Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 348. ETAP***

Ebrueva76.0/ / /% )
masumcuk84.3/84.3 /0 /%0 ) kilosu sabit
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/76.6 /0.6 /% 0.78)
Damlanur1070.8/70.6 /0.2 /% 0.28)
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ 70.0/ -2/% -0.74)344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ 58.8/ 0.2/% 0.17) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ 61.6/0.4 /% 0.32)346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk ya.diyetimi bozmama rağmen sadece 200qr vermişim.neden böyle oldu ya.insanın motivasyonu düsüyor. Acaba vücudum daha azımı istiyor.anlamadım ki...
Geçen hafta 70.800
Bu hafta 70.600
Yüzde 0.2
Acaba doğru yapmışmlyım bilemedim .ilk defa ya...

günaydın canımm

gogo maşallah ammada kılo almısın yedın yedın tabıı maşallah hattaya o 2 kg gidicekkk
1 ayda aldım 2 kiloyu canım.
canım berılın ismi niye yok listede :44::44::44:
Beril izne ayrıldı.
gogocum sende de 70 direnci var benim 60 direnci gibi...
bu hafta bunu kıralım ne dersin?
Geçen hafta 70.8 dim bende o yüzden listeye girmek istemedim.

Ben de bir şu 50 leri göre bilsemmmm....
gogocum sende de 70 direnci var benim 60 direnci gibi...
bu hafta bunu kıralım ne dersin?
Ben de daha önce leri 60 direnci vardı.doğumdan sonra 70 olmuş galiba...offf

oluyor canım bazı haftalar böyle.bir hafta az bir hafta daha çok veriyorsun.sıkma canını.senin yediklerinde anormal birşey yoktu.önümüzdeki hafta daha fazla vereceksin bence.

damlanurcum üzme kendını bukadar herhafta cok verıceksın dıye bısey yok ben gecen hafta gr oynamadım ama benım adet olamamamdandı dun oldum çoksukur 600 gr ındım

senin de doğum kiloların değil mi vermeye çalıştıkların.

sen,ben,masumcuk doğum kilosu verenleriz sanırım.daha koulay verilir diyorlar ama ben daha öncekilerden farklı bişey hissetmedim.diyet yapmasam gideceği yoktu kilolarımın.

oluyor canım bazı haftalar böyle.bir hafta az bir hafta daha çok veriyorsun.sıkma canını.senin yediklerinde anormal birşey yoktu.önümüzdeki hafta daha fazla vereceksin bence.

inşallah canım ya.bu hafta da regl oldum ya.inşallah gelicek hafta 70den aşağı inerim.ama hekketen bu defa vaz geçmek yok kesinlikle...sizi bulmuşken bırakırmıyım...hep birlikde güzelleşicek.yarın annemlerde misafirlik var...döktürücek annem kesin.15 gündür diyetteyim.sizce kendime ödül öyünü vereyim mi?yoksa az verdiyim için bozmayım mı?ve şu ödül öyünün şartları nelerdir?

öyle hemen moral bozmak yok..sen bu kiloları 2 haftada almadın değilmi sonuçta 2 haftada veremezsin o yüzden keşke versek
geçen hafta çok verdiğin için böyle olmuştur haftaya devam et yine verirsin..benimde öyle oluyor çünkü..
sakın veremiyorum diye düşünme tam gaz diyete devam...ok ?

ben şöyle yapıyorum ilk önce 2 bardak su içip gidiyorum mesela..sonra önce 2 bardak çay içiyorum sonra tuzlu ne bulduysam biraz yiyorum tatlı mesela pastaysa kreması az ince dilim alıyorum artık...
ama sen bilirsin en iyisi rejimdeyken güne gitmemek

http://eyyaskk.blogspot.com.tr/

kızlar bu arada gece eşim uyduktan sonra kalktım ona suprız kurabıyeler yaptımm.akşam eve gıdınce suprızzzz yapıcam
bayıldım ya çok şekerler...hani ben kocamla konuşmyorum ya...sabh kalktım ki yatağımın yanına çiçek ve hediye bırakmış...çok şaşırdım.hiç yapmaz böyle şeyler...hele çiçek almak oooh racona ters...küstüm ya ondan.enfes bir cin gömlek almış.bayıldımmmm resmen.ama baktığımı belli etmemek için hepen pakelteyip yerine bıraktım sanki umrumda deyilmiş gibi..
damlanurcum üzme kendını bukadar herhafta cok verıceksın dıye bısey yok ben gecen hafta gr oynamadım ama benım adet olamamamdandı dun oldum çoksukur 600 gr ındım
evet canım ya.canım çok sıkıldı ama yapıcak bur şey yok...
evet canım ya 10 aydır doğum yaptım sadece 7 kilo vere bildim.şimdi kızım yürümeye başlıyor.tüm gün onun arkasınca dolanmam gerek.haraketli günlerim başladı...ben de aksine hamilelik kilolarının çok zor gittiyini duydum ama...
Günaydın kızlar ben yine sabitim çok üzgünüm hala düzeni oturtamadım
tamam bebeğim morali bozmak yokkkk....aynen diyete devam...

evet güzelim çok haklısın...kesinlikle durmak yok tam gaz devam...

yok ya gün deyil...öylesine misafiri olacak ben de gidicem...bakalım kızlar ne diyicek...ona bakarak bir karar vererim...

kurabiyelere bayıldım keşke bende bilsem:))
eminimi eşinde çok mutlu olacaktır...ama sen fazla yeme
ben 1 tane yerım akşam,kurabıyeler bıraz uğraş gerektırıyor ama yapılmıcak kadarda zor değiller

teşekkur ederim.bu akşam kocanla konusmaya başlarsınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…