- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
Canim kavaltida 4 dilim ekmek mi yediinn ?
Sabah 4dilim ekmek mi?ilahi kız...akşam da yememişsin ki.e bu olmadı işte...
Ne güzel ya. Havalar ısınsın ben de kızımla çıkıo 2 3 saatimi dışarıda geçircem.o zaman ben de bol bol yürüyüş yaparım.şimdi evde yarim saatten fazla yapmaya üşeniyorun ya...
Süper cnm valla:)
Cnm sabah 4 dilim ekmek mi yedin orda bir karışıklık mı var?
kızlar orda bir yanlışlık olmuş. 4 dilim ekmek yemedm. yanlışlıkla 2 defa yazmışım aklım nerdeydi bilmem
Günaydın hayırlı pazarlar bayanlar...
Bugun yıne evde yokum ev mevlıdı var şimdi ablam gelicek oraya gıdıcez hazırlanmaya başlamadan suraya bıgöz atayım dedim.
Bu arada dun alısverıse gıttım cılgınlar gıbı alısverıs yaptım.aldıım kıyafetlerın konbınlerını blogumda teker teker paylasıyorum ayrıca artık 42 beden gıyorum yehhhhuuuuuuBu durum benı cok mutlu ettı şu 6 kg yu daha versem ozamn 40 beden gıyebılıcem rehatlıkla gözüm 38 de falan degıl 40 olayım bana yetıcek 44 beden kıyafet alınca kendımden utanıyodum bıraz daha motıvasyonum yerıne geldı acıkcası mutulu yummmmm
Neyse ki karışıklık varmis yememissin süper; )
Ayy cnm senin adına cok sevindim bende o günleri görebilecek miyim acep?? Ben 85 in altına inmeyeli uzun yıllar oldu valla
hadi bakalım inşallah 40 bedeni 38 bedenide göreceksin...
bu sene tayinimiz çıkacak inşallah...valla küçük yerlerde yaşamak zor...gezecek yer hiç yok..aradığın bazı şeyleri bulamıyorsun..
bu arada beril yazmış bririncilerde..bende beril gibi geçen senede kilo vermeye çalışmıştım bir deftere yazıyordum ama dün onları okudum ..vermek oluyorda hoop yazın hepsini almışım..o yüzden az yemekte istemiyorum..gözümde kalsın istemiyorum..
ebrucum doktor sana tatlıyı tamamen yasakladımı?
Isin aslı o zaten bir uyarsan gerisi geliyo dimi. Ebrucum sen ne zamandır diyet yapiyon ve diyetisyene gidiyon? Bir de kontrolleri kaç gunde bir?
Hayır cnm yasaklamadı hafatada bir tatlı yiyorum hemde bende insülin direnci olmasına rağmen :) Bu arada hangi görevdesiniz ki tayin bekliyorsunuz ? Bizim de olucak 1 2 sene sonra
Her cuma gidiyorum canım 29 kasım da başladım daha 3 ay bile olmadı ama 12 kilo gitti çok şükür :)
Her cuma gidiyorum canım 29 kasım da başladım daha 3 ay bile olmadı ama 12 kilo gitti çok şükür :)
Haftasonu için fena olmamış.hafta sonu diye topic yine sessiz kalmış. bende bugün kü menümü yazaym o zaman
saat 11:00
2 dilim kızarmış ekmek
2 dilim ekmek
5-6 zeytin
1 domates
1 salatalık
açık çay
1 çay bardağı yoğurt
ara 15:45
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı
akşam 18:30
çorba
salata
3-4 yemek kasıgı makarna
1 su bardağı yogurt
ara 22:00
1 adet muz
2,5 litre su
1 çay bardağı yoğurt
Beğendim ben.Günaydın herkese az kalorili bol sporlu günler diliyorum:)
15.02.2014 menü
Sabah:2 bardak su
Kahvaltı; 2dilim peynir, 5 zeytin, bol maydanoz, 1,5 dilim ekmek, yarım domates, 1biber
Ara4 kuru kayısı, 10 fındık
Ara1 havuç,1fincan kiraz saplı form çayı
Öğle. 1kase corba, kuru fasulye, bulgur pilavı
Ara4 adet diyet bisküvi
Aksam:3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Çok yemek yiyesim vardı baktım kendime engel olamıyorum uyudum hemen:)
Nazar değmesinGünaydın canlar herkese iyi pazarlar dün kardeşimi doktora götürdük ondan giremedim bütün gün hala annemlerdeyim bi ara eve gidip kocamıda görürsem iyi olcak :) benim kilo vermem çok iyi gidiyo şuanda... cumaya süpriz rakkamlar çıkabilir belki tartıda :))
Aynen hastayım bende yatıyorum sürekliIyi paarlar kizlar
Cicegim bocegim modunda degilim bugun
Git basimdan bulasmayin modunda evde dolaniyorum
Yeme yaa bana benzicen.Cok dogru diyonnnn da Ben kacgundur öküz modunda yiyorum ne yapacam ya öffff
Haftasonu bikac cesit yap buzluga koy.hergun cocugun yiycee kadar cikart.ben tost ekmeği kasar koyuyorum kendi ekmeklerimi falan iyi oluyo.bende dün kaçamak yaptım amannn neyse olan oldu .)bugün dengelerim inşallah kilo yapmaz..eşim yoğun çalışıyor bu aralar haftasonuda yok öyle olunca canımız sıkılıyor çocuklarla..birde pasta canavarı oğlum var...
kızlar oğlum ilkokula gidiyor öğlenci..öğretmeni beslenme koyun demişti..devamlı evde hazırlıyorum tabi bende erken çıktığım için akşamları kek börek falan yapmak zorundayım.. o zaman kendimi tutmam zor oluyor şu beslenme olayı 2 seneden beri beni bunalttı..ne yapsam acaba bana bir fikir verin..
Maşallah sanaValla canım diyetisyenimde aynı şeyi söylüyo vucudun hiç direnç göstermedi hiç duraksamadın diyo çok şükür gidiyo kilolar inşallah böyle devam ederim ve yakın zamanda 70 in altına düşerim :)
Günaydın hayırlı pazarlar bayanlar...
Bugun yıne evde yokum ev mevlıdı var şimdi ablam gelicek oraya gıdıcez hazırlanmaya başlamadan suraya bıgöz atayım dedim.
Bu arada dun alısverıse gıttım cılgınlar gıbı alısverıs yaptım.aldıım kıyafetlerın konbınlerını blogumda teker teker paylasıyorum ayrıca artık 42 beden gıyorum yehhhhuuuuuuBu durum benı cok mutlu ettı şu 6 kg yu daha versem ozamn 40 beden gıyebılıcem rehatlıkla gözüm 38 de falan degıl 40 olayım bana yetıcek 44 beden kıyafet alınca kendımden utanıyodum bıraz daha motıvasyonum yerıne geldı acıkcası mutulu yummmmm
Canlarim nasilsiniz? Nasilsiniz pu pazar?
Canlarim nasilsiniz? Nasilsiniz pu pazar?
İyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.
Buralardayım benAyolll kimseler yok buralarda
Iyi aksamlar gogo geçmiş olsun cnm aman deyim dikkat et kendine. Bende yeni yeni spora başlıyorum bugün 200 ip atladım:) sen iyileş yaparsın sporunu falan cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?