1 ayda aldım 2 kiloyu canım.günaydın canımm
gogo maşallah ammada kılo almısın yedın yedın tabıı maşallahhattaya o 2 kg gidicekkk
Beril izne ayrıldı.canım berılın ismi niye yok listede :44::44::44:
Geçen hafta 70.8 dim bende o yüzden listeye girmek istemedim.gogocum sende de 70 direnci var benim 60 direnci gibi...
bu hafta bunu kıralım ne dersin?
Ben de bir şu 50 leri göre bilsemmmm....izne ayrılmadan 59.0
şimdi:58.8
fark:200 gr.
evet tatilde kilo aldığımın farkındaydım pazartesiden beri sıkı rejimdeyim en azından onlar gitmiiş...
ama vücudum 60 laara çıkmak için inatlaşıyor bence son 5 kilo ne zormuş be ya...gitmiyo valla...
Ben de daha önce leri 60 direnci vardı.doğumdan sonra 70 olmuş galiba...offfgogocum sende de 70 direnci var benim 60 direnci gibi...
bu hafta bunu kıralım ne dersin?
Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk ya.diyetimi bozmama rağmen sadece 200qr vermişim.neden böyle oldu ya.insanın motivasyonu düsüyor. Acaba vücudum daha azımı istiyor.anlamadım ki...
Geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.600
Yüzde 0.2
Acaba doğru yapmışmlyım bilemedim .ilk defa ya...
oluyor canım bazı haftalar böyle.bir hafta az bir hafta daha çok veriyorsun.sıkma canını.senin yediklerinde anormal birşey yoktu.önümüzdeki hafta daha fazla vereceksin bence.
Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk ya.diyetimi bozmama rağmen sadece 200qr vermişim.neden böyle oldu ya.insanın motivasyonu düsüyor. Acaba vücudum daha azımı istiyor.anlamadım ki...
Geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.600
Yüzde 0.2
Acaba doğru yapmışmlyım bilemedim .ilk defa ya...
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
kızlar bu arada gece eşim uyduktan sonra kalktım ona suprız kurabıyeler yaptımm.akşam eve gıdınce suprızzzz yapıcam
inşallah canım ya.bu hafta da regl oldum ya.inşallah gelicek hafta 70den aşağı inerim.ama hekketen bu defa vaz geçmek yok kesinlikle...sizi bulmuşken bırakırmıyım...hep birlikde güzelleşicek.yarın annemlerde misafirlik var...döktürücek annem kesin.15 gündür diyetteyim.sizce kendime ödül öyünü vereyim mi?yoksa az verdiyim için bozmayım mı?ve şu ödül öyünün şartları nelerdir?
Günaydın kızlar ben yine sabitim çok üzgünüm hala düzeni oturtamadım
bayıldım ya çok şekerler...hani ben kocamla konuşmyorum ya...sabh kalktım ki yatağımın yanına çiçek ve hediye bırakmış...çok şaşırdım.hiç yapmaz böyle şeyler...hele çiçek almak oooh racona ters...küstüm ya ondan.enfes bir cin gömlek almış.bayıldımmmm resmen.ama baktığımı belli etmemek için hepen pakelteyip yerine bıraktım sanki umrumda deyilmiş gibi..http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
kızlar bu arada gece eşim uyduktan sonra kalktım ona suprız kurabıyeler yaptımm.akşam eve gıdınce suprızzzz yapıcam
evet canım ya.canım çok sıkıldı ama yapıcak bur şey yok...damlanurcum üzme kendını bukadar herhafta cok verıceksın dıye bısey yok ben gecen hafta gr oynamadım ama benım adet olamamamdandı dun oldum çoksukur 600 gr ındım
evet canım ya 10 aydır doğum yaptım sadece 7 kilo vere bildim.şimdi kızım yürümeye başlıyor.tüm gün onun arkasınca dolanmam gerek.haraketli günlerim başladı...ben de aksine hamilelik kilolarının çok zor gittiyini duydum ama...senin de doğum kiloların değil mi vermeye çalıştıkların.
sen,ben,masumcuk doğum kilosu verenleriz sanırım.daha koulay verilir diyorlar ama ben daha öncekilerden farklı bişey hissetmedim.diyet yapmasam gideceği yoktu kilolarımın.
tamam bebeğim morali bozmak yokkkk....aynen diyete devam...Günaydın kızlar ben yine sabitim çok üzgünüm hala düzeni oturtamadım
öyle hemen moral bozmak yok..sen bu kiloları 2 haftada almadın değilmi sonuçta 2 haftada veremezsin o yüzden keşke versek
geçen hafta çok verdiğin için böyle olmuştur haftaya devam et yine verirsin..benimde öyle oluyor çünkü..
sakın veremiyorum diye düşünme tam gaz diyete devam...ok ?
ben şöyle yapıyorum ilk önce 2 bardak su içip gidiyorum mesela..sonra önce 2 bardak çay içiyorum sonra tuzlu ne bulduysam biraz yiyorum tatlı mesela pastaysa kreması az ince dilim alıyorum artık...
ama sen bilirsin en iyisi rejimdeyken güne gitmemek
ben 1 tane yerım akşam,kurabıyeler bıraz uğraş gerektırıyor ama yapılmıcak kadarda zor değillerkurabiyelere bayıldım keşke bende bilsem:))
eminimi eşinde çok mutlu olacaktır...ama sen fazla yeme
bayıldım ya çok şekerler...hani ben kocamla konuşmyorum ya...sabh kalktım ki yatağımın yanına çiçek ve hediye bırakmış...çok şaşırdım.hiç yapmaz böyle şeyler...hele çiçek almak oooh racona ters...küstüm ya ondan.enfes bir cin gömlek almış.bayıldımmmm resmen.ama baktığımı belli etmemek için hepen pakelteyip yerine bıraktım sanki umrumda deyilmiş gibi..
evet canım ya.canım çok sıkıldı ama yapıcak bur şey yok...
evet canım ya 10 aydır doğum yaptım sadece 7 kilo vere bildim.şimdi kızım yürümeye başlıyor.tüm gün onun arkasınca dolanmam gerek.haraketli günlerim başladı...ben de aksine hamilelik kilolarının çok zor gittiyini duydum ama...
tamam bebeğim morali bozmak yokkkk....aynen diyete devam...
evet güzelim çok haklısın...kesinlikle durmak yok tam gaz devam...
Üzülme canım arada oluyo öyle takilmalarGünaydın kızlar ben yine sabitim çok üzgünüm hala düzeni oturtamadım
http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?