Kuzum günaydın.nihayet geldin hoş geldin.sen daha uyananamışsın belli...ben öyle şey yazmadım kiiii...Herkeze Gunaydin
Damla mayis ayinin ilk haftasi demissin Ben Martin 3. haftasindayim cokmu uyudum ki...
Ok kaptan.ancaq çok çok çok istersem yerim o zaman...Günaydinlar
Ben hiç yeme diycem maalesef. Ama çok istersen ara öğünlerde yoğurtla olabilir
Biraz once tarti 76.5 dedi.ehhh uzdu beni.bugun yeniden baslarsan daha yerlesmeden gonderirsin diye tembihledi.
Eeee ne yapayim yaz önü tartiyla arayi acmak olmaz
Günaydın mayis ayının fıstıkları.haftanın ilk günaydını benden olsun.hadi toparlanalım artık.herkes için güzel 1hafta olsun.bol paylaşımlı,az kalorili,çok sporlu...
biraz once tarti 76.5 dedi.ehhh uzdu beni.bugun yeniden baslarsan daha yerlesmeden gonderirsin diye tembihledi.
Eeee ne yapayim yaz önü tartiyla arayi acmak olmaz
Kuzum günaydın.nihayet geldin hoş geldin.sen daha uyananamışsın belli...ben öyle şey yazmadım kiiii...
Ok kaptan.ancaq çok çok çok istersem yerim o zaman...
İlahi kız bazen senin yazılarını anlamakta baya bir beynimi zorluyorum...sen şu uygulamayımı kulkanıyorsun?ordan cevaplamak mümkün mü?ben sadece okuya biliyorum mesajları.
valla o nankörlügü ben yaptim tartinin sucu yok
amannnnn veririz yaaaaa
inş veririz spor yapamıyorum dısarda dedım eşime hafta sonu koşu bandı aldırdım artık bahanem kalmadı yıne veremezsem kıloları eşim beni öpücek artık
Takimda Kim var Kim Yok simdi yeni üye cagirsakmiki
Gogo bir Haber ver
Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü
günaydın kızlar.artık bu boşlamaya bir dur deme zamanı geldi.hadi artık verelim şu kiloları.şurda ne kaldı sıcaklara.önümüzde bir-iki ay var.bunu değerlendirmek zorundayız.bu hafta herkez için dişi sıkma haftası olsun.daha doğrusu boğazı sıkma haftası
Gitmedim kuzum burdayım sabah işe gelirken baktiydim biraz.Gogo niye gittiki
Takimda Kim var Kim Yok simdi yeni üye cagirsakmiki
Gogo bir Haber ver
Slm sekerim haydin yine yeni bastan basliyoruzGÜNAYDIN KIZLAR
ne zaman yağmur yağsa internet gidiyorum bıktım valla..
beril gelmiş hoşgeldin..bende haftasonu yeme atağı geçiridm ne bulduysam yedim çok pişmanım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?