Kızlar diyetisyene gittim acayip ödem toplamış vucudum ondan böyleymişim haftaya 71 leri görebilirmişim hadi bakalım inşallah diyorum :) Ve aşağıda diyet listemi paylaşıyorum
Kalkınca: 2 kuru erik + bir bardak sıcak su
Kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir bir yumurta beyazıi bol yeşillik 2 ekmek
Ara: Beyaz çay + meyve
Öğle: 4 köfte kadar et/tavuk/balık 1 bardak ayran (ligth) bol salata
Ara: 1 activia yoğurt
Ara: 1 meyve
Akşam: 1 kepçe çorba 8 10 yemek kaşığı sebze yemeği 4 y.k yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 meyve
Son ara: 1 bardak ligth süt
Ödemim olduğu için ödem söktürücü bir sıvı verdi
Çeyrek demek maydonoz yarım elma ve yarım limon kabuklarıyla, çubuk tarçın, karabiber, kiraz sapı 10 dakka kaynat ve 10 dakka demlendikten sonra iç 5 gün boyunca da bunu yapıcam
Bende dahil kimse uğramamış. Kızlar yeterince yayildik gezdik eğlendik diyemicem zor bi haftaydi hepimiz icin. Fakat toparlanma zamanı pazartesiden itibaren eski duzenimize donmeye gayret edelim. Sonuç listesinde 7. Yiz bu arada.
Evet liste paylasilmis haftaya daha iyi olacagimiza inaniyorum kizlar pazartesiden itibaren toplasalim canlanalimm ♡♡ Sporumu bu hafta hic goturemedim dogru duzgun yarindan itibaren gene basliyorum bazi gunler yarim saat yapmaya karar verdim haftanin 2 gunu birde yeni bacak hareketleri ogrendim onlara baslicamm. İnat ettim haftaya kadar 78 olmak istiyorum misafirlik flnda tınlamıyorum artik.
.
Sabah 09:00 peynirli tost .1 adet yumurta 1 avuc maydanoz 1 adet salatalık 1 adet ceviz bitki .çayı
Öglen 13:00 1 kase corba karnıbahar yemegi 1 tabak salata 1 dilim ekmek
Ara 16:00 yesil elma 5 adet cilek
Aksam 19:00 1 tabak kabak yemegi etsiz 1 kase yogurt ve koca bir kap salata
2 litre su ictim spor malesef yapamadim
tesekkür ederim canım saol normalde et tüketiyorum her gün ama dün canım istemedi ondan yemedimbravo arkadaşım.önemli olan kararlılık sen de onu yapıyosun.inşallah epimiz bu azimle devam ederiz.güzel de bir menü olmuş ama mutlaka et ürünü de tüket
Nerdesiniz kizlar
Gogo sende yoksunnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy kuzum ozlettin kendini yaa. Bu aralar herkeste bir yoğunluk var. Bende grip oldum yatıyorum ama merak etme diyete tam gaz devam:) salı diyetisyenim le görüşcem bakalım. Senden naber nasıl gidiyor hayat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?