Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

80kiloyla hamile kalan biri için 87 kiloyla doğuma girmek super bir sey.65le hamile kaldım ben 85le doğuma girdim. Doğumdan 2 hafta sonra 78kiloydum ama normslde 62 kilo olurdum.58leri dr görmüşlüyüm vardır ama.sen en az 80 mi oldun?işte bu daha iyi.demekki kendini hoç görmediyin kiloda ve güzellikte görüceksin inşallah..ne güzel..

1)kızlar ızgarayla kebap aynı şeymi türkçede?deyilse hangisi tavsiye edilir?
2)ben gün içine 3 kere falan böyle 1 çikolatayla yeşil çay içiyorum.nasıl?
3)4tane resimdeki balık kadar balık kebabı yedim.nasıl olur?

Son düzenleme:

Aslında yıllardır 75-80 kilo arasindayim ama lise zamanlarimda 34beden giyiyorum şimdi 2 tane duygu var gibi uzun zmndir.lise eteğini buldum geçenlerde resmen ıki karış şimdi dizinden yukarı cikmiyo
Şimdi önce 60lari sonrada 53-54leri görmek istiyorum. İnşallah :)

Hedef güzel ve oldukca büyük...benim de uzun yolum var...69kiloyum ben.ilk hedefim 63ler sora 60...acaba o günleri göre bikecekmiyim,bilecekmiyiz...

Canım cikolata icin bişey diyemem ama balik bol yağda kizarmadigi koşulda herturlusunu yiyebilirsin bence

Kızartılmış yasak biliyorum ama kebap yedim fazla mı oldu diye merak ediyorum.yanında 2dilim ekmek,yoğurt olmadığı için 1koca kaşık lor peyniri yedim...

Hedef güzel ve oldukca büyük...benim de uzun yolum var...69kiloyum ben.ilk hedefim 63ler sora 60...acaba o günleri göre bikecekmiyim,bilecekmiyiz...

Kızartılmış yasak biliyorum ama kebap yedim fazla mı oldu diye merak ediyorum.yanında 2dilim ekmek,yoğurt olmadığı için 1koca kaşık lor peyniri yedim...

Canım senin yolunun cok uzun olduğunu sanmıyorum.bnm vermem gereken kilo 20lerin üzerinde senin vericen 9kilo :) verirsin tabiiki :)
Ekmek beyaz değilse yediğinde kızartma değilse rahat ol canım afiyet olsun :)

Canım senin yolunun cok uzun olduğunu sanmıyorum.bnm vermem gereken kilo 20lerin üzerinde senin vericen 9kilo :) verirsin tabiiki :)
Ekmek beyaz değilse yediğinde kızartma değilse rahat ol canım afiyet olsun :)

Yok tatlım siyah ekmek kullanıyorum hep....

Ohh o zmn afiyet olsun canım hic takma kafaya :)

Hoşgeldin damlacim..valla kendi adıma cok yorgunum bütün gün disardaydim.
Bu kadar yürümenin inşallah bi faydasını görürüm.sen nasılsın?

görmez olıur musun görürsün tabii..hem daha çabuk sıkılaşırsın..

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Selam kuzum.iyilik vallaha.dünün yorgunluğu üzerimde.bacaklarım kırılıyor...sen de inşallah iyisindir inşallah.ben de son günlerde çoook yürüyorum.hep koşuşdurmaca...umarım vardır bir faydası..

Selamlar nasılsınız bakalim bugün hic halim yk nedense o yuzden yarim
Saat yaptim sporumu 2.litre suyumu ictim ve bugün yediklerimi hemen yaziyorum :)
Gec kalktigim icin öglen yedim
Saat 12:00 4 köfte, 1 kase ezogelin corbasi , 2 ince dikim ekmek, 1 kase yogurt , salata
Saat 15:00 meyve suyu 1 nescafe bardagi (1 mandalin 1 elma ve 1 limon karisimi)
Saat 16:00 ceyrek simit 1 kibrit kutusu peynir yarim salatalik
Saat 18:00 1.5 ceviz ici
Saat 19:30 aksam yemegim canım sıkıldı bende resimli anlatiyim dedim :))

