Saol canım bende özel okuldan yanayım. Eşim biraz tutturdu devlet okulu diye. Şimdiki öğretmeni emekli olmuş ama çok memnunuz gayet iyi sansimiza.gogocum bu arada çocuğunla ilgili okul değişikliğinde kafan karışmış durumda sanırım.ben de özel okulda kalmasından yanayım.maalesef devlet okullarında istediğimiz performansı ve kaiteyi bulamıyoruz.ben de bu şehrin en iyi devlet okulunda çalışıyorum ama öğrenci profili de öğretmenlerin eğitime bakış açısı da çok iyi değil.özel okulda öğretmenin gösterdiği performans ve tekolojiden yararlanma bizim öğrtmenlerimizde yok.özel okulları da iyi araştırmak gerekli tabi.emeklilik yaşı gelmiş öğretmenlerin olduğu bir okul da çok iç açıcı olmaz.genelde öyle bir eğilim var çünkü.emekli olan öğretmenler özel okula geçiyor.okulu bir bütün olarak inceleyeceksin anlayacağın.donanımı,öğretmenleri ve öğrencileri ile.
branch olmasına rağmen az yemişsin canım.valla evde tadilat işi çok yorucu oluyor.kolaylıklar diliyorum sana.birkaç gün düzen felan kalmayacak desene sen de.
Duzenli içemedim canım tekrar yapıcam 3 öğün içmek gerekiyormuş
bir taraftanda yemek yapıyorum eğer okula yanımda götürmezsem tost,döner falan yemek zorunda kalıyorum...
çok çalışıyorum çok..
Saol canım bende özel okuldan yanayım. Eşim biraz tutturdu devlet okulu diye. Şimdiki öğretmeni emekli olmuş ama çok memnunuz gayet iyi sansimiza.
Ben 15 dk falan kaynattim iliyincada suzdum elmalsr pismisti.bunu dediğin iyi oldu.bu arada kaç dk kaynayacak kaç dk demlenecek canım
memnunsanız ne güzel.ilkokul öğretmeni çok önemli zaten.çocuk birçok alışkanlığı o sıralarda alıyor çünkü.ortaokulda da daha rahat ediyor.ortaokul biraz ergenliğin başlarına denk düşüyor dikkatlo olmanı tavsiye ediyorum canım.hormonal olarak girmeseler de duygusal ve davranışsal olarak artık erken giriyorlar.hazırlıklı ol şimdiden:)
Ben 15 dk falan kaynattim iliyincada suzdum elmalsr pismisti.
Tabi canım arkadaşlarıyla falan bi havalar bi haller saç larla ugrasmalar anlatmakla bitmez.
tamam canım ben de yapayım bakim şu çayı.
ahh ah seni zorlu seneler bekliyor canım.biz daha yolun başındayız ama ben şimdiden endişeleniyorum kızım adına.nasıl yetiştireceğim diye.
sen de öylesin canım.hadi bakalım ne diyecek diyetisyen.bu arada çu metabolizme hızlandıran çayın tarifini bi daha yazsana
yok tatlım ya komşuyuz,ama sabahtan akşama birlikteyiz.şimdi uzağız diye çok iyiyiz,tel.la konuşuyoruz,çok sevimli sevimli...Cok sevindim canim
Ayni evdemisiniz ki?niyee?
e bundan güzel ne olsun kuzum,görüyormusun yememişsin,ve o anki saniyelik bir zevk yerini uzun süreli mutluluğa bırakmış,ne mutlu sana...Kizlarrr herkese Günaydın:) süper bir pazar geçirmeniz dileğiyle:) ama diyetleri bozmadan dimi ama:)
Evett dünkü menümü yazayım. Dün akşam misafirlige gittik yemeğe, arkasından da doğum günü kutlaması vardı. Anlicaniz ev yasaklarla doluydu
Kahvaltı: 8 yemek kaşığı tahil gevreği, 1,5 bardak yarım yağlı süt ile birlikte.
Ara:4 kuru kayısı, 10 fındık, 1fincan 10 bitkili çay
Öğle; 8 yemek kaşığı kısır, bolca marul, 1 domates, 1 küçük kase yoğurt, 2-3 dilim turp
Ara:3 kare bitter çikolata
Ara: 1 küçük muz
Akşam: 2 dilim ekmek, 5 yemek kaşığı yoğurt, bol salata, 1 baget
Ara:1 sade soda
Su:2,5 litre
Spor:45 dakika
Vee ben o pastalardan hic yemedim yaşasın:)
debelenme bile kalori harcamasıdır bence.güzel tatlım...Ben geldim geç oldu ama günaydın kızlar. Sabah branca gittik yine bu ara çok sık oldu.dunku menümü yaziim. Yarın tadilata giriyo adamlar eve banyo wc mutfağı kircaklar sanirim bi kaç gün evde yemek yapamıcam dışarıda yemek zorunda kalicaz.kisa sürede biter inşallah.
