Canım hergün burdayım sadece tüm gün boyunca açık değil forum sadece günde bir iki defa kontrol etme fırsatım oluyor. Ben evliyim canım bana kızcak kimse yok :) Bazen annemlere gidiyorum orda kalıyorum ama ordada kardeşlerimle falan vakit geçiriyoruz sürekli giremiyorum :)
Yazdım damlacım hatta bombardıman yaptım gece gece =)
biliyorum tatlım evli olduğunu,ben seni annenlerde sanıyorum.ben annemlere gittiiyimde çok giremiyorum,annem küsüyor...ondan dedim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=26&p=34103673#post34103673
kızlar bu linke bi bakın bakiimm
offff yine olmadıııı,ekleyemedimmmmm...
Bana mail atarmısın canım tabloyu lütfen bimericbiebru@gmail.com ben sana yardımcı olcam
Eki Görüntüle 987621
Eline sağlık canım işte bu kadar liste artık herkesin hizmetine açık durumda :))
ağlıycam şimdi yaaaa,benim hazırladığım tablo ne güzel duruyor,bir de buna bakama yine de ellerine sağlık güzelim...ne yapalım...
Sabah; 1 bardak su
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates
Ara; 4 hurma, 1 kuru kayısı, 10 fındık,1fincan beyaz çay
Öğle; 1 kase çorba, bol salata
Ara : 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam: 2 orta boy patates, 1 yumurta, bolyesillikle yapılmış yagsiz ve tuzsuz salata.
Ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt, 1 elma
Ay canım olsun ya işimizi görüyomu görüyo sonuçta öenmli olan bu emeğine sağlık bu kadarı ile idare edelim belki bi yolunu bulurum daha güzel yüklemenin şimdilik bu şekilde oluversin takılma bu kadar :)
tamam tamam tatlımmm...bir şey demedim:18::18::18::18::18::18::18::18:
oh oh yarasın tosunuma.ben patatesi tırsarak yiyorum ama sen yemişsin 2tane...bebişim hani spor,hani su?daha 300 yapamadın mı kızzz?
Eline sağlık canım.Eki Görüntüle 987621
Eline sağlık canım işte bu kadar liste artık herkesin hizmetine açık durumda :))
Liste iyide spor yokmuSabah; 1 bardak su
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates
Ara; 4 hurma, 1 kuru kayısı, 10 fındık,1fincan beyaz çay
Öğle; 1 kase çorba, bol salata
Ara : 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam: 2 orta boy patates, 1 yumurta, bolyesillikle yapılmış yagsiz ve tuzsuz salata.
Ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt, 1 elma
Cnm diyetisyenim degisim olarak vermişti alternatiflerden biriydi.1 orta boy patates; 1dilim ekmek yerine geçiyor. Normalde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edilebilirdi ben koymadim. Ayy kuzum su 3 litre ama spor yok malesef
Allah kolaylık versin sana canım işin zor ama basaricana inanıyorum.
canım en zoru bir işi yarıdan almaktır.maalesef senin için de durum bu şekilde.nereden başlarsın nasıl ilerlersin bir muamma.en iyisini yapıyorsun eksik belirlemekle.eğitim sitelerinden yararlan.sana her türlü döküman ve bilgi sunacaklardr.bu arada branşın neydi.
Canım inşallah bu günleri geride bırakırve gerçekten istediyin başarıyı elde edersin.ama diyet açısından böyle olmaz ki.izne ayrıl bence,hayatını düzene soktuktan sonra geri gelirsin.gogo ne der bilemem ama bence doğrusu bu olur.
eBu arada takimdan ayrilma ve yeni takim kararimdir tamamen kisisel.uzun duredir takimlardayim.sanirim karar merci olmak istiyorum artik.
Kimse yanlis Birsey anlamasin hepinizi korkunc seviyorum.arada gogoda bilir bir damarim tutardi ama cesaret edemezdim
Gupseeee :)) bak biiiii
güvender
zambak
coşku
zirve
fdd
bunlar turkce dil bilgisi
Ingilizce dil bilgisi istiyorsan da
Hacettepe-taş yayınlarının inside english grammer for prep classes.kitabı
Eline sağlık canım.
Liste iyide spor yokmu
Hmmm ben sana spor cezası vermismiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?