motive ediyor...5 üye,2 ziyaretçi...ben de bir saattir.alıntılamıştım bir sürü mesaj cevaplamıştım.kocamın aptal yiyeni çıkmış...çok sinir oldummmm...

Benimde bebeği uyutunca tüm enerjim bitiyor..

bak aklımn kızım ne geldi ben kızım 9 aylıkken diyetisyene gitmiştim kan tahlili falan yapıldı..
doktor bana sen nasıl ayakta duruyorsun dedi mineral çok az mış kolestrolüm yüksek falan..
bende çok halsizdim sonra salata falan yemeye başlayınca sebze falan enerjim artmaya başladı..zaten ölçümlerdede çıkıyordu belki ondandır

neyse kızlar benim uykucu oğlum uyandı onunla ilgilenmem lazım..ordanda işe hazırlanacam mecbur..artık akşama görüşürüz ..kendinize ii bakın

sorma çok kötü insanın tüm motivasyonu gidiyor tartıda artıyı görünce
ufff bende fazla veremedım halla yürüyüş yapamıyorum bu arada ondanda olabılırr

Üzülmee verirsin sen bir hafta da 3 kküsür vermiş insansın spora başla hemen tembellik yapma benim gibi :)

Olabilir ben de tahlil yaptırayım daha önce yaptırdım herşey normaldi tekrar yaptırayım..
neyse kızlar benim uykucu oğlum uyandı onunla ilgilenmem lazım..ordanda işe hazırlanacam mecbur..artık akşama görüşürüz ..kendinize ii bakın

sen de kendine iyi bak kolay gelsin

kesinlikle ondan olabilir aslında bir bahane uydurup hergün yarım saat yürümek lazım..
evde ne kadar spor yapsanda dışarıdaki yürümeye benzemiyor maalesef..
evet bunlar tamammen mazeret bence işte arada iradeye saip ollamıyorumm
sorma çok kötü insanın tüm motivasyonu gidiyor tartıda artıyı görünce

Üzülmee verirsin sen bir hafta da 3 kküsür vermiş insansın spora başla hemen tembellik yapma benim gibi :)

ahh benkı 60 kg inmiş insanımm yapma merve vermen lazım dıyorummmm kızıyorum kendımme

berilcim nerelerdesn ?
Beril izne ayrıldı bi süre yok canım.
Teşekkürler canım
Eveeettt yaza az kaldı
evet tatilde boşluyor insan ama senelerdir bende aynı inan..al ver içim şişti..şu senelerdir aynı kiloda olanlara imreniyorum..
Dengeyi sağlamak lazım.
canım bu cuma listeye ekle istersen.çok şükür tatilde almadım hatta verdim.bakalım bu hafta çok vermem ama yine de az da alsa versem kardır
Tamam canım eklerim
zaten motive olmak için burda değil miyiz?
bu işi yaşam biçimi haline getirmezsek olmaz bu iş değil mi?
Doğru diyosun aynı düzende beslenmek lazimama haftada bir ödül öğünü şart
Tanistigima sevindim. Dogum kilosu kolay gider yerlesmedigi icin.
Kızlar ya ben geçen hafta güzelce 2.5 kilomu verdim.bu hafta da diyetimi hiç bozmamama ragmen 4günde sadece 200 qr vermişim.neden ki?bu motive bozukluğu ama yaaaa...
İlk hafta odemde gittigi icin hizli veriliyo sonra yavasliyo canim üzülme hizli verirsen cabuk alirsin yavaş verirsen geri almazsin beslenme duzenini bozma
ufff bende fazla veremedım halla yürüyüş yapamıyorum bu arada ondanda olabılırr

Yürüyüş illaki şart. Ben ilk basladigimda hic spor yapmadan 2 ayda 4 kilo verdim ama sonraki 2 ay hic vermedim yürüyüş e başlayınca tekrar vermeye basladim.

beril izin aldı doktora gidecekti..

umarım bize güzl haberlerle gelir. aklım hep onda. arada bir ugrayıp haber verse keşke.

canım benim yaklaşık 2 senedir bu halde. o kadar gür saçlarım vardı ki herkes nasıl bakıyorsun saçlarına da bu kadar güzller diye sorardı. sonra birden dökülmeler başladı ciddiye almadım mevsimseldir felan diye. ama gn geçtikçe arttı tabi bu. doktorlara gttm 3 defa farklı doktora göründüm. sonuc değişmedi. genetik dediler hep. annemin de babamında saçları seyrek gerçektende. ama insan kabllenmek istemiyor tabi. en son göründüğüm doktora o döküntüleri sordum egzama dedi onun için birşey vermicem çözümü yok nasılsa dedi.bazı kürlerde verdi bunları aksatmadanen az 3 - 4 ay kullan diye. 2 ay sonra bıraktm :/ şimdi tekrar başladım. ama doktor onları verirken bile saçlarının en fazla %8 - 10nu geri getrrebiliriz ve ne yazık ki sen bi ömür saçlarınla ugrasmak zorunda klıcaksn deynce tabi bnm moraller de alt üst oldu.

bugün çok güzl bir güne uyandım. milli eğitimden aradılar haftaya ücretli öğretmenliğe baaşlıcam bir köy ortaokulunda. çok heyecanlıyım. ilk defa derse giricem neyle karsılarım, nasıl davranırım bilemedm çok heyecanlıyım :)

Dünkü menümü yazmadım evle uğraşırken.
Sabah 2 dilim ekmek yumurta 1 dilim peynir

ara elma

oglen 4 kaşık nohut yemeği 4 kaşık pilav az turşu ayran

ara minik bi kruvasan

aksam tavuk ızgara bol salata yoğurt

su 2 lt olmuştur
spor 30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…