Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy koşturmaktan ancak fırsat buldum dünün menüsünü yazıyorum

sabah:1 bardak limonlu su
kahvaltı:yarım domates,5 zeytin,2dilim ekmek,1biber,2 dilim peyni

ara.5hurma,10 fındık,1fincan 5i bir arada çay

öğle:2dilim ekmek,salata,1 bardak ayran 3 adet ızgara köfte

ara:5 adet diyet bisküvi,1 fincan maydonozlu form çayı

akşam:4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1buçuk kepçe çorba,yarım kase yoğurt

ara:1 bardak yarım yağlı süt(boltarçınlı), 2 elma

(her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim)

su 3litrespor yok

kuzum geç olabilir biraz ama hem balık hem tavuk? miktarları ne kadar mesela 1 alabalıksa tavuk fazla sarma da fazla??

cnm akide şekerini yememeliydin gerisi güzel bence :) hatta öğlende 1 dilim ekmek yiyebilirdin.

cnm hasta olunca düzenin bozuldu sanırım ha bi gayret toparla kendini az yeme çok da yeme biliyon sen işte kararınca:):)

Gogo hasta oldugunu kacirmisim gecmis olsun onemli Birsey degildi insalllah

Ne diyon kiz niye Ben olmaliydimki.....
Kaptanliktan sikildinmi sen

Gogo hasta oldugunu kacirmisim gecmis olsun onemli Birsey degildi insalllah

Ne diyon kiz niye Ben olmaliydimki.....
Kaptanliktan sikildinmi sen

Grip oldum canım bikac gündür yatıyorum evde.
sen gelince takima bi canlilik hareket geliyo ben anca yapmak zorunda olduğum işleri yapıp çıkıyorum.

Gayet güzel olmuş menün

Canlarım kimse yokmuşşşş.gelinnnnn...benim misafirler gitdi.bir misafirlik bitdi ve ben yine kendimi super hiss ediyorum çünki kaçırmadım...pasta yemedim,mayonezli salatalardan yemedim,gazlı içecekler,koposto falan içmedim,çok güzel oldu bakalım siz nasıl bulucaksınız...
Rapor
Sabah 1dilim siyah ekmek,yarım dilim beyaz ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen (içi yeşillikli,tavuk etli,çok çok hafif mayonezli,yufka içinde sarma şeklinde börek)2 parmak kalınlığında ve büyüklüyünde börek,ayran
Ara meyve
Akşammmnn 1tavuk kanadı,3kaşık pilav,7tane(küçük parmağın 2/3ü kadar)yaprak sarma,1bardak ayran,yeşillik
Ara meyve yeşil çay

Su 2.5 litre spor yok malesef ((((

Dinlen Canim benim
Eeee ne edek yoksa gelmeyimmi
Yok tatlım ya sen gel...bence de gogo haklı senden super kaptan olur.hergeldiyinde hepimizi silkip gidiyorsun müthiş enerjin var.kesinlikle bir takım kurmalısın kendine.mutlaka super başarı elde edersiniz...

Dinlen Canim benim
Eeee ne edek yoksa gelmeyimmi
Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlaka
Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neysee
Yok tatlım ya sen gel...bence de gogo haklı senden super kaptan olur.hergeldiyinde hepimizi silkip gidiyorsun müthiş enerjin var.kesinlikle bir takım kurmalısın kendine.mutlaka super başarı elde edersiniz...
Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketi

Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlaka

Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neysee

Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketi

O mayonez çok çok hafifdi canım,yok gibi 1şey.yok kız ben de istemem gitmesini ama güzel bir kaptan olur...

Kizlar ben 3tane daha sarma yedim. ...cezası neyse çekmeye hazırımmmm.sarmanın boyutunu yazmıştım geçen mesajda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…