selam şekerler.eveeet herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur umarım.benim için güzel ved yorucuydu.kimsecikler uğramamş neredeysr.
berilcim doğru söylüyorsun bir durgunluk ve zaman ayıramama var.bu tartılara yansıyor zaten farketmşsen.
Saol canım bilgiler için.Selam kızlarr kimsecikler uğramamış
genelde gazetelerden çıkan diyet bilgilerini biriktirme gibi bir huyum var epeydir bakmıyodum neler var neler yok diye
yapmak istiyecek olanlar için ara sıra paylaşiyim benim defterde olan şeyleri
Eki Görüntüle 1024226
Eki Görüntüle 1024227
Ne oldu buraya boyle ya...
Motivasyon yerlerde
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
Evet canım bu hafta herkeste bi yoğunluk vardı motivasyon sıfıra yakın. Ama bu hafta toparlayıp canlaniyoruz.Bu durumda Kilo verebilecegimizi sanmiyorum.hatta bu sessizlik cogu cogumuzuda kacirir kilolarina Kilo ekletir
Geçmiş olsun canım.Ayy kuzum ozlettin kendini yaa. Bu aralar herkeste bir yoğunluk var. Bende grip oldum yatıyorum ama merak etme diyete tam gaz devam:) salı diyetisyenim le görüşcem bakalım. Senden naber nasıl gidiyor hayat?
Bu sessizlik beni sogutuyor kizlar zaten vahim bir durumdayim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol canım bilgiler için.
Evet canım bu hafta herkeste bi yoğunluk vardı motivasyon sıfıra yakın. Ama bu hafta toparlayıp canlaniyoruz.
Geçmiş olsun canım.
Berom özledim kız seni.benim durumu özet geçeyim. Geçen hafta çarşamba dan beri tadilat var evde 10 gun oldu yani yemek disardan spor yok wc banyo sorunu vs. Bugün isin çoğu bitti pazartesi mutfağın mermer tezgahı çarşamba odalara laminant yapilinca is bitecek.en azindan yemek yapabilcem wc ve banyo sorunu bitti. Ev güzel oldu ama bizde rezillik diz boyu neyse şükür ki bitirdiler. Bende senin gibi pazartesi yeni bi sayfa açıyorum kendime
Aynen gogom bahanelerde kosusturmalarda bitmiyor.gerci benim misafir trafigim bitmiyor hic ama en azindan ne yaparsam kar.
Gunaydin kizlar iyi pazarlar hepinize
Soyle bir baktimda anladigim kadariyla ebru ehliyet almis kazasiz surusler diliyorum
Bir kalp meselesi okudum ama anlamadim.yinede gecmis olsun
Damlanin dugunleri ne bilemiyorum ama mutluluklar
Gogo ozel okul meselesi de benim cocuklar Ana sinifindan beri özeldeler ama yinede kurslarla takviye ediyoruz.ing.ikinci bir anadili bunun yaninda spor aktivesi vs.okulun imkanlari devlete Gore daha genis.eger durumun varsa ozel okul derim.elif hanimda oyun grubuna ozelle basladi.
Spor meselesi de Hasan gobeklendi Cokta rahatsiz salona gidelim diyor ama Ben ev konforundan vazgecemiyorum.hergun hadi kaydolalim deyip duruyor.
Ote yandan okul kapanisiyla Ben yazliga gidiyorum Cokta zamanim kalmadi acil birseyler yapmam lazim.bir Ära topikte bir cay tarifi vardi hatta Gogo sende yapmistin tarifini bir verin yawww
Berilcim sonuna kadar haklısın valla bahaneler kosturmacalar sonuna kadar bu hayatta bizimle olacak zaten.
METABOLIZMA HIZLANDIRICI ÇAY
2 ELMA
1 LİMON
YARIM DEMET MAYDONOZ
1 ÇUBUK TARÇIN
1 KÖK ZENCEFİL
1 TATLI KAŞIĞI TANE KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI KARANFİL
Üzerine 2 litre soğuk su ekleyip kaynatacaksin. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynayacak. Soguyunca süzülecek. Buzdolabında sakla. Her ana öğünlerden sonra 1 su bardağı içeceksin canım. Bu miktarla yapinca 2 gün rahat yetiyo.
Berilcim sonuna kadar haklısın valla bahaneler kosturmacalar sonuna kadar bu hayatta bizimle olacak zaten.
METABOLIZMA HIZLANDIRICI ÇAY
2 ELMA
1 LİMON
YARIM DEMET MAYDONOZ
1 ÇUBUK TARÇIN
1 KÖK ZENCEFİL
1 TATLI KAŞIĞI TANE KARABİBER
1 TATLI KAŞIĞI KARANFİL
Üzerine 2 litre soğuk su ekleyip kaynatacaksin. Kaynamaya başladıktan sonra 15 dakika kaynayacak. Soguyunca süzülecek. Buzdolabında sakla. Her ana öğünlerden sonra 1 su bardağı içeceksin canım. Bu miktarla yapinca 2 gün rahat yetiyo.
Yapipta fayda gören varmi
Peki diger kizlar siz nerdesiniz acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?