Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sen ne zaman başlşamıştın diyete.biz beraber mi başladık hatırlayamıyorum da.ben ocağın 3üydü başladığımda

yok ben zannedersem eylülde başladım..arada tabi izinde aldım..
uykusuzluk çok kötü insanın hali kalmıyor..

ya ben de şu 60 bariyerine takıldım sanırım.bir türkü inemedim.bu hafta onu kırmak istiyorum.ne güzel senin hedefe az kaldı.darısı başıma.

ya ben de şu 60 bariyerine takıldım sanırım.bir türkü inemedim.bu hafta onu kırmak istiyorum.ne güzel senin hedefe az kaldı.darısı başıma.

inşallah bende uzun zaman yaklaşık 1 ay kadar düşemedim...
sonra inat ettim ama artık çok yavaş gidiyor kilolar halbuki alması çok kolay
o yüzden dedim metabolizma çayı mı yapsam ne?

Kizlarrr Günaydın maşallah herzamanki gibi erkencisiniz:) bende şimdi evden çıkıp diyetisyenimle buluşmaya gitcem:) ordan da okula. Yazarım sonra görüşürüz:)

inşallah bende uzun zaman yaklaşık 1 ay kadar düşemedim...
sonra inat ettim ama artık çok yavaş gidiyor kilolar halbuki alması çok kolay
o yüzden dedim metabolizma çayı mı yapsam ne?

benim de inat etmem gerekli sanırım yoksa kalacağım böyle.ben de yapayım bari o çaydan.ben de beyaz çay aldım.daha tam düzenli içemiyorum.o da iyiymiş.ebru öneriyordu.bizim hedef kilolar aynı senle.maşallah senin az kaldı.

Kizlarrr Günaydın maşallah herzamanki gibi erkencisiniz:) bende şimdi evden çıkıp diyetisyenimle buluşmaya gitcem:) ordan da okula. Yazarım sonra görüşürüz:)

sen de öylesin canım.hadi bakalım ne diyecek diyetisyen.bu arada çu metabolizme hızlandıran çayın tarifini bi daha yazsana

Ben yapmıştım o çayı. 1 yeşil Elma 1kabuk tarçın 8-10tane karanfil 8-10 tane karabiber 1limon 4 e bol 1 parça taze zencefil 3 litre su.

Dünkü menümü de paylaşayım.
Sabah 10 ve 13 arası branch yaptık öğlen yemedim o yüzden.
1 poğaça 1 dilim esmer ekmek 3 parca peynir yeşillik salatalık 1 kaşık menemen1 tatlı kaşığı nutellaaaaaa ve çay tabii

ara 1 muz

akşam 3 kaşık pilav 1 parça haşlanmış et ve yoğurt

ara yine yoğurt ve elma havuzdan gelince acikir gibi oldum

su 2 lt
spor 1 st yuzme çabası ve tadilat baslicak diye ev topladık.

gogocum bu arada çocuğunla ilgili okul değişikliğinde kafan karışmış durumda sanırım.ben de özel okulda kalmasından yanayım.maalesef devlet okullarında istediğimiz performansı ve kaiteyi bulamıyoruz.ben de bu şehrin en iyi devlet okulunda çalışıyorum ama öğrenci profili de öğretmenlerin eğitime bakış açısı da çok iyi değil.özel okulda öğretmenin gösterdiği performans ve tekolojiden yararlanma bizim öğrtmenlerimizde yok.özel okulları da iyi araştırmak gerekli tabi.emeklilik yaşı gelmiş öğretmenlerin olduğu bir okul da çok iç açıcı olmaz.genelde öyle bir eğilim var çünkü.emekli olan öğretmenler özel okula geçiyor.okulu bir bütün olarak inceleyeceksin anlayacağın.donanımı,öğretmenleri ve öğrencileri ile.

branch olmasına rağmen az yemişsin canım.valla evde tadilat işi çok yorucu oluyor.kolaylıklar diliyorum sana.birkaç gün düzen felan kalmayacak desene sen de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…