Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Desene bana çekmişsin kuzum.ben de aynen öyle. Yasaksa yemem.ama benim diyetisyenim sizlersiniz sağ olun.yoksa ben ömrü hayatımda 3hafta ard arda güzelce diyet yapmadım...bekarken hep 3 4 kilo fazlam olurdu bunu da şok diyetlerle hall ederdim . doğumdan sonraysa hiç uzun süreli yapamadım 2gün yaptlm 3gün misafirlikse yedim hiç sakınmadım.ama şimdi canım bile çekmiyor.azcık yiyorum yanında yoğurt ve siyah ekmek oh ne güzel doydum...
Ben geldim sen gitmişsin :) Canım azmine hayranım böyle devam bizi de gaza getiriyorsun..
Ben de kendi azmime şaşırıyorum.yukarıda da belirttiyim gibi ilk defadır böyle hem diyet yapıp hem mutlu oluyorum.bunu da hakketen ilk önce berile ( bu kilolardan kurtulursam ona ömür boyu minettar kalıcam)sonra da sizlere borçluyum.iyiki tanımışım sizi...

Mesaj yazma şeklin ne güzel tatlım. Hep tertipli düzenli.eminim hayatında da böğlesindir.menyüde sanki spagetti ve şehriye yan yana olmamıç.bakalım kızlar ne diyecek.

cnm açma yerine daha sağlıklı bir kahvaltı yap bence öğlende yemek daha iyi olurdu spagetti yerine..[/QUOTE]

Vallahi işe gelirken nasıl geldiğimi bile bilmiyorum sabahın köründe, yapacak birşey yok...
Elbet bir fırının önünden geçiyorum.
Normalde sabah kahvaltısı yerine meyve yiyordum ama öyle acıkmıştım ki
Spagetti de şirketin sunmuş olduğu yemek içerisindeydi ve alternatif bir yiyecek yoktu, mecburen ondan yedim.
Kararında yediğim için ağırlık hissetmedim.
Yavaş yavaş düzene girecektir.

Tavsiye için teşekkürler

Aferim sana tatlım uyuyorsun işte sakın bırakma.zayıflamalısın sen unutma.pnemli olan başlaman gerisi gelir...kaçamak yokkk...bunu bize borçlusun canım.

Mesaj yazma şeklin ne güzel tatlım. Hep tertipli düzenli.eminim hayatında da böğlesindir.menyüde sanki spagetti ve şehriye yan yana olmamıç.bakalım kızlar ne diyecek.[/QUOTE]

Teşekkürler tatlımm
Sosyal ve iş hayatımda da bu şekilde evet

Kızlardan olumlu görüşler almayacağım aşikar ama bir diğer arkadaşa yazdığım gibi...
Şirkette önümüze konulanlar bunlardı, alternatif yoktu ve acıkmıştım.

Ben de yediğim öğünleri düzenlemeye çalışıyorum, yavaş yavaş...

Sizlerin görüşleri ve tavsiyeleriyle bunu başaracağımdan eminim.

Tekrar teşekkürler

Evet tatlım anlıyorum.bazen alternatif olmayınca insan ne olsa az yiyo işte.önemli olan az olması ve bilibçli yemek.

Son düzenleme:
Evet tatlım anlıyorum.bazen alternatif olmayınca insan ne olsa az yiyo işte.önemli olan az olması ve bilibçli yemek.

Ayneeeen öyle tatlım, inan az ve kararında hepsi...
Aksi taktirde kendimi rahatsız hissediyorum ve vücuduma zarar verdiğimi, aşırı yüklendiğimi anlıyorum.

Anlayışın için teşekkürler

Teşekkürler canım
günaydın kızlar bugün sabahçıyım birazdan çıkcam..sizin nasıl gidiyor bakalım ?cumaya birşey kalmadı..
Bende bugün nöbete gitcem
Gayet güzel olmuş
Gupse ogreöğretmenliğe basliycakti zamani kalmiyomu acaba
HTML:
Olmuş olmuş
Ben esmer ekmeklerden alıp buzluga koyuyorum dilimlenmiş olanlardan ve aksamdan iki dilim tezgaha cikartiyorum sabah işe goturuyorum.
cnm açma yerine daha sağlıklı bir kahvaltı yap bence öğlende yemek daha iyi olurdu spagetti yerine..

Vallahi işe gelirken nasıl geldiğimi bile bilmiyorum sabahın köründe, yapacak birşey yok...
Spagetti de şirketin sunmuş olduğu yemek içerisindeydi ve alternatif bir yiyecek yoktu, mecburen ondan yedim.

Tavsiye için teşekkürler [/QUOTE]

İşyerinde çıkan yemeklere uymak zorluyo bazen.

cnm açma yerine daha sağlıklı bir kahvaltı yap bence öğlende yemek daha iyi olurdu spagetti yerine..

Tavsiye için teşekkürler [/QUOTE]
Canım napalım mecbur olunca oyle oluyor.brn de tum gun disarda olunca ne bulsam onu yiyorum
Hepimiz umarım incecik oluruz :) ama sen cok hırslısın tebrik ediyorum
Beyaz çay diye 1seyin olduğunu bilmiyordum.kızlar yazınca da açık sıyah çaya dendiyini zann ederdim
Hahahah ben de oyle saniyodum ondan arastirdim

Kızlar ben beyaz çayı diyetimin ilk günümden beri içiyorum çpk faydasını gördüm kesinlikle sizde için :)

Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))

Ben bu hafta hic spor yapamadım cuma ya pek umudum yok inşallah sasirtir tarti beni:18:

Kızlar hala gozlerim kapaniyor uyanamiyorum resmen simdi muzik acip etrafi toplucam.sonra anannemi alicam daha sonra da terapiye gidicem.gecen hafta hatirlarsaniz danışanım gelmemisti.onunla gorusmekten vazgectim suan baska bi danışanım var.yani bu benim icin ilk yine bana sans dileyin terslik cikmasın bu kez

Ben esmer ekmeklerden alıp buzluga koyuyorum dilimlenmiş olanlardan ve aksamdan iki dilim tezgaha cikartiyorum sabah işe goturuyorum.

Kesinlikle iyi fikir

İşyerinde çıkan yemeklere uymak zorluyo bazen.[/QUOTE]

Vallahi yaa, o an zaman kısıtlı olduğundan sağlıklı yiyecekler de sipariş edemiyorsun.
Sinir bozacağıma, yemeğime bakıyorum ben de

Canım napalım mecbur olunca oyle oluyor.brn de tum gun disarda olunca ne bulsam onu yiyorum

Sorma yaa, bu konuda hepimiz aynı dertten muzderibiz desene
Olsun yılmak yok, bir şekilde vereceğiz fazlalıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…