Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yarın 14 şubat ve ben kocamla konuşmuyorum.hediyesini de önceden almıştım ama konuşmuyorum işte...vermiycem...çok sinirliğim ona...

bu günlük bu kadar kızlar.yarın tartıya çıkma günü her kese iyi şanslar.ben çıkmak istemiyorum şu tartıya çok kötüyüm bu hafta...

Sabah 1 dilim kepekli ekmek,peynir,maydanoz,ılık azzzz ballı yağsız süt...
Ara yeşil çay
Öğlen 3-5tane makarna canım hiç bir şey çekmedi yaaa....
Ara elma,2tane ceviz,yeşl çay
Akşam 3tane tavuk eti fırında ve lahanalı,maydanozlu,yoğurtlu salata
Ara elma,yeşil çay

3litreden fazla su,40dakikalık yürüyüş(videoda donmalar olduğu için 33 dakikalık videyo 40 dakika sürdü ben o donmalar zamanı hiç durmadım ama),200 tane ip(ip atamayı da hemen spordan sonra yapmaya çalışıyorum ki metobolizmam çalışmaya başlamışken daha iyi olur)

Hepiniz seviyorum kızlar.yarın tartılarda güzel kilolar görmek dileyi ile...

Merhaba kızlar nasılsınız misafirim var yine bide yatılı geliyor benim misafirler o yüzden daha zor oluyor... ama seviyorum misafir ağırlama işini :) sadece biraz yoruluyorum ve beslenme düzenim bozuluyor.

yarın 14 şubat ve ben kocamla konuşmuyorum.hediyesini de önceden almıştım ama konuşmuyorum işte...vermiycem...çok sinirliğim ona...
Yuzune bakmadan uzat hediyeni tutustur eline
Spor güzel öğlen de yesen super olcakmis.
Merhaba kızlar nasılsınız misafirim var yine bide yatılı geliyor benim misafirler o yüzden daha zor oluyor... ama seviyorum misafir ağırlama işini :) sadece biraz yoruluyorum ve beslenme düzenim bozuluyor.
Kolay gelsin bebeğim.

Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..

birşeyler söyleyip seni teselli etmeyi çok isterdim canım keşke onu haklı çıkarabilecek birşeyler bulabilsem :/ senin için en iyisi olmuş gerçekten. ben bu konuda erkektir yapar demeyeceğim. hele ki videoya alması, bunu ne halt yemeye saklıyorsa hala daha saklaması çok ayıp. nasıl güvenilebilir ki böyle birine. üstelik birde seni suçlu göstermeye çalışıyormuş. ben s....m tüyü nereye dikeym olmuş onun hali, pess. zamanla herşey senin için yoluna girer hayatım. benimde 6 senelik bir ilişkim sözlenmeme 1 hafta kala aldatılma ile bitti, düşün. ama şuan hayatımda bir başkası var çok şükür de mutluyum. seninde öyle olacak sadece zaman.

strestendir o seyirmeler canm.biraz rahatlasan kendiliğinden geçer.bugünlerde papatya be karabaş otunu demle seni zihnen rahatlatır.

Göz seyrimesi beyin ve goz sinirlerinin yorgunlugundan oluyomus dinlensen gecer bide soğuk çayla pansuman yap iyi gelir.

önerilerinizi dikkate alıcam kızlar tşk ederim.

kızlar bugün uğrayamadım. geçmişi okudum şimdi de bugn yazamama nedenimi söyleyeyim. sabah milli eğitimden aradılar yine. gerekli evrakları istediler bugnde ugrayın işlemleri başlatıcaz dediler. gündüz habire koşturdum durdum. akşam da yarimle buluştum. eve gelince de yarn giyeceğim kıyafetleri seçmek dolabı açtım ama kadınların genel sorunu giyecek hiçbir şey bulamadım :) derken onu mu giysem bunu mu giysemle ayarladm birşeyler. ama haftasonu alışveriş şart. şimdi de yatıcam sabah erken kalkmam gerek. hepinizi öpüyorum bolcana

izne ayrılmadan 59.0
şimdi:58.8
fark:200 gr.
evet tatilde kilo aldığımın farkındaydım pazartesiden beri sıkı rejimdeyim en azından onlar gitmiiş...
ama vücudum 60 laara çıkmak için inatlaşıyor bence son 5 kilo ne zormuş be ya...gitmiyo valla...

***4. TAKIM 348. ETAP***

Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/ / /% )
Damlanur1070.8/ / /% )
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ 70.0/ -2/% -0.74)344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ 58.8/ 0.2/% 0.17) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ / /% )346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
canım berılın ismi niye yok listede :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…