Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bir taraftanda yemek yapıyorum eğer okula yanımda götürmezsem tost,döner falan yemek zorunda kalıyorum...
çok çalışıyorum çok..

Saol canım bende özel okuldan yanayım. Eşim biraz tutturdu devlet okulu diye. Şimdiki öğretmeni emekli olmuş ama çok memnunuz gayet iyi sansimiza.
branch olmasına rağmen az yemişsin canım.valla evde tadilat işi çok yorucu oluyor.kolaylıklar diliyorum sana.birkaç gün düzen felan kalmayacak desene sen de.

bir taraftanda yemek yapıyorum eğer okula yanımda götürmezsem tost,döner falan yemek zorunda kalıyorum...
çok çalışıyorum çok..

en iyisini yapıyorsun canım.biraz dikkat etmesek hemen eskiye dönüyoruz zaten.yorucu olur ama sağlık için yapacaksın.ne yapıyorsun bu arada.ben de uygun olursa akşama yapayım:)

Saol canım bende özel okuldan yanayım. Eşim biraz tutturdu devlet okulu diye. Şimdiki öğretmeni emekli olmuş ama çok memnunuz gayet iyi sansimiza.

memnunsanız ne güzel.ilkokul öğretmeni çok önemli zaten.çocuk birçok alışkanlığı o sıralarda alıyor çünkü.ortaokulda da daha rahat ediyor.ortaokul biraz ergenliğin başlarına denk düşüyor dikkatlo olmanı tavsiye ediyorum canım.hormonal olarak girmeseler de duygusal ve davranışsal olarak artık erken giriyorlar.hazırlıklı ol şimdiden:)

bunu dediğin iyi oldu.bu arada kaç dk kaynayacak kaç dk demlenecek canım
Ben 15 dk falan kaynattim iliyincada suzdum elmalsr pismisti.

Tabi canım arkadaşlarıyla falan bi havalar bi haller saç larla ugrasmalar anlatmakla bitmez.

Ben 15 dk falan kaynattim iliyincada suzdum elmalsr pismisti.

Tabi canım arkadaşlarıyla falan bi havalar bi haller saç larla ugrasmalar anlatmakla bitmez.

tamam canım ben de yapayım bakim şu çayı.

ahh ah seni zorlu seneler bekliyor canım.biz daha yolun başındayız ama ben şimdiden endişeleniyorum kızım adına.nasıl yetiştireceğim diye.

tamam canım ben de yapayım bakim şu çayı.

ahh ah seni zorlu seneler bekliyor canım.biz daha yolun başındayız ama ben şimdiden endişeleniyorum kızım adına.nasıl yetiştireceğim diye.

Bi şekilde oluyo canımda büyüdükçe hali tavrı değişiyo

sen de öylesin canım.hadi bakalım ne diyecek diyetisyen.bu arada çu metabolizme hızlandıran çayın tarifini bi daha yazsana

METABOLİZMA HIZLANDIRICI ÇAY:)

2 ELMA
1LİMON
YARIM DEMET MAYDONOZ
1TATLI KAŞIĞI KARANFİL
1TATLI KAŞIĞI TANE KARABİBER
1KÖK ZENCEFİL
1ADET ÇUBUK TARÇIN
2LİTRE NORMAL SU( SICAK OLMAYACAK)

Limon ve elma kabukları ile birlikte 4 e bölünüp atılacak.diğer malzemelerde üzerine eklenip suyu dökülecek. kayanamaya başladıktan sonra 15 dak.kaynayacak. daha sonra ılıklaşınca süzülecek. buzdolabında saklanacak. her ana öğünden sonra 1 su bardağı içilecek.

Topiktede pazartesi sendromu var galiba bende çok baygın hissediyorum kendimi.

