Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hepiniz iyi gidiyorsunuz, bravo şekerler.

Yasemin 79 dan kısa sürede indin daha nolsun, acele etme oda olur 1 ay kalmaz görürsün 6, ları.

Cumaya 1 er veriyo muyuz durumlar nasıl?

Hepiniz iyi gidiyorsunuz, bravo şekerler.

Yasemin 79 dan kısa sürede indin daha nolsun, acele etme oda olur 1 ay kalmaz görürsün 6, ları.

Cumaya 1 er veriyo muyuz durumlar nasıl?

ay ne bileyim canim ya sanki 70 in altina insem daha iyi olacak ne bileyim iste bide ilk dogumdan sonraki kilom 67 ydi ondan birazda heralde üf bilmem ya ben bu hafta böyle devam edersem veriyorum 1 belki fazlada olabilir

he bide bende söyle birsey oluyor mesela oglum bazen 6 7 gibi kalkiyo bende emzirip wc ye gidiyom gitmisken bide tartiliyom bazen oglum uyuyo gene bende hazir uyumusken uyuyorum 9 9 30 gibi kalkyioz gene ben yine tartiliyom 300 400 gr daha gitmis oluyo uyurken kilo veriyom ben heralde 55 kilo olana kadar uyusammi ne yapsam kaydirigubbakcemile3

bugün bide ölcülerimebaktim alttan incelmisim gene ama üst taraf oldugu gibin duruyo sanirim platese bi an önce baslasm iyi olacak

kızlar ben bugün yarın regl olucak sabah tartıldım şişmeye başlamışım.onun için dünkü kilomu yazarım bu hafta yani 80.0

ben köfte ve yanında çalı fasülye z.yağlı bide arkadaşın irmik tatlısıından 2 çatal aldım
kurtulsam şu dönemden de tatlı krizlerim bitse ama yemicem karar verdim nolursa olsun bi daha tatlı yemicem akşamda bu tatlıyı telafi edicem

canlarım işlerim var kusura bakmayın...
2004
2005
2006
2007
2008
2009
yıllarına ait ayrı ayrı satış raporları lazım ve ay ay onlarla boğuşuyorum

lor peynirli sandiviç ve domates salatalık şekersiz çay öğleyi böyle atlattım banucum geçen ayda çok korkmuştun ama reglin sonunda 1,5 kg vermiştin unutma tatlı krizlerini kuru kayısı ile atlatmaya çaılş

Ortim kolay gelsin sana. Bunaltıcı işler, benimde işimin büyük kısmı öyle.

Deryacım iyi atlatmışsın öğleni.

Banucum sen kendini fazla kasıyorsun bence, 2 kşk irmik tatlısı üstelik öğlen, hiç bişi olmaz, böyle ufak şeylere geçit vermezsen kendini rejimi bozdum psikolojisine sokarsan sonra beklenmeyen biran da feci patlama yaşarsın (bknz. fundanın gece nutellalı ekmeği:) Mesela dondurma seviyorsan 2 top vanilyalı yiyebilirsin, rejimi işkenceye dönüştürmemeliyiz bence.

az önce yürüyüşten döndüm.hava berbat 20 dakika dayanabildim.2 top(vanilya+çilek) dondurma aldım gelirken, onu yiyorum ara öğün niyetine.erken oldu ama içim yandı.

sağolun kızlar,,
ya geçmişe bakmak birşey değilde
eski sistem çok kötü biz yeni sisteme 2008 de geçtik önceki yıllar dos tabanlı çok kötü bir program kullanıyorduk şimdi logo tiger kullanıyoruz exel tabanlı....
attan inip eşeğe binmek gibi birşey oluyor geçmişe bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…