İvettt kuzum ya biliyom.ama ne yapaylm tencereyi boşaltırken dayanamadım.şimdi baktım.meret 1tanesi 1 dilim ekmek kalorisine eşitmişşşşş
yaaa kuzum öyle yemeseydin keşke ama yemişsin bir kere artık yarın ekmeği daha az ye.
Oooo sarmaya dayanamadin tabii istediğin ceza olsun bugün sporda yapmadin fazladan 30 dk istediğin bi sporu yap bakiim.Kizlar ben 3tane daha sarma yedim. ...cezası neyse çekmeye hazırımmmm.sarmanın boyutunu yazmıştım geçen mesajda
Güzel duzenli olmuş. Spor yazmamışsın.ayy kızlar bugünün menüsünü de yazayım ertesi güne ne yediğimi unutuyorum valla
sabah: 2 bardak su
kahvaltı: yarım domates,1biber,5zeytin,2 dilim peynir,2dilim ekmek
ara:10 fındık, 5 hurma,1 fincan beyaz çay
öğle: yarım porsiyon bartın kebabı, 1 bardak ayran, 2 dilim ekmek
ara:1 sade soda, 3 kare bitter çikolata
akşam:8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 yemek kaşığı domatesli acı sos(ev yapımı yağ falan yok içinde) bol maydonoz ve marul.
ara:1 bardak yarım yağlı süt( bol tarçınlı), 2 elma
( her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma çayı)
3 litre su
Olur mu canım ya sen canını sıkma...böyle dü antimotive şeyler söğleme. ..vericen vericen dedim sanaaaayy ya nedense ben bu hafta kilo veremiyomuşum gibi geliyoinş cumaya tartı tersini söyler.cumaya kadar tartılmıycam.
Oooo sarmaya dayanamadin tabii istediğin ceza olsun bugün sporda yapmadin fazladan 30 dk istediğin bi sporu yap bakiim.
Güzel duzenli olmuş. Spor yazmamışsın.
Hosgeldiiin :) benim hamsterimin aynisi.
Yuruyesim geldi yeminlenYürüyüş Yapmanın Faydaları
Ortalamada yürüdüğünüz her dakika yaşamınıza eklenen 1,5-2 dakika anlamına gelir. Bu da 1 e 2 vermesi açısından basit ama harika bir hesaptır.
Normal yürümenin üzerine fazladan 20 dakika yürümek yılda 3 kilodan fazla vücut yağının yakılması anlamına gelir.
Sadece 1 adet M&M çikolatayı eritmek için nizami ölçülerde bir futbol sahası kadar yürümeniz gerekir!
Uzunca ve orta hızda yapılan günlük yürüyüşler (%60-65 maksimum kalp atışıyla 40 dakika) kilo vermek için idealdir. Daha kısa ve hızlı yapılan yürüyüşler (%75-85 maksimum kalp atışıyla 20-25 dakika) akciğer ve kalbin kondisyonunu artırmak için idealdir.
Yürüyüşün yararları
Kalp kası dâhil, vücut kaslarını kuvvetlendirerek, daha etkin çalışmalarını sağlar.
Her bir kasılmada kalbin pompaladığı kan miktarını artırarak, istirahattaki kalp atım sayısını (nabzı) azaltır.
Yürüyüş, kan akımını ve kan damarlarının miktarını artırarak, dolaşımı iyileştirir, kalp-damar ve beynin damarsal hastalıkları riskini azaltır.
Kalp kasının yan damarlardan da beslenmesini destekler. Böylece kalbin ana damarlarında oluşacak tıkanıklıkların vereceği zararı azaltır.
Egzersiz ve stres durumunda arteriel kan basıncında (tansiyonda) oluşan yükselmeyi azaltır. 5-Kan basıncını düzenler.
Eklem ve kasların esnekliğini artırarak, bel ve boyun ağrılarını hafifletir.
Şişmanlık riskini azaltır.
Sindirimi kolaylaştırır.
Beyine oksijen sağlanmasını artırarak, zihinsel keskinlik ve yaratıcı düşünce potansiyelini yükseltir.
Lenfatik dolaşıma yardımcı olur.
Egzersiz sırasında ve sonrasında metabolizmayı uyarır.
Vücudun doğal keyif verici hormonu olan endorfinin salınımını artırır.
Solunumsal kapasiteyi ve aerobik gücü artırır.
Kemiklerin sertleşmesini ve kuvvetlenmesini sağlar.
Büyümeyi ve travma sonrası toparlanmayı olumlu etkiler.
Kan yağlarının (trigliserid) düzeyini düşürür.
Koordinasyona olumlu etki yapar.
Dayanıklılığı artırır.
Yorgunluk duyumunu engeller.
Uykusuzluğu azaltır, rahatlamaya yardımcı olur.
Yaşlanma sürecini geciktirerek, genç bir görünüm sağlar.
