Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

***4. TAKIM 352. ETAP***

Ebrueva72.5/72.5 / 0/%0 )kilosu sabit
masumcuk83.2/83.2 / 0/%0 )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ 76.0/ 0/%0 ) kilosu sabit
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ 89.0/0.1 /%0.11 )
gogo240569.3/ 69.8/ +0.5/%-0.72 )
defne222257.2/ 56.5/0.7 /% 1.22)
tutatse8559.2/ 59.9/ +0.7/%-1.18 )
cupcake22 81.0 / 80.0/ 1/%1.23 )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Kızlar diyetisyene gittim acayip ödem toplamış vucudum ondan böyleymişim haftaya 71 leri görebilirmişim hadi bakalım inşallah diyorum :) Ve aşağıda diyet listemi paylaşıyorum

Kalkınca: 2 kuru erik + bir bardak sıcak su
Kahvaltı: 1 dilim beyaz peynir bir yumurta beyazıi bol yeşillik 2 ekmek
Ara: Beyaz çay + meyve
Öğle: 4 köfte kadar et/tavuk/balık 1 bardak ayran (ligth) bol salata
Ara: 1 activia yoğurt
Ara: 1 meyve
Akşam: 1 kepçe çorba 8 10 yemek kaşığı sebze yemeği 4 y.k yoğurt 1 dilim ekmek
Ara: 1 meyve
Son ara: 1 bardak ligth süt

Ödemim olduğu için ödem söktürücü bir sıvı verdi

Çeyrek demek maydonoz yarım elma ve yarım limon kabuklarıyla, çubuk tarçın, karabiber, kiraz sapı 10 dakka kaynat ve 10 dakka demlendikten sonra iç 5 gün boyunca da bunu yapıcam

***4. TAKIM 352. ETAP***

Ebrueva72.5/72.5 / 0/%0 )kilosu sabit
masumcuk83.2/83.2 / 0/%0 )kilosu sabit izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ 76.0/ 0/%0 ) kilosu sabit
Damlanur1068.6/ / /% ) bildirimde bulunmadı
Kararrrsabirr89.1/ 89.0/0.1 /%0.11 )
gogo240569.3/ 69.8/ +0.5/%-0.72 )
defne222257.2/ 56.5/0.7 /% 1.22)
tutatse8559.2/ 59.9/ +0.7/%-1.18 )
cupcake22 81.0 / 80.0/ 1/%1.23 )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )

4.TAKIM ORTALAMASI: % 0.12

Bende dahil kimse uğramamış. Kızlar yeterince yayildik gezdik eğlendik diyemicem zor bi haftaydi hepimiz icin. Fakat toparlanma zamanı pazartesiden itibaren eski duzenimize donmeye gayret edelim. Sonuç listesinde 7. Yiz bu arada.

Evet liste paylasilmis haftaya daha iyi olacagimiza inaniyorum kizlar pazartesiden itibaren toplasalim canlanalimm ♡♡ Sporumu bu hafta hic goturemedim dogru duzgun yarindan itibaren gene basliyorum bazi gunler yarim saat yapmaya karar verdim haftanin 2 gunu birde yeni bacak hareketleri ogrendim onlara baslicamm. İnat ettim haftaya kadar 78 olmak istiyorum misafirlik flnda tınlamıyorum artik .
.

Sabah 09:00 peynirli tost .1 adet yumurta 1 avuc maydanoz 1 adet salatalık 1 adet ceviz bitki .çayı
Öglen 13:00 1 kase corba karnıbahar yemegi 1 tabak salata 1 dilim ekmek
Ara 16:00 yesil elma 5 adet cilek
Aksam 19:00 1 tabak kabak yemegi etsiz 1 kase yogurt ve koca bir kap salata
2 litre su ictim spor malesef yapamadim

demekki ödemdenmiş seninki canım.kararın metabolizma çayının aynısı canım senin çayın da bi kiraz sapı farklıymış.ben yaptım gerçekten etkili oldu.

