canım benim apartmanda bu mumkun degil baska bi ceza versen olur mu?hem sucluyum hem güclü :)
teşekkürler cnm iyiyim ben valla bende de çok yoğunn ancak fırsat bulabildim:) sen nasılsın?
Şenlendirmissiniz burayı
Günaydın güzeller nöbeti bitirdim eve gitcem birazdan hava çok sisli puslu çok fena
Kızlar anannem geliyor yolda şuan 1 hafta burda. onun gelmesi demek en gec 7de aksam yemegi yenmesi demek.bol bol sebze yemekleri demek .erken yatip erken kalkmak demek :))
Ben bu hafta hic spor yapamadım cuma ya pek umudum yok inşallah sasirtir tarti beni:18:
Kızlar hala gozlerim kapaniyor uyanamiyorum resmen simdi muzik acip etrafi toplucam.sonra anannemi alicam daha sonra da terapiye gidicem.gecen hafta hatirlarsaniz danışanım gelmemisti.onunla gorusmekten vazgectim suan baska bi danışanım var.yani bu benim icin ilk yine bana sans dileyin terslik cikmasın bu kez
Günaydın güzeller nöbeti bitirdim eve gitcem birazdan hava çok sisli puslu çok fena
Günaydın gogocum , günaydın 4. takım
Ne zamandır selam vermeye bile giremedimNasılsınız bakalım ?
kızlar bir kaç gün giremedim öncelikle hepninzden özür diliyorum. ilk boş vaktimde geçmişi okucam. maşallah sizde bu sürede sayfalar atlamışsınız. uyku, yeme aklınıza gelebilcek her konuda çok düznsz bir 3 gün geçirdim. bu okul bni mahvetti. okula başladgm günden beri sürekli program hazırlıyorum öğrencilerin eksk oldugu konuları belirlemek zorunda kalıyorum. bir görsenz sözde ortaokul derslerine giriyorum ama 8. sınıflarda dahil olmak üzere çoğu çocuk hersey bir haber. sırf okula gelmek için geliyorlar. ne kitaplarda ne defterlerde yazılı birşeyleri var. gelen hocalar hep keyfi keyfi hareket edip 1 ay çalışıp bırakmışlar tabi arada olanda bu cocuklara olmuş. derslere başladıgım günden beri örrtmenim siz niye daha önceden gelmediniz biz köyde okuyoruz diiye mi bilmem çoğu hocamz bizle adam akıllı ilgilnmedi dediler şok geçirdm. kaç gündür ne yapsam da durumlarını toparlasak (en azından kndi bransm adına) diye düşünüyorm. ve kargasada da ne düzn kaldı tbi ne birşey. şimdi de çıkmam gerek. sabah 6 da kalkıcam. öpüyorum hrpinizi
Auscum hosgeldin nerelerdesin gelcem dedin gelmedin ,nasıl gidiyor hayat bakiim.
Bildiğin gibi annem geldi gitti o arada 2 kilo aldım hemen.İyiyim tatlım , bildiğin gibi ... Tek fark geri gelen kilolar
Diyet yapasım yok canım hiç , olsa gelirdim .
Sen nasılsın ?
eve git hemencik uyu canım nöbetçi olmakta çok zordurr :44::44:
eve git hemencik uyu canım nöbetçi olmakta çok zordurr :44::44:
Canım normal marketlerde bulurmuyuz?
Günaydın Kızlaaarrrr,
Dünkü Menüm;
Kahvaltı :
- Diyet ekmeği ile yapılan ufak bir tost
- 1 bardak Vişne suyu
Ara Öğün :
- 1 Yeşil Elma
Öğle :
- 1 kase Mercimek Çorbası
- Az miktarda Pilav üzeri Nohut
- Ufak bir kasede Karışık Turşu
Ara Öğün :
- 2 Portakal
Akşam :
- 1 kase yoğurt
Litre bazında su miktarı:
2 litreye yakın su
Spor :
Spor yapamadım.
Öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?