- 17 Nisan 2013
- 1.881
- 1.709
- 123
Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Yaaaa gidiyon mu niye dogru olmucakmis hem
cnm bende ilk kez yedim kuşbaşı et ile patlıcan kabak havuç sulu yemek şeklinde yapılmış bir yemekti çok güzeldi az yağlıydı.
cnm sabahki vişne suyu hazır ise çok zararlı haberin olsun öğlenki turşu da olmamış aşırı tuzlu, akşamda sadece yoğurt olmaz bence yanına bişeyler eklemelisin.
ayy bilmiyom tartı ne diyecek
kiraz hoşafı şekerli mı???? tatlı da cısss ama.
ama o çekirdek herşeyi mahvetmiş yahuu????
cnm sıkma canını hayırdır ne oldu??
süper umarım beğenirsin:)
ama biz seni özlerizzzz
cnm hazır meyve suyu demek bi nevi kola demek katkı maddesi çok fazla ve tamamen fruktoz şurubundan yapılıyor. öğlen için sana şunu diyebilirim ton balığı, patates salatası, veya peyaz peynir yeşillik bunları denemek istersen sana bir öğün yerine geçen miktarları yazabilirim.
Sohbete gelir gideriz sekerim
Ahh ki ne ahhh...
Keşke şirketimiz sizlerin tavsiyelerinin olduğu ya da seçebileceğimiz menülerle donatılsa
Ancak misafir umduğunu değil, bulduğunu yer misali besleniyoruz.
Bilgilendirme için çok teşekkürler canım
Daha fazla dikkatli olacağım
KIZLAR BU BLOG BENİM İÇİN TUTKU OLDU ÇOK SEVDİM ZATEN SEVERDİM BÖYLE ŞEYLERLE UĞRAŞMAYI.HERSAAT BAŞI GİRİP BAKIYORUM GÜNDE KAÇKİŞİ BAKMIŞ DİYE ORTALAMA 100-150 KİŞİ BAKIYOR AMA SAYFAMA ÜYE OLAN YOKNAPMAM LAZIM ACABA:26: http://eyyaskk.blogspot.com.tr/
Kızlar beyaz cay aldım :)
iyi akşamlar canlarımmmmm.bu kör olası misafirlikten geldim.bıktım yaaa.kaçırmadım bence ama .bakalım diyetisyenlerim ne diyecek...raporumu vereyim...
Rapor
Sabah 1dilim siyah ekmek,peynir,yeşillik,1lokma pasta
Ara yeşil çay
Öğlen 5tane sarma,2kaşık pilav,1küçük tavuk 1bardak yoğurt,yeşillik
Ara yeşil çay meyve
Akşammmmmm 2kibrit kutusu kadar börek,1kibrit kutusu kadar tavuk,yeşillik
Ara 5fındık,2ceviz,meyve,yeşil çay,1lokum
40 dakika dışarıda tempolu yürüyüş,30dakika leslie yürüyüş,250ip atladım.
3litre su içicem...
Gogocum baksana spor olmuşmu?bak sen 30dakika dedin ben 40 yaptım,o da sabah yediyim 1lokma pasta için olsunnn...
Canim bende basliyacam bugun spor yaptim kisada olsa.beyaz cay bende aldim bugun iki posette ictim havalar isiniyorya bende Tutustum
hayır eşimde eve büyük boy nutella almasaydı iyiydi...
Canim bende Buna deginecektim Ben takim kurma fikrimi paylastim.13. Takimda kaptan yokmus.suan ya oraya gidecem ya kendim bir yer acacam.bu nedenle takima gelmem helede fazlalikla gelmem dogru olmaz.
Bu arada hepiniz hakkinizi helal edin kizlar
Bu arada takimdan ayrilma ve yeni takim kararimdir tamamen kisisel.uzun duredir takimlardayim.sanirim karar merci olmak istiyorum artik.
Kimse yanlis Birsey anlamasin hepinizi korkunc seviyorum.arada gogoda bilir bir damarim tutardi ama cesaret edemezdim
ebrummmmm nerdesin canım?uzun zamandır bir gelip gidiyorsun...yoksa senin de mi annen kızıyor,benim ki yeter kız benimle konuşsana diyor...
yazıyommmm,yazıyommm kimse yokkk.ebruuuu yazsana kızzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?