hemen bakıcam canım. bende uygulasam iyi olacak cidden. aslında hayatımda belli bir düzende yoktu. sabah kahvaltılarım saa12 - 1 leri buluyordu felan. bu öğretmenlik işi bana da iyi gelicek. haftanın her günü doluyum saolsn müdür bey öyle bir program yapmış ki :/ bu tempoda iyi gelir umarım bana.
Erken kalkmak ve en geç 9.30 a kadar kahvaltı yapmak cok önemli. Vücut ne kadar erken calismaya başlarsa o kadar iyi. Ara öğünler mumkunse atlanmamali!! Akşam da mecbur degilsek 7.30-8.00 den sonrasina aksam yemeklerini birakmamaliyiz.
Kizlar gecmisi okuyamiyacagim keyfinde Yok ya
Önemli olaylari biri özet gecebilirmi
Kizlar gecmisi okuyamiyacagim keyfinde Yok ya
Önemli olaylari biri özet gecebilirmi
Cok dogru diyonnnn da Ben kacgundur öküz modunda yiyorum ne yapacam ya öffff
Yeme kuzum yaa dün akşam bende de öyle bir mod vardı mutfakta ne görsem yicem modu yani kuru ekmek olsa bir tanesini yerdim ama yemedim 3 bardak su içtim ve gidip yattim hemen. Kolay verilmiyor bu kilolar yeme kuzum yaa.
Ebru inanki mreniyorum sana draklama yasamadan tikir tkir gidiyor kilolar
Valla canım diyetisyenimde aynı şeyi söylüyo vucudun hiç direnç göstermedi hiç duraksamadın diyo çok şükür gidiyo kilolar inşallah böyle devam ederim ve yakın zamanda 70 in altına düşerim :)
bende dün kaçamak yaptım amannn neyse olan oldu .)bugün dengelerim inşallah kilo yapmaz..eşim yoğun çalışıyor bu aralar haftasonuda yok öyle olunca canımız sıkılıyor çocuklarla..birde pasta canavarı oğlum var...
kızlar oğlum ilkokula gidiyor öğlenci..öğretmeni beslenme koyun demişti..devamlı evde hazırlıyorum tabi bende erken çıktığım için akşamları kek börek falan yapmak zorundayım.. o zaman kendimi tutmam zor oluyor şu beslenme olayı 2 seneden beri beni bunalttı..ne yapsam acaba bana bir fikir verin..
Aynen canım hiç aç kalmıyorum habire bişeyler yiyorum hep az az ama sık sık yiyorumevet bende tebrik ederim seni..birde hiç aç kalmadan gidiyor değil mi?senin hiç şikayet ettiğini hatırlamıyorum ben...
Canım kek börek çocuklar için bile olsa sağlıksız olur hergün hergün sen onlara güzel sandviçler yap yada domates salatalık peynir zeytin tarzı şeyler koy sürekli kek börek hem seni yorar hemde onlar için iyi değil bu arada canını sıkılıyorsa çocukları karlar ülkesi filmine götürün çok güüzeldi biz gittik kardeşlerimle :)
sana katılıyorum akşamları içim kıyılıyor resmen...çok zor ama yapmak zorundayız..
sana katılıyorum akşamları içim kıyılıyor resmen...çok zor ama yapmak zorundayız..
Aynen canım hiç aç kalmıyorum habire bişeyler yiyorum hep az az ama sık sık yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?