Dün sabah ılık su peynir az yumurta domates salatalık yarım simit 1 lokma bal.
ara 2 bisküvi nescafe (bu arada ben herşeyi sekersiz içiyorum herzaman belirtmeyi unutuyorum diye yazayım dedim)
öğlen 2 dilim ekmek arası peynir domates
ara 1 elma
akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote yoğurt
su 1,5 lt az oldu biliyorum
spor suda1 st debelenme (yuzme denemez henüz)
ben süt tozunu deyil de sütlü 3ü bir arada içiyordum,bildirdiyin iyi oldu...teşekkürler...Cnm güzel olmuş menün ama şunu belirteyim nescafe yi süt tozu ile birlikte tuketiyorsaniz yağ değişimi süt tozu haberiniz olsun. Ben önceden cok icerdim latte ye falan bayılırım ama diyetisyenim e sordum yag yerine geçtiği için icmesen daha iyi olur dedi. Artık tüketmiyorum.
aramıza hoş geldin canım.iyi olacak herşey önemli olan bize uyman ve nefsine yenik düşmemen...Herkeze merhaba..ben Duygu.Beni takima davet ettiğiniz icin cok tsk ederim.biliyorumki sayenizde cok güzel bi görünüme kavuşucam ınş..azimliyim bu sefer
bende tam kendini anlat diyecekdim ki anlatmışsın.sen de galiba benim gibi hamlelik madurusun...kaç eylık oğluşun?önceleri kaç kiloydun?boyun kaç?Evet adim duygu :)
Diyete 1hafta önce başladım 78dim suanda 75.6yim.
Erkenciyim malum oglus olunca :)
brancha rağmen güzel olmuş.ne güzel ya nefsinize yenik düşmemeniz...Dünkü menümü de paylaşayım.
Sabah 10 ve 13 arası branch yaptık öğlen yemedim o yüzden.
1 poğaça 1 dilim esmer ekmek 3 parca peynir yeşillik salatalık 1 kaşık menemen1 tatlı kaşığı nutellaaaaaa ve çay tabii
ara 1 muz
akşam 3 kaşık pilav 1 parça haşlanmış et ve yoğurt
ara yine yoğurt ve elma havuzdan gelince acikir gibi oldum
su 2 lt
spor 1 st yuzme çabası ve tadilat baslicak diye ev topladık.
bu düğün bitsin evime bir döneyim yapıcam ben de şunu.evime dönmeyi en çok sizinle olan düzenim için istiyorum...METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY:)
2 ELMA
1LİMON
YARIM DEMET MAYDONOZ
1TATLI KAŞIĞI KARANFİL
1TATLI KAŞIĞI TANE KARABİBER
1KÖK ZENCEFİL
1ADET ÇUBUK TARÇIN
2LİTRE NORMAL SU( SICAK OLMAYACAK)
Limon ve elma kabukları ile birlikte 4 e bölünüp atılacak.diğer malzemelerde üzerine eklenip suyu dökülecek. kayanamaya başladıktan sonra 15 dak.kaynayacak. daha sonra ılıklaşınca süzülecek. buzdolabında saklanacak. her ana öğünden sonra 1 su bardağı içilecek.
kızzzzzz,diyetisyenim nerde sonuçlar,ne olmuş,ne demiş diyetisyen?kızlarr çok yoğunum akşam yazarım artık:) biraz çalışayım ben görüşürüz.
topiktede pazartesi sendromu var galiba bende çok baygın hissediyorum kendimi.
Slm kızlar bugun acayıp yogundum hala yogunum ama artık yoruldum ara verdım kendıme size yazayım dedım
bugun bişeyler yıyemedım
sabah 1 kahve içtim şekersiz
öğlen 7 tane fınger bıskuvı yedım
arada orta şekerli kahve içtim 1 tane mınıcık kurabıye yedım
ama hiç aç değilim(enteresan)
akşamda eve gıdınce 1 saat yürüyüş yapıcam gelıncede
1tabak ton balıklı salata yemeyı planlıyorum
naptın canım sen olmuş mu olmamış hiç hemen duzenle kendini.
Slm kızlar bugun acayıp yogundum hala yogunum ama artık yoruldum ara verdım kendıme size yazayım dedım
bugun bişeyler yıyemedım
işerim çok yogun yemek bıle yıyemedım midemde kötu oldu
bugun bişeyler yıyemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?