Üzülme canım arada oluyo öyle takilmalar
Ellerine sağlık çok güzeller
Günaydın kızlar ben yine sabitim çok üzgünüm hala düzeni oturtamadım
istersen nerde hata yaptığını belirle ve yiyecekerini evde yap götür mesela kepek ekmekli peynirli tost ve ayran dışarda çok tok tutuyor..tam konuşamadık ama böyle şeyler deneyebilirsin..
hep güzeller güzeller diyosunuz bi takıbe alın bi destek verin dimizaten yenıyımm alla alla blogumda paylasırım sizi 4. takım
Evde yiyorum bütün öğünleri ama bu hafta dengesiz oldu yürüyüşte yapamadım... aslında biliyorum yanlışlarımıda işte niyeyse bir moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü isteksizlik var psikolojim mi bozuldu ne :) silkeleyin beni kendime geleyim. Çok fazla diyeti düşünüyorum galiba ondan.. sürekli aklımda bi de bi kere diyete uymayan bir şey yedimmi o gün bitiyor benim için daha çok daha çok yiyorum ertesi gün diyete tekrardan başlarım diye olaya diyet olarak bakmamam lazım biliyorum ama olmuyor... Ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimde psikolog olarak kendime hiçbir hayrım yok ....
Dün baktım izleyiciler gadget ini eklememissin.bende google artı kullanmıyorum. Bi orta yol buluruz artık.
inşallah canım ya.bu hafta da regl oldum ya.inşallah gelicek hafta 70den aşağı inerim.ama hekketen bu defa vaz geçmek yok kesinlikle...sizi bulmuşken bırakırmıyım...hep birlikde güzelleşicek.yarın annemlerde misafirlik var...döktürücek annem kesin.15 gündür diyetteyim.sizce kendime ödül öyünü vereyim mi?yoksa az verdiyim için bozmayım mı?ve şu ödül öyünün şartları nelerdir?
Evde yiyorum bütün öğünleri ama bu hafta dengesiz oldu yürüyüşte yapamadım... aslında biliyorum yanlışlarımıda işte niyeyse bir moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü isteksizlik var psikolojim mi bozuldu ne :) silkeleyin beni kendime geleyim. Çok fazla diyeti düşünüyorum galiba ondan.. sürekli aklımda bi de bi kere diyete uymayan bir şey yedimmi o gün bitiyor benim için daha çok daha çok yiyorum ertesi gün diyete tekrardan başlarım diye olaya diyet olarak bakmamam lazım biliyorum ama olmuyor... Ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimde psikolog olarak kendime hiçbir hayrım yok ....
Tartiyi sallamasakmi bugun kaptannNny
Seninde kutlu mutlu gecsın günün şekerim.Sevgililer gunumuz kutlu hediyelerinizle mutlu olasiniz bugun
Tartiyi sallamasakmi bugun kaptannNny
Dün baktım izleyiciler gadget ini eklememissin.bende google artı kullanmıyorum. Bi orta yol buluruz artık.
canım izleyici gadget ini koydum
Gogo durum cokmu kotuyse...
Nerve burdayim ya gibi
Ebrusüper
bende tam senı yakaladım dıye sevınıyodumm yıne arayı actınnnGünaydın kızlar bugün tartıdan inince göbek attım vallaAnnem kız kardeşlerim halime gülüyolar Geçen hafta 76.0 dım şuan 75,1 im Fark 900 gram bunca yaşadığım ödem şişlik bilmem neye rağmen bu mübarek cuma hepsinden kurtulmuş bulunmaktayım oh oh oh ohhh :)))
Gogo durum cokmu kotuyse...
Nerve burdayim ya gibi
Ebrusüper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?