Bende dahil kimse uğramamış. Kızlar yeterince yayildik gezdik eğlendik diyemicem zor bi haftaydi hepimiz icin. Fakat toparlanma zamanı pazartesiden itibaren eski duzenimize donmeye gayret edelim. Sonuç listesinde 7. Yiz bu arada.

kesinlikle artık bi çekidüzen verelim kendimize.bu hafta liste bi facia bence.bu bizi daha da kamçılamalı.hadi artık toparlanalım.herkes mutlaka gelmeye çalışsınçuğramadıkça rehavet oluyor.

bravo arkadaşım.önemli olan kararlılık sen de onu yapıyosun.inşallah epimiz bu azimle devam ederiz.güzel de bir menü olmuş ama mutlaka et ürünü de tüket

yahu ilk defa akşam gireyim dedim ama kimseleri bulamadım. nerdesiniz. haftanın yorgunluğunu atmak için erkenden yattınız sanırım.bende gidiyorum o zaman.gözümün biri kapanıyor zaten

bravo arkadaşım.önemli olan kararlılık sen de onu yapıyosun.inşallah epimiz bu azimle devam ederiz.güzel de bir menü olmuş ama mutlaka et ürünü de tüket
tesekkür ederim canım saol normalde et tüketiyorum her gün ama dün canım istemedi ondan yemedim

Son düzenleme:
Arkadaşlar sayfa cok sakin herkesin bir işi var fazla uğraşmıyorum
Dünkü menum
Sabah 2 yumurta
1 dilim ekmekc4 zeytin domates salatalik 1 k.kpeynir

Ara 1 avuç çekirdek

Öğlen 2 avuç ici kadar izgara et salata 1 dilim et ayran

Ara elma
Aksam 1 kase mercimek corbasi salata 3 kuru biber dolmasi 1 Syu bardağı yoğurt

Aksam 1 dilim kek çayla

2lt su
1saat yürüyüş

Selam kızlarr kimsecikler uğramamış
genelde gazetelerden çıkan diyet bilgilerini biriktirme gibi bir huyum var epeydir bakmıyodum neler var neler yok diye
yapmak istiyecek olanlar için ara sıra paylaşiyim benim defterde olan şeyleri

Son düzenleme:
Ne oldu buraya boyle ya...
Motivasyon yerlerde

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Bu durumda Kilo verebilecegimizi sanmiyorum.hatta bu sessizlik cogu cogumuzuda kacirir kilolarina Kilo ekletir

Gesendet von meinem iPad mit Kadınlar Kulübü

Nerdesiniz kizlar
Gogo sende yoksunnnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nerdesiniz kizlar
Gogo sende yoksunnnn

Ayy kuzum ozlettin kendini yaa. Bu aralar herkeste bir yoğunluk var. Bende grip oldum yatıyorum ama merak etme diyete tam gaz devam:) salı diyetisyenim le görüşcem bakalım. Senden naber nasıl gidiyor hayat?

Ayy kuzum ozlettin kendini yaa. Bu aralar herkeste bir yoğunluk var. Bende grip oldum yatıyorum ama merak etme diyete tam gaz devam:) salı diyetisyenim le görüşcem bakalım. Senden naber nasıl gidiyor hayat?

Canim yogunum Hasan üzgun ordan oraya kosusturuyor ben cocuklar pesinden
Gecmis olsun Canim keske bende diyete tam gaz diyebilsem

Sabah 1 dilim ekmek ve 1 k.k peynir 3 zeytin
öglen 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt 2 ızgara tavuk gögüs (ince) salata
ara çilekli süt ve 1 adet ufak mandalin
aksam 1 kase çorba 1 ince dilim ekmek salata kabak yemeği
ara 1 elma
çilekli sütü 5 adet çilekten yaptım çilekleri ezdim ve süt ekledim tadı çok güzel oldu birazda tarçın koydum üstüne tatlı niyetine öyle içtim ben beğendim yapmak isteyen olursa yapsın ^^ ufacık oldular zaten isterseniz pipetle bile içebilirsiniz ^^

Son düzenleme:
Bu sessizlik beni sogutuyor kizlar zaten vahim bir durumdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…