Canım inşallah bu günleri geride bırakırve gerçekten istediyin başarıyı elde edersin.ama diyet açısından böyle olmaz ki.izne ayrıl bence,hayatını düzene soktuktan sonra geri gelirsin.gogo ne der bilemem ama bence doğrusu bu olur.kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi
Poşet olanlardanmi demlememi yapıyorsun
Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))
canım öğlen turşu olmamış.akşam da yoğurttan başka bişe yok.bari bir dilim kepekli ekmek yeseydin yanında.
evet canımm mısafırler cok olunca değişik mamalar yapmayı ve yemeği sevıyorumm ahh bız zayıflasam çok iyi olucakta tutamıyorum fazla boğazımıBildiğin gibi annem geldi gitti o arada 2 kilo aldım hemen.
Gece uyudum biraz ama eve gidip dinlenmem gerek yinede.
dün bloguna baktım birax ordan facebook sayfani keşfettim çok güzel mamalar yapmışsın eline sağlık.
selam canım.seni ne zamandır sabahları görmüyordum.napıyorsun.bugün de defne ve masumcuk yok.sabah muhabbetleri iyi oluyor:)
Ne dimek gelmiyim sensiz olmaz gel mutlaka
Fena değil öğlen mayonez yemisin gene ama neysee
Şşşt zaten gitmek için bahane ariyo berom gaz vermiyelim o bu takimin rengi ahengi hareketi bereketi
kızlar benim şansım nerde iyi biliyirmysunyz?bizde normal günlerde sadece 1 çeşit yemek yapılır.bu da işime geliyor.1yemek yanına yeşillik ve turşu...
Şirkette doğru düzgün birşey yoktu, yapacak birşey yok
Sürekli salata yiyorum, birgün turşu yedim, çok fazla zararı olacağını düşünmüyorum.
Rahatsız etmedi yani...
Yoğurt yanında ekmek yiyemiyorum, bazıları ekmeği yoğurdun içerisinde dilimleyip afiyetle yiyebiliyor.
Ben onu yapamıyorum.
Bu akşam yoğurtla beraber, sebze yemeği düşünüyorum, bakalım...
Tavsiye için teşekkürlerrrrr
bizde de genelde tek eşit yapılıyor.
sen bu şirketin yemekleriyle nasıl başedeksin bilemedim.iyi akşam en azından sebze yemeği yiyecekmişsin.
Yarın cuma kızlarrr bakalım bu hafta birinci olabilicekmiyiz :) Herkes nasıl ben iyiyim :) Kilo vermem biraz yavaşladı ben bu hafta daha çok veririm diyodum ama olsun bu kadarı da güzel bakalım yarın ekstradan bir kaç gram süpriz olucakmı :)
Turşu kalorili değil ama tuz ödem yapar.yogurda bişeyler eklesen yulaf ezmesi falan.Günaydın Kızlaaarrrr,
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Diyet ekmeği ile yapılan ufak bir tost
- 1 bardak Vişne suyu
Ara Öğün :
- 1 Yeşil Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Az miktarda Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kasede Karışık Turşu
Ara Öğün :
- 2 Portakal
Akşam :
- 1 kase yoğurt
Litre bazında su miktarı:
2 litreye yakın su
Spor :
Spor yapamadım.
Öpüldünüz
Olur tabiOf kızlar akşama yine misafirlikdeyim.evde çeşit çeşit yemek akşama misafirlik.offff.bakalım sporu hangi arays koycam . gogocum yarım saatlik spora vakit bulamazsam 500tane cabası ip atlasam olur mu?vakit bulmaya bilirim.maaalum minik bir bebek var evde..
Sen nasıl mutlu olcaksanYok lan zaten bir takim planim varda misafirlerim gitsin dusunuyorum .bu yastan sonra yapamiyom boyle Emir altinda.......
SABAH:ılık ballı limonlu su,bir dilim kepek ekmek,üç çeri domates,peynir,6 zeytin
ara:yoğundum yiyemedim elmamı
ÖĞLEN:iki yemek kaşığı ıspanak,üç yemek kaşığı bulgur pilavı,salata,yarım kase kiraz hoşafı
ARA:iki tatlı(abimin eşini kadınlar pazarına götürdüm hamiş kendisi ona ye derken ben yedim:)
AKŞAM:bir kepçe mercimek çorbası,4 yemek kaşığı patlıcan tava,iki kaşık pilav,bol salata
ARA:6-7 çilek
Turşu kalorili değil ama tuz ödem yapar.yogurda bişeyler eklesen yulaf ezmesi falan.
yarın cuma kızlarrr bakalım bu hafta birinci olabilicekmiyiz :) herkes nasıl ben iyiyim :) kilo vermem biraz yavaşladı ben bu hafta daha çok veririm diyodum ama olsun bu kadarı da güzel bakalım yarın ekstradan bir kaç gram süpriz olucakmı :)
Turşu kalorili değil ama tuz ödem yapar.yogurda bişeyler eklesen yulaf ezmesi falan.
Olur tabi
Sen nasıl mutlu olcaksan
Kacamakli olmus arastir bakiim tatlinin kalorisi ne kadarmış sanada onun kalorisi kadar spor cezası gelsin
kötü kadın Müzeyyen gibi oldum heee
Baska blogları gezip yorum birak birde senin yorumlarinda kelime dogrulamasini kaldirsan iyi olur yorumlar icin onaylamayı acsan daha iyi. Birazda zamanla oluyo izleyiciler.KIZLAR BU BLOG BENİM İÇİN TUTKU OLDU ÇOK SEVDİM ZATEN SEVERDİM BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAYI.HERSAAT BAŞI GİRİP BAKIYORUM GÜNDE KAÇKİŞİ BAKMIŞ DİYE ORTALAMA 100-150 KİŞİ BAKIYOR AMA SAYFAMA ÜYE OLAN YOKNAPMAM LAZIM ACABA:26: http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
Canım cezam senin elinden olsun.ver bakem.ama evde yapılacak olsun.yürüyüş yapamıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?