Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim size bir şey itiraf etmem gerekiyor...uzun zamandır söylemek istiyorum ama tepkilerden korkdum ya...kızlaaaar ben tuzu fazla kullanıyorum yaaa.yoğurdu tuzla tüketiyorum,yeşillik salatasını tuzla kullanıyorum...anlayacağınız bu konuda da yardımınıza çok ihtiyacım var...bu benim kiloma nasıl etki eder?

yaaaa.nasıl ekliycem şu dosyayı?cetvel gibi yaptım.şimdi türkçesini bulamadım tablomuydu ya?neyse siz anladınız...yardım Ede bilirmisiniz...

ooo tuz çok zararlı hemde ödem yapan en önemli şey daha doğrusu ödemi vücutta tutan diyelim sen tuzu en aza indir kilon farkeder verirsin hemen
yaaaa.nasıl ekliycem şu dosyayı?cetvel gibi yaptım.şimdi türkçesini bulamadım tablomuydu ya?neyse siz anladınız...yardım Ede bilirmisiniz...

nasıl bi dosya Word belgesimi canım eğer öyleyse dosyayı eklemeye uğraşma yazdıklarının tümünnü kopyala cevap bölümüne yapıştır.

***4. TAKIM 348. ETAP***

Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/ / /% )
Damlanur1070.8/ / /% )
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ / /% )344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ / /% ) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ / /% )346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Cnm sakın sakın yeme tuzu bende oyleydim taki su an ki diyetisyenimle tanisana kadar. Bana tuzu yasakladı ge ben cok zorlandım ama sadece 21 gün insanın damak tadı 21 günde degisirmis o yüzden valla oylede oldu su an herseyi tuzsuz tuketebiliyorum:) çok da memnunum valla artık parmaklarim sismiyor:)

kızlar nerdesiniz alcam elime sopayı hııı toplaşın bakiim
listemiz önceki mesajda herhangi bi sorun varmı bi bakın söyleyin yarın işlemleri telefondan yapıcam zor oluyo düzeltmek.

kızlar nerdesiniz alcam elime sopayı hııı toplaşın bakiim
listemiz önceki mesajda herhangi bi sorun varmı bi bakın söyleyin yarın işlemleri telefondan yapıcam zor oluyo düzeltmek.

ben buradayım kaptanımmm.hemde 40dakikalık yürüyüşümü yaptım da geldim.bi şu 200 tane ipi de atlıyayım hemen geliyorum...

herkese selam..birincilerin yazılarını toparlamışlar galiba ne ii olmuş..biraz okuyup motive olayım bari..

Ayy bende hemen okumaliyim:)

Iyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi

Değmez uzulmeye demek istiyorum ama ne desek bos su an cnm biliyorum zamanla geçecek sabret..

evet kızlar akşama ne yapayım bana fikir verin sağlıklı ve az kalorili olsun.)
Fikir vermekte biraz geç kaldım sanırım

aynen canım ya kan şekeri düşüyorr aç olmasada insan yemek istiyorr Off kadın olmakta ne zorr
Cnm muzun üzerine tarçın serpip yiyebilirsiniz kesinlikle tatlı ihtiyacını karşılıyor. .

Cnm yaa kruvasan yerine kuru meyveler daha iyi olur, mesela hurma, kuru incir falan.

Hemen bakcam:)

Gözün aydın cnm:)

Farkında olmanda Güzel:)

yaaa.tabloyu ekliyemiyorum ama...kopyaladığımda da saçma bir şey oluyor....offf...biri bana yardım etsinn.bu arada tablom word de yaptım...

Son düzenleme:
Tabiki kuru meyve daha iyi olur da kruvasanda oyle masum duruyoduunonun varya minik minik ondandi bitti şükür
yaaa.tabloyu ekliyemiyorum ama...kopyaladığımda da saçma bir şey oluyor....offf...biri bana yardım etsinn
Canım nasıl bi tablo anlayamadım ki.her kişinin kini tek tek eklesen nasıl olur ben toplarim biaraya

Dogruuuuuu an yaparsinda yanlislik payi olurmu

Kahvalti : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates, 1biber, bol maydanoz
Ara.4 kuru kayısı, 1 fındık, 1 badem,1fincan beyaz çay
Öğle:4 köfte, salata 1dilim ekmek
Akşam; 6 yemek kaşığı kuru kabak,2 yemek kaşığı yoğurt, bolca roka
Ara; 1 su bardağı yarım yağlı süt, 1 küçük ayva
2 litre su
100ip atliycam ve yatcam inş :)

kızlar bir kaç tane birincilik hikayesi okudum ve ilk defa dukandieti diye bir şey duydum.internette bir bakayım dedim.resmen kayb oldum içinde.test falan yaptım ama diyetin neden ibaret olduğunu anlamadım...bilen varmı aranızda?
Bu hikayeler çok işe yarayacak bence.eminim ki çok kişi yanlşlarını düzelticek.mesela ben onları okuyana dek sadece ilk haftası olanların daha çok kilo verdiyini ve birinci olduğunu düşünüyordum ama okuduklarımdan yanlaş bildiğimi fark ettim.bir de yeni bir şey pyrendim saat 6dan sonra yememk lazımmış.ben 7 8 arası yiyordum...ve şu içmenin nasıl güzel bir olay olduğunu anladım.iyiki bunu başara biliyorum...evdeysem eyer 3litreden fazla su içiyorum...lütfen vakit buldukca o sayfayı okuyalım.inanın insanı çok güzel motive ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…