Moral, özgüven ve iyimserliği artırır.
Şenlendirmissiniz burayıBen şiir çok severim kiii...
Anannem canim annemin yaninda kilo aliyorum :)) anannem sagolsun aksam yemeginde bamya yedim :)) dondurucan getirmis :))Oooooooo mas.mas.
Hangi Haber sekerim.findik ezmem diyetten bir Haber hala öküz modunda yiyorum
Obur yandan herifsizim hormonlarim beni her an eline gecirebilir ve Ben kizlara cemkirerek sakinlesebilirim
Kaynanator bende hala
Kabortayi duzeltme girisimlerim son surat devam cumayada döyme yaptiracam
Sonra......Yok Birsey yavru kusum
Kiz annen geluyormusssss müjdeeeeee desene daha güzel zayiflayacan
Sisli deki bir dürümcünün reklam brosüründen harfi harfine aktarilmistir. ..
Diyet, perhiz, rejim gibi faaliyetler hedefte Türk delikanlilarinin ve genelde de Türk milletinin devamini engellemek için dis mihraklar tarafindan gündeme getirilmis suurlu bir düzmecedir. Gaye, eskiden bir koyunu, bir oturusta götüren dev gibi babayigit atalarimizi ve tarlada dogum yaptiktan sonra bebegini kundaklayip, elde orak tarlada çalismaya devam eden Türk kadinlarini; kalori hesaplayan, hapsirinca yataga giren, fitness ve aerobik yapan çitkirildim tiplere dönüstürmek ve büyük Türk irkini Çinliler, Japonlar gibi siska, zayif ve sagliksiz bir irk haline getirmektir.
Icabi halinde 240 kiloluk top mermisini tek basina namluya süren bir babayigidin, kalori hesaplayan, yogurtlu kebabi reddeden bir züppe haline getirilmesinden daha büyük bir soykirim olabilir mi?
Iç yaginin, kuyruk yaglarinin, anamizin Vita yaginin kolestrol yaptigi palavradir.
Kolestrol, kebaplari yedikten sonra iki sise soda içerek ayarlanabilecek bir gaz durumudur.
Sakin bu oyuna düsmeyin.
Feminizm, kadin haklari, çevre suuru ve esitlik adi altinda Türk kizlarinin akillari çelinerek, yemek yapmayi bilmeyen, bizim istikbalimiz olan yavrularini, abuk subuk yiyeceklerle yetistirecek, damak zevki gelismemis, sunta kilikli diyet bisküvilerini yiyecek sanan bir hale getirmislerdir.
Ayrica kör olasi dis mihraklar, bu kizlarimiza kebap, sogan, çig köfte vb. Lezzetleri yiyen, bardak bardak salgam suyu içen yigitlerimize hanzo-kiro gibi sifatlar takmayi ögretmislerdir.
Ayrica son yillarda moda gibi gösterilmeye çalisilan Çin mutfagi diye birsey yoktur. Bu sözde mutfak, acaip zerzevat ile acaip mahlukatin, wog adi verilen bir tencerede yari pismis yari çig olarak hazirlanip insanlara eziyet olsun diye sopalarla yenmesinden ibaret bir hokkabazliktir. Sakin kanmayin, sakin yemeyin. Helal degildir!
Unutmayin su uyur, düsman uyumaz!
ayy kızlar bugünün menüsünü de yazayım ertesi güne ne yediğimi unutuyorum valla
sabah: 2 bardak su
kahvaltı: yarım domates,1biber,5zeytin,2 dilim peynir,2dilim ekmek
ara:10 fındık, 5 hurma,1 fincan beyaz çay
öğle: yarım porsiyon bartın kebabı, 1 bardak ayran, 2 dilim ekmek
ara:1 sade soda, 3 kare bitter çikolata
akşam:8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 yemek kaşığı domatesli acı sos(ev yapımı yağ falan yok içinde) bol maydonoz ve marul.
ara:1 bardak yarım yağlı süt( bol tarçınlı), 2 elma
( her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma çayı)
3 litre su
Evet yaaaaa.bu günki yemeklerden yarına da kaldı.tavuk dolma pilav.sence hangisin ne zaman yesem sevgili diyetisyenim?
Kızlar ne kadar kotu bi gun gecirdim anlatamam size.. anannemin gelmesi disinda her isim ters gitti.
ayy cnm sıkma canını ya bazen oluyo öyle bütün terslikler üst üste geliyo geçer inş..
Oglen bir peynirli borek
ara 1 nescafe
aksam
2 dilim ekmek
1 tabak bamya yemegi
spor yok su nerdeyse hic icmedim
evet kizlar berbat bi menuyle karsilastiniz allahtan sebze yedim aksam .
ne deseniz haklisiniz
kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi
Evet berbat olmuş sanada gelsin cezaaa 200 ip atlamaaaa
kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?