Beyaz çay diye 1seyin olduğunu bilmiyordum.kızlar yazınca da açık sıyah çaya dendiyini zann ederdim
Menümü yazayım bende.
Sabah 2 dilim ekmek peynir 1 lokma pekmez zencefil limonlu çay
ara 3 kuru kayısı
öğlen 1 dilim ekmek peynir ıhlamur yanlız olunca bişey istemedi canım
ara 1 muz
akşam kıymalı ıspanak 2 kaşık, 2 kaşık makarna, yoğurt 1 kepçe çorba
ar yarım portakal 1 nar 1 mandalina
Su 3 lt
spor yok
Okudum ve çok şey öğrenmiş oldum.böyle linkleri paylaşmak gerek...
Oh oh meyve bolmuş.ben de meyve canavarıyım...bie elmayı ve ayvayı fazla sevmem.elms 1tek kırmlzısınıseverim.ama evde yesil varsa onu da yerim yani..
İnsan zaten en iyi kendisi anlıyor zayıfladığını...bir de aynaya yandan bakmak gerek.ben de doğum yaptığlm için karnımın derisi duruyor öyle yürüyüşle sıkılaşır mı sizce?ben 1 az kilo verdikten sonra başkamak istiyorum platese.eyer ki yürüyüşle sıkılaşır derseniz yapmama gerek qalmaz...bu konuda fikrinize ihtiyacım var.
biberiye neye diyorsunuz bilemiyorum hep araştırdım ama bulamadım azerice de ne oluyor.ben bildiğiniz biberin yağı oluyor onu karnıma sürüp streçle sarıp pilates yapıyodum baya terliyordu öyle böyle diyil yani,kıpkırmızı yanıyordu...
Rica ederim cnm meyveden zarar gelmez herkes meyven fazla falan demiş şekerden dolayı ama arkadaşlar ben söyliyimde ben bu 12 kiloyu verirken hergün 3 veya 4 meyve yiyerek verdim hergün portakal veya mandalina kivi yeşil elma ara arada muz yedim ama hergün 3 4 meyve yedim çünkü şekeri hayatımda çıkardığım için diyetisyenim bu ihtiyacı meyve ile dengeledi ki bende insülin direnci olmasına rağmen verdi bu kadar meyveyi ben bi zararını görmedim... bence sorun olmaz canım ama sen yine bi uzmanla görüş istersen
Canım bu yüzmeyle alakalı değil her sporun fazlası bu etkiyi yaratır bu nedenle temkinli olmana gerek yok yüzme deyince illa kmlerce yüzmeye gerek yok suda sporda çok sağlıklı esneme gerdirme hareketleri vesaire :) Kız kardeşiminde bu hafta diyetisyene geldi bnmle haftada 3 gün yüzme verdi doktor...
biraz ekmekli bir menü olmuş gibi canım.sebze azlığı var.senin de canım bişe yapmak istemiyor gibi:)
canım bir bölgeyi sıkılaştırmanın bir tek yolu var.o da o kasları harekete geçirmek.yani yürüyüş karnını etkilmez.şöyle yapılabilir.yürüyüşle ısınır vücudunu hazırlarsın ardından karın hareketleri taparsın.mekik felan.yoksa öyle erimez.
kııııız biberiye başka bişe.kekiği bilirmisin.çöp kekik ona benzer bir tadı ve şekli vardır.buralarda park ve bahçe peyzajında kullanılır sık sık.öyle biber sürersen cildini tahriş edersin:)
Bir de soyle dusunelim cikolata cips yerine meyveden vazgecemiyorsun :) aksam saatlerinde tuketme mesela ara ogun yap meyveleri
Tavsiye için teşekkürler canım, aynen ben de öyle planlıyorum
Ben geldim sen gitmişsin :) Canım azmine hayranım böyle devam bizi de gaza getiriyorsun..Nerdesiniz sabah kuşlarım?klzlar gupse nerelerde yok sanki.berilin ardlndan gupse de mi kaçtı yoksa...
