Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende yapacam bakalum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Silkelenin yoksa dombili dombili gezersiniz yazin

Eki Görüntüle 1025021
Sanirim bir elif tutar

Silkelenin yoksa dombili dombili gezersiniz yazin

Ayy ben istemiyorum artik dombili gezmek yaa. O yüzden de diyete tam gaz devam. Bir de iyilesirsem spor da yapcam. Havalar da ısınıyor artık. Şu anda bile çok farketti sakın bırakma diyetini diyor görenler ama tabi bir yandan da ay pastanın tadına baksaydin Aman bir seferde bişey olmaz diyolar yemem tabiki de yermiyim hiç:)

Süper yaaa:)

Hikaye muhteşem valla çok da dogru dedikleri yok ac kalmayim yok tadına bakiyim bugün misafir geldi yarın biz misafirlige gidiyoz yok tabakta 2 kaşık kaldı çöpe gitmesin diye yedim derken olduk dombili. Yok öyle efsaneler artık uy diyetine yap sporunu ver kiloları dimi ama ne demişler gülü seven dikenine katlanır:) incecik olacam yağlar ordan burdan pörtlemesin diyorsak azcik nefsimize dur diycez yemiycez öle her önümüze geleni:)

inanmıyorum yaaaaa.bir saattir uzun uzun yazdım,ama ne olduysa göneremeden gitti...offf.neyse yaaa...Merhaba canlarım.hepinizi çok özledim.nihayet geldim evime,döndüm aranıza...cuma günü için özür dilerim hepinizden...geceden tartıyı yanıma koydum ama yine de unutmuşum...düğünden dönerken hatırladım,çok kötü oldum,afedersiniz...zaten durumlar pek iç açıcı deyil...herkes bir yerlerde...bir alemlerde...ben kendi adıma vaz geçmeyi düşünmüyorum kesinlikle...yarından tam gaz devam.bu günlerde yapamadığım tek şey su içmek oldu,içemedim doğru dürüst,yarından dönüyorum düzene,spor yapamadım ama çok hareketli günler geçirdim...şimdi de 68.400üm,ama su içmemediyimden vücudum ödem tutmuş ola bilir de,yani böyle umud ediyorum...inşallah yarından aranızdayım...

selam tatlım hoşgeldin su içmediğin içinde olmuş olabilir canım dediğin gibi :)

evet kızlar dün menümü yazmıştım ama suyu ve sporu yazmayı unutmuşum 2lt su içtim ve yarım saat yürüyüş
bugün ki menüm

1 dilim ekmek 1 k.k peynir ve 3 zeytin
ara 2 mandalin
öğlen tavuk ızgara yoğurt 1 dilim ekmek salata ve çorba
ara yoğurt ve 3 adet çilek
akşam mercimek yemeği salata 1 dilim ekmek
1 saat yürüyüş ve 200 ip atlama ve 2lt su

Bende özel diyom
Tuttum bunu
Guzeeeelll
Gogo temizlikmi yapiyonnnnn
Kahve molasi ver hadi bacim

Temizlikmi bitmez bu evin işi
Pes etmek yok

Hadi affedildin bu defalik

Müthişsin tatlım.ben de özledim rapor vermeleri.inşallah yarından ben de vericem raporlarımı...

Evet canım ehliyeti aldım saolasın kalp olayına gelincede annemin kalp nakline ihtiyacı var annemin emarı % 7 cıktı yani su anda ölmüş olması gerekiyor bu yüzden istanbuldan bi ankaraya bi izmire oraya burada kalp doktorlarına gidiyoruz salı günü anjuo olcak perşembe yine izmire gidicek bende annemlerde kalıyorum ki evin işlerini hallediyim ona yardımcı olayım cünkü hala bu haliyle ev işi yapmaya calısıo yoruo kendini, kardeslerimin okulu var babam iste evde yalnız kalmasın diye ben bir nevi annemlere yerleştim :)

Kızlar haftasonu oldugu için sakin buralar yarın yeni bir hafta başlıyor bakalım inşallah bu hafta birincilik alırız hep beraber :) Hepinizi öptüm.

Cok uzuldum Canim insallah bir an once nakil gerceklesir
Bizde gecen yil kaynanam icin cok ugrasmistik onunda 4 stendi var

Yarin gorusuruz dukkani kapayim

Allah yardımcınız olsun güzelim.iyi yapıyorsun kuzum.şimdi senin amnene annelik yapma zamanın...

Günaydın mayis ayının fıstıkları.haftanın ilk günaydını benden olsun.hadi toparlanalım artık.herkes için güzel 1hafta olsun.bol paylaşımlı,az kalorili,çok sporlu...

Kızlar azerilerin en önemli bayramlarından olan novruz bayramı yaklaşıyor.baklavalar çeşit çeşit tatlılat pişcek.bugün ben yapıcam inşallah.şu baklavadan ne kadar yeye bilirim?limit ne mesela.hiç yeme demeyin lütfennnn.bir de galiba daha yoğun olacağım bundan sonra.görümcem işe başladı tüm işler bana kaldı,bir de kızəm yürümeye başladı daha çok özen istiyor.çok yorgunum çok.şu düğün telaşının yorgunlugu üzerimde hala.uyumak istiyorum doyana kadar. Ama nerdeeee...

Günaydın mayis ayının fıstıkları.haftanın ilk günaydını benden olsun.hadi toparlanalım artık.herkes için güzel 1hafta olsun.bol paylaşımlı,az kalorili,çok sporlu...
Günaydinlar

Ben hiç yeme diycem maalesef. Ama çok istersen ara öğünlerde yoğurtla olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…