Canim sen yine de arastir.sonycta bilgileri netten aldım :) ne demek rica ederimtşk ederim canım. elimden geleni yapıyorum ama inşallah altından kalkabilirim.
türkçe canım. ama tabi çocuklarda dil bilgisi namına birşey yok. 8.snıflar hariç. diğer sınıflara yalan yanlış en anlatsanız dogru sanıcaklar çocuklarda bir alt yapı yok.
aslında buraya gelemediğim sürede izne mi ayrılsam diye düşünmedm değil ama bu seferde tamamen bırakmaktan korktum :/
e
yaaa berillll gitmesenn olmaz mı. çok alışmıştık ama :/ yine de bu senin daha çok istediğin birşeyse saygı duymaktan başka birşey gelmez elden. uğra ama sık sık
bnde hafta sonumu sırf bu kaynak arama işine ayırcaktm verdiğin kaynakları önceliğe alıcam. tşk ederm kuzum
Eki Görüntüle 987621
Eline sağlık canım işte bu kadar liste artık herkesin hizmetine açık durumda :))
gecen hafta
78.3
bu hafta 78
mesaj sayım 46
spor
farklı günlerde
1 saat - 1 saat - 40 dk - 30 dk
yürüyüs toplamda
3 saat 10 dk yürüyüs
kızlar regl oldum kilo verdim sanıyordum ama regl olunca şiştim tekrardan suan 78im
sen canını sıkma kuzum...içini rahat tut...bence herşeyi kararında yemek bile zayıflatır insanı.önemli olan patlayana kadar yememek,yiyeceklere dikkat etmek,spor yapmak ve su içmektir bence...ben sana güveniyorum...
Çok teşekkürler tatlımmm
Çok doğru söylemişsin; ''bence herşeyi kararında yemek bile zayıflatır insanı.önemli olan patlayana kadar yememek,yiyeceklere dikkat etmek,spor yapmak ve su içmektir bence''
İşte buuuuuuuuuuuuuu
Kocaman öpüyorum ve günaydın diyorummm
günaydın tatlımmmm...tartıldın mı sen bakayım?
Bu sabah erken uyandım hiç uyuyamadım gözüme uyku girmedi
Yorganlar yastıklar sivrisinekler uyumamı istemedi
Yinede senle uyanmak herşeye rağmen beni kendime getirdi
Oysa sen burda değilsin bile
Seninle olmak sana dokunmak değilki
Günaydın günaydın sevgilim
Biliyorum sende kalkınca hemen yanında aradın beni
Kahvaltı yapmak istemiyorsan suçlama zeytinleri
Şimdi bende bir çay koydum içiyorum keyifli keyifli
Belki sen burda değilsin bile
Seninle olmak sana dokunmak değilki
Günaydın günaydın sevgilim
(Benim bitanecik sevgilime ve tüm 4. Takım Kızlarınaaaaaaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?