Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın canlarımmmn.ben içimde dün yatarken yediyim o 3tane dolmanın ve cabası aldığım 141 kalorinin pişmanlıklarıyla uyandım. Kendimi iyrenç hiss ediyorum yaaaa. Neden yedim ki?nolucak 3dolmadan derekeeen pat diye aldık 141 kaloriyi hemde hiç spor yapmadlm.inşallah bugün Telafi edicem 1 şekilde.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benım gözümden uyku akıyor sabah sabah çalışmayı hıc sevmıyorum bu işyerleri öğleden sonra çalışmaya başlasa ne güzel olur

günaydın arkadaşlar.sisli bir güne gözümü açtım.daha doğrusu açmaya çalıştım.daha yeni kendime geldim

Günaydın güzeller nöbeti bitirdim eve gitcem birazdan hava çok sisli puslu çok fena

Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))

gözün aydın canım.ne güzel hayatına renk ve düzen geliyor desene

Ben bu hafta hic spor yapamadım cuma ya pek umudum yok inşallah sasirtir tarti beni:18:

inşallah canım.az da olsa vermişindir bence.

hadi hayırlısı bakalım.umarım ikiniz için de verimli geçer.önemli olan hemen çözüm cümleleri kurmak değil.karşıdakini anladığını hissettirmek:)basit kabul cümleleri ve biraz empai ilk seansı bitirir zaten.neden sorusunu sorma!

canım en zoru bir işi yarıdan almaktır.maalesef senin için de durum bu şekilde.nereden başlarsın nasıl ilerlersin bir muamma.en iyisini yapıyorsun eksik belirlemekle.eğitim sitelerinden yararlan.sana her türlü döküman ve bilgi sunacaklardr.bu arada branşın neydi.

İyiyim tatlım , bildiğin gibi ... Tek fark geri gelen kilolar

Diyet yapasım yok canım hiç , olsa gelirdim .

Sen nasılsın ?
Bildiğin gibi annem geldi gitti o arada 2 kilo aldım hemen.
eve git hemencik uyu canım nöbetçi olmakta çok zordurr :44::44:

Gece uyudum biraz ama eve gidip dinlenmem gerek yinede.
dün bloguna baktım birax ordan facebook sayfani keşfettim çok güzel mamalar yapmışsın eline sağlık.

Günaydın Kızlaaarrrr,

Dünkü Menüm;

Kahvaltı :

- Diyet ekmeği ile yapılan ufak bir tost
- 1 bardak Vişne suyu

Ara Öğün :

- 1 Yeşil Elma

Öğle :

- 1 kase Mercimek Çorbası
- Az miktarda Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kasede Karışık Turşu

Ara Öğün :

- 2 Portakal

Akşam :

- 1 kase yoğurt

Litre bazında su miktarı:

2 litreye yakın su

Spor :

Spor yapamadım.

Öpüldünüz

Son düzenleme:
Yoğun çalıştığım için yine ara ara uğrayabilirim.

Herkese günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn,
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

canım öğlen turşu olmamış.akşam da yoğurttan başka bişe yok.bari bir dilim kepekli ekmek yeseydin yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…