Bu ara belirtiyim bende ekmegi ya kepek yada cavdar kullaniyorum :)

Çorbanın yanındakını anlamadım ama menün güzel kuzum.doyup da zayıflamak buma denilir işte.çok doğru yoldayız hepimiz.hem sağlıklı besleniyoruz,hem doyuyoruz hem zaylflıyoruz...yavaş ama kalıcı...sıkıcı deyil...

selam kızlar:):)

sonunda boş kalabildim ve hemen siteye geldim.
Bugün sabah diyetisyene gittim kontrole süperdi:)
2.200 vermişim toplamda 14 gün falan oldu önceki kontrolle arası. veee ben adetliyim şu an. bana 2 kilo gibi vermeni bekliyorum demişti geçen kontrolde. 2.200 eksildiğini görünce çok sevindik ikimizde:) sonra vücut analiz cihazından çıkan sonucu karşılaştırıyoduk önceki sonuçla, ben dememiştim regl olduğumu. bana direk sen regl dönemindemisin dedi evet dedim buna rağmen 2.200 vermiş görünüyosan normalde daha fazladır bidahaki kontrole daha süper olur dedi. ayyy yaa doğru yolda olduğumu görmek çok sevindirdi beni. bel kaça oranı geçen haftaya göre fazla çıkmış ordan anladım regl olduğunu vücudun şiş şu an dedi. yaa anlıycanız süper gidiyo şu an diyetim kızlar:)
Eeee bu kadar güzel gidince kilolar bizde listeyi değiştirmemeye karar verdik:) hem çok alternatifli olduğu için listem yediklerimden cnm da sıkılmıyo ki:)

Hep böyle devam edebilmek dileğiyle Allah ım bu azmi hep daim etsin inşallah...

bürüksel lahanası yazmayı unutmuşum heheh ^^
beğenmene çok sevindim evet dediğin gibi hem sağlıklı hemde kalıcı

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin.

cnm haberler süper bence :)
maşallah spor da süper olmuş:)

cnm ben vermiştim yazdım tekrar bak istersen.

hadi bakalım sonuçları bekliyoruz..
cnm sonuçlar bnm için çok süper oldu beklediğimden daha güzel:)

nutella olmasaymış daha süper olurmuş sayın kaptanım:):) ayy iyiki ben kaptan değilim gogo milleti açlıktan öldürürdüm hehe o yasak bu yasak diye:):):)

bir taraftanda yemek yapıyorum eğer okula yanımda götürmezsem tost,döner falan yemek zorunda kalıyorum...
çok çalışıyorum çok..
çalış kuzum çalış herşey bu kilolar için:)

aaa ama olmamış mervecim sabah falan ne öyle aç kalmak yok çok yemek de yok:)

cnm ızgara yada keap farketmez yağda kızarmasında .ama 4 tanesi çok bence. 2 falan yeterli gibi duruyo. çikolata cıssss yeme bakimmmm.

ABOVVVVV bnm yolum hepten uzun ama olsun:) ben yapacam inanıyorum.

slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
iyidir defnecim sen nasılsın???

Oooo kızlarrrr.burdamısınız.hadi yazışalım bakalımmm . özledim ya..
bizde seni özledik ama yaaa gel artık

cnm menün güzel ama sabah daha erken uyanıp kahvaltı yapmalısın kilo vermek için en temel kural erken kalkıp kahvaltı yapmaktır. ne kadar erken o kadar hızlı bir metabolizma yani:)

sabah:yarım simit

ara:4 kuru kayısı,10 fındık, 1 fincan beyaz çay

öğle:6 yemek kaşığı orman kebabı,1kase bol dereotlu cacık,1kase çorba

ara:2 galeta,1 sade soda

ara:1fincan 10 bitkili çay

akşam:6 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği, 2 dilim ekmek,bol roka

ara: 2yemek kaşığı kuru üzüm, 1 su bardağı yarımyağlı süt

su: 3 litre
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…