Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gupseeee :)) bak biiiii

güvender
zambak
coşku
zirve
fdd

bunlar turkce dil bilgisi

Ingilizce dil bilgisi istiyorsan da
Hacettepe-taş yayınlarının inside english grammer for prep classes.kitabı

Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar

Yaaaa gidiyon mu niye dogru olmucakmis hem

Sohbete gelir gideriz sekerim

Ahh ki ne ahhh...
Keşke şirketimiz sizlerin tavsiyelerinin olduğu ya da seçebileceğimiz menülerle donatılsa
Ancak misafir umduğunu değil, bulduğunu yer misali besleniyoruz.

Bilgilendirme için çok teşekkürler canım
Daha fazla dikkatli olacağım

iyi akşamlar canlarımmmmm.bu kör olası misafirlikten geldim.bıktım yaaa.kaçırmadım bence ama .bakalım diyetisyenlerim ne diyecek...raporumu vereyim...
Rapor
Sabah 1dilim siyah ekmek,peynir,yeşillik,1lokma pasta
Ara yeşil çay
Öğlen 5tane sarma,2kaşık pilav,1küçük tavuk 1bardak yoğurt,yeşillik
Ara yeşil çay meyve
Akşammmmmm 2kibrit kutusu kadar börek,1kibrit kutusu kadar tavuk,yeşillik
Ara 5fındık,2ceviz,meyve,yeşil çay,1lokum

40 dakika dışarıda tempolu yürüyüş,30dakika leslie yürüyüş,250ip atladım.
3litre su içicem...

Gogocum baksana spor olmuşmu?bak sen 30dakika dedin ben 40 yaptım,o da sabah yediyim 1lokma pasta için olsunnn...

Sohbete gelir gideriz sekerim

Ben sana tam destek oluyorum bence sen güzel kaptan olursun...bu enerjiyle sen takımı birincilere taşırsın...ama bence yeni bir takıma kaptan olsan daha iyi olur...yeni insanlar...diyetden bıkmamış, yeni hayata,yeni yola başlamış insanlarla yürümek daha zevkli ve kolaydır ...ben de iyice tecrübe toplayayım bir şeyler yapıcam...o zaman takımlarımızı yarışdırırız tatlım

sen canını sıkma kuzum...içini rahat tut...bence herşeyi kararında yemek bile zayıflatır insanı.önemli olan patlayana kadar yememek,yiyeceklere dikkat etmek,spor yapmak ve su içmektir bence...ben sana güveniyorum...

ebrummmmm nerdesin canım?uzun zamandır bir gelip gidiyorsun...yoksa senin de mi annen kızıyor,benim ki yeter kız benimle konuşsana diyor...

Canım benimde youtube kanalım aynı şekilde çok bakan var ama abone olan az daha insanlarımızda abone olma takip etme huyu pek yok akıllarına gelince bakıolar sadece =)

Sporun güzel olmuş canım.

Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar

Üzüldüm bende canım ama hayırlısı olsun senin adına sevindim ben cesaret edemezdim bu sorumluluğa taktir ediyorum sizleri :)

ebrummmmm nerdesin canım?uzun zamandır bir gelip gidiyorsun...yoksa senin de mi annen kızıyor,benim ki yeter kız benimle konuşsana diyor...

Canım hergün burdayım sadece tüm gün boyunca açık değil forum sadece günde bir iki defa kontrol etme fırsatım oluyor. Ben evliyim canım bana kızcak kimse yok :) Bazen annemlere gidiyorum orda kalıyorum ama ordada kardeşlerimle falan vakit geçiriyoruz sürekli giremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…