Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım inşallah bu günleri geride bırakırve gerçekten istediyin başarıyı elde edersin.ama diyet açısından böyle olmaz ki.izne ayrıl bence,hayatını düzene soktuktan sonra geri gelirsin.gogo ne der bilemem ama bence doğrusu bu olur.

Poşet olanlardanmi demlememi yapıyorsun

Evet canım poşet çay demliyorum ben sormuştum diyetisyenime aktardan mı alıyım diye hiç gerek yok çok pahalı sallama çay senin işini görür demişti bende öyle yaptım zaten sallama çay bile olsa fiyatı 6 lira falan yani diğerlerine göre pahalı bazı insanlar poşet çay ucuz uyduruk diyolar ama ben bi sorun yaşamadım canım :)

Of kızlar akşama yine misafirlikdeyim.evde çeşit çeşit yemek akşama misafirlik.offff.bakalım sporu hangi arays koycam . gogocum yarım saatlik spora vakit bulamazsam 500tane cabası ip atlasam olur mu?vakit bulmaya bilirim.maaalum minik bir bebek var evde..

kızlar benim şansım nerde iyi biliyirmysunyz?bizde normal günlerde sadece 1 çeşit yemek yapılır.bu da işime geliyor.1yemek yanına yeşillik ve turşu...

canım öğlen turşu olmamış.akşam da yoğurttan başka bişe yok.bari bir dilim kepekli ekmek yeseydin yanında.

Şirkette doğru düzgün birşey yoktu, yapacak birşey yok
Sürekli salata yiyorum, birgün turşu yedim, çok fazla zararı olacağını düşünmüyorum.
Rahatsız etmedi yani...
Yoğurt yanında ekmek yiyemiyorum, bazıları ekmeği yoğurdun içerisinde dilimleyip afiyetle yiyebiliyor.
Ben onu yapamıyorum.
Bu akşam yoğurtla beraber, sebze yemeği düşünüyorum, bakalım...

Tavsiye için teşekkürlerrrrr

evet canımm mısafırler cok olunca değişik mamalar yapmayı ve yemeği sevıyorumm ahh bız zayıflasam çok iyi olucakta tutamıyorum fazla boğazımı

selam canım.seni ne zamandır sabahları görmüyordum.napıyorsun.bugün de defne ve masumcuk yok.sabah muhabbetleri iyi oluyor:)

evetcanım okuyorum sızı ama herzaman yazmaya fırsat bulamıyorum ufff ev hanımı olsam keske ama aynı zamndada para kazansam ne ıyı olucakk

Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlaka

Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neysee

Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketi

Yok lan zaten bir takim planim varda misafirlerim gitsin dusunuyorum .bu yastan sonra yapamiyom boyle Emir altinda.......

Son düzenleme:
kızlar benim şansım nerde iyi biliyirmysunyz?bizde normal günlerde sadece 1 çeşit yemek yapılır.bu da işime geliyor.1yemek yanına yeşillik ve turşu...

bizde de genelde tek eşit yapılıyor.

sen bu şirketin yemekleriyle nasıl başedeksin bilemedim.iyi akşam en azından sebze yemeği yiyecekmişsin.

Yarın cuma kızlarrr bakalım bu hafta birinci olabilicekmiyiz :) Herkes nasıl ben iyiyim :) Kilo vermem biraz yavaşladı ben bu hafta daha çok veririm diyodum ama olsun bu kadarı da güzel bakalım yarın ekstradan bir kaç gram süpriz olucakmı :)

SABAH:ılık ballı limonlu su,bir dilim kepek ekmek,üç çeri domates,peynir,6 zeytin

ara:yoğundum yiyemedim elmamı

ÖĞLEN:iki yemek kaşığı ıspanak,üç yemek kaşığı bulgur pilavı,salata,yarım kase kiraz hoşafı

ARA:iki tatlı (abimin eşini kadınlar pazarına götürdüm hamiş kendisi ona ye derken ben yedim:)

AKŞAM:bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı patlıcan tava,iki kaşık pilav,bol salata

ARA:6-7 çilek

bu hafta birinci olacağımızı sanmıyorum ama iyi düşünelim yine de:)ben de oldu o yavaşlama.tabiki ilk zamanlar gibi olmaz ama sistematik bir düşüş zaten hedefe ulaştırır bizi.verelim de az da olsa olur:)

Turşu kalorili değil ama tuz ödem yapar.yogurda bişeyler eklesen yulaf ezmesi falan.
Olur tabi
Yok lan zaten bir takim planim varda misafirlerim gitsin dusunuyorum .bu yastan sonra yapamiyom boyle Emir altinda.......
Sen nasıl mutlu olcaksan

Kacamakli olmus arastir bakiim tatlinin kalorisi ne kadarmış sanada onun kalorisi kadar spor cezası gelsin
kötü kadın Müzeyyen gibi oldum heee

korkuyorum yarın tartılmaya:18::18:

KIZLAR BU BLOG BENİM İÇİN TUTKU OLDU ÇOK SEVDİM ZATEN SEVERDİM BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAYI.HERSAAT BAŞI GİRİP BAKIYORUM GÜNDE KAÇKİŞİ BAKMIŞ DİYE ORTALAMA 100-150 KİŞİ BAKIYOR AMA SAYFAMA ÜYE OLAN YOK NAPMAM LAZIM ACABA:26: http://eyyaskk.blogspot.com.tr/

Canım cezam senin elinden olsun.ver bakem.ama evde yapılacak olsun.yürüyüş yapamıyorum:)

Baska blogları gezip yorum birak birde senin yorumlarinda kelime dogrulamasini kaldirsan iyi olur yorumlar icin onaylamayı acsan daha iyi. Birazda zamanla oluyo izleyiciler.
Canım cezam senin elinden olsun.ver bakem.ama evde yapılacak olsun.yürüyüş yapamıyorum:)

Yedigin tatlı kac kalori baktinmi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…