Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Izinliler ne zaman gelir bilinmez, yeni alinanda kalirmi bilinmez arada bakiyim Ben yeni uyeye

Takima zararim dokunacagi kesin kac hafta oldu ayrilali bilmiyorum ama babalar gibi bir 4 kiloyla geldim yüzsüz yüzsüz

gogo özelden mesaj attım bir bakarmısın...

ben yarın 2 gunluk ayran detoksu yapıcam su hafta sonu aldıklarımı bı vereyım takıma faydam olmadı bu hafta zararım olmasın bari

Şimdi telden yazıyorum . bakalım nasıl okucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bir pazartesi sabahına başladık yıne biraz zor geçicek izinden sonra adapte olmak ama nabalım başa gelen çekilirr

zor olucak ama olucak tatlım...hepimiz 1 1mize destek olmalıyız bence...

Lannnnn ahanda bunu totisinden anlamisim.

bence de :)))

Telede tabletede yukledim ama hic Memnun degilim hele alinti yapildiginda tiril tiril mesaj sesi geliyor Dili ediyor

ben de nihayet buldum nasıl kullanıldığını.şimdilik bayıldım. ..çok beyendim. ..
GÜNAYDIN KIZLAR
ne zaman yağmur yağsa internet gidiyorum bıktım valla..
beril gelmiş hoşgeldin..bende haftasonu yeme atağı geçiridm ne bulduysam yedim çok pişmanım:18:

annna...çok kötü olmuş.pişmanlıklar alınan kalorileri geri getirmezki...hafta içi sporunu ve diyetini güzel yap bari de cuma üzülme kuzum...

bence de yeni üyeler gerek.ama yeni üyeleru burda tutmak ta bize kalmış. Baksana azcık meşguldük xdlyg ve cansu
gitmiş galiba...

ben yarın 2 gunluk ayran detoksu yapıcam su hafta sonu aldıklarımı bı vereyım takıma faydam olmadı bu hafta zararım olmasın bari

güzel.yap kuzum . gelicek hafta ben de yapıcam inşallah...

Takima zararim dokunacagi kesin kac hafta oldu ayrilali bilmiyorum ama babalar gibi bir 4 kiloyla geldim yüzsüz yüzsüz

senin olman bize yeter.kilo almış olsan da paylaşımların bize yeter kuzum. .

evet bu hafta şöyle bir canlanalım..

Bence deee.hatta canlandık bile...yehhhu...

Boşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.
gogo özelden mesaj attım bir bakarmısın...
Bakıyorum simdi canım.
Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.
Şimdi telden yazıyorum . bakalım nasıl okucak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güzel olmuş cevap

Ben begenmedimmmmm
Canimsinnnnn

Boşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.

Bakıyorum simdi canım.

Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.

Güzel olmuş cevap
Cene olsun yag olsun diyonuzzzzz
Simartirim bakkkk eee simariririmda

evet aynen banada öyle oluyor..hoop diye fazla fazla alıyorum bu hafta verdiğimi 2-3 ünda fazlasıyla aldım..ne biçim bünyemiz varsa artık
Dogru yiyecez spor yapacazzzzz

Özel msjina bi bak beril
Canim yazdimmmm cevabi pozitifse sorun Yok gelsin

Elif hanimi Jet hiziyla oyun grubuna biraktim giyindim haydarima gidiyommmmmm

Burayi bos birakmayin yolarimmmmmmm
Kabusssss geldiiiiii öcüüüüüü

evet aynen banada öyle oluyor..hoop diye fazla fazla alıyorum bu hafta verdiğimi 2-3 ünda fazlasıyla aldım..ne biçim bünyemiz varsa artık

canım bu hafta hepimiz aynıyız sanırım.bir de biraz verince havalara girdik halbuki daha hedefimize ulşsmış değiliz.hele sen biraz dişini sıksan başarı plaketini alacaksın zaten.

Burayi bos birakmayin yolarimmmmmmm
Kabusssss geldiiiiii öcüüüüüü

kız sen geldin hareketlendi topik.gitme biyere.bu arada haydar kim

Ben bu haftayı sebze haftasi yapmak istiyorum 10 gündür disarda yemekten dogru dürüst sebze yiyemedim. Dün aksam pırasa yaptım barsaklarim çalışmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…