Kızlar budefa yaptığım diyetin en güzel yanı ne biliyormusunuz tok oluyorum.hani bazalarınız akşamdan korkuyor ya ben hiç kormam çünki tok olurum.bizim kültürde çayı çikolata ya reçelle tüketirler ben onları bile kullanmadan sadece zencefilli tarçınlı yeşil çay içiyorum o zamanda canım çekmiyor.bu tokluğun en büyük nedeni ekmek bence her öğünde 1dilim siyah ekmekmutlaka kullanlrım bir de yoğurt da iyi.ama önceki diyetlerde ne ekmek ne yoğurt kullanmazdım akşamları geberirdim.şimdi çok iyi.hem tok olup hem zaylflamak müthiş bir şey.bir de sizin de tavsiylerinizle artık yoğurdu ve yeşil liyi tuzsuz kulanlyorum,çok tatsıx ama alışlcam inşallah.sonunda 60kilo olmak var...
Günaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr herkese
Günümüz musmutlu geçsin inşallah
Günaydın canım inşallah güzel geçer... hoşgeldin.
Bir de soyle dusunelim cikolata cips yerine meyveden vazgecemiyorsun :) aksam saatlerinde tuketme mesela ara ogun yap meyveleri
Canim patlamis misiri yagsiz tuzsuz yaparsan kalorisi yuksek degil aslinda ama yine de dikkat et mesela bugun cikolata kacamak yapmissin patlamis misiri iptal et
http://www.bitkicaylarininfaydalari.com/beyaz-cay/
kızlar burda beyaz çayın faydaları yazıyor
Beyaz çay diye 1seyin olduğunu bilmiyordum.kızlar yazınca da açık sıyah çaya dendiyini zann ederdim
Günaydın canlarım.bugün kayınvalidemin doğum günü .dünden de zaten hazlrlık yapıyorum ondan akşam da giremedeim.raporumu şimdi vericem.dün faydalı bilgiler paylaşılmış.şu su uçme programı ve listeler çok iyi.misafirlerim var bu gün.umarlm sporumu araya sıkıştıra bilirim.
Rapor
Sabah 1dilim kepekli ekmek,peynir,yeşillik,yeşil çay
Ara mandalina
Öylen yarım buharda köfte,2 3 kepçe tel şehriyeli çorba,1dilim ekmek,azcık biber ve lahana turşusu
Ara yeşil çay portakal,yarım muz
Akşam 2kepçe çorba,1bardak yoğurt,1dilim ekmek,1haşlanmış yumurta,bol yeşillik
2litreden fazla su,spor yapamadım ama hazırlıkları yaparken leslienin haraketlerin den yaptım.
Günaydın
menülerimi yazayım artık bende :)
Sabah
2 kk kadar peynir
yeşillik (tere, maydanoz, dereotu)
1 dilim ekmek
Çay (şekersiz)
Ara
1 elma
Öğle
Çılbır (1 yumurta ve 1kase yoğurt ile)
5 kaşık bulgur pilavı
Yeşillik
Ara
Yarım mandalina
5-6 tane kadar kuru üzüm
Akşam
5 kaşık zeytinyağlı kabak
2 dilim ekmek
Ayran
Su 3 litreyi bulmuştur
Spor 45 dakika yürüyüş
Tam olmadı ama düzenlemeye çalışıyorum...
sanada günaydınlarr cnm:)Günaydınlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr herkese
Günümüz musmutlu geçsin inşallah
Kızlaaarrrr Merhaba,
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- 1 Açma
- 1 bardak çay (şekersiz)
Ara Öğün :
- 1 Portakal
Öğle :
- 1 kase Şehriyeli Çorba
- Az miktarda spagetti
- Yeşil Salata
Ara Öğün :
- 1 Portakal
Akşam :
- 5 yemek kaşığı Ispanak
- 1 kase yoğurt
Litre bazında su miktarı:
2 litre su
Spor :
1 saat yürüyüş yaptım. (Yarım saat dışarda, yarım saat evde)
Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?