Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim kavaltida 4 dilim ekmek mi yediinn ?

Süper cnm valla:)

Cnm sabah 4 dilim ekmek mi yedin orda bir karışıklık mı var?

kızlar orda bir yanlışlık olmuş. 4 dilim ekmek yemedm. yanlışlıkla 2 defa yazmışım aklım nerdeydi bilmem

yarim resim yollamış yine bak senin için kahvaltı hazırladım yazmış. ben kaçar kızlar. herkese iyi pazarlar

Günaydın hayırlı pazarlar bayanlar...
Bugun yıne evde yokum ev mevlıdı var şimdi ablam gelicek oraya gıdıcez hazırlanmaya başlamadan suraya bıgöz atayım dedim.
Bu arada dun alısverıse gıttım cılgınlar gıbı alısverıs yaptım.aldıım kıyafetlerın konbınlerını blogumda teker teker paylasıyorum ayrıca artık 42 beden gıyorum yehhhhuuuuuu Bu durum benı cok mutlu ettı şu 6 kg yu daha versem ozamn 40 beden gıyebılıcem rehatlıkla gözüm 38 de falan degıl 40 olayım bana yetıcek 44 beden kıyafet alınca kendımden utanıyodum bıraz daha motıvasyonum yerıne geldı acıkcası mutuluyummmmm

kızlar orda bir yanlışlık olmuş. 4 dilim ekmek yemedm. yanlışlıkla 2 defa yazmışım aklım nerdeydi bilmem

Neyse ki karışıklık varmis yememissin süper; )

Ayy cnm senin adına cok sevindim bende o günleri görebilecek miyim acep?? Ben 85 in altına inmeyeli uzun yıllar oldu valla

Hayır cnm yasaklamadı hafatada bir tatlı yiyorum hemde bende insülin direnci olmasına rağmen :) Bu arada hangi görevdesiniz ki tayin bekliyorsunuz ? Bizim de olucak 1 2 sene sonra

Haftasonu için fena olmamış.
Beğendim ben.
Nazar değmesin
Iyi paarlar kizlar
Cicegim bocegim modunda degilim bugun
Git basimdan bulasmayin modunda evde dolaniyorum
Aynen hastayım bende yatıyorum sürekli
Cok dogru diyonnnn da Ben kacgundur öküz modunda yiyorum ne yapacam ya öffff
Yeme yaa bana benzicen.
Haftasonu bikac cesit yap buzluga koy.hergun cocugun yiycee kadar cikart.ben tost ekmeği kasar koyuyorum kendi ekmeklerimi falan iyi oluyo.
Valla canım diyetisyenimde aynı şeyi söylüyo vucudun hiç direnç göstermedi hiç duraksamadın diyo çok şükür gidiyo kilolar inşallah böyle devam ederim ve yakın zamanda 70 in altına düşerim :)
Maşallah sana

İnşallah 38 de olursun ben simdi 40 giyiyorum cok hoş oluyoo

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.

İyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.

Iyi aksamlar gogo geçmiş olsun cnm aman deyim dikkat et kendine. Bende yeni yeni spora başlıyorum bugün 200 ip atladım:) sen iyileş yaparsın sporunu falan cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…