Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlarım.bugün yine haftasonu herkes kaçıcak her halde. Ama yemeklere dikkat...iyi haftasonları hepinize. Yazmayı unutmayın haaaa...

bendende size kocaman günaydın...
haftasonuna dikkat kızlar tam kilo verme zamanı

Günaydın sizede kuzular erkencisiniz maşallah:) evet evet hafta sonu kaçamak yapmayın hatta vaktiniz varsa spor yapın:) ben birazdan hazırlanıp diyetisyenimle buluşmaya gitcem çok heyecanlıyım acaba yagdan mi verdim tüm kiloları? Bir ee bnm tartım arada kafayı yiyo bakalim ordaki tartiya göre var mı bir degisiklik:)

Hepinize Gunaydin sekerlerim.
Eger gercekten mutluluk bulasiciysa benden size bu mesajla en acil tarafindan bulassin

Nezamandan itibaren sayiyoduk canim
Geçen cumadan bu perşembe geceye kadar.
Günaydın canlarım.bugün yine haftasonu herkes kaçıcak her halde. Ama yemeklere dikkat...iyi haftasonları hepinize. Yazmayı unutmayın haaaa...
SSeninde güzel geçsin haftasonu n.
Hadi bakalım inşallah güzel olur sonuç.
Eger gercekten mutluluk bulasiciysa benden size bu mesajla en acil tarafindan bulassin

Sevgi kelebeği hep mutlu ol inşallah.

Kızlar yaa moralim çok bozuldu bütün hevesim kaçtı Diyetisyenim hala izinden donmemis ve bana haber vermediler yaa gittim elim boş geri döndüm. . Pazartesi geliyormuş pazartesi 10.30 a randevu verdiler ama ben çok sinirlendim yaaa offff vardır bunda da bir hayır....

Olsun tatlım üzülme.sonuçta bu hafta da güzelce kilo verdin bu o demekki doğru yoldasın...
Sen neden böyle yazıp kaçıyosun güzelim...gelse ne...
bendende size kocaman günaydın...
haftasonuna dikkat kızlar tam kilo verme zamanı

Öyle mi?ben haftasonunun önemli olduğunu bilmiyordum...

Evet kızlar bildiyiniz gibi bu gün annemlerdeyim mi safirlik var.börekler,mayonezli salatalar,yağlı yemekle pişiyo da pişiyo.ben öğlen 1 tane milföy hamurunda tavuk eti (fırında pişmiş) yedim.1kase yoğurt ve yeşillik yedim.akşama yağsız mantar yiycem ve tavuk kebabı.ama ne börekler yemekler var...enfes.kendimi zor tutuyorum.

yeme yeme tut kendini kuzum sonrası muhteşem olcak vercez kiloları gitcek:)

terslik olmuş ama pazartesiye kadar belki daha iyi toparlanırsın..

terslik olmuş ama pazartesiye kadar belki daha iyi toparlanırsın..

evet cnm bende öyle düşünüyorum. sabah karnım çok şişti nedeninin anlamadım tartıya çıktım düne göre 1 kg daha fazla gösteriyodu.vardır bir hayır diyorum belki tartıda fazla çıkcaktım orda daha çok moralim bozulcaktı. inş kısmet pazartesiye sonucu görcez:)

oooovvv sporda var süper yani:)

cnm yasak şeyleri yesen de devam bende öyleydim ama öyle olmuyo sonu gelmiyo yemenin valla. zararın neresinden dönersen kardır.

Tebrikler canım süpersin :)

teşekkürler tatlım:)

tebrikler..kilo veren herkese...
teşekkürler cnm:)

Bu hafta 4. Olmuşuz hatunlar.
haftaya daha iyi olur inş:)

Mayonezi unut damlacım çok zararlı o
menü güzel olmuş:)
http://www.youtube.com/watch?v=6dYrAaShHxU
Kızlar 2mile nin bir az daha zoru bu.şimdi buldum...yaptım...superdiii...

ayy bakcam birazdan yapcak vakit bulursam da yaparım artık:)

Aloooo takim bos kalmis ulennnn
Nerdesiniz bakiyimmmmmm gelemiyom diye sahipsiz birakmayin dükkaniiiii

hemen bakıcam canım. bende uygulasam iyi olacak cidden. aslında hayatımda belli bir düzende yoktu. sabah kahvaltılarım saa12 - 1 leri buluyordu felan. bu öğretmenlik işi bana da iyi gelicek. haftanın her günü doluyum saolsn müdür bey öyle bir program yapmış ki :/ bu tempoda iyi gelir umarım bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…