ooooo takımımızın şair tombiyi yeşil çayımı yudumlarken bu mısralar iyi geldi bak....çayın tadını bastırıdı
sakın kızlar duymasınnnn...bir tek bana söğlemiş ol...çok tuzlu ne beeee,ben sadece tuzlu kullanıyodum yasak geldi bana,artık yoğurdu,yeşilliği,kendim için yaptığım her şeyi tuzsuz kullanıyorum.kararsabır diyor ki ağız tadı 21güne deyişirmiş...Tartıldımmmmmm, ancak kilom sabit, 1 gram bile verememişim
Ben çok tuzlu tüketiyorum, sanırım ödem var.
Önce onları atmam gerekecek, bol bol su içiyorummmmm
olsun kuzum...moral bozmak yok...önemli olan diyetini bozmamamn.bir de bak tanıyorsun işte vücudunu...Bu hafta giden yok
geçen hafta:76,6
buhafta 76,6
fark 0
1 hafta verıyorum 2. Hafta veremıyorum
günaydın kızlaarrr...
mesaj sayım 59 olmuş..bu hafta son 2 gün program değişti ..son 2 gün daha az katılabildim..
şu 58 i bir kıramadım en ufak kaçamakta hoop gelsin kilolar:)
ne inatçı bünyem varmışş be ya..:44:
offf ya ben acaba o 58leri göre bilecekmiyim ki....kız daha ne istiyonnn...
kilom: 69
Spor:bu hafta yok hasta olduğumdan dolayı
haklısın göreceksin inşallah merak etme
bende birkaç önce böyle düşünüyordum ama çok şükür oldu..
ben kilo vermem çok zor oluyor diye kızıyorum kendimebirde yaptığım kaçamaklara
Evet canım aslında ben çok yavaş veriyorum ama inşallah oluroooo kaptan,senle aynı kilolardayızzzz.hedef de aynı....bakalım belki aynı haftada mezun oluruz...inşallah...
haklısın göreceksin inşallah merak etme
bende birkaç önce böyle düşünüyordum ama çok şükür oldu..
ben kilo vermem çok zor oluyor diye kızıyorum kendimebirde yaptığım kaçamaklara
ne zaman başladın sen tatlım?kaç kiloyla başladığını biliyorummm.tablomdan baktımama kendine kız bence bünye ne yapsın kaçamak yapıyosun işte...al sana bedeli...
sakın kızlar duymasınnnn...bir tek bana söğlemiş ol...çok tuzlu ne beeee,ben sadece tuzlu kullanıyodum yasak geldi bana,artık yoğurdu,yeşilliği,kendim için yaptığım her şeyi tuzsuz kullanıyorum.kararsabır diyor ki ağız tadı 21güne deyişirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?