Günaydın canlarım.bugün yine haftasonu herkes kaçıcak her halde. Ama yemeklere dikkat...iyi haftasonları hepinize. Yazmayı unutmayın haaaa...
bendende size kocaman günaydın...
haftasonuna dikkat kızlar tam kilo verme zamanı
hepinize gunaydin sekerlerim.
Eger gercekten mutluluk bulasiciysa benden size bu mesajla en acil tarafindan bulassin
Geçen cumadan bu perşembe geceye kadar.Nezamandan itibaren sayiyoduk canim
SSeninde güzel geçsin haftasonu n.Günaydın canlarım.bugün yine haftasonu herkes kaçıcak her halde. Ama yemeklere dikkat...iyi haftasonları hepinize. Yazmayı unutmayın haaaa...
Hadi bakalım inşallah güzel olur sonuç.Günaydın sizede kuzular erkencisiniz maşallah:) evet evet hafta sonu kaçamak yapmayın hatta vaktiniz varsa spor yapın:) ben birazdan hazırlanıp diyetisyenimle buluşmaya gitcem çok heyecanlıyım acaba yagdan mi verdim tüm kiloları? Bir ee bnm tartım arada kafayı yiyo bakalim ordaki tartiya göre var mı bir degisiklik:)
Hepinize Gunaydin sekerlerim.
Eger gercekten mutluluk bulasiciysa benden size bu mesajla en acil tarafindan bulassin
Olsun tatlım üzülme.sonuçta bu hafta da güzelce kilo verdin bu o demekki doğru yoldasın...Kızlar yaa moralim çok bozuldu bütün hevesim kaçtıDiyetisyenim hala izinden donmemis ve bana haber vermediler yaa gittim elim boş geri döndüm. . Pazartesi geliyormuş pazartesi 10.30 a randevu verdiler ama ben çok sinirlendim yaaa offff vardır bunda da bir hayır....
Sen neden böyle yazıp kaçıyosun güzelim...gelse ne...Hepinize Gunaydin sekerlerim.
bendende size kocaman günaydın...
haftasonuna dikkat kızlar tam kilo verme zamanı
Olsun tatlım üzülme.sonuçta bu hafta da güzelce kilo verdin bu o demekki doğru yoldasın...
Sen neden böyle yazıp kaçıyosun güzelim...gelse ne...
Öyle mi?ben haftasonunun önemli olduğunu bilmiyordum...
Evet kızlar bildiyiniz gibi bu gün annemlerdeyim mi safirlik var.börekler,mayonezli salatalar,yağlı yemekle pişiyo da pişiyo.ben öğlen 1 tane milföy hamurunda tavuk eti (fırında pişmiş) yedim.1kase yoğurt ve yeşillik yedim.akşama yağsız mantar yiycem ve tavuk kebabı.ama ne börekler yemekler var...enfes.kendimi zor tutuyorum.
Kızlar yaa moralim çok bozuldu bütün hevesim kaçtıDiyetisyenim hala izinden donmemis ve bana haber vermediler yaa gittim elim boş geri döndüm. . Pazartesi geliyormuş pazartesi 10.30 a randevu verdiler ama ben çok sinirlendim yaaa offff vardır bunda da bir hayır....
terslik olmuş ama pazartesiye kadar belki daha iyi toparlanırsın..
evdeyim hava yağmurlu..çocuklar pasta istiyor işkence valla..
Hepinize Gunaydin sekerlerim.
