ooo tuz çok zararlı hemde ödem yapan en önemli şey daha doğrusu ödemi vücutta tutan diyelim sen tuzu en aza indir kilon farkeder verirsin hemenkızlar benim size bir şey itiraf etmem gerekiyor...uzun zamandır söylemek istiyorum ama tepkilerden korkdum ya...kızlaaaar ben tuzu fazla kullanıyorum yaaa.yoğurdu tuzla tüketiyorum,yeşillik salatasını tuzla kullanıyorum...anlayacağınız bu konuda da yardımınıza çok ihtiyacım var...bu benim kiloma nasıl etki eder?
yaaaa.nasıl ekliycem şu dosyayı?cetvel gibi yaptım.şimdi türkçesini bulamadım tablomuydu ya?neyse siz anladınız...yardım Ede bilirmisiniz...
kızlar benim size bir şey itiraf etmem gerekiyor...uzun zamandır söylemek istiyorum ama tepkilerden korkdum ya...kızlaaaar ben tuzu fazla kullanıyorum yaaa.yoğurdu tuzla tüketiyorum,yeşillik salatasını tuzla kullanıyorum...anlayacağınız bu konuda da yardımınıza çok ihtiyacım var...bu benim kiloma nasıl etki eder?
kızlar nerdesiniz alcam elime sopayı hııı toplaşın bakiim
listemiz önceki mesajda herhangi bi sorun varmı bi bakın söyleyin yarın işlemleri telefondan yapıcam zor oluyo düzeltmek.
herkese selam..birincilerin yazılarını toparlamışlar galiba ne ii olmuş..biraz okuyup motive olayım bari..
Iyi de bisey yasamasina sozum yok..video cekme igrencligi... beni suclamasi hakettigimi soylemesi...ve o gorunulerin aklimdan gitmemesi
Fikir vermekte biraz geç kaldım sanırımevet kızlar akşama ne yapayım bana fikir verin sağlıklı ve az kalorili olsun.)
Cnm muzun üzerine tarçın serpip yiyebilirsiniz kesinlikle tatlı ihtiyacını karşılıyor. .aynen canım ya kan şekeri düşüyorr aç olmasada insan yemek istiyorrOff kadın olmakta ne zorr
Menümü yazayım. Sabah ılık limonlu su
bol yeşillik peynir 2 dilim ekmek1 domates kurusu
ara az badem
Öğlen 1 kepçe corba az karnıbahar kızartması Yoğurt
ara 1 minik kruvasan
akşam 1 kepçe corba az kıymalı makarna salata
ara elma
su 2.5 lt spor 30dk yürüyüş
Hemen bakcam:)kızlarrr güzel ve motive edici bir topik daha
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=678962&page=16
Gözün aydın cnm:)Canlar kuzular kızlar ben ödemlerimden bugün itibari ile kurtuldum çok şükürrr :) 76.0 gördüm bu sabah bi sevindim bi sevindim anlatamam yaa :) Bu hafta hiç kilo verememişim gibi olcak ama olsun ya ödemlerden kurtulmak bile beni acayip rahatlattı :)
sabah:kepekli ekmek peynir
ara:elma,muz(küçük)
akşam:kıymalı makarna,brokoli,salata,yoğurt (malesef öğünüm kaydı.okuldan gelip hestaneye geçtik kızla eve geldiğimde zaten satt 3 ü geçiyordu)
araortakal,kivi,yarım armut,bir avuç çerez
çok dengesiz oldu.farkındayım
Tabiki kuru meyve daha iyi olur da kruvasanda oyle masum duruyoduAyy bende hemen okumaliyim:)
Değmez uzulmeye demek istiyorum ama ne desek bos su an cnm biliyorum zamanla geçecek sabret..
Fikir vermekte biraz geç kaldım sanırım
Cnm muzun üzerine tarçın serpip yiyebilirsiniz kesinlikle tatlı ihtiyacını karşılıyor. .
Cnm yaa kruvasan yerine kuru meyveler daha iyi olur, mesela hurma, kuru incir falan.
Hemen bakcam:)
Gözün aydın cnm:)
Farkında olmanda Güzel:)
Canım nasıl bi tablo anlayamadım ki.her kişinin kini tek tek eklesen nasıl olur ben toplarim biarayayaaa.tabloyu ekliyemiyorum ama...kopyaladığımda da saçma bir şey oluyor....offf...biri bana yardım etsinn
Dogruuuuuu an yaparsinda yanlislik payi olurmu***4. TAKIM 348. ETAP***
Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/ / /% )
Damlanur1070.8/ / /% )
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ / /% )344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ / /% ) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ / /% )346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Dogruuuuuu an yaparsinda yanlislik payi olurmu
kızlar nerdesiniz alcam elime sopayı hııı toplaşın bakiim
listemiz önceki mesajda herhangi bi sorun varmı bi bakın söyleyin yarın işlemleri telefondan yapıcam zor oluyo düzeltmek.
300 ip atlayinca haber etcem bebeğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?