Gitmedim kuzum burdayım sabah işe gelirken baktiydim biraz.
Takımda izinli olanlar var senle önümüzdeki cuma 10 kisiyiz.ajandaya not aliyodum ev karışık bulamadım. Katilmak isteyenlere arada bakiyorum ama cagirmadim . Izindekilerle sayimiz tam olabilir.
Takımda izinli olanlar var senle önümüzdeki cuma 10 kisiyiz.ajandaya not aliyodum ev karışık bulamadım. Katilmak isteyenlere arada bakiyorum ama cagirmadim . Izindekilerle sayimiz tam olabilir.
ben yarın 2 gunluk ayran detoksu yapıcam su hafta sonu aldıklarımı bı vereyım takıma faydam olmadı bu hafta zararım olmasın bari
normal yemeye dondugunde verdigini sandigin kiloda hopppppp geliyor
Günaydın kızçeler nasılsınız bakalım bir pazartesi sabahına başladık yıne biraz zor geçicek izinden sonra adapte olmak ama nabalım başa gelen çekilirr
Lannnnn ahanda bunu totisinden anlamisim.
Telede tabletede yukledim ama hic Memnun degilim hele alinti yapildiginda tiril tiril mesaj sesi geliyor Dili ediyor
GÜNAYDIN KIZLAR
ne zaman yağmur yağsa internet gidiyorum bıktım valla..
beril gelmiş hoşgeldin..bende haftasonu yeme atağı geçiridm ne bulduysam yedim çok pişmanım:18:
ben yarın 2 gunluk ayran detoksu yapıcam su hafta sonu aldıklarımı bı vereyım takıma faydam olmadı bu hafta zararım olmasın bari
Takima zararim dokunacagi kesin kac hafta oldu ayrilali bilmiyorum ama babalar gibi bir 4 kiloyla geldim yüzsüz yüzsüz
evet bu hafta şöyle bir canlanalım..
Boşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.Takima zararim dokunacagi kesin kac hafta oldu ayrilali bilmiyorum ama babalar gibi bir 4 kiloyla geldim yüzsüz yüzsüz
Bakıyorum simdi canım.gogo özelden mesaj attım bir bakarmısın...
Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.ben yarın 2 gunluk ayran detoksu yapıcam su hafta sonu aldıklarımı bı vereyım takıma faydam olmadı bu hafta zararım olmasın bari
Güzel olmuş cevapŞimdi telden yazıyorum . bakalım nasıl okucak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Normal yemeye dondugunde verdigini sandigin kiloda hopppppp geliyor
Izinliler ne zaman gelir bilinmez, yeni alinanda kalirmi bilinmez arada bakiyim Ben yeni uyeye
Ben begenmedimmmmmzor olucak ama olucak tatlım...hepimiz 1 1mize destek olmalıyız bence...
bence de :)))
ben de nihayet buldum nasıl kullanıldığını.şimdilik bayıldım. ..çok beyendim. ..
annna...çok kötü olmuş.pişmanlıklar alınan kalorileri geri getirmezki...hafta içi sporunu ve diyetini güzel yap bari de cuma üzülme kuzum...
bence de yeni üyeler gerek.ama yeni üyeleru burda tutmak ta bize kalmış. Baksana azcık meşguldük xdlyg ve cansu
gitmiş galiba...
güzel.yap kuzum . gelicek hafta ben de yapıcam inşallah...
senin olman bize yeter.kilo almış olsan da paylaşımların bize yeter kuzum. .
Bence deee.hatta canlandık bile...yehhhu...
Cene olsun yag olsun diyonuzzzzzBoşver takılma hepimiz zarardayiz bu ara.
Bakıyorum simdi canım.
Ooo yassak kardesim yassak takım kuralları diyorum baska bişey demiyorum.
Güzel olmuş cevap
Dogru yiyecez spor yapacazzzzzevet aynen banada öyle oluyor..hoop diye fazla fazla alıyorum bu hafta verdiğimi 2-3 ünda fazlasıyla aldım..ne biçim bünyemiz varsa artık
Canim yazdimmmm cevabi pozitifse sorun Yok gelsinÖzel msjina bi bak beril
evet aynen banada öyle oluyor..hoop diye fazla fazla alıyorum bu hafta verdiğimi 2-3 ünda fazlasıyla aldım..ne biçim bünyemiz varsa artık
Burayi bos birakmayin yolarimmmmmmm
Kabusssss geldiiiiii öcüüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?