Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkeze Gunaydin

Damla mayis ayinin ilk haftasi demissin Ben Martin 3. haftasindayim cokmu uyudum ki...

Biraz once tarti 76.5 dedi.ehhh uzdu beni.bugun yeniden baslarsan daha yerlesmeden gonderirsin diye tembihledi.

Eeee ne yapayim yaz önü tartiyla arayi acmak olmaz

Herkeze Gunaydin

Damla mayis ayinin ilk haftasi demissin Ben Martin 3. haftasindayim cokmu uyudum ki...
Kuzum günaydın.nihayet geldin hoş geldin.sen daha uyananamışsın belli...ben öyle şey yazmadım kiiii...
Günaydinlar

Ben hiç yeme diycem maalesef. Ama çok istersen ara öğünlerde yoğurtla olabilir
Ok kaptan.ancaq çok çok çok istersem yerim o zaman...
Biraz once tarti 76.5 dedi.ehhh uzdu beni.bugun yeniden baslarsan daha yerlesmeden gonderirsin diye tembihledi.

İlahi kız bazen senin yazılarını anlamakta baya bir beynimi zorluyorum...sen şu uygulamayımı kulkanıyorsun?ordan cevaplamak mümkün mü?ben sadece okuya biliyorum mesajları.

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bir pazartesi sabahına başladık yıne biraz zor geçicek izinden sonra adapte olmak ama nabalım başa gelen çekilirr

Günaydın mayis ayının fıstıkları.haftanın ilk günaydını benden olsun.hadi toparlanalım artık.herkes için güzel 1hafta olsun.bol paylaşımlı,az kalorili,çok sporlu...

Lannnnn ahanda bunu totisinden anlamisim.

biraz once tarti 76.5 dedi.ehhh uzdu beni.bugun yeniden baslarsan daha yerlesmeden gonderirsin diye tembihledi.

günaydın canım bende busabah 77 gördüm tartıda nankör vucudum 2 gunde nasıl 1 kılo almıs anlamadım uffff:44::44:

Telede tabletede yukledim ama hic Memnun degilim hele alinti yapildiginda tiril tiril mesaj sesi geliyor Dili ediyor

Valla o nankörlügü Ben yaptim tartinin sucu Yok
Amannnnn veririz yaaaaa

Gogo niye gittiki

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

inş veririz spor yapamıyorum dısarda dedım eşime hafta sonu koşu bandı aldırdım artık bahanem kalmadı yıne veremezsem kıloları eşim beni öpücek artık

Benm ev spor salonu gibi ama can istemesse yine yspilmiyor.dun zaman vardi Canim istemedi.bugun baslasam iyi olacak ama butun Gun disarda olacam bilemiyorum ne yapacakmisiz

Takimda Kim var Kim Yok simdi yeni üye cagirsakmiki
Gogo bir Haber ver

günaydın kızlar.artık bu boşlamaya bir dur deme zamanı geldi.hadi artık verelim şu kiloları.şurda ne kaldı sıcaklara.önümüzde bir-iki ay var.bunu değerlendirmek zorundayız.bu hafta herkez için dişi sıkma haftası olsun.daha doğrusu boğazı sıkma haftası

bencede bu hafta birinci olsun takımımız bende cok bosladım artık yeter vermemiz lazım şu yağları

GÜNAYDIN KIZLAR
ne zaman yağmur yağsa internet gidiyorum bıktım valla..
beril gelmiş hoşgeldin..bende haftasonu yeme atağı geçiridm ne bulduysam yedim çok pişmanım:18:

Gogo niye gittiki

Gitmedim kuzum burdayım sabah işe gelirken baktiydim biraz.
Takimda Kim var Kim Yok simdi yeni üye cagirsakmiki
Gogo bir Haber ver

Takımda izinli olanlar var senle önümüzdeki cuma 10 kisiyiz.ajandaya not aliyodum ev karışık bulamadım. Katilmak isteyenlere arada bakiyorum ama cagirmadim . Izindekilerle sayimiz tam olabilir.

GÜNAYDIN KIZLAR
ne zaman yağmur yağsa internet gidiyorum bıktım valla..
beril gelmiş hoşgeldin..bende haftasonu yeme atağı geçiridm ne bulduysam yedim çok pişmanım:18:
Slm sekerim haydin yine yeni bastan basliyoruz

yeni üye olabilir herkes çok yoğun..benim kursum bu perşembe bitcek...gündüzleri okuldayı ordan kursa geçiyorum..çok yorucu yemekte dışarda yemek zorundayım bilmiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…