Eger gercekten mutluluk bulasiciysa benden size bu mesajla en acil tarafindan bulassin[/Q
kızzz nerelerdesin de bakam diyeti bozmuyon inşallah oralarda:)
Bende yazayım menümü
sabah 1 yumurta peynir 2 dilim ekmek tam buğday
ara elma
öğlen 4 kaşık kapuska tavuk ızgara yoğurtlu salata
ara sütlü nescafe
aksam 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 2 kofte 1 dilim patates fırında ve yoğurt
Ara 2 çatal tahin helvası
su 2.5 litre
spor 45 dk Leslie 150 ip atlama
Evde yiyorum bütün öğünleri ama bu hafta dengesiz oldu yürüyüşte yapamadım... aslında biliyorum yanlışlarımıda işte niyeyse bir moral bozukluğu motivasyon düşüklüğü isteksizlik var psikolojim mi bozuldu ne :) silkeleyin beni kendime geleyim. Çok fazla diyeti düşünüyorum galiba ondan.. sürekli aklımda bi de bi kere diyete uymayan bir şey yedimmi o gün bitiyor benim için daha çok daha çok yiyorum ertesi gün diyete tekrardan başlarım diye olaya diyet olarak bakmamam lazım biliyorum ama olmuyor... Ne demişler terzi kendi söküğünü dikemezmiş benimde psikolog olarak kendime hiçbir hayrım yok ....
Tebrikler canım süpersin :)
teşekkürler cnm:)tebrikler..kilo veren herkese...
haftaya daha iyi olur inş:)Bu hafta 4. Olmuşuz hatunlar.
Tebrikler kızlar.sonuç o kadar da kötü deyilmiş.ben bu gün evde deyildim.önce kocamla barıştık sonra kızımı annemlere bıraktık gezmeye gittik,yemek falan yedik,bolca yürüdüm şimdi annemlerdeyim uyuycam birazdan önce rapor umu vereyim....
Sabah yeşil çay,yağsız çok az şekerli 1 kurabiye
Ara mandalina
Öğlün 2 fırında tavuk.1kase yoğurt,yeşillik,
1dilim siyah ekmek
Ara yarım muz,1mandalina
Akşam mantarlı,tavuk göğüslü,salatalıklı ve malesef mayonezli salata,ayran
1.5litre su ve 1saat falan orta tempolu yürüyüş,bacaklarım kırılıyo resmen kalori yakmışımdır her halde.yürürken sırtımı ve boynumu düz tutmaya çalışdım öyle ağrıyorlar ki şimdi...hakketen ben de çok deyişikler var kızlar bu defa çok farklı,yürüyüşe,suya aşk yarandı ve kesinlikle canım yasak şeyleri çekmiyor.hiç yemek istemiyorummm.katkınız büyük.sağ olun hepinuz iyi ki sizi tanımışım...
Mayonezi unut damlacım çok zararlı oOfffff yaaaaaaa.bağırmak istiyorum.kafamı taşlara vurmak istiyorum mmm. Neden şu mayonezi yedim ben ya.1 yemek kaşığı 229 kaloriymiş.hiç bilmiyordum bu kadar çok olduğunu. Çok şükür ki ekmek yemedim yanında ve koca bardak ayran içtim...of ya kötü oldummmm
menü güzel olmuş:)benim mesaj sayımda 60 olmuş..
menümüde yazayım
sabah:
az peynir maydanoz 1 dilim ekmek 3 zeytin çay
ara:1 elma
öğlen: taze fasulye yoğurt
ara: kuru erik
akşam:
yarım kepçe çorba
taze fasulye 4 kaşık makarna yoğurt
3 lt.su
4 bardak çay
40dk.yürüyüş
http://www.youtube.com/watch?v=6dYrAaShHxU
Kızlar 2mile nin bir az daha zoru bu.şimdi buldum...yaptım...superdiii...
Evet canım valla gerçekten bende çok şaşırdım böyle bir haftada kilo verebilmiş olmama :) Detoksu tüm hafta uygulayamadım canım ilk 2 gün uyguladım sonra ilaclara başlayınca bırakmak zorunda kaldım detoksu bana vermesinin sebebi kilo vermemin yavaşlamasıydı. Senin de yavaşladığına göre bu detoksu yapabilirsin canım. Paylaşmıştım detoksu geçen perşembe günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?