Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen cok tatlidir sevecendir ama cok da kuralcıdır :)

Sen nasıl oldun canım
İyiyim canım bayaa duzeldim akşam nobetciyim

Başarılar dilerim.

Oh ih ne güzel bu gün buralar dolu dolu . böyle olunca ben çok mutlu oluyorum...

Ayneeeen öyle tatlım, inan az ve kararında hepsi...
Aksi taktirde kendimi rahatsız hissediyorum ve vücuduma zarar verdiğimi, aşırı yüklendiğimi anlıyorum.

Anlayışın için teşekkürler
Ben de ya fazka yediğimde hep patlıycak gibi oluyordum ama şu 3haftadır hiç öyle olmadım.hem hafifim...
Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))
Oh ne güzel.tam istediyimiz 1 ananne...her eve lazım...
Ben de öyleyim kuzum ya hiç doyamıyorum uykuya...ama kızım sabah en geç 7.30
da kalkıyor...
Ilıktan Senin alıntılarda 1 sorun var galiba.neden bpyle 1şeyleri yanlış yapıyorsun galiba. Sen spyle bana güzelim arkadaşlnın tavsiyesine uyduğuna memnunmusun güzelim?
İyiyim canım bayaa duzeldim akşam nobetciyim

Başarılar dilerim.

İyi nöbetler kuzum.kendine dikkat et...

Anaaaa 1 üye 20 ziyaretçi konuyu okuyornerdesiniz kızlaaaaar...gelin de siz de görüüüün....

Ilıktan Senin alıntılarda 1 sorun var galiba.neden bpyle 1şeyleri yanlış yapıyorsun galiba. Sen spyle bana güzelim arkadaşlnın tavsiyesine uyduğuna memnunmusun güzelim?

Alıntılarda sorun mu var? Anlayamadım tam olarak?
Neyi yanlış yapıyorum canım?

Arkadaşların tavsiyelerine uyuyorum evet, misal dün ''Akşam menüme Ispanak ve Yoğurt'' kattım.
Gerçi evde oldukça ben zaten böyle yapıyordum ama bunun daha faydalı olduğunu öğrendiğim için düzenli olarak yapmaya çalışacağım.

Teşekkürler

Ene bak yine olmadı :) alıntı yaparken bastaki ve sondaki [/QUOTE] kodlarını silme canım

Alinti yaptığın da alintiladigin yazinin basinda ve sonunda QUOTE yaziyo onlara dokunmiycan alinti yaptigin yazinin hic biseyine dokunmiycan canım. Alttaki QUOTE den sonra cevabini yazican.

Arkadaslarım ben bu takımı cok sevdim ilk defa bi takımı bukadar benimsiyorum.demek ki hersey diyet listesi yazmak surekli diyet konusmak degilmis.takım olma bilinci onemliymis

Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah kepekli tost ıhlamur(( dün gec kalktım kahvaltı 12 de yaptım)

ara elma 3 bisküvi

ara çubuk kraker nescafe

aksam 2 kepçe çorba 5-6 tane kabak Mücver az zeytinyağlı ve yoğurt

ara yarım nar

su 3 litre
spor yok

Oooooooo mas.mas.
Kaptanım berilden haberin var mı
Hangi Haber sekerim.findik ezmem diyetten bir Haber hala öküz modunda yiyorum
Obur yandan herifsizim hormonlarim beni her an eline gecirebilir ve Ben kizlara cemkirerek sakinlesebilirim
Kaynanator bende hala
Kabortayi duzeltme girisimlerim son surat devam cumayada döyme yaptiracam
Sonra......Yok Birsey yavru kusum
Kiz annen geluyormusssss müjdeeeeee desene daha güzel zayiflayacan

Yeniler gelmis hosgelmissssss
Eskilerde mezun olup gitselerdi bi......-mezun olunda gitmeyin mi cünkü Ben sizi cok seviyom leynnnn-

Oyy hosgeldin Canim benim yeme bak beni örnek al dana gibi oldum. Yime yime yavruuummmm

Sisli deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir. ..

Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.

Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?

Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.

Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.

Sakin bu oyuna düsmeyin.

Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.

Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.

Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!

Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!

Dostlar atışır da yiğitler susar mi

Elma armut püftek yerin tutar mi

Adem olan light mamul yutar mi

Er kişi hazzetmez kepekten liften

Doymuş ile doymamış yağ bir olur mu

Sıratta galoriden sual olur mu

Hiç nutrasweet baklava olur mu

Coşar su deli gönül börek, manti, pizzayla

Ürkütme gözünü hiç hacimle boyla

Elastik bir heyvandır mide olur yayla

Çiçek dalda güzeldir kuzu şişte

Beyaz kırmızı tartışmak bos bu işte

Fikirler değişir her yiyişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…