İyiyim canım bayaa duzeldim akşam nobetciyimAynen cok tatlidir sevecendir ama cok da kuralcıdır :)
Sen nasıl oldun canım
Kızlar hala gozlerim kapaniyor uyanamiyorum resmen simdi muzik acip etrafi toplucam.sonra anannemi alicam daha sonra da terapiye gidicem.gecen hafta hatirlarsaniz danışanım gelmemisti.onunla gorusmekten vazgectim suan baska bi danışanım var.yani bu benim icin ilk yine bana sans dileyin terslik cikmasın bu kez
Ben de ya fazka yediğimde hep patlıycak gibi oluyordum ama şu 3haftadır hiç öyle olmadım.hem hafifim...Ayneeeen öyle tatlım, inan az ve kararında hepsi...
Aksi taktirde kendimi rahatsız hissediyorum ve vücuduma zarar verdiğimi, aşırı yüklendiğimi anlıyorum.
Anlayışın için teşekkürler
Oh ne güzel.tam istediyimiz 1 ananne...her eve lazım...Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))
Ben de öyleyim kuzum ya hiç doyamıyorum uykuya...ama kızım sabah en geç 7.30Kızlar hala gozlerim kapaniyor uyanamiyorum resmen simdi muzik acip etrafi toplucam.sonra anannemi alicam daha sonra da terapiye gidicem.gecen hafta hatirlarsaniz danışanım gelmemisti.onunla gorusmekten vazgectim suan baska bi danışanım var.yani bu benim icin ilk yine bana sans dileyin terslik cikmasın bu kez
Ilıktan Senin alıntılarda 1 sorun var galiba.neden bpyle 1şeyleri yanlış yapıyorsun galiba. Sen spyle bana güzelim arkadaşlnın tavsiyesine uyduğuna memnunmusun güzelim?Ben esmer ekmeklerden alıp buzluga koyuyorum dilimlenmiş olanlardan ve aksamdan iki dilim tezgaha cikartiyorum sabah işe goturuyorum.
Kesinlikle iyi fikir
İşyerinde çıkan yemeklere uymak zorluyo bazen.
Vallahi yaa, o an zaman kısıtlı olduğundan sağlıklı yiyecekler de sipariş edemiyorsun.
Sinir bozacağıma, yemeğime bakıyorum ben de
İyiyim canım bayaa duzeldim akşam nobetciyim
Başarılar dilerim.
Ilıktan Senin alıntılarda 1 sorun var galiba.neden bpyle 1şeyleri yanlış yapıyorsun galiba. Sen spyle bana güzelim arkadaşlnın tavsiyesine uyduğuna memnunmusun güzelim?
Alıntılarda sorun mu var? Anlayamadım tam olarak?
Neyi yanlış yapıyorum canım?
Arkadaşların tavsiyelerine uyuyorum evet, misal dün ''Akşam menüme Ispanak ve Yoğurt'' kattım.
Gerçi evde oldukça ben zaten böyle yapıyordum ama bunun daha faydalı olduğunu öğrendiğim için düzenli olarak yapmaya çalışacağım.
Teşekkürler
Ilıktan Senin alıntılarda 1 sorun var galiba.neden bpyle 1şeyleri yanlış yapıyorsun galiba. Sen spyle bana güzelim arkadaşlnın tavsiyesine uyduğuna memnunmusun güzelim?
Alıntılarda sorun mu var? Anlayamadım tam olarak?
Neyi yanlış yapıyorum canım?
Arkadaşların tavsiyelerine uyuyorum evet, misal dün ''Akşam menüme Ispanak ve Yoğurt'' kattım.
Gerçi evde oldukça ben zaten böyle yapıyordum ama bunun daha faydalı olduğunu öğrendiğim için düzenli olarak yapmaya çalışacağım.
Teşekkürler
Anaaa ben kavaltı yapmayı unuttum ya
Bende geç yaptım oturakalka oglene kadar sürdü
Kaptanım berilden haberin var mı
kodlarını silme canım[/QUOTE]Ene bak yine olmadı :) alıntı yaparken bastaki ve sondaki
Alinti yaptığın da alintiladigin yazinin basinda ve sonunda QUOTE yaziyo onlara dokunmiycan alinti yaptigin yazinin hic biseyine dokunmiycan canım. Alttaki QUOTE den sonra cevabini yazican.
Oooooooo mas.mas.Desene bana çekmişsin kuzum.ben de aynen öyle. Yasaksa yemem.ama benim diyetisyenim sizlersiniz sağ olun.yoksa ben ömrü hayatımda 3hafta ard arda güzelce diyet yapmadım...bekarken hep 3 4 kilo fazlam olurdu bunu da şok diyetlerle hall ederdim . doğumdan sonraysa hiç uzun süreli yapamadım 2gün yaptlm 3gün misafirlikse yedim hiç sakınmadım.ama şimdi canım bile çekmiyor.azcık yiyorum yanında yoğurt ve siyah ekmek oh ne güzel doydum...
Ben de kendi azmime şaşırıyorum.yukarıda da belirttiyim gibi ilk defadır böyle hem diyet yapıp hem mutlu oluyorum.bunu da hakketen ilk önce berile ( bu kilolardan kurtulursam ona ömür boyu minettar kalıcam)sonra da sizlere borçluyum.iyiki tanımışım sizi...
Mesaj yazma şeklin ne güzel tatlım. Hep tertipli düzenli.eminim hayatında da böğlesindir.menyüde sanki spagetti ve şehriye yan yana olmamıç.bakalım kızlar ne diyecek.
Hangi Haber sekerim.findik ezmem diyetten bir Haber hala öküz modunda yiyorumKaptanım berilden haberin var mı
Oooooooo mas.mas.
Hangi Haber sekerim.findik ezmem diyetten bir Haber hala öküz modunda yiyorum
Obur yandan herifsizim hormonlarim beni her an eline gecirebilir ve Ben kizlara cemkirerek sakinlesebilirim
Kaynanator bende hala
Kabortayi duzeltme girisimlerim son surat devam cumayada döyme yaptiracam
Sonra......Yok Birsey yavru kusum
Kiz annen geluyormusssss müjdeeeeee desene daha güzel zayiflayacan
:2:Oyy hosgeldin Canim benim yeme bak beni örnek al dana gibi oldum. Yime yime yavruuummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?