gogocum benim kilo nasıl olacak bilmiyorum.tartının kurbanıyım.benim açımdan sorun olmazda.grubun ortalamasını düşürür.geçen haftadan beri 59.9 um.yani sabit.ama geçen haftaki bildirime göre kilşo almış oluyorum.sen nasıl yazarsan öyle olsun.
geçen hafta:59.2
bu hafta:59.9
fark:+700gr
mesja bakmama gerek yok çünkü doğru düzgün giremedim.muhtemelen azdır.
Canım tartini degistirdinmi yoksa arızalı olan mı. . Eğer arizaliysa yapicak bisey yok ama yenisini alirsan hesaplama ona göre oluyo.
yok canım eski tartım.sanırım zeminden kaynaklanmış sen bu hafta olduğu gibi gir.zemini iki fayans arasındaydı yerini değiştirdim bakalım.haftaya inşallah yüz güldürücü bir sonuç alırım.üzgünümama bu bende müthüş bir hırs yapıyor.inşallah haftaya bunun acısı çıkacak.58leri göreceğim.
gogo arkadaşım.kader arkadaşım noldu bize.sen evinin kurbanı oldun.ben tartımın kurbanı.senin tadilat ne zaman bitecek ya.be iş sana yaramadı:)
Canim beni yazmamışsın ^.^***4. TAKIM 352. ETAP***
Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ 89.0/0.1 /%0.11 )
gogo240569.3/ 69.8/ +0.5/%-0.72 )
defne222257.2/ 56.5/0.7 /% 1.22)
tutatse8559.2/ 59.9/ +0.7/%-1.18 )
cupcake2281.0 / / /% )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )
4.TAKIM ORTALAMASI: %
Canim beni yazmamışsın ^.^
Tmm canım. Benimde fayansta duruyo normalde geçen cuma fayanslar kirilmisti normal parke zeminde tartilmistim bu hafta fayansta böyle çıktı sonuç.
evet yaa felegim şaştı. Dun nöbet iznini bile arkadasimin evinde gecirdim. Fayans işleri bitti bugün dolapları takicaklarmis laminantlarla ic kapilarin takılması kaldı. İki üç güne biter inşallah.
Geçen haftayla kılom aynı 76 kıloyum kızlar ama hıc spor yapamıyorum
bu akşam kosu bandı alıcaz eve hergun 1-1,5 saat yürüyüş hedefım inş haftaya kılo vermiş olarak aranızda olucam
Benim kilomda sabit kızlar... Birkaç hafta sonra toparlanmış olarak dönerim inşallah aranıza. Yine arada uğramaya çalışırım herkes kendine çok iyi baksın :) kilolarını versin tamammı :) Hoşçakalın.
Günaydın canlar bu hafta 71 leri falan görmüştüm tartıda ama nedense bugün sabit çıktı kilom fark sıfır kilom 72.5
sende bizdensin canım.ben ve gogoda öyle.bir önceki gece yediğin et etkili.inan bir bardak su içsen sabah daha ağır çıkıyorsun.aslında perşembe geceleri yemeği erken yiyip sonra hiçbişe yememek gerekiyor.ya da her akşam öyle yapmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?