Kızlar misafirlerim geldu sofra donandı.ama yiye bileceyim şeyler de var.ben bir yazayım.ceza alacağım bir şey varsa söğleyin lütfen.kaçırmak istemem.1tavuk,1balık,5tane yaprak sarma 3kaşık pilav bir koca bardak ayran ya da yoğurt.bol yeşillik. ..nasıl?kötü olan varsa ne?
Slm kızlar nasılsınız işler yoğun bu ara fazla gıremıyorum kusuruma bakmayın lutfen
bende dünkü menümü yazayım
sabah: 1 haşlanmış yumurta
3 zeytin yeşillik 1 çay kaşığı bal
yarım dilim ekmek
çay
ara:1 sütlü şekersiz kahve
öğlen:
6 kaşık tavuk sote salata
ara:
1 elma
akşam:
kıyma kavurması 7-8 kaşık kadar
yoğurt
1 dilim ekmek
ara: 1çay bardağı süt
1 avuç leblebi
1 akide şekeri
su:3lt.
spor 40 dk.yürüme
cnm hasta olunca düzenin bozuldu sanırım ha bi gayret toparla kendini az yeme çok da yeme biliyon sen işte kararınca:):)Dünkü menümü yazayım unutmadan
sabah kepekli tost ıhlamur(( dün gec kalktım kahvaltı 12 de yaptım)
ara elma 3 bisküvi
ara çubuk kraker nescafe
aksam 2 kepçe çorba 5-6 tane kabak Mücver az zeytinyağlı ve yoğurt
ara yarım nar
su 3 litre
spor yok
Gogo hasta oldugunu kacirmisim gecmis olsun onemli Birsey degildi insalllahGüzel olmuş da sabah ve öğlen ekmek olabilir biraz
Ayyy duygulandim simdik ask böcügüm
Topraksım yanlış seçim yapmış takımın kaptanı sen olmaliydin bence
Kusme yaaa arada bakiyom yoldayım şimdi kacirmisim senii
Gogo hasta oldugunu kacirmisim gecmis olsun onemli Birsey degildi insalllah
Ne diyon kiz niye Ben olmaliydimki.....
Kaptanliktan sikildinmi sen
Gayet güzel olmuş menünayy koşturmaktan ancak fırsat buldum dünün menüsünü yazıyorum
sabah:1 bardak limonlu su
kahvaltı:yarım domates,5 zeytin,2dilim ekmek,1biber,2 dilim peyni
ara.5hurma,10 fındık,1fincan 5i bir arada çay
öğle:2dilim ekmek,salata,1 bardak ayran 3 adet ızgara köfte
ara:5 adet diyet bisküvi,1 fincan maydonozlu form çayı
akşam:4 yemek kaşığı zeytinyağlı pırasa, 1buçuk kepçe çorba,yarım kase yoğurt
ara:1 bardak yarım yağlı süt(boltarçınlı), 2 elma
(her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim)
su 3litrespor yok
Gayet güzel olmuş menün
Grip oldum canım bikac gündür yatıyorum evde.
sen gelince takima bi canlilik hareket geliyo ben anca yapmak zorunda olduğum işleri yapıp çıkıyorum.
Yok tatlım ya sen gel...bence de gogo haklı senden super kaptan olur.hergeldiyinde hepimizi silkip gidiyorsun müthiş enerjin var.kesinlikle bir takım kurmalısın kendine.mutlaka super başarı elde edersiniz...Dinlen Canim benim
Eeee ne edek yoksa gelmeyimmi
Alabalık bilmiyorum ne ama ben bir kibrit kutusu büyüklüyünde yiycektim ama yemedim tavuk yedim.kuzum geç olabilir biraz ama hem balık hem tavuk? miktarları ne kadar mesela 1 alabalıksa tavuk fazla sarma da fazla??
Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlakaDinlen Canim benim
Eeee ne edek yoksa gelmeyimmi
Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neyseeCanlarım kimse yokmuşşşş.gelinnnnn...benim misafirler gitdi.bir misafirlik bitdi ve ben yine kendimi super hiss ediyorum çünki kaçırmadım...pasta yemedim,mayonezli salatalardan yemedim,gazlı içecekler,koposto falan içmedim,çok güzel oldu bakalım siz nasıl bulucaksınız...
Rapor
Sabah 1dilim siyah ekmek,yarım dilim beyaz ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay
Ara yeşil çay
Öğlen (içi yeşillikli,tavuk etli,çok çok hafif mayonezli,yufka içinde sarma şeklinde börek)2 parmak kalınlığında ve büyüklüyünde börek,ayran
Ara meyve
Akşammmnn 1tavuk kanadı,3kaşık pilav,7tane(küçük parmağın 2/3ü kadar)yaprak sarma,1bardak ayran,yeşillik
Ara meyve yeşil çay
Su 2.5 litre spor yok malesef ((((
Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketiYok tatlım ya sen gel...bence de gogo haklı senden super kaptan olur.hergeldiyinde hepimizi silkip gidiyorsun müthiş enerjin var.kesinlikle bir takım kurmalısın kendine.mutlaka super başarı elde edersiniz...
Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlaka
Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neysee
Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketi
Kizlar ben 3tane daha sarma yedim. ...cezası neyse çekmeye hazırımmmm.sarmanın boyutunu yazmıştım geçen mesajda
İvettt kuzum ya biliyom.ama ne yapaylm tencereyi boşaltırken dayanamadım.şimdi baktım.meret 1tanesi 1 dilim ekmek kalorisine eşitmişşşşşkız yeme saat kaç oldu artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?