Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

istersen nerde hata yaptığını belirle ve yiyecekerini evde yap götür mesela kepek ekmekli peynirli tost ve ayran dışarda çok tok tutuyor..tam konuşamadık ama böyle şeyler deneyebilirsin..

Evde yiyorum bütün öğünleri ama bu hafta dengesiz oldu yürüyüşte yapamadım... aslında biliyorum yanlışlarımıda işte niyeyse bir moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü isteksizlik var psikolojim mi bozuldu ne :) silkeleyin beni kendime geleyim. Çok fazla diyeti düşünüyorum galiba ondan.. sürekli aklımda bi de bi kere diyete uymayan bir şey yedimmi o gün bitiyor benim için daha çok daha çok yiyorum ertesi gün diyete tekrardan başlarım diye olaya diyet olarak bakmamam lazım biliyorum ama olmuyor... Ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimde psikolog olarak kendime hiçbir hayrım yok ....

hep güzeller güzeller diyosunuz bi takıbe alın bi destek verin dimi zaten yenıyımm alla alla blogumda paylasırım sizi 4. takım

Dün baktım izleyiciler gadget ini eklememissin.bende google artı kullanmıyorum. Bi orta yol buluruz artık.

Yanlış bişey yesende sonrasında yemeye devam etme.

ödül öğünü koyma.çünkü ismi ödül olursa sınırını bilemez yedikçe yersin.nede olsa ödül:9onun yerine hoşuna gidenlerden abartmadan tadımlık ye.hem diyetini bozmazsın hem de tatmış olursun.

zaten evde olmak düzeni bozuyor,bir de misafir.sende ikisi de olmuş.haftaya iyi olucak emin ol.bir kere ucundan kaçınca düzen gidiyor.sen kendini haftaya odakla.kilo almadığın için de mutlu ol:)

canım bizler de insanız ve bazı konularda kendimize söz dinletemiyoruz.gayet normal.

Sevgililer gunumuz kutlu hediyelerinizle mutlu olasiniz bugun

Günaydın kızlar bugün tartıdan inince göbek attım valla Annem kız kardeşlerim halime gülüyolar Geçen hafta 76.0 dım şuan 75,1 im Fark 900 gram bunca yaşadığım ödem şişlik bilmem neye rağmen bu mübarek cuma hepsinden kurtulmuş bulunmaktayım oh oh oh ohhh :)))

Dalmanurcuk tabloyu nasıl paylaşıcağına gelirsek ekranın resmini çek bilgisayarının modelini bilmiyorum ama eğer laptopsa fn+prt sc tuşuna basarak çekiceksin ekran resmini sonrada kes o resmi tablonun olduğu kısmı kes resim yükler gibi yükle problem solved :)

***4. TAKIM 348. ETAP***

Ebrueva76.0/ 75.1/ 0.9/% 1.18)
masumcuk84.3/84.3 /0 /%0 ) kilosu sabit
Adigegupse70.9/ / /% )
oluröylebazen78.3/ / /% )
Merve10er77.2/76.6 /0.6 /% 0.78)
Damlanur1070.8/70.6 /0.2 /% 0.28)
Kararrrsabirr91.3/ / /% )
gogo240568.0/ 70.0/ -2/% -0.74)344.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 4'e bölündü
defne222259.0/ 58.8/ 0.2/% 0.17) 346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü
tutatse8562.0/ 61.6/0.4 /% 0.32)346.etapta izne ayrılan üye döndü kilosu 2'ye bölündü

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Gogo durum cokmu kotuyse...
Nerve burdayim ya gibi
Ebru süper

bende tam senı yakaladım dıye sevınıyodumm yıne arayı actınnn
Gogo durum cokmu kotuyse...
Nerve burdayim ya gibi
Ebru süper

isminde listede olsun ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…