Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tabiki canım çalışmak insanın hayatını çok düzenliyo sanada faydası olur :)

Erken kalkmak ve en geç 9.30 a kadar kahvaltı yapmak cok önemli. Vücut ne kadar erken calismaya başlarsa o kadar iyi. Ara öğünler mumkunse atlanmamali!! Akşam da mecbur degilsek 7.30-8.00 den sonrasina aksam yemeklerini birakmamaliyiz.

Günaydın canlar herkese iyi pazarlar dün kardeşimi doktora götürdük ondan giremedim bütün gün hala annemlerdeyim bi ara eve gidip kocamıda görürsem iyi olcak :) benim kilo vermem çok iyi gidiyo şuanda... cumaya süpriz rakkamlar çıkabilir belki tartıda :))

Iyi paarlar kizlar
Cicegim bocegim modunda degilim bugun
Git basimdan bulasmayin modunda evde dolaniyorum

Ebru inanki mreniyorum sana draklama yasamadan tikir tkir gidiyor kilolar

Kizlar gecmisi okuyamiyacagim keyfinde Yok ya
Önemli olaylari biri özet gecebilirmi

Son düzenleme:

Cok dogru diyonnnn da Ben kacgundur öküz modunda yiyorum ne yapacam ya öffff

Kizlar gecmisi okuyamiyacagim keyfinde Yok ya
Önemli olaylari biri özet gecebilirmi

Cok dogru diyonnnn da Ben kacgundur öküz modunda yiyorum ne yapacam ya öffff

Yeme kuzum yaa dün akşam bende de öyle bir mod vardı mutfakta ne görsem yicem modu yani kuru ekmek olsa bir tanesini yerdim ama yemedim 3 bardak su içtim ve gidip yattim hemen. Kolay verilmiyor bu kilolar yeme kuzum yaa.

bende dün kaçamak yaptım amannn neyse olan oldu .)bugün dengelerim inşallah kilo yapmaz..eşim yoğun çalışıyor bu aralar haftasonuda yok öyle olunca canımız sıkılıyor çocuklarla..birde pasta canavarı oğlum var...

kızlar oğlum ilkokula gidiyor öğlenci..öğretmeni beslenme koyun demişti..devamlı evde hazırlıyorum tabi bende erken çıktığım için akşamları kek börek falan yapmak zorundayım.. o zaman kendimi tutmam zor oluyor şu beslenme olayı 2 seneden beri beni bunalttı..ne yapsam acaba bana bir fikir verin..

Yeme kuzum yaa dün akşam bende de öyle bir mod vardı mutfakta ne görsem yicem modu yani kuru ekmek olsa bir tanesini yerdim ama yemedim 3 bardak su içtim ve gidip yattim hemen. Kolay verilmiyor bu kilolar yeme kuzum yaa.

sana katılıyorum akşamları içim kıyılıyor resmen...çok zor ama yapmak zorundayız..

Ebru inanki mreniyorum sana draklama yasamadan tikir tkir gidiyor kilolar

Valla canım diyetisyenimde aynı şeyi söylüyo vucudun hiç direnç göstermedi hiç duraksamadın diyo çok şükür gidiyo kilolar inşallah böyle devam ederim ve yakın zamanda 70 in altına düşerim :)

Valla canım diyetisyenimde aynı şeyi söylüyo vucudun hiç direnç göstermedi hiç duraksamadın diyo çok şükür gidiyo kilolar inşallah böyle devam ederim ve yakın zamanda 70 in altına düşerim :)

evet bende tebrik ederim seni..birde hiç aç kalmadan gidiyor değil mi?senin hiç şikayet ettiğini hatırlamıyorum ben...

Canım kek börek çocuklar için bile olsa sağlıksız olur hergün hergün sen onlara güzel sandviçler yap yada domates salatalık peynir zeytin tarzı şeyler koy sürekli kek börek hem seni yorar hemde onlar için iyi değil bu arada canını sıkılıyorsa çocukları karlar ülkesi filmine götürün çok güüzeldi biz gittik kardeşlerimle :)

eve beni yapmak yoruyor ama salatalık domates mevsimi değilya ondan çekiniyorum ...hem kaçamakta yapıyorum dayanamıyorum...dediğin gibi sandviç ekmeği falan alcam bugün...
burda 1 tane sinema var ondada yok daha o film...ama aklımda olsun...

bu sene tayinimiz çıkacak inşallah...valla küçük yerlerde yaşamak zor...gezecek yer hiç yok..aradığın bazı şeyleri bulamıyorsun..

bu arada beril yazmış bririncilerde..bende beril gibi geçen senede kilo vermeye çalışmıştım bir deftere yazıyordum ama dün onları okudum ..vermek oluyorda hoop yazın hepsini almışım..o yüzden az yemekte istemiyorum..gözümde kalsın istemiyorum..
ebrucum doktor sana tatlıyı tamamen yasakladımı?

sana katılıyorum akşamları içim kıyılıyor resmen...çok zor ama yapmak zorundayız..

Aynen canım hiç aç kalmıyorum habire bişeyler yiyorum hep az az ama sık sık yiyorum

Isin aslı o zaten bir uyarsan gerisi geliyo dimi. Ebrucum sen ne zamandır diyet yapiyon ve diyetisyene gidiyon? Bir de kontrolleri kaç gunde bir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…