Yuzune bakmadan uzat hediyeni tutustur elineyarın 14 şubat ve ben kocamla konuşmuyorum.hediyesini de önceden almıştım ama konuşmuyorum işte...vermiycem...çok sinirliğim ona...
Spor güzel öğlen de yesen super olcakmis.bu günlük bu kadar kızlar.yarın tartıya çıkma günü her kese iyi şanslar.ben çıkmak istemiyorum şu tartıya çok kötüyüm bu hafta...
Sabah 1 dilim kepekli ekmek,peynir,maydanoz,ılık azzzz ballı yağsız süt...
Ara yeşil çay
Öğlen 3-5tane makarna canım hiç bir şey çekmedi yaaa....
Ara elma,2tane ceviz,yeşl çay
Akşam 3tane tavuk eti fırında ve lahanalı,maydanozlu,yoğurtlu salata
Ara elma,yeşil çay
3litreden fazla su,40dakikalık yürüyüş(videoda donmalar olduğu için 33 dakikalık videyo 40 dakika sürdü ben o donmalar zamanı hiç durmadım ama),200 tane ip(ip atamayı da hemen spordan sonra yapmaya çalışıyorum ki metobolizmam çalışmaya başlamışken daha iyi olur)
Hepiniz seviyorum kızlar.yarın tartılarda güzel kilolar görmek dileyi ile...
Kolay gelsin bebeğim.Merhaba kızlar nasılsınız misafirim var yine bide yatılı geliyor benim misafirler o yüzden daha zor oluyor... ama seviyorum misafir ağırlama işini :) sadece biraz yoruluyorum ve beslenme düzenim bozuluyor.
Kizlar 6 yillik iliskim vardi ya ablatmistim.bugun ..... iliskuye girdigi prnosunu yakaladim ayrildik arkadasimdayim..
strestendir o seyirmeler canm.biraz rahatlasan kendiliğinden geçer.bugünlerde papatya be karabaş otunu demle seni zihnen rahatlatır.
Göz seyrimesi beyin ve goz sinirlerinin yorgunlugundan oluyomus dinlensen gecer bide soğuk çayla pansuman yap iyi gelir.
herkese günaydın hemen tartıya gidiyorum...
canım berılın ismi niye yok listede :44::44::44:***4. TAKIM 348. ETAP***
Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/ / /% )
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/ / /% )
Damlanur1070.8/ / /% )
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ 70.0/ -2/% -0.74)344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ 58.8/ 0.2/% 0.17) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ / /% )346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
4.TAKIM ORTALAMASI: %
geçen hafta:77,2
bu hafta:76,6
fark:600 gr
%0,77 yanlış değilse
canım berılın ismi niye yok listede :44::44::44:
aynı anda yazmışız kıııı.
bu yüzde nasıl hesaplanacak.bi de benim ki ikiye bölünecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?