Cok sevindim canim

Ayni evdemisiniz ki?niyee?
yok tatlım ya komşuyuz,ama sabahtan akşama birlikteyiz.şimdi uzağız diye çok iyiyiz,tel.la konuşuyoruz,çok sevimli sevimli...
e bundan güzel ne olsun kuzum,görüyormusun yememişsin,ve o anki saniyelik bir zevk yerini uzun süreli mutluluğa bırakmış,ne mutlu sana...
debelenme bile kalori harcamasıdır bence.güzel tatlım...
ben süt tozunu deyil de sütlü 3ü bir arada içiyordum,bildirdiyin iyi oldu...teşekkürler...
Herkeze merhaba..ben Duygu.Beni takima davet ettiğiniz icin cok tsk ederim.biliyorumki sayenizde cok güzel bi görünüme kavuşucam ınş..azimliyim bu sefer
aramıza hoş geldin canım.iyi olacak herşey önemli olan bize uyman ve nefsine yenik düşmemen...
Evet adim duygu :)
Diyete 1hafta önce başladım 78dim suanda 75.6yim.
Erkenciyim malum oglus olunca :)
bende tam kendini anlat diyecekdim ki anlatmışsın.sen de galiba benim gibi hamlelik madurusun...kaç eylık oğluşun?önceleri kaç kiloydun?boyun kaç?
brancha rağmen güzel olmuş.ne güzel ya nefsinize yenik düşmemeniz...
bu düğün bitsin evime bir döneyim yapıcam ben de şunu.evime dönmeyi en çok sizinle olan düzenim için istiyorum...
kızlarr çok yoğunum akşam yazarım artık:) biraz çalışayım ben görüşürüz.
kızzzzzz,diyetisyenim nerde sonuçlar,ne olmuş,ne demiş diyetisyen?

merhaba kızlar.İçimde size olan özlemle aranızdayım.kızlar çok durgun sanki...nerdesin yahu?beril de gelecekti bu gün nerde kaldı ya...yeni üye gelmiş ne güzel,inşallah o bize biz ona iyi gelicez,anladığım kadarıyla ilktan da gelmemiş,herhalde motive olamadı bize,olsun gelirse güzel olur,sevmiştim onu.Masumu göremedim herhalde işi var.Ben dünki münyümü vermeyim yaaaa,çok çok düzensiz oldu,gecnenin 2sinde balık yedim yaaaaa,4haftada ilk defadır böyle bir şey yaptım,doğru yasakları yemedim ama fazla yedim.çok çok yorgunum,tüm kaslarım,topuklar yüzünden ayaklarım kırılıyor.Yoksa ceza olarak 1saat spor yapardım.bakıcam gün içinde halim olursa yaparım,olmazsa da çok kötü olup vicdan azabından kahr olucam...

Slm kızlar bugun acayıp yogundum hala yogunum ama artık yoruldum ara verdım kendıme size yazayım dedım
bugun bişeyler yıyemedım

sabah 1 kahve içtim şekersiz
öğlen 7 tane fınger bıskuvı yedım
arada orta şekerli kahve içtim 1 tane mınıcık kurabıye yedım
ama hiç aç değilim(enteresan)
akşamda eve gıdınce 1 saat yürüyüş yapıcam gelıncede
1tabak ton balıklı salata yemeyı planlıyorum

Naptın canım sen olmuş mu olmamış hiç hemen duzenle kendini.

anaaa hiç olmamış tatlım.ben acıkmasam da zamanım olmasa da bir yolunu bulup yemeye çalışıyorum ki gelicek öyünde çok yememk için ve buradan azar işitmemek için...sela bu gün ben öylen bir kuru parmak yoğunluğunda(bence bu simitin kalorisi az olur)tuzlu simit yedim,akşam hiç aç deyilim ama yiycem.çünki gece acıkırım ve saldırırım yemeye...

Ohh sonunda eve gelebildim..
Pazarci yuruyustu derken bugun tam 8851adim atmisim :)
Birde bugun sodyumsuz tuz aldim.odemi atiyomus vücut su toplamiyomus.deneyelim bakalım :)

Damlanurcum aslinda ben 80kiloyla hamile kaldım suanda daha iyiyim yani.80le hamile kaldım 87,5la doğuma girdim eve geldiğimde 78kiloydum.doğumdan beri ayniyim yani oğlum 19aylik.

Bu cidden yoğun insan menüsü olmuş :) akşam ıyi ama gündüz aksamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…