Sabah 2 bardak su
Kahvaltı: 2dilim ekmek, 1yumurta,1 minik domates, yarım salatalık, az roka
Ara 10 fındık, 2 yemek kaşığı kuru üzüm
1fincan yeşil çay
Öğle: 6 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1 kepçe çorba
Ara 3 kare bitter çikolata
Akşam: yarım kepçe çorba, 1baget tavuk,
2dilim kadar ekmek 1 kase cacık
Ara 1fincan 5i bir arada cay (yarım limon sıktım içine)
Ara:1 elma, 4 adet hurma yicem birazdan
çok süper 12 kilo...yaza çıtır olcan .)
Anladım tatlım ee süper valla bende gidiyorum tam 1ay oldu işte yarın kontrolü var izinliydi diyetisyenim o yüzden normalde de 15 günde gitcem kontrole.
İyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.
Hadi bakalım yarın hayırlı haberlerle gelirsin bakalım ne kadar yagdan gitmiş :)
Menü güzel olmuş ama 4 hurma fazla değilmi canım glisemik indeksi yüksek bi meyve
Dışarda olmana rağmen fena olmamış.evet kızlar.bu gün misafirlikdeydim.bir az olar geldim.sporumu yaptım şimdi banyo yapıp uyuycam.çok yorgunum.önceden belirteyim ki yediyim 2dilim beyaz ekmek dışında diyetimi bozmadım,bir de yoğurt yiyemedim...
Rapor
sabah peynir,1dilim siyah ekmek,yeşillik,yeşil çay
Ara meyve
öğlen 2tavuk,çeyrek patates kızartması az yağda,yeşillik
Ara meyve,çay
Akşam 2tavuk çeyrek patates kızartması,yeşillik
Ara çay,meyve
30dakika evde yürüyüş,2litre su,şimdi de 200 ip atlıycam.
öptüm hepinizi....
Inşallah cnm haber veririm size gelince:)
Hurmayi çok severim bende degerlendiriyim bu bilgiyi
Cnm 5 adet hurma 1 porsiyon meyve yerine geçiyo dedi bana diyetisyenim 1 meyve yerine yedim bende.
evet kızlar.bu gün misafirlikdeydim.bir az olar geldim.sporumu yaptım şimdi banyo yapıp uyuycam.çok yorgunum.önceden belirteyim ki yediyim 2dilim beyaz ekmek dışında diyetimi bozmadım,bir de yoğurt yiyemedim...
Rapor
Ara meyve
Ara meyve,çay
Ara çay,meyve
öptüm hepinizi....
Iyilik cnm misafilige geldim yemek yedik oturuyom:) ama diyeti bozmadim valla:):) siteye bakem dedim kimseler yok bea??
iyiyim canım ben barıştık sevgilimle ama yine de hazmedemiyorum nereye kadar gider bilmiyorum..onu da boğuyorum sürekli laf sokmalarımla ama yapıcak bişey yokSen nasılsın cnm?
canım gecmiş olsun bırak sporu bir an önce iyileşmeye bakİyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.
evet kızlar.bu gün misafirlikdeydim.bir az olar geldim.sporumu yaptım şimdi banyo yapıp uyuycam.çok yorgunum.önceden belirteyim ki yediyim 2dilim beyaz ekmek dışında diyetimi bozmadım,bir de yoğurt yiyemedim...
Rapor
Ara meyve
Ara meyve,çay
Ara çay,meyve
öptüm hepinizi....
slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
sabah
1 simir
2 dilim peynir
3 zeytin
kiraz sapı çayı
1 ceri domates
öğle
domates peynir ve yeşillikli sandaviç
akşam
1 tabak tavuk corbası
1 dilim ekmek
yarım saat yuruyus
Evet tatlım haklısın 1kere kaçırdın mı hep geliyir.ben bu diyete başlayalı hiç kaçırmadım.1kere yanlışlıkla mayonezli salata yedim.ama bu kadar kalirisi olduğunu bilsem yemezdim asla.Aferim sana cnm çünkü bu misafirlikler hayatimizda hep olacak hic kurtuluşu yok o yüzden kendimize engel olmayı ogrencez yani:)
Senin menülerin hep dolu dolu ama güzel de kilo veriyosun yani...Günaydın herkese az kalorili bol sporlu günler diliyorum:)
15.02.2014 menü
Sabah:2 bardak su
Kahvaltı; 2dilim peynir, 5 zeytin, bol maydanoz, 1,5 dilim ekmek, yarım domates, 1biber
Ara4 kuru kayısı, 10 fındık
Ara1 havuç,1fincan kiraz saplı form çayı
Öğle. 1kase corba, kuru fasulye, bulgur pilavı
Ara4 adet diyet bisküvi
Aksam:3-4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa
Çok yemek yiyesim vardı baktım kendime engel olamıyorum uyudum hemen:)
Ben sırf kocamla birlikte yemek için 8de yiyorum malesef.ama aile kurallarının bozulmasını istemiyorum ne yapayım..Erken kalkmak ve en geç 9.30 a kadar kahvaltı yapmak cok önemli. Vücut ne kadar erken calismaya başlarsa o kadar iyi. Ara öğünler mumkunse atlanmamali!! Akşam da mecbur degilsek 7.30-8.00 den sonrasina aksam yemeklerini birakmamaliyiz.
Ne güzel kuzum ya çok sevindim.inşallah bu hafta herkes daha iyi olur. ..Günaydın canlar herkese iyi pazarlar dün kardeşimi doktora götürdük ondan giremedim bütün gün hala annemlerdeyim bi ara eve gidip kocamıda görürsem iyi olcak :) benim kilo vermem çok iyi gidiyo şuanda... cumaya süpriz rakkamlar çıkabilir belki tartıda :))
Aferin canım sen dü benim gibi kafaya koymuşsun galiba.azmin güzel.ben dü hep kocama söylüyorum zaten bu defa bırakmak yok yapıcam bu işi...Yeme kuzum yaa dün akşam bende de öyle bir mod vardı mutfakta ne görsem yicem modu yani kuru ekmek olsa bir tanesini yerdim ama yemedim 3 bardak su içtim ve gidip yattim hemen. Kolay verilmiyor bu kilolar yeme kuzum yaa.
Aynen benim gibi..sadece o an...o an keçince müthiş bir mutluluk ve müthiş bir özgüven...Öyle valla güzelim akşam yeseydim şimdi vicdan azabı cekecektim iyiki de yememisim o anı bi atlatirsam geciyo sonra ama iste:)
Bu azimle görürsün vallaha...Neyse ki karışıklık varmis yememissin süper; )
Ayy cnm senin adına cok sevindim bende o günleri görebilecek miyim acep?? Ben 85 in altına inmeyeli uzun yıllar oldu valla
Ben 300 için seni bekliyorum tatlım...Amann ben gidip az ip atlayim bari:)
Bu gün senden güzel haberler gaydalı bilgiler bükliyoruz kuzum...Anladım tatlım ee süper valla bende gidiyorum tam 1ay oldu işte yarın kontrolü var izinliydi diyetisyenim o yüzden normalde de 15 günde gitcem kontrole.
Sen kendine iyi bak kuzum spor sora da olur...İyi Akşamlar kızlar nasılsınız bakiim ben hala hastayım biraz bitki çayları ilaç falan toparladım gibi ama 3 gündür spor yapamıyorum halsizlikten.
Yazmayı unutmuşum canım ya.öğlen de akşam da 1dilim ekmek yemiştim..Cnm hiç ekmek yemiyon sanki? ? Bide kahvaltı cok az değil mi? Spor süper:)
Aramıza hoş geldin kuzum.başarılar diliyorum sana...ama menü az olmuş. .slm arkadaşlar aranıza kabul ettiğiniz için tşk ederim..yaş 34 boy 1,60 kilo 69,7 hedef 57 bugün başladım.. umarım sık sık görüşürüz..
günlük menüm :
sabah: bir kibrit kutusu kadar peynir
bir haşlanmış yumurta
bir bardak süt
öğlen.: 1 kivi
akşam : avuç içi kadar haşlanmış tavuk ve - az yeme alışkanlığı için çerez tabaklarını kullanıyorum..- çok az da salata günü kapattım..
yarın görüşmek dileğiyle sevgiler
iyiyim canım ben barıştık sevgilimle ama yine de hazmedemiyorum nereye kadar gider bilmiyorum..onu da boğuyorum sürekli laf sokmalarımla ama yapıcak bişey yok
canım gecmiş olsun bırak sporu bir an önce iyileşmeye bak
patates kızartması dışında menun cok guzel canım meyvesi var sebzesi var tavugu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?