Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selamlar dünki menümü akşam yazıcam gelelim kiloya :/
geçen hafta 81
bu hafta 80
mesajlara bakmıyorum bende çok girdiğimi düşünmüyorum bu hafta malesef :/

kızlarr geçen hafta 89.1
bu hafta: 89

tartıdan kaynaklı bi problem var ama anlamadım daha fazla verdim diye düşünüyorm ama bakalım:)salı diyetisyene gitcem anlarız.

Canım tartini degistirdinmi yoksa arızalı olan mı. . Eğer arizaliysa yapicak bisey yok ama yenisini alirsan hesaplama ona göre oluyo.

***4. TAKIM 352. ETAP***

Ebrueva72.5/ / /% )
masumcuk83.2/ / /% )izne ayrılmak istiyor
Merve10er76.0/ / /% )
Damlanur1068.6/ / /% )
Kararrrsabirr89.1/ 89.0/0.1 /%0.11 )
gogo240569.3/ 69.8/ +0.5/%-0.72 )
defne222257.2/ 56.5/0.7 /% 1.22)
tutatse8559.2/ 59.9/ +0.7/%-1.18 )
cupcake22 81.0 / 80.0/ 1/%1.23 )
Cansu544108.6/108.0 /0.6 /%0.55 )

4.TAKIM ORTALAMASI: %

Son düzenleme:
Canım tartini degistirdinmi yoksa arızalı olan mı. . Eğer arizaliysa yapicak bisey yok ama yenisini alirsan hesaplama ona göre oluyo.

yok canım eski tartım.sanırım zeminden kaynaklanmış sen bu hafta olduğu gibi gir.zemini iki fayans arasındaydı yerini değiştirdim bakalım.haftaya inşallah yüz güldürücü bir sonuç alırım.üzgünüm ama bu bende müthüş bir hırs yapıyor.inşallah haftaya bunun acısı çıkacak.58leri göreceğim.

defneeeeee seni çoook tebrik ederim arkadaşım.çok güzel ya ben de istiyoruuuuum.seni görünce gaza geldim valla.çok güzel veriyorsun.maşallah:)

kararcım sen de tartının azizliğine uğramışsın.sen daha fazla vermişsindir merak etme.

cansu sen de iyi başladın canım.hadi bakalım.bir ay sonunda neler değişmiş olacak

gogo arkadaşım.kader arkadaşım noldu bize.sen evinin kurbanı oldun.ben tartımın kurbanı.senin tadilat ne zaman bitecek ya.be iş sana yaramadı:)

Tmm canım. Benimde fayansta duruyo normalde geçen cuma fayanslar kirilmisti normal parke zeminde tartilmistim bu hafta fayansta böyle çıktı sonuç.

gogo arkadaşım.kader arkadaşım noldu bize.sen evinin kurbanı oldun.ben tartımın kurbanı.senin tadilat ne zaman bitecek ya.be iş sana yaramadı:)

evet yaa felegim şaştı. Dun nöbet iznini bile arkadasimin evinde gecirdim. Fayans işleri bitti bugün dolapları takicaklarmis laminantlarla ic kapilarin takılması kaldı. İki üç güne biter inşallah.

Canim beni yazmamışsın ^.^

Geçen haftayla kılom aynı 76 kıloyum kızlar ama hıc spor yapamıyorum

bu akşam kosu bandı alıcaz eve hergun 1-1,5 saat yürüyüş hedefım inş haftaya kılo vermiş olarak aranızda olucam

Benim kilomda sabit kızlar... Birkaç hafta sonra toparlanmış olarak dönerim inşallah aranıza. Yine arada uğramaya çalışırım herkes kendine çok iyi baksın :) kilolarını versin tamammı :) Hoşçakalın.

Tmm canım. Benimde fayansta duruyo normalde geçen cuma fayanslar kirilmisti normal parke zeminde tartilmistim bu hafta fayansta böyle çıktı sonuç.

seninkide öyle olmuştur belki.zaten dijitaller çok hassas küçük bi müdahale kocaman fark yapıyor

evet yaa felegim şaştı. Dun nöbet iznini bile arkadasimin evinde gecirdim. Fayans işleri bitti bugün dolapları takicaklarmis laminantlarla ic kapilarin takılması kaldı. İki üç güne biter inşallah.

inşallah pazartesi yeni düzene geçersin o zaman
Geçen haftayla kılom aynı 76 kıloyum kızlar ama hıc spor yapamıyorum

bu akşam kosu bandı alıcaz eve hergun 1-1,5 saat yürüyüş hedefım inş haftaya kılo vermiş olarak aranızda olucam

kilo almaktan iyidir canım.hadi bakalım bandın faydasını görürsün kesinlikle.hem daha da motive eder seni

arkadaşııııııııııııııımmmmm gitmeeeeeeeeee.bizi bırakım nerelere gidiyorsun.motivasyonun kırılmış senin.biraz da rehavete düşünce yerinde sayıyor insan.sonra da bırakıyor zaten.sakın bırakma ha.izine ayrıldın diye kendini bırakma.bir dilim daha az yemek bir kaç gr daha vermektir unutma bunu çekirge:)özletme kendini.bence dayanamaz gelirsin zaten:)

Günaydın canlar bu hafta 71 leri falan görmüştüm tartıda ama nedense bugün sabit çıktı kilom fark sıfır kilom 72.5

Son düzenleme:
bende çıkıyorum şimdi.eve geçeceğim.herkese iyi hafta sonları diliyorum.az kalorili ve kaçamaktan uzak sağlıklı zinde bir hafta sonu olsun.öncelikle mesajım kendime:)bu hafta kesinlikle vermeliyim.

Günaydın canlar bu hafta 71 leri falan görmüştüm tartıda ama nedense bugün sabit çıktı kilom fark sıfır kilom 72.5

sende bizdensin canım.ben ve gogoda öyle.bir önceki gece yediğin et etkili.inan bir bardak su içsen sabah daha ağır çıkıyorsun.aslında perşembe geceleri yemeği erken yiyip sonra hiçbişe yememek gerekiyor.ya da her akşam öyle yapmak lazım.

ZAten öyle yapıorum ama ne fayda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…