Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar üşenmdim bu gün yediklerimin kalori hesabını yaptım 884kkalori,harcadığım kaloriyse 740mış,eğer yanlış hesaplamadıysam.bunun için bildiyiniz bir site varsa yazarmısınız buraya?

Yazdım damlacım hatta bombardıman yaptım gece gece =)

biliyorum tatlım evli olduğunu,ben seni annenlerde sanıyorum.ben annemlere gittiiyimde çok giremiyorum,annem küsüyor...ondan dedim canım.

biliyorum tatlım evli olduğunu,ben seni annenlerde sanıyorum.ben annemlere gittiiyimde çok giremiyorum,annem küsüyor...ondan dedim canım.

Annemlerdeydim canım işte ondan hep online değildim annem küsmüyor ama ben gidince onlarla vakit geçirmek istiyorum bide annemin kalp nakline ihtiyacı var o nedenle ona ev işlerinde falan yardımcı oluyorum ondan pek vakit kalmıyor foruma acıkcası ama ayrılmakta istemiyorum sizlerden :)

Sabah; 1 bardak su
Kahvaltı : 2dilim ekmek, 2dilim peynir, 5 zeytin, yarım domates
Ara; 4 hurma, 1 kuru kayısı, 10 fındık,1fincan beyaz çay

Öğle; 1 kase çorba, bol salata
Ara : 3 kare bitter çikolata, 1 sade soda
Akşam: 2 orta boy patates, 1 yumurta, bolyesillikle yapılmış yagsiz ve tuzsuz salata.
Ara: 1 su bardağı yarım yağlı süt, 1 elma

ağlıycam şimdi yaaaa,benim hazırladığım tablo ne güzel duruyor,bir de buna bakama yine de ellerine sağlık güzelim...ne yapalım...

Ay canım olsun ya işimizi görüyomu görüyo sonuçta öenmli olan bu emeğine sağlık bu kadarı ile idare edelim belki bi yolunu bulurum daha güzel yüklemenin şimdilik bu şekilde oluversin takılma bu kadar :)

oh oh yarasın tosunuma.ben patatesi tırsarak yiyorum ama sen yemişsin 2tane...bebişim hani spor,hani su?daha 300 yapamadın mı kızzz?

tamam tamam tatlımmm...bir şey demedim:18::18::18::18::18::18::18::18:

oh oh yarasın tosunuma.ben patatesi tırsarak yiyorum ama sen yemişsin 2tane...bebişim hani spor,hani su?daha 300 yapamadın mı kızzz?

Cnm diyetisyenim degisim olarak vermişti alternatiflerden biriydi.1 orta boy patates; 1dilim ekmek yerine geçiyor. Normalde 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ilave edilebilirdi ben koymadim. Ayy kuzum su 3 litre ama spor yok malesef

Eki Görüntüle 987621

Eline sağlık canım işte bu kadar liste artık herkesin hizmetine açık durumda :))
Eline sağlık canım.
Liste iyide spor yokmu

Hmmm ben sana spor cezası vermismiydim

Allah kolaylık versin sana canım işin zor ama basaricana inanıyorum.

tşk ederim canım. elimden geleni yapıyorum ama inşallah altından kalkabilirim.

türkçe canım. ama tabi çocuklarda dil bilgisi namına birşey yok. 8.snıflar hariç. diğer sınıflara yalan yanlış en anlatsanız dogru sanıcaklar çocuklarda bir alt yapı yok.

aslında buraya gelemediğim sürede izne mi ayrılsam diye düşünmedm değil ama bu seferde tamamen bırakmaktan korktum :/

e

yaaa berillll gitmesenn olmaz mı. çok alışmıştık ama :/ yine de bu senin daha çok istediğin birşeyse saygı duymaktan başka birşey gelmez elden. uğra ama sık sık

Gupseeee :)) bak biiiii

güvender
zambak
coşku
zirve
fdd

bunlar turkce dil bilgisi

Ingilizce dil bilgisi istiyorsan da
Hacettepe-taş yayınlarının inside english grammer for prep classes.kitabı

bnde hafta sonumu sırf bu kaynak arama işine ayırcaktm verdiğin kaynakları önceliğe alıcam. tşk ederm kuzum

kızlar şansıma bugün regl oldm. zaten kaç gündür bir şişkinlik vardı üzerimde cumadan önce kötü denk geldi moralim çok bozuk :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…