Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy kızlar bugünün menüsünü de yazayım ertesi güne ne yediğimi unutuyorum valla

sabah: 2 bardak su
kahvaltı: yarım domates,1biber,5zeytin,2 dilim peynir,2dilim ekmek

ara:10 fındık, 5 hurma,1 fincan beyaz çay

öğle: yarım porsiyon bartın kebabı, 1 bardak ayran, 2 dilim ekmek

ara:1 sade soda, 3 kare bitter çikolata

akşam:8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 4 yemek kaşığı domatesli acı sos(ev yapımı yağ falan yok içinde) bol maydonoz ve marul.

ara:1 bardak yarım yağlı süt( bol tarçınlı), 2 elma

( her ana öğünden sonra 1 bardak metabolizma çayı)

3 litre su

Kizlar ben 3tane daha sarma yedim. ...cezası neyse çekmeye hazırımmmm.sarmanın boyutunu yazmıştım geçen mesajda
Oooo sarmaya dayanamadin tabii istediğin ceza olsun bugün sporda yapmadin fazladan 30 dk istediğin bi sporu yap bakiim.
Güzel duzenli olmuş. Spor yazmamışsın.

Hosgeldiiin :) benim hamsterimin aynisi.
Yuruyesim geldi yeminlen
Ben şiir çok severim kiii...
Şenlendirmissiniz burayı
Anannem canim annemin yaninda kilo aliyorum :)) anannem sagolsun aksam yemeginde bamya yedim :)) dondurucan getirmis :))

Vatan millet sakarya igrenc olmus bence. :))
haklı yonleri var evet ama bu kadar saygisizlasilabilrdi

Bartın kebabı ne yahu hic gormedim

Evet yaaaaa.bu günki yemeklerden yarına da kaldı.tavuk dolma pilav.sence hangisin ne zaman yesem sevgili diyetisyenim?

cnm öğlen 8 tane sarma yanında 2 bardak ayran bol salata yiyebilirsin ekmek yok ama yanında.

akşamda tavuk ve yanına 4 yemek kaşığı pilavla tüketebilirsin.tabi yanında yine yoğurt veya ayran ve salata olabilir.

Oglen bir peynirli borek

ara 1 nescafe

aksam
2 dilim ekmek
1 tabak bamya yemegi

spor yok su nerdeyse hic icmedim

evet kizlar berbat bi menuyle karsilastiniz allahtan sebze yedim aksam .

ne deseniz haklisiniz

Oglen bir peynirli borek

ara 1 nescafe

aksam
2 dilim ekmek
1 tabak bamya yemegi

spor yok su nerdeyse hic icmedim

evet kizlar berbat bi menuyle karsilastiniz allahtan sebze yedim aksam .

ne deseniz haklisiniz

Evet berbat olmuş sanada gelsin cezaaa 200 ip atlamaaaa

kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi

Allah kolaylık versin sana canım işin zor ama basaricana inanıyorum.

canım ben arkadaşıma sordum o ingilizce ogretmeni.liselere giriyormus bilmiyorum dedi
internette bi siteye konu actım yayın evi vermediler ama bol kavram haritaları bol olan bi kitap secmeli dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…