Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar herkese iyi pazarlar
Sabah kalktim kahvalti mi yaptim lazerim vardı bugün onuda hallettim simdi eve dönüyorum acıktım yahuu ^^

Selam kızlar herkese iyi pazarlar
Sabah kalktim kahvalti mi yaptim lazerim vardı bugün onuda hallettim simdi eve dönüyorum acıktım yahuu ^^
:)) afiyet olsuun

Burdada yagmur var spor yapabilirmiyim bilmiyorum

Ben geldim geç oldu ama günaydın kızlar. Sabah branca gittik yine bu ara çok sık oldu.dunku menümü yaziim. Yarın tadilata giriyo adamlar eve banyo wc mutfağı kircaklar sanirim bi kaç gün evde yemek yapamıcam dışarıda yemek zorunda kalicaz.kisa sürede biter inşallah.

Dün sabah ılık su peynir az yumurta domates salatalık yarım simit 1 lokma bal.

ara 2 bisküvi nescafe (bu arada ben herşeyi sekersiz içiyorum herzaman belirtmeyi unutuyorum diye yazayım dedim)

öğlen 2 dilim ekmek arası peynir domates

ara 1 elma

akşam 3 kaşık pilav 2 kaşık et sote yoğurt

su 1,5 lt az oldu biliyorum
spor suda1 st debelenme (yuzme denemez henüz)

Masallah cnm sabah sporunuda yapmissin ne guzel

Guzel bir menu olmus

bu hafta sonuçlar çok kötü olmuş,ama herkesin nedeni şişlik falan oldu.ben gelicek haftanın daha güzel olacağına inanıyorum...

Cnm güzel olmuş menün ama şunu belirteyim nescafe yi süt tozu ile birlikte tuketiyorsaniz yağ değişimi süt tozu haberiniz olsun. Ben önceden cok icerdim latte ye falan bayılırım ama diyetisyenim e sordum yag yerine geçtiği için icmesen daha iyi olur dedi. Artık tüketmiyorum.

Slm kizlar nasilsiniz Ben agir grip olmusumya hertarafim kiriliyor. Spor yapacak halim yok
Geçmiş olsun canım
Nescafeyi sade seviyorum ben. Sut tozu kullanmıyorum bazen az susütün kenfisini koyarım ama genelde sade içerim. Teşekkürler açıklama için

Herkeze merhaba..ben Duygu.Beni takima davet ettiğiniz icin cok tsk ederim.biliyorumki sayenizde cok güzel bi görünüme kavuşucam ınş..azimliyim bu sefer

:)) afiyet olsuun
teşekkür ederim canım sağol :))

öncelikle kolay gelsin canım umarım tadilat işlerini bir an önce atlatırsın bizden biliyorum 1 2 günde olsa insanın düzeni
bozuluyo malesef menün güzel olmuş bence begendim ben ^:))

Slm kizlar nasilsiniz Ben agir grip olmusumya hertarafim kiriliyor. Spor yapacak halim yok
geçmiş olsun ya bu ara salgın var aman dikkat :))

Herkeze merhaba..ben Duygu.Beni takima davet ettiğiniz icin cok tsk ederim.biliyorumki sayenizde cok güzel bi görünüme kavuşucam ınş..azimliyim bu sefer
merhaba duygu bende seda senin gibi yeni katıldım takıma deneme süresindeyim bende güzel güzel zayıflayalım hep birlikte :)

Merhaba seda cok tsk ederim insallah dediğin gibi hep beraber zayiflariz
hoşgeldin aramıza..
Defne Tskler hosbuldum

evet bugün neler yemişim bakalım
bugünde tatil günümdü o yüzden geç kalktım kızlar 11 gibi
11:00 1 beyaz peynirli tost + salatalık ve maydanoz
16:00 az salata ve tavuk ,yoğurt ve biraz pide( 1 avuc içi kadar yedim)
18:00 1 bardak sıkma meyve suyu (mandalin elma limon)
19:00 1 kase yayla çorbası , salata,kabak yemegi ,yoğurt
2 litre su ve 1 saat yürüyüş
yürüyüşümü yemekten sonra yapıcam :))
pideyi normalde yemezdim ama teyzem fırından almış sıcak sıcak yedim azıcık
o yüzden akşam ve ara öğünlerde ekmek kullanmadım
normalde saat 4 e kadar aç durmazdım ama trafik çoktu bugün dışarıda çıktım
trafikte mahsur kaldım aracı çekicek yerde bulamadım her yermi kalabalık olur ya :/ o yüzden yani :/

Son düzenleme:

Tskler cnm evet sagging var sanirim etrafimda herkez hasta

Hoşgeldin aramıza canım. Öncelikle ilk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen beraberce zayiflariz iki hafta deneme süresi var. Katılım ve paylaşımına göre oylama yapıyoruz. Hergün bir önceki gün menü su ve spoumuzu yazıyoruz birbirimize yorum yapıyoruz.

Hosbuldum gogo
Tabiiki hemen okuyorum şimdi.olur tabi ıki hafta sabrederis artık.bolbol paylasim yaparım zaten ben :52
İnşallah 55kiloya ya kadar aranizda olurum..

Hosgeldin cnm takıma:)

Güzel cnm olur o kadar aksaklıklar sonuçta bizde İnsanız yani sosyal hayatın zorlukları da var:) arada geç kalabiliyor öğünler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…