80kiloyla hamile kalan biri için 87 kiloyla doğuma girmek super bir sey.65le hamile kaldım ben 85le doğuma girdim. Doğumdan 2 hafta sonra 78kiloydum ama normslde 62 kilo olurdum.58leri dr görmüşlüyüm vardır ama.sen en az 80 mi oldun?işte bu daha iyi.demekki kendini hoç görmediyin kiloda ve güzellikte görüceksin inşallah..ne güzel..Ohh sonunda eve gelebildim..
Pazarci yuruyustu derken bugun tam 8851adim atmisim :)
Birde bugun sodyumsuz tuz aldim.odemi atiyomus vücut su toplamiyomus.deneyelim bakalım :)
Damlanurcum aslinda ben 80kiloyla hamile kaldım suanda daha iyiyim yani.80le hamile kaldım 87,5la doğuma girdim eve geldiğimde 78kiloydum.doğumdan beri ayniyim yani oğlum 19aylik.
Bu cidden yoğun insan menüsü olmuş :) akşam ıyi ama gündüz aksamis
80kiloyla hamile kalan biri için 87 kiloyla doğuma girmek super bir sey.65le hamile kaldım ben 85le doğuma girdim. Doğumdan 2 hafta sonra 78kiloydum ama normslde 62 kilo olurdum.58leri dr görmüşlüyüm vardır ama.sen en az 80 mi oldun?işte bu daha iyi.demekki kendini hoç görmediyin kiloda ve güzellikte görüceksin inşallah..ne güzel..
1)kızlar ızgarayla kebap aynı şeymi türkçede?deyilse hangisi tavsiye edilir?
2)ben gün içine 3 kere falan böyle 1 çikolatayla yeşil çay içiyorum.nasıl?Eki Görüntüle 1006633
3)4tane resimdeki balık kadar balık kebabı yedim.nasıl olur?Eki Görüntüle 1006641
Aslında yıllardır 75-80 kilo arasindayim ama lise zamanlarimda 34beden giyiyorum şimdi 2 tane duygu var gibi uzun zmndir.lise eteğini buldum geçenlerde resmen ıki karış şimdi dizinden yukarı cikmiyo
Şimdi önce 60lari sonrada 53-54leri görmek istiyorum. İnşallah :)
Canım cikolata icin bişey diyemem ama balik bol yağda kizarmadigi koşulda herturlusunu yiyebilirsin bence
Hedef güzel ve oldukca büyük...benim de uzun yolum var...69kiloyum ben.ilk hedefim 63ler sora 60...acaba o günleri göre bikecekmiyim,bilecekmiyiz...
Kızartılmış yasak biliyorum ama kebap yedim fazla mı oldu diye merak ediyorum.yanında 2dilim ekmek,yoğurt olmadığı için 1koca kaşık lor peyniri yedim...
Canım senin yolunun cok uzun olduğunu sanmıyorum.bnm vermem gereken kilo 20lerin üzerinde senin vericen 9kilo :) verirsin tabiiki :)
Ekmek beyaz değilse yediğinde kızartma değilse rahat ol canım afiyet olsun :)
Ohh o zmn afiyet olsun canım hic takma kafaya :)slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Yok tatlım siyah ekmek kullanıyorum hep....
Ohh o zmn afiyet olsun canım hic takma kafaya :)
Hoşgeldin damlacim..valla kendi adıma cok yorgunum bütün gün disardaydim.
Bu kadar yürümenin inşallah bi faydasını görürüm.sen nasılsın?
Selam kuzum.iyilik vallaha.dünün yorgunluğu üzerimde.bacaklarım kırılıyor...sen de inşallah iyisindir inşallah.ben de son günlerde çoook yürüyorum.hep koşuşdurmaca...umarım vardır bir faydası..slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Selamlar nasılsınız bakalim bugün hic halim yk nedense o yuzden yarim
Saat yaptim sporumu 2.litre suyumu ictim ve bugün yediklerimi hemen yaziyorum :)
Gec kalktigim icin öglen yedim
Saat 12:00 4 köfte, 1 kase ezogelin corbasi , 2 ince dikim ekmek, 1 kase yogurt , salata
Saat 15:00 meyve suyu 1 nescafe bardagi (1 mandalin 1 elma ve 1 limon karisimi)
Saat 16:00 ceyrek simit 1 kibrit kutusu peynir yarim salatalik
Saat 18:00 1.5 ceviz ici
Saat 19:30 aksam yemegim canım sıkıldı bende resimli anlatiyim dedim :))
Eki Görüntüle 1006751
Bu ara belirtiyim bende ekmegi ya kepek yada cavdar kullaniyorum :)
Çorbanın yanındakını anlamadım ama menün güzel kuzum.doyup da zayıflamak buma denilir işte.çok doğru yoldayız hepimiz.hem sağlıklı besleniyoruz,hem doyuyoruz hem zaylflıyoruz...yavaş ama kalıcı...sıkıcı deyil...
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelirsin.
maşallah spor da süper olmuş:)Bende bugun ne yedim ne yaptım yaziyim ole yatiyim :)
Sabah: 5i1yerde cayim
2dilim tam bugday ekmeği ile yapılmış yağsız tost domatesli
Ara:yok..
Öğlen:1kase çorba
Ara:yarım armut ve nescafe
Akşam:tavuklu ve lor peynirli salata
Yatmadan da ılık tarcinli süt
3lt su
20dk zumba
100ip atlama
1saat yürüyüş (5200 adim)
5.kata kdr merdiven cikma
cnm ben vermiştim yazdım tekrar bak istersen.benim dün kötüydü misafir vardı pide yaptırdık bende yedim ayrıca 1 tane sütlü tatlı yedim..ama ana öğünde yemeye çalıştım..
bugün hafif besleneceğim inşallah..
ama metabolizmam çok yavaşladı bence şu hızlandırıcı çay tarifini kim vermişti ?
cnm sonuçlar bnm için çok süper oldu beklediğimden daha güzel:)hadi bakalım sonuçları bekliyoruz..
nutella olmasaymış daha süper olurmuş sayın kaptanım:):) ayy iyiki ben kaptan değilim gogo milleti açlıktan öldürürdüm hehe o yasak bu yasak diye:):):)Dünkü menümü de paylaşayım.
Sabah 10 ve 13 arası branch yaptık öğlen yemedim o yüzden.
1 poğaça 1 dilim esmer ekmek 3 parca peynir yeşillik salatalık 1 kaşık menemen1 tatlı kaşığı nutellaaaaaa ve çay tabii
ara 1 muz
akşam 3 kaşık pilav 1 parça haşlanmış et ve yoğurt
ara yine yoğurt ve elma havuzdan gelince acikir gibi oldum
su 2 lt
spor 1 st yuzme çabası ve tadilat baslicak diye ev topladık.
çalış kuzum çalış herşey bu kilolar için:)bir taraftanda yemek yapıyorum eğer okula yanımda götürmezsem tost,döner falan yemek zorunda kalıyorum...
çok çalışıyorum çok..
aaa ama olmamış mervecim sabah falan ne öyle aç kalmak yok çok yemek de yok:)Slm kızlar bugun acayıp yogundum hala yogunum ama artık yoruldum ara verdım kendıme size yazayım dedım
bugun bişeyler yıyemedım
sabah 1 kahve içtim şekersiz
öğlen 7 tane fınger bıskuvı yedım
arada orta şekerli kahve içtim 1 tane mınıcık kurabıye yedım
ama hiç aç değilim(enteresan)
akşamda eve gıdınce 1 saat yürüyüş yapıcam gelıncede
1tabak ton balıklı salata yemeyı planlıyorum
cnm ızgara yada keap farketmez yağda kızarmasında .ama 4 tanesi çok bence. 2 falan yeterli gibi duruyo. çikolata cıssss yeme bakimmmm.1)kızlar ızgarayla kebap aynı şeymi türkçede?deyilse hangisi tavsiye edilir?
2)ben gün içine 3 kere falan böyle 1 çikolatayla yeşil çay içiyorum.nasıl?Eki Görüntüle 1006633
3)4tane resimdeki balık kadar balık kebabı yedim.nasıl olur?Eki Görüntüle 1006641
ABOVVVVV bnm yolum hepten uzun ama olsun:) ben yapacam inanıyorum.Hedef güzel ve oldukca büyük...benim de uzun yolum var...69kiloyum ben.ilk hedefim 63ler sora 60...acaba o günleri göre bikecekmiyim,bilecekmiyiz...
iyidir defnecim sen nasılsın???slm kızlar nasıl gidiyor bakalım?
bizde seni özledik ama yaaa gel artıkOooo kızlarrrr.burdamısınız.hadi yazışalım bakalımmm . özledim ya..
cnm menün güzel ama sabah daha erken uyanıp kahvaltı yapmalısın kilo vermek için en temel kural erken kalkıp kahvaltı yapmaktır. ne kadar erken o kadar hızlı bir metabolizma yani:)Selamlar nasılsınız bakalim bugün hic halim yk nedense o yuzden yarim
Saat yaptim sporumu 2.litre suyumu ictim ve bugün yediklerimi hemen yaziyorum :)
Gec kalktigim icin öglen yedim
Saat 12:00 4 köfte, 1 kase ezogelin corbasi , 2 ince dikim ekmek, 1 kase yogurt , salata
Saat 15:00 meyve suyu 1 nescafe bardagi (1 mandalin 1 elma ve 1 limon karisimi)
Saat 16:00 ceyrek simit 1 kibrit kutusu peynir yarim salatalik
Saat 18:00 1.5 ceviz ici
Saat 19:30 aksam yemegim canım sıkıldı bende resimli anlatiyim dedim :))
Eki Görüntüle 1006751
Bu ara belirtiyim bende ekmegi ya kepek yada cavdar kullaniyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?